מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ביום שלישי בשעה שלוש מתאשפזתרותי07/04/2011
הניתוח יתחיל בחמש-חמש וחצי .אני השנייה בתור כי אני עוברת ניתוחיים = קיצור+אבנים....
לאותו היום הוזמנתי לשעה שש בערב להרמת כוסית וקבלת שי לפסח למתנדבים.(אני מתנדבת בחי"ל בבדיקות אוכלוסיה מבוגרת , כמוני, לסינון ראיה ושמיעה).
התנצלתי שלא אגיע,אך לא פרטתי.
מעניין לשמוע אתכם המשרוולים : אתם סיפרתם על הניתוח ,לפני או אחרי?
אשמח לקרוא את תשובותיכם.
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי'לה זה מתקרב - תגובה
שולה זק07/04/2011ולשאלתך...שוב זה מאוד אישי.
אני סיפרתי לכל "העולם ואשתו" והייתי מאוד גאה בעצמי בהחלטה שקיבלתי כנגד כל העולם. אל תשכחי זה היה לפני כעשר שנים. שניתוח קיצור קיבה היה טאבו.
אישית - אני ממליצה לספר ולשתף וכך לזכות גם בתמיכת הסביבה ובליווי במהלך הירידה במשקל.
אבל שוב - זה שיקול שלך ואת צריכה להיות שלמה עם החלטתך.
עד יום שלישי עוד נשתמע
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי'לה בשעה טובה ומוצלחת!!
נעמי07/04/2011איזה צעד נפלא את עושה בדרך לחיים חדשיים, כל כך טוב לראות את הקילוגרמים המכוערים יורדים, אני מאחלת לך לעבור הכל בקלות, כי יש לך מלאך שרק רוצה את הכי טוב בשבילך. כל טוב, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי היקרה
רוזי08/04/2011הנא הזמן טססס ואת עוד מעט בפנים לדעתי תשאירי חסוי רק הקרובים שלך וכמו כולנו זה הפורום הנהדר שעבר עובר תהליך כמון לא לפטפט הרבה במיוחד השבוע כול פעם שאת מתרגשת נילחצת את יודע הפון שלי פנוי גם באמצע לילה וכמובן כול המשפחהה אז אין צורך בבחוץ ויש לך את אחותך המקסימה שהרבה היו רוצים אחות נהדרת שכזו שיהיה שבת שלום לחשוב חיובי מאמי בהצלחהההההההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי
ליל08/04/2011הרבה בהצלחה
גם לי עושים שרוול קיבה והסרת כיס מרה
אבל בראשון על הבוקר בע"ה
אני לא ותיקה אלא ממש לפני אבל אני בחרתי לספר רק לאנשים שקרובים אליי
והיו אנשים כמו הורים של תלמידים שמגיעים אליי הביתה למשל (אני מורה פרטית ומדריכת מחשבים) שכן יודעים
מחזיקה לך אצבעות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיינו נתרחץ השבוע-איזה כיף!
רותי08/04/2011בפגישה עם המרדים קבלתי הוראות לקראת ניתוח כולל דרישה להתרחץ ביום של הניתוח או יום קודם...ממש כמו לפני יום הולדת!!!
היכן את מנותחת ביום ראשון?
ביום ראשון אין שביתה.
שיהיה לך בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתל השומר
ליל08/04/2011תודה לאל שאין שביתה ביום ראשון
הייתי ממש בלחץ לגבי זה
רק שאכן יהיה ככה בע"ה
לי דווקא לא הסבירו לגבי הרחצה לפני
אבל בהחלט שתינו נולדות השבוע מחדש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שלי לא אמרו לגבי הרחצה
ליל08/04/2011כי אני מתאשפזת במוצ"ש
והניתוח שלי בראשון על הבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בעצם לא לספר ?!
