מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ליאור שלוםיהודית04/09/2010
ליאור שלום
אני גם משתמשת במשאף,המרדים יודע, אך לאחר הסבר סיכונים מאוד פחדתי ולכן גם דחיתי את הניתוח שהיה אמור להתקיים ב-01/09.
ולכן ועקב זאות רציתי לשאול , האם מישהו עבר את הניתוח עם בעית קוצר נשימה ,יש לי תור לניתוח , ב-15/09 והיום אני יותר רגוע .
תודה וחג שמח
יהודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית שלום
שולה זק04/09/2010עניתי לך כבר על שאלתך. אני הייתי עם בעיות נשימה לפני הניתוח. השתמשתי במשאפי בריקלין וונטולין ובכדורים אנטיהיסטמיניים למיניהם.
לאחר הניתוח הכל נעלם. אני כבר 9 שנים לא סובלת מבעיות נשימה.
אם הרופאים המנתחים והמרדים יודעיםפ על הבעיה - אין לך מה לדאוג
ראי גם תשובתו של דר' מחג'נה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםםם-חוות דעתפרח2404/09/2010
היי,
אני חודשיים אחרי ניתוח ורציתי לדעת האם מישהו ניתקל בתופעה של הופעת "שומן" או "שמן" בטבור
ואפילו כמו סוג של ליכלוך חום לא בטוחה שמדובר בדם.
האם יש קשר לניתוח ??
כמעט בכל יום מופיע לי אותו דבר ....
תודה מראש
פרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוס טבורי
פרופ` אחמד מחג`נה04/09/2010לרוב זה לא קשור לניתוח. כנראה מדובר בסינוס בטבור. תפני לרופא לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחג'אנה
אושרת22/02/2011רופא מספר אחד בעולםםםםםםםםם
ממליצה לכל מטופל שישי להיות עם רופא מומחה ואדם מיוחד.אחרי ניתוח ירדתי כבר 120 קילו ממשקל החתלתי של 190 כיום 70 קילו.
תודה לד"ר מחג'אנה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודונת לאחר הודעה כזו
ליאתול23/02/2011בבקשה שימי תמונה של לפני ואחרי אני ממש סקרנית...
אני צריכה לרדת בסה"כ 70 קילו שמפחידים אותי ואת ירדת כל כך הרבה כל הכבוד את בטוח אדם מיוחד מאוד!!!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי אותי במפגש
שולה זק23/02/2011אני ירדתי 70 קילו ואני בטוחה שאת תראי פצצה לאחר הירידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר מחגאנה
פרח2406/09/2010פניתי לרופאה ביצעה לי בדיקה מחכה לתשובה...
מזה בעצם סינוס טבורי אם אפשר לדעת?? וממזה בעצם קורה??
תודה רבה
פרח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עם בעיה קוצר נשימהיהודית04/09/2010
שלום לכולם
האם מישהו עבר את הניתוח עם בעיה של קוצר נשימה
תודה
יהודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן יהודית...אני
שולה זק04/09/2010ומאז הניתוח נעלמו כל בעיות הנשימה (כבר 9 שנים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יהודית
ליאור04/09/2010לפני כ20 שנה ( בזמן השרות הצבאי) התחילו לי בעיות והפרעות נשימה .
התחלתי להשתמש במשאף ונטולין והגעתי ל10 ואף יותר פעמים ביום !!
לפני כ3-4 שנים רופא המשפחה החליף לי את המשאף במשאף סרוטייד- והשתמשתי הן פעמיים ביום .
לא היו לי שום בעיות עם הניתוח - חשוב לידע ת הרופא המרדים בבעיה !!!
כיום אני כבר 8 חודשים בלי שום משאף , נושם חופשי גם אחרי פעילות גופנית מאומצת מאוד :-)
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בחולה עם בעיה נשימתית
פרופ` אחמד מחג`נה04/09/2010הרבה מאוד מהמנותחים סובלים מבעיה מטבולית כולל לחץ דם, סכרת, מחלת לב וגם בעיה נשמתית. חולים אלו חשוב מאוד להפגיש אותם עם מרדים בכיר לפני הניתוח ע"מ להכין אותם בצורה האופטמלית. אין חשש לאחר הכנה טובה כולם עוברים ובשלום. אחת המנותחות שלי סבלה ממחלת ריאות קשה עם טיפול מקסמלי בסטירואידים ומשאפים. עברה הכנה טובה ונותחה בהצלחה. כרגע היא 30 ק"ג פחות
שיהיה לך הרבה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב לי ולשרוול שליליאור04/09/2010
לפני שעה בדיוק , נדמה לי שבשעה הזו , התייצבתי באסותא לב המפרץ לתחילת המסע של חיי,ניתוח שרוול בניצוחו של דר' מחגנה
הייתה שנה מופלאה :הירידה הגדולה במשקל גררה אחרי שינויים רבים בחיים שלי .
