מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחלת מעיים- קוליטיס כיביתרוני19/05/2011
שלום רב,
אני סובלת מקוליטיס כיבית מזה 11 שנים
מטופלת בתרופות
אני בת 48 נעה במשקל בין 62 - 102 גובה 165
היום שוקלת 97
האם ממולץ לעשות את אחד מניתוחים האלו ואם כן איזה?
האם קופת חולים כללית תכסה?
הסוכר שלי בבדיקות דם יצא 125 , טריגליצרים גבוהים, כולסטרול הרע על הצד הגבוה והטוב נמוך...
אשמח לקבל תשובה
תודה
רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
רוני19/05/2011שכחתי לציין שאני באה מרקע של בולימית צום / בולמוס
טופלתי בתל השומר במחלקה להפרעות אכילה לפני שנים רבות
אני לא יודעת אם זה קריוטריון לבדיקת התאמה לניתוח ובבחירת סוג הניתוח...
והוציאו לי את כיס המרה בגיל 24
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים - תגובה
שולה זק19/05/2011מבחינת ה- BMI 35.6 ומחלות נילוות את עומדת בקריטריונים.את צריכה לקבוע תור לרופא כירורג בתחום ניתוחי קיצור קיבה ולהגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך: מחלות, ניתוחים, טיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה, אכן אפנה
רוני19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב אני תאר מאיזור הדרוםתאר19/05/2011
שלום רב אני תאר מאיזור הדרום ומעוניין לקבל המלצות בקשר לניתוח קיצור קיבה אם זה מתאים לי או לא אני בן 24 גובה 172 משקל 105 רציתי לדעת אם כדי או לא לעשות את הניתוח .
תודה על התיחסות שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינך עומד בקריטריונים - תגובה
שולה זק19/05/2011שלום תאר,
לפי הנתונים שרשמת ה- BMI שלך 35.4. בהיותך בחור צעיר בן 24, אני מניחה שאתה בריא ללא מחלת סוכרת, לחץ דם, שומנים בדם. כך שאינך עומד בקריטריונים לניתוח.
אני ממליצה לפנות לדיאטנית ולהכנס לתכנית של שינויי הרגלי אכילה בשילוב פעילות גופנית ואני משוכנעת שתצליח ותראה במהרה תוצאות שתתגאה בעצמך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנות לועדה טרום בריאטריתקובי18/05/2011
שלום יקירים ויקירות!
ממש חדש כאן ומאושר על שמצאתי אתכם מאגר מדהיר של מידע אנושיות וכל טוב...
אני תוך כדי ביצוע הבדיקות לקראת הוועדה של מכבי (מלב"י)
מתכנן לבצע ניתוח באסותא ת"א
ה BMI שלי סביב 39 לפעמים טיפה פחות ולפעמים טיפה יותר..
אני סובל מלחץ דם גבוה סביב 100\150
האם עקרוני להגיע ל BMI 40 ??
האם לחץ דם הרמות הללו נחשב למספיק לערכים נמוכים מ40?
תודה ומראש
ויש לי עוד המון שאלות וחששות לחלוק איתכם בזמן הקרוב
שוב תודה וערב נפלא
קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך הבא קובי - תגובה
שולה זק18/05/2011מבחינת הועדה ערכי הלחץ דם שלך גבוהים וכן ה- BMI שנושק ל- 40.
ממליצה לך להכנס לשאלות הנפוצות ולחרוש שם. אחרי כן תעשה חיפוש בפורום על השם מקס ברנר ולילך פ. ומבטיחה לך שתקרבל את מלוא האינפורמציה.
חוץ מזה אנחנו פה ופותחיםפ לשאלות ולכל עזרה שתידרש.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל-אכן טוב שמצאת אותנו !!!
מקס ברנר18/05/2011וננסה ללוות אותך כהלכה בדרך.לגבי הוועדה הטרום בריאטרית:יש לך עוד עניינים רפואיים שמתלווים תדיר להשמנה:שומני דם,דום נשימה בשינה,אי סבילות לגלוקוז,אוסטאוארטריטיס ?!