מקס ברנר09/04/2011בהחלט סיפרתי!למשפחה,חברים,שכנים,יחידת המילואים שלי (שיבינו למה אני צריך חופש מהם לחודש...)למטיילים בטיול למרוקו שנסעתי אליו כמה שבועות לפני,כמובן כאן בפורום ולעוד כמה אנשים.את הרי לא הולכת לעשות משהו מגונה,שלילי או מביש.ואם עוד כמה אנשים יידאגו לשלומך או יציעו להתפלל למענך-למה לא להטריח אותם קצת ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב מקסי- תגובה
שולה זק09/04/2011חסרת לי - אבל הייתי סבלנית וחיכיתי בלי לנדנד.
גם אני בדעה שיש לספר...זה מהלך אמיץ וחיובי - אז למה לא לשתף ולקבל חיזקים.
שבוע טוב לכולנו
שולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם -קניתי!
רותי09/04/2011לא התכוונתי להסתיר .אלא לדחות את הבשורה ולספר רק אחרי השחרור מבית החולים. שכנעתם אותי...יש לי שלושה ימים לספר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחההה רותי
יארא09/04/2011בשעה טובה והמון המון הצלחה.. מחזיקה לך אצבעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת טרום הרדמהפדא07/04/2011
היום 7/4 עשיתי מפגש עם ד''ר מרדים במחלקת טרום הרדמה ברמב''ם .. היתה פגישה נעימה בלי בעיות .. חבל לא פגשתי ד''ר מחאג'נה היה בחדר ניתוח כמו שסיפרה דינה ( המזכירות ) היתי מעדיפה לפגוש הד''ר ..
אז מה השלב הבא ? עוד כמה לחכות ?
** שולה התקשרתי אליך .. !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת טרום הרדמה - תגובה
שולה זק07/04/2011שלום פדא
התקשרת ממספר חסום? כי אני תמיד חוזרת למצלצלים אלי. או טעית ולא הגעת אלי...חחחחח
תצלצלי ביום ראשון למזכירה ותשאלי אותה לגבי התאריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליפהחיה07/04/2011
היי
4ומשהו חודשים אחרי שרוול האם ומה מותר לי לאכול אם קליפה למשל תפוח עגבניה מלפפון וכדומה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליפה - תגובה
הילה כהן07/04/2011הי אור
חודש וחצי אחרי הניתוח מומלץ להוסיף ירקות ופירות עם קליפה . הקליפות מכילות סיבים תזונתיים שמסייעים לפעילות מעיים תקינה ולכן רצוי לאכול פירות ירקות וקטניות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ששרה07/04/2011
שלום לכל החברים,
שבוע אחרי הניתוח, מרגישה נפלא ופחות 7 ק"ג איזה כיף היום אני מורידה את התפרים.
יום נפלא לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאפו- תגובה
שולה זק07/04/2011כל הכבוד שרה'לה....התחלה מעולה וכל כך הרבה חיוכים.
בהצלחה בהמשך ושבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר אני משורוול אני צריך עזרה...אל גאוצ'ו07/04/2011
מה אני צרחך להביא לבית חולים כמה ימי אישפוז וקצת חוויות על היום הזה למי שכבר עבר.... תודה רבה זה מאוד יעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה
עפרה07/04/2011קודם כל בהצלחה...
מה להביא לבית חולים...?? אז ככה... נעלי בית שתוכל לטייל חופשי כי יכריחו אותך.. כלי רחצה משחת שיניים ... (דברים אישיים...) מגבת... למרות שיש בבית החולים העדפתי לקחת... :) האישפוז וההסתגלות הם אינדבידואלי לגבי כל אחת ואחד... מה עבר עלי..? אני לא רוצה להפחיד אותך... הכל יהיה בסדר כמו שאמרתי בין אדם לאדם זה שונה... אושפזתי שבוע שלם כי "לא הייתי מוכנה" להגיע לבית ... כל אחד וההחלמה שלו...
שיהיה רק בהצלחה !!!
לידע כללי אני כבר חודש וחצי לאחר הניתוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה ...ועוד שאלה..
אל גאוצ'ו07/04/2011תודה רבה אגב אצל מי נותחת? ואיפה? אני איצל פרופסור מאיר רובין בתל השומר שמעת עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק
נטלי א07/04/2011הוא אחד מהטובים ביותר, אל דאגה!!