אז מה היה לנו שם :
משקל : התחלתי 142 ק"ג ( מפוזרים על 170 ס"מ ) .משקל כיום כ94 -מבטיח ומתחייב שזה לא סופי - מתכנן לרדת עוד 10.
מיכנסיים : גינס של מתאים לי במידה 56-48 , כיום גינס 44-46
חולצות : פולו 5XL של מתאים לי - כיום XL של פוקס
כיום רוכב אופניים , רכיבות שטח ארוכות וקשות - נהנה ומכור לכאב - נותן בראש לרוכבים ותיקים .
אנרגיות אינסופיות
עבודה חדשה ( בטוח ומבטיח שהרבה מאוד בזכות הניתוח )
חברים נפלאים וחדשים שפגשתי לאורך המסע , ובראשם ...שולה .
מאחל לכולם המשך ותחילת מסע מופלא , וכמובן שנה טובה
תמונות יצורפו בהמשך
בהצלחה לכולם
ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר wow,,, מדהים!!!
גל (הבן)04/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מספר 1 ??????
עופר04/09/2010כל הכבוד !!!
אתה השראה לכולנו !
תמשיך ככה.
מקווה לראותכם בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה עופר...מבטיחים
שולה זק04/09/2010אנחנו הסקרנים לראות כי אנחנו מכירים את ה"עופר" לפני ולא החדש פחות 20 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור!! ליאור!!! ליאור!!!
שולה זק04/09/2010כל הכבוד. יום הולדת שמח. תאמינו לי שתאריך בהניתוח הוא יום ההולדת המשמעותי ביותר (בחיי בכל אופן.
ימחת את כולנו בסיפורך האישי המרגש טבמיוחד שמחת את הוותיקים כאן שלפתע חשו בחסרונך זמן רב וזאת כמובן בגלל העבודה החדשה והחריצות הרבה שלך.
מחכים לתמונות ושתהיה לך ולאשתך המדהימה _(שמתמודדת בעצמה יפה מאוד עם המעקף)שנה טובה רזה ומתוקה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב ליאור
אורנה LVIAA04/09/2010שמחת לקרוא את מה שכתבת מאד מעודד בעיקר את החדשים כמוני שלפני ניתוח
שיהיה לך שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
פרופ` אחמד מחג`נה04/09/2010ידידי ליאור. אני שמח מאוד לשמוע את הדברים המרגשים. מאושר לשמוע ששיתוף הפעולה של שנינו הצליח ובגדול.
שיהיה לך במזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואהווווווו
ריקי04/09/2010אין לי מילים רק להגיד כל הכבודדדדדדדדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט לחגגל04/09/2010
צריכה עזרה אני כ 5 ימים אחרי הניתוח לצערי לא אוכלת דברי חלב כרגע שותה מים אוכלת מרק טחון נוזלי ומשתדלת לאכול מעט מעדן באדי דיי בכוח מישהו יוכל לומר מה אני יכולה לאכול בשבוע הבא של החגים כרגע לא מרגישה רעב אבל משתדלת כל 3 שעות לשתות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גל
ליאור04/09/2010בערב ראש השנה הקודם הייתי כשבועיים אחרי הניתוח .
מה שאכלתי באותה ארוחת חג היה קצת מרק עוף צח , מעט פירה וטעמתי ביס מחזה עוף ...
היה משביע וטעים .
שנה טובה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי לפי התפריט שלך
גל (הבן)04/09/2010אל תסטי , אני עשיתי סטייה קטנה אתמול בערב וזה תקע אותי לחלוטין וחבל סתם להתבאס בחג.
זאת הדיעה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על ההמלצותג.מ03/09/2010
מודה לכל מי שהרגיע אותי פשוט אני אמא לשלושה ורוצה להשאר לצידם בכל כוחי אבל איך התורים ברמבם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי אין לנו תשובה
שולה זק03/09/2010אני מבינה אותך שאת רוצה לקבל תשובה ברורה. אבל לר אנחנו הכתובת שיכולים לתת לך מתי התור וכמה זמן עד התור. יכטל להיות בין חודשיים לארבעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטנית קלינית...גל (הבן)03/09/2010
רציתי לשאול, מישהו מכיר דיאטנית קלינית שמתמחה בניתוחיי קיצור קיבה באזור חיפה (רצוי שעובדת על לאומית )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטנית
שולה זק03/09/2010אישית לא מכירה וגם עושה מאמצים כבירים למצוא דיאטנית לפורום. זה בשלבים של טיםול.