עם BMI 40 ומעלה,האישור אוטומטי כמעט.לכן יש מי שיציע לך להוסיף שלושה קילו.לא חושב שזה נחוץ,שכן לחץ דם מעל 140/90 גבוה ללא ספק,אבל אישור הניתוח הוא בשיקול דעת ולא אוטומטי.
אני הופעתי כאן לראשונה כשכבר היה לי אישור מהוועדה (לא חכמה גדולה עם +BMI 48 ושלוש מחלות רקע...) אבל גם אז צצו אצלי אינספור שאלות,מן הסתם גם לך עוד יהיו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהליאת18/05/2011
היי שמי ליאת, אני מעוניינת לעבור את הניתוח שרוול הייתי רוצה לקבל המלצה לרופא טוב בתחום, שעובד עם קופת חולים מכבי. באיזור המרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה ליאת- תגובה
שולה זק18/05/2011האם את עומדת בקריטריונים לניתוח?
כחברת מכבי את יכולה ללכת לבית חולים ציבורי ולעבור את הניתוח ללא עלות כספית או לפנות לאסותא או מדיקל סנטר ולשלם השתתפות עצמית.
ראשית עליך לוודא שאת עומדת בקריטריונים לניתוח ותקבלי התחייבות מהקופה שלך.
כל המנתחים הם מנתחים בכירים ומומחים בתחום. הם מנתחים בבתי החולים הציבוריים והפרטיים.
את מוזמנת להתקשר בכל עת ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שענית לי
ליאת18/05/2011תוכלי בבקשה לומר לי לאיזה רופא אני יכולה לפנות ע"מ לבחון האם אני עומדת בקריטריונים.. מה סוג התמחור הרופא שעליי להתחיל איתו בירור בנושא. כלומר שהוא יוכל להפנות אותי לגורם המקצועי הסופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
ליאת19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים - תגובה
שולה זק19/05/2011היי ליאת
אם תרשמי את הגובה שלך והמשקל שלך. אוכל לחשב את ה- BMI. בת כמה את והאם את סובלת ממחלות נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול.
עם המעט הפרטי שתתני אוכל להסביר לך אם את עומדת בקריטריונים ולאן לפנות.
הניתוח ללא עלות כספית למי שעומדת בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת לחשב BMI
ליאת19/05/2011חישבתי. אני 39.78.. אני בת 23.5, אין לי מחלות נלוות.. אני מאוד פעילה מבחינה גופנית, עושה המון ספורט. למרות משקלי הכבד. הכל אצלי מאוזן, נכון לחודש האחרון, בדיוק בצעתי בדיקות דם שגרתיות.. יש רק בעיה של אנמיה וזה על רקע של חוסר ברזל עקב תזונה לקויה. קיבלתי כדורים לאיזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת לחשב BMI - תגובה
שולה זק19/05/2011שלום לך
כחברת מכבי את יכולה לפנות לאסותא, למדיקל סנטר או לבית חולים ציבורי אליו הקופה שלך נותנת לך התחייבות.
אני מציעה שתצלצלי אלי ואסביר לך את ההתנהלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כבר 2 ליאת ואני אחת מהן תשני כינ
ליאתול19/05/2011כינוי כמו שאני עשיתי וכך יקל עליך ועל כולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שמתקרב יותר מלחיץavivit5918/05/2011
בעוד 10 ימים אני עוברת את הניתוח המיוחל (שרוול)
ואני לחוצה.
לא בגלל שפוחדת מהניתוח עצמו, מקווה לטוב
אלא "אחרי" הניתוח.
עד כמה זה קשה לעבור את זה לבד???
הכוונה לימי האשפוז בעיקר,
אחר כך בבית, מקווה להסתדר
עוד לא סיפרתי כמעט לאף אחד. בעבודה בכלל לא אספר אלא לאחר הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל חשש
רותי18/05/2011מתעוררים מה ניתוח...קמים לעולם חדש..ואם כואב מתמודדים, וכי יש ברירה???
דיה לרה בשעתה!
העיקר החיוך והתקווה לטוב,ויהיה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
רותי18/05/2011נפלו שגיאות כתיב.
דיה לצרה בשעתה...