תגיד, כמה זמן לקח לך לקבל תאריך לניתוח???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאל כמה שתרצה...
עפרה07/04/2011נותחתי אצל ד"ר מינץ בבית חולים השרון... רופא מעולה... אבל למיטב הבנתי כל הרופאים מעולים בתחומם ויש פה מלא מלא ורסיות של המלצות להרבה רופאים שונים אז לסיכומו של דבר בטח ברופא ויותר מזה בטח ביושב במרומים...
הכל יעבור בשלום תרדם לשעתיים ותקום למציאות חדשה שונה ובריאה...
ב-ה-צ-ל-ח-ה...!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
אפרת עוזיאל07/04/2011היי אני נותחתי אצל פרופ רובין לפני כמעט שישה חודשים הוא מקצועי ברמות והכול יהייה בסדר הוא תותח .
אני ירדתי כמעט 40 קג
שיהייה בהצלחה ורק תזכור שלמרות הבאסה בבית חולים אח"כ זוכרים את הכל כחוויה והתוצאה שווה את הדרך אז שוב פעם שיהייה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק שיהיה לך בהצלחה ובקלות.
יעל הצפונית07/04/2011כל אחד עובר את ההחלמה בצורה אינדיבידואלית. אני שמעתי על הקאות, וכאבים חזקים, ולי הייתה החלמה קלה יחסית ללא הקאות כלל. כאבים יש זה בכל זאת ניתוח, אך הם ניסבלים ונותנים משככי כאבים וכן נגד בחילות.
האישפוז בדר"כ יומיים שלושה. אני הרגשתי שיפור משמעותי בהרגשה בין היום השני לשלישי. הייתי מאושפזת 3 לילות.
כדאי להביא כלי רחצה ,נעלי בית ,אם אתה רוצה בגד אישי נוח למרות שמקבלים
פיג'מה רחבה.
\על פרופ' רובין שמענו רק טובות מבחינת המקצועיות שלו.
שיעבור לך בקלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק, בהצלחה!!
נעמי07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי חודשיים פחות 24 ק"גהדר06/04/2011
אני שומעת מכל מיני אנשים שעשו את השרוול דברים שונים לגבי מה מותר לאכול ומה אסור(לכל החיים) אז רציתי לדעת-מותר תירס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר
רוזי07/04/2011כול אחד מאיתנו יש את הכיבה שלו אם לא תנסי לא תדעי כול דבר את יכולה לנסות ולראת איך את מגיבה בתאבוןן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו... הדר, כל הכבוד...
עפרה07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף!!! תודה לכל המגיבים...
הדר08/04/2011עזרתם מאוד...הדרך עוד ארוכה(לפחות עוד 25 בכיף:)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהדר
אפרת עוזיאל07/04/2011כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדד ובהצלחה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר אני אוכלת תירס אך במינון קטן
ליאתול07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילך לאיזה חידקים הכוונהשלמה מסאסא06/04/2011
לילך שלום,
לאיזה חיידקים הכוונה?איך קוראים להם בבית מרקחת?
תודה שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסידופילוס או פרוביוטיקה
מקס ברנר06/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומן מסע 10-וויטמינ לקרואיניב05/04/2011
טוב אז שנה וחודש עברו עם ירידה של 68 ק"ג (מתקרבים ל-70)
ואני שוקל כבר 97 ק"ג
רק שני ק"ג ירדו בחודש האחרון אבל אני מבסוט שאין עצירה וממשיך לקבל מחמאות וליהנות מכל הבחינות.
אין זמן טוב יותר מכל זמן שהוא ובכל זמן להודות שוב לאיש המופלא ,המדהים האדם שמכי בתוכו נשמה טהורה הד"ר אחמד מחאג'נה -אז תודה לך על החיים החדשים.
ומעניין לעניין עדיין באותו עניין :
ויטמינים:
אתמול הייתי במיון ילדים רמב"מ עם הקטנה שלי כי נפלה ונחבלה בפה .לא משהו רציני והכל בסדר אבל בצאתי משם עברתי בבית המרקחת לקנות לה מוקסיפן ולעצמי לוסק ואז ראיתי מיני וויטמינים בשלל צבעים וצורות וטעמים חדשים.