תברר באסותא לה המפרץ יש להם דיאטנית ואני בטוחה שתוכל להשתלב במערך שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי אותה
גל (הבן)03/09/2010שאלתי אותה כשהיא נכנסה אלי לחדר, אם אפשר להיות במעקב דרכה, והיא אמרה שלא.
אם אני אמצא מישהי טובה אני אספר לכם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסה ברמבם
שולה זק04/09/2010ידוע לי שברמבם יש מערך של דיאטניות במסגרת המרפאה הרב תחומית. יתכן ותוכל לקבל התחייבות מהקופה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משרוולת חדשהגל03/09/2010
היי אני כ 4 ימים אחרי ניתוח שרוול לצערי לא ירדתי גרם מקווה שזה נורמלי בנוסף הייתי רוצה לדעת האם מורידים את הסיכות כעבור שבוע מיום הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל המרבה בגל הריי זה משובח.
גל (הבן)03/09/2010ברוכים הבאים לפורום המשובח הזה.
לגבי מה ששאלת - אין לי מושג, אני יודע שכל אחד והקצב שלו אבל אולי חכמים ממני יענו לך פה בפורום.
לגביי הסיכות - תלוי איזה סיכות עשו לך, לי עשו נמסות אז פשוט לא נגעתי בזה ולאט לאט זה נעלם ואילו לאמא שלי עשו סיכות שהיה צריך להוריד אחרי 10 ימים בקופת חולים. פשוט תשאלי את הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה גל (בת)
שולה זק03/09/2010אל דאגה, את תרדי במשקל. את בינתיים עוד מלאה בגז חחחח ונוזלים. תוך יום יומיים תחושי בירידה.
לגבי הסיכות - אם הם לא מהסוג הנמס (כמו אצל גל הבן) אז תגשי כעבור שבוע למרפאה שלך ושם האחיות מיומנות לשלוף לך את הסיכות. זה לא כואב.
שבת שלום ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה גל!!!!
נעמי03/09/2010אני בבית מיום ראשון, ביום רביעי (8 ימים) אחרי הנתוח הרופא הוריד את הסיכות, על משקל עוד לא מדברים, ככה שאני מחכה. אל תדאגי כל דבר בזמנו, העיקר שאת אחרי!
בנתיים, שבת שלום ושנה טובה ומתוקה. נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על דר מחאגנה מרמבםג.מ03/09/2010
אני יודעת שאני בידים טובות והוא בן אדם עשר תמיד עם חיוך ואכפתיות אבל זה טבענו הישראליים תמיד דואגים ולחוצים אולי תעזרו לי מי מכיר אותו ולשולה איך התורים ברמבם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושבת שהפורום מדבר בעד עצמו.
yarden03/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחג'נה מדהים
ליטל03/09/2010אני עברתי אצלו ניתוח לפני 3 שבועות באסותא .אני ממליצה עליו בחום. הוא רופא מדהים ואדם מדהים. נותן מענה תמיד ולכל שאלה, סבלני, מחייך ומרגיע. לפני הניתוח שמעתי על הרבה אנשים שעברו אצלו את הניתוח ומרוצים מאוד.יש לו המון ניסיון. את יכולה גם לקרוא גם אחורה בפורום כדי לראות תגובות.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ואל חשש, בחרת את הרופא הכי טוב שיש. אני ממליצה עליו בכל מקום אפשרי כי מגיע לו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני נותחתי אצלו
אילן03/09/2010ואפשר להגיד עליו רק דברים טובים.
גם אמא שלי שפגשה אותו רק בחדר המתנה לפני שנכנסתי לניתוח ישר התרשמה ממנו לטובה והוא נתן לה הרגשת נינוחות ובטחון.
אין לך מה לדאוג את בידיים טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת להמלצות
רונית03/09/2010נותחתי על ידי ד"ר מחגנה לפני חצי שנה .
יש לי רק דברים טובים לומר עליו ובגדול אני יכולה לומר שאיתו את ללא ספק ביידים טובות.