התעוררתי מהניתוח בבקור- נותחתי מאוחר- ןזמן קצר אחר כך כבר הורידו אותי למקלחת. לי כאב,אבל היום ,כחודש אח"כ, תאמיני לי שזה נשכחחחחחחחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
יושי18/05/2011גם אני לא סיפרתי לאף אחד עד לאחרי הניתוח... לא רציתי תגובות- ועכשיו בדיעבד, נראה לי שעשיתי בשכל... עכשיו כולם יודעים והתגובות ממש מעודדות...
ובקשר לבית חולים- את תהיי כל כך מסטולה בימים הראשונים, לפחות אני הייתי... אז קצת מסטולה וקצת טלוויזיה- זה עובר.....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות
avivit5918/05/2011הכאב לא מפחיד אותי,
ברוך השם, לא ניתוח ראשון שאני עוברת
אני רק חוששת מהתפקוד שלי לאחר הניתוח,
אם אסתדר בכוחות עצמי
אבל למרות החששות,
לא מתכוונת אפילו לחשוב על לוותר כשסוף סוף הגיע
ומקווה לטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילו קוטג' צריך ללעוס?!יושי18/05/2011
לעסתי בקטנה וכאאאאאב! לעסתי ממש טוב ועבר סבבה.... וזה רק קוטג'- מה יהיה עם פירה ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילו קוטג' צריך ללעוס?! - תגובה
שולה זק18/05/2011יושי,
כנראה בלעת מהר את כפית הקוטג' ה"לא לעוס" או שהכמות היתה גדולה בכפית, בגלל זה חשת כאבים.
נא לקחת מעט על קצת הכפית ולבלוע. ולא יכאב.
לא לבלוע כפית גדושה בבת אחת, כמה ימים אחרי ניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה ממש קצה כפית...
יושי18/05/2011ואפילו קצת לעוס אבל מסתבר שהמושגים שלי הם עדיין לא של משורוולת... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמור מכך יושי-קיבה של תינוק !
מקס ברנר19/05/2011השרוול הוא בערך בגודל קיבה של בן 4 שנים,אבל בשובך מביה"ח הקיבה בצקתית ונפוחה,והנפח האפקטיבי שאת יכולה להכיל הוא כמו של תינוק בשבועות הראשונים לחייו !לוקח זמן להפנים את הדיסונאנס הזה.כמובן שעם הזמן זה משתפר !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיושי שלום
שרה מ.19/05/2011לך לפחות יש "תירוץ" של משורוולת טריה אולם אני אחרי שמונה חודשים מחר :) ירידה של 46 קילו הרגשתי הבוקר גוועת מרעב תפסתי את קערית הקורנפלקס ומלאתי אותו כאילו אין מחר ובנוסף לחאט הרתחתי קומקום לקפה, מיותר לציין שבקושי הגעתי למחצית הקערית וכמובן שלא היה מה לדבר על הקפה כך שהדרך עוד רצופה ומלאה במעשים וטעויות שיהיה לך בהצלחה וסופ"ש מושלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלב הזה עוד נראה לי כל כך רחוק...
יושי19/05/2011ואני עדיין לועסת קוטג'... ובין לבין גם שותה מים בלגימות של תינוק בן יומו... ו"אוכלת" ירקות של מרק מרוסקים עד מחית חלקה לחלוטין בכפית של תינוק...
ו... הצ'ופר הגדול: יוגורט במתיקות מעודנת.....
יש!!
:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלבים שמתארת שרה יגיעו יותר
ליאתול21/05/2011מהר ממה שנדמה לך וכל הכוונה של שרה הייתה להרגיע אותך ולאמר לך שבדרך עוד ארוכה אבל את תתמודדי כמו כולנו ושיהיה בהצלחה!!!!
ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יושי21/05/2011כשנמצאים בתחילת הדרך תמיד הדרך נראית קשה.. ואז- קצת מתקדמים.. ועוד מאמץ.. והכל מתבהר ונראה יותר נעים והדרך נעשית קלילה ומחוייכת.....
תודה על התגובות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנתחים לשרוולריני18/05/2011
היי
ארצה לקבל שמות של מנתחים טובים בבית החולים הדסה עין כרם, לניתוח שרוול.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדסה עין כרם - תגובה
שולה זק18/05/2011מנתח דר' חלילא.