לאחר שיחה קצרה עם הרוקח ולאחר שסיפרתי לו שעברתי ניתוח שרוול הוא עצר הכל ואמר יש רק מוצר אחד או ערכה לייתר דיוק שמומלצת ע"י רופאי הכירורגיה הבריאטרית בישראל.
כמובן שביקשתי לראות ומאחר שהיה גם מבצע קניתי.
המוצר הוא של supherb וניקרא bariatric aid 1-2 ויש שני שלבים לפני הניתוח ולאחריו ולאחר תקופה שאחרי הניתוח.
מקריאה ראשונית בבית זה המוצר או קבוצת המוצרים שיש בה את כל המרכיבים בצורה טבעית ואיכותית ובעלי יכולות הספגה בגוף בצורה אופטימאלית תוך סיפוק ערכים נספגים ברמות של מאות אחוזים מהתצרוכת היומית על מנת להבטיח ספיגה טובה.
הערכה מכילה:
מולטי מינרל בטעם קוקוס
מולטי וויטמין בטעם שוקולד חרובים
כדורי מציצה מתחת ללשון בטעם תות של B-12
ופרו ביוטיקה באבקה ללא טעם כלל
העלות שלזה הייתה 107 בניו-פארם מבצע עד היום אם אני לא טועה ובאתר של החברה ניתן לראות בדיוק איפה אפשר להשיג את זה בכל מקום בארץ או להזמין באתר
אז רשמתי לפני את היום כיום הראשון לשימוש ומבטיח לעדכן אתכם בהמשך
* הכותב אינו בעל אינטרס לשיווק המוצר ואין לו רווחים כלכליים מהמוצר
* נכתב כשירות חשוב לקהילה
בהצלחה לכולם
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיף לי לקרוא שירדת כל כך הרבה
ליאתול05/04/2011לי יש גם סה"כ לרדת 70 וזה משמח לראות כאלו שהגיעו לכמות כזו של הורדה.......מקווה להיות שם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיומן מסע 10-וויטמינ לקרוא - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה05/04/2011תודה רבה לך על המחמאות. הכל בסופו של יום בזכותך.
לגבי הויטמינים - כתבת יפה מאוד. הערכה לא מזמן בשוק ואנחנו בודקים אותה
שוב תודה על הפירוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יניב- תגובה
שולה זק06/04/2011את הודעתך, כלשונה, שיבצתי בשאלות הנפוצות. בטוחני שמי שמתעניין בנטילת ויטמינים ישמח למה שכתבת
בהצלחה בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום הייתי בבדיקת אולטרה סאונד וגילליאתול04/04/2011
וגיליתי שכנראה הבעיות שצצו לי בתפקודי הכבד (דבר שלא היה שם קודם) הם כתוצאה מהאבנים בכיס המרה.
כן כן ידענו לפני על קיומם והובטח לי שינתחו אותם תוך כדי השרוול אך מישום מה זה בוטל וכמו שצפיתי זה יצור בעיות.
אז כנראה שעכשיו שלושה חודשים לאחר השרוול אני אאלץ להיכנס שוב לניתוח להוצאת כיס המרה!!!
אוף אומנם 27.5 קילו פחות אבל עדיין לא התאוששתי מההרדמה הקודמת וכבר צריך שוב!!!
לא נורא ביום רביעי יש לי בדיקה אצל רופא מומחה שיחליט איך עלי לפעול.
ביי בינתיים.
ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מעצבן!!!!!
לילך.פ06/04/2011לא יאומן!!! למה ביטלו את הכיס מרה ?
אני כל כך מאושרת שהחלפתי מנתחת שכן הסכימה לעשות את זה יחד ...
זה פשוט חובה!!! שמעתי על הרבה מקרים של ירידה במשקל שגורמת לכאבים למי שיש אבנים בכיס מרה... מקוה שיעבור לך בשלום ומהר.... כשנותחתי שכבה לידי משהיא שעברה את הוצאת הכיס מרה לפחות זה אישפוז של יום אחד.... בהצלחה ממי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך מה שקרה זה שאמרו שיעשו אבל
ליאתול06/04/2011ביום הניתוח הם נשמעו ספקנים כנראה מחוסר זמן ולבסוף כשהתעוררתי גיליתי שלא נגעו בכיס המרה!!!