שיהיה בהצלחה.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמעתם במקרה שפרופ' רוביןשילה02/09/2010
עבר מבלינסון לתל השומר לצמיתות???
התקשרו לבעלי היום ואמרו לו שהתור שנקבע לי לרובין לתחילת אוקטור יידחה מכיוון שהוא כבר לא נמצא בבלינסון. ניסיתי לחייג למס' שהיא נתנה לבעלי על מנת לקבוע תור לרובין לתל השומר אך זה כל הזמן תפוס..
האם זה איפשהוא פועל לטובתי??
האם יכול להיות שבתל השומר יש פחות עומס מבלינסון???
מעניין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שמועה - זה נכון
שולה זק02/09/2010החל מחודש אוקטובר פרופ' רובין יעבוד בתל השומר. לגבי התורים אין לי מושג. חברי הכללית יכולים לפנות לבי"ח השרון לדר' מינץ או לקפלן לדר' ספוז'ניקוב. בשני בתי חולים אלה התורים לא ארוכים ,יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה..
שילה03/09/2010איך אני קובעת תור אליהם???
פשוט מתקשרת??
וזה נקרא שאני הולכת פרטי או דרך הקופה?
צריך להוציא טופס 17 ?
יש מין אתר שנקרא "כמה זה עולה לי"
ושם זה מראה שד"ר מינץ אינו עובד עם הכללית..
וכשאת אומרת יחסית למה את מתכוונת?
שלושה, ארבעה חודשים?? או יותר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה היקרה ולכלחברי הפורום הנפלאיםחן02/09/2010
היום 10 ימים מהניתוח,מרגישה כל יום יותר טוב, הייתי כבר בביקורת לאחר ניתוח,הכל נראה בסדר.היום נפגשתי עם דיאטנית בריאטרית מן קופת החולים (לאחר חיפושים רבים)פתחנו תיק עליתי למשקל ואני 9 קילו פחות,מרוצה מאוד. יש לציין כי הפגישה עם הדיאטנית היתה יעילה מאוד.
ממשיכה להנות מהכתוב בפורום וגאה בכולם.
נעומי מוסרת לך נשיקה חמה.
שנה טובה לכולם
אוהבת חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד חן
שולה זק02/09/2010כייף לשמוע את כולם. מרגישה את החיוך בין האותיות. איזה אושר להרגיש שעוברים מהפך והכל בכייף.
מתי חלמת ככה להשיל 9 קילו בכייף?
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים
גל (הבן)02/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן כל הכבוד
yarden03/09/2010על הירידה במשקל,חוץ מזה טוב שאת עם דיאטנית.אחרת באמת נלך לאיבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואהווו חן
ריקי03/09/2010תצליחי בכל אמן .שנה טובה ומתוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש אחרי - עדכוןעופר02/09/2010
שלום לכולם,
אז ככה... חודש אחרי, הכל כבר רגיל, שכחתי כבר את ריח בית החולים ואת התקופה שהעברתי שם.
חזרתי ללימודים, לעבודה ולחיים רגילים.
הושלתי מעצמי בחודש 21 קילו שזה מכובד בכל קנה מידה.
מקווה שתהיה לכם שנה מדהימה.
שלכם
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה יופי
צנובר02/09/2010היי עופר,
איזה כיף לשמוע שהכל הולך טוב.
אתה כנראה באמת הולך לקיים את ההבטחה של הבנות שתהייה העו"ד הכי חתיך...
יאללה שתהיה שנה טובה מתוקה ורזה לכולנו.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחתיךך
ריקי03/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר עופר
שולה זק02/09/2010ואני אמורה לזהותך כשניפגש??? עד אז תרד עודד עשיריה בטוח!!! (בטוח אזהה לפי העיניים ).
אני שמחה בשבילך וגאהבנחישות ובקלילות שאתה משדר
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדול מהחיים!!!!
אורנה LVIAA02/09/2010עופר איזה כייף איזה ירידה יפה בלי עין הרע חחחחחחח בכל פעם אני מתרשמת ומקבלת חיזוקים מאנשי הפורום שכבר עברו את הניתוח ומחכה בקוצר רוח לתורי למרות החששות אז שוב שיהיה לך בהצלחה ושנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבוד למגזר.
גל (הבן)02/09/2010חברי, זה מדהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו עופר כל הכבוד
yarden03/09/2010מעודד לקרוא לאחר חודש,והכי חשוב שאתה מרגיש טוב,לימודים,עבודה.