כפי שאני תמיד מציינת כל הרופאים מנתחים בכירים ומומחים בתחום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגש פורום-לשריין תאריךשולה זק17/05/2011
חברים יקרים, חדשים, ותיקים ואלו שעוד יכנסו עד למועד המפגש,
נא לשריין ביומנים את יום חמישי 7.7.11 מועד מפגש הפורום ב"סוף העולם שמאלה"
(רמות השבים/הוד השרון) - אצל לילך פ.
פרטים מלאים יבואו בהמשך.
מי שמעוניין כבר לאשר השתתפות נא לעשות זאת למייל:
[email protected]
נא לציין שם, דוא"ל, מספר טלפון נייד.
בברכה,
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כיף!!! אני מגיע
רוני17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח הנה אתה- תגובה
שולה זק17/05/2011חחח איזה כייף שאתה מגיב!!!!!!!!!
ככה נעלמת לנו
לילך אמרה שצריך מעכשיו "לנער" את החבר'ה ואני ממושמעת ואיזה כייף שכבר יש הענות.
עד למפגש בטח כבר תהיה דוגמן.
ד"ש לאשתך (אני מקווה שתגיעו בהרכב מלא)
רק אל תשכח לשלוח גם מייל כפי שביקשתי שלא תתפספס ברשימה חחחח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה רק תעדכני שזה הוד השרון
לילך.פ17/05/2011מושב רמות השבים נמצא בתחום הוד השרון ולא רמת השרון כפי שציינת.....
אוייייייייי איזה מסיבה הולכת להיות .... יאלה בלאגן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייףףףףףףף
עפרה17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפרה
אפרת עוזיאל17/05/2011אנחנו ניסע יחד נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכייף אפרת....
עפרה18/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף
אפרת עוזיאל17/05/2011אני מגיעהההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש פורום ועוד שאלות
דפנה18/05/2011הי איזה כיף שאתם קיימים. אני עומדת להיות מנותחת ב14 ליוני. עוד שבוע מתחילה את דיאטת החלבונים ואני מרגישה כאילו אני עומדת להיפרד מדבר חשוב לי {האוכל}. וזה מלחיץ. {התחושה פעם אחרונה במיסעדה, פעם אחרונה פסטה עם שמנת וכו}. אשמח לקבל תגובות.
לגבי מפגש הפורום. קצת מביך להגיע בלי להכיר אף אחד. מה עושים במפגשים? האם באים עם בני זוג? אני אהיה רק שבועיים אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש פורום ועוד שאלות - תגובה
שולה זק18/05/2011נתחיל מהסוף....בכלל לא מביך. נהפוך הוא כזה כייף לפגוש את האנשים מאחורי השמות. וממפגש למפגש כוחנו עולה.
בהצלחה עם דיאטת "נווה תרצה כדברי מקס ברנר.
את לא בדיוק נפרדמת מהאוכל. את תמשיכי לאכול , אבל בכמויות קטנות בהרבה.
ממליצה לעשות חיפוש בפורום על השם מקס ברנר. מבטיחה לך שתהני מכל מילה וגם תביני לקראת מה את הולכת ואיך מתמודדים.
נשמח לראותך במפגש כבר תהיי 3 שבועות אחרי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שולינקה-צריך להקים קבוצת תמיכה
מקס ברנר18/05/2011קדם ניתוחית !ליווי בדיאטה,דמיון מודרך,פרידה מודרכת מחוויית האכילה הגסה.אולי תענייני זה את בעלי המקצועות הרלבנטיים (שוודאי לא ייתנגדו לעשות עוד כמה גרושים כדי לממן את מחירי המזון והאנרגיה המאמירים..)
יש כאן בפורום הרבה נסיון,יידע ואהבת אדם,אבל כנראה יש הזקוקים למשהו יותר ממוסד,גם אם הוא כרוך בעלות הגיונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שולינקה-צריך להקים קבוצת תמיכה - תגובה
שולה זק19/05/2011מקסי, הכוונה היא שמרפאה רב תחומית תיתן מענה למטופל מרגע קבלת ההחלטה לניתוח. להכינו גם נפשת להתנהלות אחרי ולהמשיך את הליווי שנה אחרי....
לצערי הרב הניסיונות עדיין לא צלחו.