סופר מבאס!!!
מה לעשות הכל יהיה בסדר זה בטוח.
תודה על האיחולים , נשתמע בקרוב.
ביי ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקף קיבהאיריס04/04/2011
בעלי עבר לפני כשבועיים הוצאת כיס מרה הוצאת טבעת ומעקף קיבה . הוא סובל מכאבי בטן חזקים מאוד עבר סיטי וצילום בטן בדיקות דם והכל בסדר האם זה נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לבעלך - תגובה
שולה זק04/04/2011מה שלא נורמלי זה השילוב של הפרוצדורה שבעלך עבר. החלמה מהיר וירידה נעימה במשקל.
אני מניחה שהוא חש אי נוחו וכאבים שיחלפו עם הזמן.
את אומרת שעבר בדיקות והכל תקין. אז - ס ב ל נ ו ת.
איפה עבר את הניתוח?
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
איריס04/04/2011שלום שולה, בעלי עבר את הניתוח בבני ציון רוטשילד, הוא סובל כל כך שאני ממש חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות מקווה שהכל יעבור כבר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה להטבה מהירה - תגובה
שולה זק04/04/2011אנח מניחה שעוברת עליו תקופה לא קלה, אני ממליצה לא להסס לפנות לסיוע רפואי אם נראה לך שמשהו לא בסדר ואולי אפשר להקל על כאבים או הרגשה רעה.
שיהיה לילה טוב ושקט
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אמרו לו ?
צביה04/04/2011האם הכינו אותו מראש לכאבים נוראיים בגלל הגזים שהוכנסו במהלך הניתיח לגוף ?
שלוקח להם זמן לצאת ?
אני בזמנו חשבתי שאני מתה ורציתי להתאשפז מרוב כאבים , הייתי מתעוררת בליילה מצעקות כאב , זועה---זה עובר
מומלץ לזוז הרבה וכשבא כאב פשוט להמתין בסבלנות עד שיעבור
ולדעת שזה עובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצביה
איריס05/04/2011תודה על השיתוף... אם תוכלי להשאיר מייל כדי לשמוע ממך קצת על תקופת ההחלמה זה יעודד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף קיבה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה05/04/2011האם בעלך מאושפז?
אם לא ועדיין סובל מכאבים חזקים ממליץ שתפנו למיון בני ציון לקבלת עזרה. שבועיים לאחר הניתוח הכאבים לא אמורים להיות חזקים בצורה כזו.!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותג'ני04/04/2011
אז עוד 22 ימים להשתוולות שלי והשאלות מתחילות לצוף
1 - איך מסתדרים אחרי הניתוח בבית עם 2 תינוקות? מותר לי להרים אותם?? גייסתי קצת עזרה אבל אני גם הולכת להיות לבד איתם אז מה עושים? (11 חודשים)
2- כמה זמן לקחתם חופש מהעבודה? (אני גננת)
3- אף אחד ךא דיבר איתי על דיאטת נוה תרצה ולפי מהשהבנתי פה לא מבקשים מכל אחד
התבקשתי לרדת במשקל אבל כמו שכבר אמרתי פה אני אוכלת דווקא נון סטופ אבל אני מרגישה שאני מתחילה להרגע... מה שהתחלתי לעשות זה להשתדל לאכול לאט יותר...
אבל הרגל זה נרכש גם לאחר הניתוח בקלות יותר ,מאשר עכשיו נכון??
4- אחרי כמה ימים משתחחרים מהבית חולים? אני עוברת את הניתוח ביום שלישי יש מצב ששבת אני כבר אהיה בבית??
5- לגבי הנקז, לכולם יש? זה מעכב את היציאה מהבה"ח
6- זריקת הקלקסן מקבלים אותה לפני הניתוח? בבי"ח??? בלידה קיבלתי אחרי.. ורק במהלך השהייה בבי"הח ..לא בבית או משהו כזה.. במצב שכו צריך לקבל עוד קלקסן מקבלים את הזריקה בקופה???