אחלה ,תמשיך תמשיך:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר- מברכת עם המון הערכה
אילניתי03/09/2010כול הכבוד ! פשוט מספר מדהים - כול הכבוד על ההרגשה הטובה והחיים הטובים שבדרך
עם הרבה אופטימיות ואהבה
אילנית שעוד מעט גם בעזרת השם תהיה מאחורי
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה מתוקה וקסומה.
ריקי03/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישרו לי את הניתוח מחברת הראל ...לילך.פ02/09/2010
נתנו לי 4 שמות של מנתחים דרך מדיקל סנטר...
ד"ר סובחי אבו עבוד
ד"ר אינה פייגן
ד"ר קוריאנסקי יוסף
פרופסור צ'ארניק אברהם
משהו מכיר ? יש המלצות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולם מוכרים ומומלצים
שולה זק02/09/2010כולם כירורגים בכירים.
לכי למי שהתור הקצר ביותר
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
צנובר02/09/2010אני נותחתי (בדיוק לפני 3 חודשים) אצל ד"ר סובחי והוא מדהים.
גם על פייגין שמעתי טובות מחבר, אם כי זאת ידיעה "יד שניה"
שיהיה לך בהצלחה בניתוח.
וכמובן שנה טובה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך המלצה חמה
חן02/09/2010לילך היקרה , כאשר ראיתי את שמו של המנתח שלי בין המנתחים שהוצעו לך, הרגשתי צורך עז לשתף אותך בחווית הניתוח שלי. ובכן נותחתי ע"י ד'ר קוריאנסקי יוסף המדהים במדיקל הרצליה ,מעבר למקצועיותו הרבה (מנהל יחידת לפרוסקופיה באיכילוב)הוא אדם מדהים, יש לו את כל הסבלנות הנחוצה להסברים ופניות והכל עם חיוך חם ואוהב, כמו כן לאחר הניתוח יצאתי עם עירוי בלבד בלי שום נקזים בנוסף הוא אינו מבצע צילום קיבה מיד לאחר הניתוח, אלא מבצע בדיקה מיוחדת בזמן הניתוח ששוללת דליפה וכמובן הוא לא משחרר מבה"ח אם משהו לא תקין, ההתאוששות נפלאה ואני מעריצה אותו. אתמול הייתי בביקורת אצלו והיה נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגל וירדן ?לילך.פ02/09/2010
מה הפרוש שאי אפשר ללכת שבוע אחרי ?
האם צריכים לשכב שבוע ?
כמה ימים באמת מהניתוח צריכים להיות במצד של מנוחה ?
כל הכבוד על ההשגים גל וירדן ...
בהחלט התחלת שנה טובה עבורכם...
לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופא - but- ממש לא!!!!
גל (הבן)02/09/2010כשאני עזבתי את בית החולים , כולם דאגו להגיד לי - תשכב כמה שפחות.
וזה מה שאני עושה. מסתובב בית, הולך להורים שלי, וכשאני מתעייף אני קצת שוכב ונח , אבל לא יותר משעה נגיד. לא שנראה לי שזה משנה יותר מדי.
הקיצר, לא נראה שיש חובה לשכב. בדיוק להיפך.
מנוחה זה כבר תלוי בך ובגוף שלך, ללכת בטח שאפשר, לפחות אני יכולתי.
אני מניח שאם לא תוכלי ללכת בכלל , בית החולים לא ישחרר אותך.
שנה טובה לך ולכולם. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל גוף מגיב אחרת:-)
yarden02/09/2010אני שמעתי הרבה דברים על אחרי והאמת ,לא יצא ככה...(לטובה)
כך שבאמת זה עניין של הגוף ,מה את מרגישה,אני לא חושבת שבשבוע שני אפשר לרוץ,אבל לטייל ,ללכת ,לשאוף אויר טוב בחוץ בערבים בהחלט ניתן.
לשכב?לנוח? ,כן למה לא ,בכל זאת הגוף אחרי ניתוח,שעה וגם אם יותר לא נורא.
בהתחלה נרדמתי צהרים וגם בלילה ,לאחר כמה ימים ,לא ישנתי בלילות....
שינה אצלי עדיין על הגב עם מלאן כריות:-)מתוך נוחות ,אצלי עדיין התפרים יש לי איזה שתיים שמפרישים כך שמנסה להקל עליהם.:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה מכםמיכל02/09/2010
הייתי היום בזיו, אישרו לי ת'ניתוח, אבל קבעו לי ת'תרום ניתוח רק לעוד שלושה חודשים.
רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על בית חולים אחר בצפון, עם זמן המתנה קצר...
תודה }{
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר'ה...עזרה?
מיכל05/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
שולה זק05/09/2010בכל בתי החולים זמן ההמתנה הוא לא פחות מזה. 3 חודשים זה "הרע במיעוטו" בהתחשב שספטמבר זה חודש חגים. ידוע לי על מקרים שהתור במרץ - אפריל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשרוולת חדשה
גל05/09/2010מיכל אם יש לך ביטוח פרטי תוכלי לעשות מהר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ביטוח של הראל
מיכל05/09/2010מישהו יכול להגיד לי איך זה עובד? מה הדרישות שלהם? למי פונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
שולה זק05/09/2010תפני לביטוח הפרטי שלך לסוכן או למי שדרכו הביטוח משולם. תגידי שאת מעוניינת לעבור ניתוח לקיצור קיבה ולקבל מהביטוח את רשימת הרופאים שנמצאים איתם בהסכם. לפי זה תוכלי לפנות לאחד המרכזים הפרטיים כמו אסותא, מדיקל סנטר ולקבוע תור למנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל גם אני בהראל...
לילך.פ05/09/2010ויש לי כבר אישור עקרוני .. מה שאת צריכה זה פשוט מאוד ללכת לרופאת משפחה שתכתוב במסמך
שיש לך השמנת יתר, שתרשום כמה BMI , גובה, והעיקר שההשמנה בזמן האחרון כי אם היא תכתוב שזה היה מלפני שעשית את הפוליסה הם יעשו לך בעיות... עקרונית הם לא מסכימים למלא את המסמך של הראל אז תצרפי למסמך את המכתב מהרופא... ותמלאי את החלק שלך ... כתוב שם אם את מתכוונת לתבוע את קופ"ח או ביטוח לאומי כמובן שתרשמי שלא!
ותשלחי אליהם לפקס 03-7348166 לידי ציפי (היא הכי רצינית שם)
ותתקשרי אליה 03-7547010 לוודא שקיבלה... קל ופשוט
לגבי הניתוחים הם עושים רק במדיקל סנטר ויש להם 4 רופאים שעושים את זה את צריכה להתקשר למדיקל סנטר לקבוע תור לרופא מנתח שיכתוב שהוא מוכן לנתח אותך את המכתב את מעבירה להראל והם כבר דואגים לתשלום למדיקל סנטר
הרופאים הם : ד"ר סובחי אבו עבוד - 03-7183100
ד"ר אינה פייגין - 052-6667447
ד"ר קוריאנסקי יוסף - 052-8304118
פרופסור צ'ארניק אברהם - 03-5271281
אם תרצי לעשות דרך קופ"ח - תקבלי מהראל 5100 ש" החזר כספי על זה שלא ניצלת אותם שזה בעצם 50 % מעלות מנתח שלהם ובנוסף הם חוסרים עוד 12,260 ש"ח שהם אמורים לשלם למדיקל סנטר
עקרונית אני מחכה לאישור של מאוחדת כי אני רוצה להתנתח בביה"ח השרון ודרך הראל אני לא יכולה אם מאיזה שהיא סיבה מאוחדת יערימו עליי קשיים אני אלך דרך הראל.
אם תרצי פרטים לגבי קופ"ח מאוחדת אכתוב לך את כל הבדיקות כי אני אחרי כולם
וזה אחרי שהרופא שלי "שכחה " כמה בדיקות ושוב היו צריכים לדקור אותי וההיתי צריכה להמתין לתורים אבל "אחותך" לא פראיירית שגעתי את כל המערכת ומיום חמישי שקיבלתי עוד 3 בדיקות עשיתי אותם כבר היום . למרות שהתורים היו לעוד חודשיים ...
טפו טפו טפו בלי לפתוח פה לשטן אני אמורה בתחילת אוקטובר לעבור את זה!
מקוה שהנתונים יסדרו לך את הבלגן ... עד שאני הגעתי לידע הזה סבלתי חודש של אי וודאות!
בי לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
מיכל05/09/2010אני לא במאוחדת, אבל זה עדיין עזר לי.
אני אפנה להראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:(
מיכל06/09/2010מסתבר שאין לי את הביטוח המתאים, אז אני אשאר עם התור לעוד שלושה וחצי חודשים.
ואגב, לא אמרו לי שום דבר על ועדה. ישר קבעו לי תור לטרום ניתוח. אני אצטרך לעבור גם ועדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)