עד כמה שידוע לי הנושא מטופל ובנימה אופטימית זו - נקווה שתוך השנה הקרובה יצוצו מרכזים כאלה אחד אחר השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש פורום שאלה
דפנה21/05/2011הי אפשר לבוא עם בן זוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני עונה בשם המארחים.....
דניאל21/05/2011בוודאי שכן,
מי את חושבת יאכל את כל האוכל??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי
רותי19/05/2011אני הגעתי למפגש הקודם אחרי שגיליתי את האתר כמה ימים קודם לכן.
באתי והיתה חוייה מדהימה. עד אז כל לילה היו לי חלומות מפחידים בעקבות הרצון להתנתח. חזרתי משם ו...כל הספקות נעלמו - ומיד חפשתי מנתח ,ועברתי את הבדיקות וחודש וחצי אח"כ כבר החתי משורוולת.
האווירה ביתית והמידע שזורם שם לא יסולא בפז.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפעם הקודמת הייתי פחות משבוע לפני
רוני23/05/2011הקבוצה הנפלאה הזו נתנה לי תמיכה ומידע שעזרו לי יותר מכל הדברים האחרים.
הם כל כך מחבקים אותך אליהם - והייתי עם בת זוג (רזה בת רזה...) כך שאת תמצאי קבוצה מדהימה שבראשה שולה המקסימה והבלתי נגמרת! אחת ויחידה במינה....
כדאי ומהיכרותי הקצרה את לילך יהיה גם מאוד מאוד טעים...ומצחיק...
שולה- האם צריך להביא משהו? השתתפות בהוצאות? כל דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להגיע... השאלה הגדולה
שלומי19/05/2011אם יהיה לי איך להגיע ולחזור :)
אם יש מישהו או מישהי שיוצאים מאיזור הצפון הרחוק אשמח לתפוס טרמפ ולהשתתף בדלק כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק כתבתי לך בפייס בוק- תגובה
שולה זק19/05/2011דיה צרה בשעתה. נראה כבר איך נתארגן.
אולי תפתה חבר עם רכב לבוא אתך. תאמין לי יהיה מכל רגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכשיוליזה17/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהממת
סיגל17/05/2011את נראת נפלא.איזה ניתוח?כמה זמן עבר?כמה ירדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליזה17/05/2011תודה רבה
עשיתי שרוול לפני כמעט 5 חודשים עם ירידה של 26 ק"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו!!!!
יושי17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליזה
אפרת עוזיאל17/05/2011פשוט אדם צעיר ב 20 שנה
כל הכבוד את ניראת מדהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםיושי17/05/2011
אני 6 ימים אחרי ניתוח שרוול, ואתמול הייתה הקלה משמעותית...
בלילה התחילו צמרמורות מטורפות עם חום נמוך (37.5), וכאבי ראש. לקחתי אופטלגין וזה נרגע.. היום אני מעט חלשה- אבל מרגישה שזה חלף.
האם יש קשר לניתוח? האם כדאי ללכת לרופא?
אודה לכם על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו - תגובה
שולה זק17/05/2011רצוי בכל מקרה לגשת לרופא המשפחה.
את רק 6 ימים אחרי ניתוח. עדיין בשלבי התאוששות. חלשה גם בגלל ההרדמה וגם בגלל מיעוט האוכל.
רצוי לשתות כמה שיותר ולנוח.
בכל מקרה כדאי לגשת לרופא ולהיבדק.
תרגישי טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יושי17/05/2011תור לרופא קבעתי... (זה אמנם רק ביום חמישי...) ובינתיים אני מרגישה טוב יותר.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון קטןליאורה17/05/2011
השעה 05:45 לא מגיעה הרבה לפורום כי אני עובדת המון שעות וכל יום קמה ב5:30ת אבל רק עדכון קטן:
חודשיים וחצי אחרי שרוול, 18 קילו פחות, 3 הליכות בשבוע של שעה (מכריחה את עצמי למרות העייפות), מרגישה מעולה, חוסר קטן של ברזל אבל מלבד זה וקצת שומנים בדם הכל בסדר. מסתדרת מעולה עם התזונה, בסך הכל 3 הקאות מאז הניתוח וגם הם באשמתי כי אכלתי מהר מידי.