זהו (לבינתיים)
תודה לכל מי שיכול לעזור!
כל היגג ייתקבל בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ג'ני - תגובה
שולה זק04/04/20111. עם התינוקות מתארגנים לעזרה. רצוי בשבועיים בראשונים לא להתכופף "ברוטאלי" ולא להניף את התינוקות. תוכלי להחזיקם על הבירכיים.
2. לגבי חופשה מהעבודה והחלמה - מאוד אישי. חברה שלי שהיא ספרית, עצמאית, חזרה לעבודה אחרי שבוע מיום הניתוח.
3. שבועיים לפני הניתוח מומלץ על דחאטת חלבונים - שזה אומר ללא פחממות וללא סוכרים וזאת על מנת להקטין את הכבד השומני ולהקל על המנתח.
4. קלאקסן מקבלים אחרי הניתוח לדילול דם למניעת קרישי דם לאחר ניתוח. בדרך כלל במשך שבוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוני04/04/2011שלום לך
* אם תנותחי בשלישי תשתחררי בשישי- בד"כ שלושה לילות אישפוז.
* הנקזים הם לפי הבנתי לכולם- הם נשלפים לפני השחרור (מלתרגלים אליהם לשלושה ימים...)
*ממליץ לך בחום לקחת שבוע חופש- יש חולשה אחרי הרדמה וסטרס שהגוף עובר ותזונת הנוזלים גם לא פשוטה - הרופא יתן לך אם תבקשי ממנו אישור גם לשבוע אחרי השחרור- אני לא לקחתי וכמעט התמוטטתי (חזרתי למחרת לעבוד)
* ככלל תני לעצמך את המנוחה והביאי מישהו שיעזור ללך עם הילדים
שיהיה לך המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ג'ני04/04/2011אז כבר קלחתי לי שבועיים חופש מהעבודה!
לגבי עזרה עם התינוקות אני מגייסת את המשפחה מי שבד"כ עוזר לי זאת אמא שלי
אבל היא לא תוכל לקחת חופש מהעבודה כי היא בעצמה משתרוולת ב17.5 והיא צריכה את הימים בשבילה...
בעלי עובד במשרד "היי טק" לרוב בשעות נורמאליות הוא בבית בסיבבות שמונה...
לא יודעת מה לעשות.... חייבת לחפש פיתרון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיני היקרה
רוזי05/04/2011אלל תידאגי כולם יעזרות סיימי את הניתוח בשלוםםםם ויהיה בסדר קחי חופש אחרי לפחת 20 יום בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוקפת בדיוק שנהצביה04/04/2011
שלום רב , בדיוק לפני שנה עברתי מעקף קיבה אצל דר' גוייטן בתל השומר
אני בת 43
לניתוח הגעתי 120 ק"ג גובה 1.67 , נכון להיום שנה אחרי שוקלת 69.5 ק"ג
ז"א הגעתי ל BMI התקין (לפי מה שאני שומעת הירידה שלי היתה מהירה יחסית)
לפי מה שכתו כאן ובכלל יש המשך ירידה במשקל עוד 1/2 שנה לפחות
איך אני יכולה לייצב את משקלי כבר עכשיו ? בלי להיות עבד לכמות הקלוריות הנכנסות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוקפת בדיוק שנה - תגובה
שולה זק04/04/2011כל הכבוד לך
תפני לדיאטנית ותקבלי ממנה תפריט שיתאים לך לשמירה על משקל ולא לירידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותשלמה מסאסא04/04/2011
לפני שבוע עברתי לכלכללה רכה(נס קפה על בסיס 1/2 כוס חלב,2 גביעי גיל,100 ג"ר גבינה לבנה או קוטג,3 כפות פירה וקציצת עוף ברוטב,ביצה מקושקשת ועעגבניה מגורדת),כבר שבוע שאין יציאות רק אויר.לאן זה הולך,האם זנ לא מצטבר איפה שהוא בבטן ויגרום עוד פעם להשמנה?אני שותה 2 ליטר מים ביום ואני מפחד, האם הכל תקין?
בוקר טוב שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול העצירות - תגובה
שולה זק04/04/2011שלום שלמה
הכל תקין אין לך מה לדאוג.
רצוי מאוד לאכול גם כף שמן במהלך היום בפירה או עם העגבניה. תכין מרק ירקות ותרסק אותם.
תתיעץ עם הרופא האם לקחת משהו טבעי לזרוז פעולת מעיים. כמה ירדת כבר?
בהצלחה.
בערב מומלץ לאכול יוגורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לעצירות
יעל04/04/2011גם אני סבלתי מעצירות קשה אחרי הניתוח. אחרי שניסיתי מספר תכשירים שלא עבדו, ורק גרמו לכאבי בטן, לקחתי כדור טבעי בשם אורטילס. בתחילה ריסקתי אותו, ועכשיו אני שעברתי לתזונה יותר מוצקה אני לוקחת אותו באופן רגיל כל יומיים. ניתן לרוכשו בבית מרקחת או בסופרפארם או בבתי טבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידקים טובים עושים את
לילך.פ06/04/2011הפעולה מדהים.... קונים אותם בכל בית מרקחת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול לפני חודשייםronit03/04/2011
ערב טוב לכולם נותחתי לפני חודשיים אצל רופא נהדר דוקטור מחאזנה היום ביקרתי אצל דיאטנית בקופה 24קג פחות לא מאמינה לא נוחרת בלילות ומתעוררת בכל רגע מרגישה יותר קלילה יכולה ללכת יותר ברגל נכון שיש עוד דרך ארוכה אבל לאט לאט לומדים לחיות עים השרוול והחיים זורמים להסתכל על החיובי ולחייך ממליצה בחום לכל המהססים למיניהם ערב מקסים שיהייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרות ההתרגשות-ממליץ על סימני פיסוק
מקס ברנר03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד בוחרים מנתח?יעל יואלי03/04/2011
שלום,
אני אם לחייל הסובל ממשקל יתר שמעוניין לעבור את ניתוח השרוול ואנחנו ממש בתחילת הדרך, קראנו חומרים, דברנו עם מספר אנשים שעברו את הניתוח אבל כל אחד עבר אותו עם מנתח אחר וכולם מלאי שבחים(לשמחתינו!) מה שמעלה את הקושי לקבל החלטה למי לפנות. מה עושים? איזה שיקולים כדאי לקחת בחשבון בתהליך בחירת מנתח?
תודה,
אמא של חייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אישית עברתי 2 ניתוחים
הנא חורי03/04/2011היי..אני עברתי 2 ניתוחי טבעת בקיבה ואני עכשו עושה ניתוח מעקף כיבה ואחרי המווןןןןןןןןןןן חיפושים והמון המלצותתת ויש לציין שאמא שלי מנהלת בקופת חולים כללית ואני הייתי ממליצה לך על רופא מס 1 בארץ רופא לא כמו כול הרופאים כי הוא לא רקקקקק רופאאא הוא בנאדם 10 וזה מאוודדדד חשוב...תשמעי לי אני מדברת מהמווןןן ניסיוןןןןןןן והמוןןן מידע מסביביי גם :-9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד בוחרים מנתח? - תגובה
שולה זק04/04/2011שלום לך,התשובה בגוף שאלתך. כל המנתחים הם מומחים בתחום ומעולים.
* בוחרים מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים.
* מבררים בקופה או בצבא לאן מקבלים התחייבות.
* ולא פחות חשוב - איפה התור הקצר ביותר.
האם בנך עומד בקריטריונים. מה הגובה והמשקל על מנת לחשב את ה- BMI שלו.
בהצלחה
שולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא של חייל
אפרת עוזיאל04/04/2011מיפה אתם בארץ ולאיזה קופה אתם שייכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא של חייל - תגובה
שולה זק04/04/2011אם הבחור הוא "רכוש צהל" בשרות סדיר או קבע....לא משנה הקופה. הכל הולך דרך חר"פ חיל רפואה של צה"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)