הסכרת מאוזנת לחולטין ללא תרופות מאז הניתוח. ותמונה תקבלו בעוד כ-חודש אחרי הבת מצווה של הבת שלי:)
החיים יפים ומאז הניתוח פשוט מלאת אנרגיה.
אז יום טוב לכולם:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב- תגובה
שולה זק17/05/2011שמחתי לקרוא את דברייך. וכל הכבוד לך.
גם אני קמה מוקדם...זה ממש כייף מספיקים המון כשיש אנרגיות חיוביות והעולם מחייך אליך.
נשמח לראותך יותר בפורום עם עדכונים וחיזוקים לאלה שבדרך.
יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזק את אלו שרק התחילו- כמוני
יושי17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקריית שמונה.נטלי16/05/2011
אולי יש קבוצת תמיכה בצפת.אני מאוד מחפסת אנשים מאזור שלי ו אולי לשעות קבוצה לבד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה בצפת - תגובה
שולה זק17/05/2011שלום נטלי,
בבי"ח זיו יש מרפאה רב תחומית עם מעקב צמוד אחר מנותחים.
כמו כן שלומי מצפת תוכלי יצור עימו קשר והוא ישמח לעודד.
אם את מעוניינת צרי עימי קשר ואתן לך את הנייד שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנטלי
שלמה מסאסא17/05/2011בוקר טוב,שמחתי לשמוע שיש עוד תושבי הצפון הרחוק המתפשים מקום לביטוי,
תיצרי איתי קשר ןנשוחח, הנייד שלי:054-2874046 המייל שלי:[email protected]
יום נעים שלמה מקיבוץ סאסא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נטלי17/05/2011אני יתקשר מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי...
הדר17/05/2011היי
אני גם מקרית שמונה,וגם אחרי שרוול...
אני יודעת שישי כאלה שהולכים לחלי ממן וזה עוזר להם המעקב...
ויש פה בק"ש..
אחלה יום ובהצלחה:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב נטלי
יעל הצפונית18/05/2011גם אני כמוך מהגליל העליון, ומחפשת קבוצת תמיכה למשורוולים.
נודע לי שיש בבי"ח זיו קבוצה שכבר החלה לפעול. פניתי טלפונית לאחראית וביום הזיכרון היה המפגש השני או השלישי, ולא יכולתי להגיע והיא אמרה לי שאח"כ כבר אי אפשר.
אלו 10 מפגשים ובקשתי ממנה לידע אותי מתי תפתח עוד קבוצה כך שזה ענין של עוד כחודשיים.
כשאדע אכתוב על זה כאן.
בכל מקרה אני שומעת הרבה שמזכירים את חלי ממן ואני לא יודעת במי מדובר.
לדעתי לעושי דיאטה "רגילים" כל קבוצת תמיכה יכולה להתאים אך למנותחים אני חושבת שההיבטים הפסיכולוגיים הם שונים ולכן אני מעדיפה להשתתף בקבוצה שמונחית ע"י מומחים לבריאטריה.
כל טוב ויום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
נטלי18/05/2011אני גם חושבת אוטו דבר כמוך.אולי נדבר בטלפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
יעל הצפונית18/05/2011אם את רוצה לדבר טלפונית תני לי את המייל שלך וארשום לך את מסטר הנייד שלי או דשמי לי את שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוף השביתה הזאת!!!נטלי א16/05/2011
היה לי תור לפרופסור רובין היום בתל השומר, לקבוע תאריך, ובדרכי לשם שמעתי שיש שביתה. כמובן שישר התקשרתי לקבוע תור חדש, והתור הוא רק עוד חודשיים!!!!
סיוט! אז כנראה שאלך על ניתוח פרטי יש לי פלטיניום וזה השתתפות עצמית של 1500 שקל. אבל למישהו אולי יש מושג, כמה עולים הסיכות/קליפסים????
תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות הסיכות. - תגובה
שולה זק16/05/2011מצטערת על עוגמת הנפש.
עלות הסיחכות משתנה מאדם לאדם. תלוי בכמות הסיכות שמשתמשים. אני יודעת שיש החזר על עלות הסיכות.
בהצלחה תבררי כמב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבערך???
נטלי א16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבערך??? - תגובה
שולה זק16/05/2011אין לי מושג. תשאלי באסותא.
אולי יש מי שנותח פרטי דרך פלטינום ויוכל להגיד לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שלומי שעובד שם יוכל לעדכן
מקס ברנר16/05/2011אבל אם את רוצה סדר גודל:הסיכות,הסכין וציוד האיטום יכולים לעלות באסותא 12-13 אלף ש"ח מזה הפלטיניום יכסה לך בערך 10 !
ולמספרים יותר מדוייקים בדקי בביה"ח/בביטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם....
נטלי א16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזר על אביזרים כגון סיכות
שלומי16/05/201190% מעלות האביזר
מה המחירים המדוייקים אין לי מושג צריך לברר את זה דרך הבית חולים
שיהיה לך המון בהצלחה
מחזיק לך אצבעות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשלום.
נטלי16/05/2011שלום לך נטלי א.אני עשיתי ניתוח לפני שנה ב אסותא בחיפה שלמתי 5000 ש"ח על סיכות ו12000 ש"ח לרופא ו קיבלתי החזר מיקופה 9000ש"ח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי
נטלי16/05/2011שכחתי להגיד אני חברה ב מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם שלומי ונטלי
נטלי א17/05/2011נטלי, תגידי, היית צריכה לשלם ורק אז היה החזר?? אחרי כמה זמן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשלום.
נטלי17/05/20115000ש"ח באסוטא במקום ו12000 ש"ח אצל רופא אחרי ניטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי ממש לא
אילן19/05/2011שילמתי באסותא אחרי הניתוח 2980 שח בלבד.
וזה כולל הכל:
1550 השתתפות עצמית,
והשאר השתתפות על הסיכות.
אני חבר מכבי זהב, והם מחזירים 87% מהסיכות.
לעיתים יש תשלום נוסף על סכינים,
אך בשיחה עם המנתח לפני הניתוח (ביעוץ),
הוא הסביר לי מתי יש ומתי אין,
ושלי לא יהיה (אפשר לסדר את זה, דבר עם המנתח).
כך שידעתי מראש שלא יהיה תשלום נוסף.
כמו כן - התשלום הוא (אצלי) לאסותא בלבד, והם כבר מתחשבנים עם מכבי.
אבל שוב, מדובר על מכבי (זהב).
לגבי כללית - נדמה לי שהפלטיניום מחזיר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לנטלי
גילה17/05/2011כתבת שנותחת באסותא חיפה.
לגבי העלויות - האם את חברת כללית או מכבי? ואיזה ביטוח יש לך?
איך היה האישפוז שם? איך התנאים? איך הצוות?
תודה וסליחה על מתקפת השאלות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקום
נטלי17/05/2011בית חולים ברמה גבוה את מרגישה קמו בבית מלון ו רופא שלי ד"ר עסליה אחי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל המודאגיםעופר16/05/2011
תודה לכולם על הטלפונים והדאגה.
אני בסדר, מרגיש הרבה יותר טוב, מצטער שלא עונה לטלפון אבל אני בשלב של לנוח.
לאלה מכם שלא יודעים עברתי שבוע וחצי קשים עקב מחלה (שאינה קשורה לניתוח) וסבלתי נורא עד כדי הגעה לחדר מיון.
המשך שבוע טוב !
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מהירה וחזרה מהירה לשיגרה
ליאתול16/05/2011שתהיה בריא וחזק כמו שהיכרתי אותך לתמיד!!!
ממני ליאת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונת למודאגים ולהיסטריים - תגובה
שולה זק16/05/2011אז נתחיל בזה שאני שמחה שסוף סוף אתה מרגיש מספיק חזק להכנס לפורום ולכתוב.
מזל שיש את מקסי.....מה הייתי עושה בלעדיו???????????
תנוח ותתחזק ותשמור על קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי, תרגיש טוב.
צנובר17/05/2011מקווה שאתה מתחזק ושהכל יעבור במהרה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכולם, חדשה בענייןמגי16/05/2011
אני לפני ניתוח טבעת (בעוד שבוע) ופוחדת מהקאות ובכלל, חוששת שלא אסתגל לטבעת...
מישהו מכיר את התחושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מגי - תגובה
שולה זק18/05/2011מתנצלת...רק עכשיו ראיתי הודעתך.
למה החלטת על טבעת??
אשמח אם תיצרי עימי קשר טלפוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)