מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
לדניאל מליאת
ליאתול07/11/2010דבר ראשון מזל טוב על כך שכבר נותחת והמון הצלחה - מחזקת אותך!! ומחזיקה לך אצבעות להמשך הצלחה!!!
אני מגדרה באזור רחובות ואשדוד - יותר מדוייק מרחובות 10 דקות דרומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון קטןעופר26/08/2010
שלום לכולם,
שלושה שבועות לאחר מעקף קיבה - היום נשקלתי ואני פחות 17 קילו!!! מדהים !!! נס !!!! מרוצה מאוד, חזרתי כבר לפני שבוע לעבודה ולחיים רגילים. אין כאבים, אין צרבות, אין חולשה - הכל מעולה.
לחץ דם ירד לנורמלי אחרי שנים של לחץ דם גבוהה, אני ערני יותר, פעיל יותר.
בקיצור - דבש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד!!!
שולה זק26/08/2010מה אוסיף ומה אומר על כל מה שכבר נאמר על ידך....תמשיך להרגיש טוב ולרדת במשקל. ...בדרך הנכונה לחיי בריאות ואושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי עופר איזה כייף
אורנה LVIAA27/08/2010כל הכבוד וואי גם אני רוצה כבר להיות אחרי שיהי לך שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך היקרה
אורנה LVIAA27/08/2010היי המייל שרשמת לי לא נכון רושמת את שלי וכך נוכל לדבר בהמשך
המייל שלי: [email protected]
המשך יום נפלא אורנה. וכן אני תושבת ת"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורנה
לילך.פ27/08/2010שלחתי לך במייל את הטלפון שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עופר קצת מדאיג אותי...
לילך.פ27/08/2010האם ניתוח מעקפים מסובך יותר מניתוח קיצור קיבה?
שואלת מהסיבה של ההחלמה ... שבועיים נראה לי ארוך מדי...
אשמח לדעת כמה כואב אחרי... ומה המגבלות הגופניות...
(אמא לתינוק)
תודה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עופר27/08/2010ניתוח מעקף קיבה -
מדובר בניתוח טיפה יותר מורכב, אבל את האמת, כשאת בחדר הניתוח אותך זה לא כל כך מעניין כי את ממילא לא זוכרת כלום - תחשבי על זה כך - את הולכת לישון ומתעוררת.
מבחינת כאבים - אין כאבים כמעט, ואם יש קצת לאחר הניתוח אז את מקבלת בבית חולים מורפיום.
לי אישית אחרי יום כבר לא היו כאבים בכלל. אחרי 4 ימים הלכתי הביתה ושלושה ימים אחר כך כבר נסעתי ברכב, הלכתי לטייל והכל היה נפלא. פשוט חיכיתי עוד שבוע עד שאני יחזור לעבוד.
השיקול של זה יותר מסובך מזה אינו נכון - ההחלטה צריכה להיות שלך ושל המנתח, ביחד אתם צריכים להחליט איזה ניתוח עדיף.
אני מקווה שקצת הבהרתי לך לגבי ניתוח זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי מגבלות
עופר27/08/2010רצוי לא להרים משקל כבד של יותר מ - 5 קילו בחודשיים הראשונים.
חוץ מזה אין מגבלות שידועות לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופררררררררררר
ריקי27/08/2010כל הכבוד . מדהים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עופר
שרה מ.27/08/2010כל הכבוד, והמון מזל טוב, זה ממש משמח, מעודד ומעורר ציפיות אצל העתידות להיתנח, שתמשיך להיות קליל, ומאושר, בקיצור שכל חייך יהיה דבש:).
בברכת שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחייאת מקס...
לילך.פ29/10/2010תגיד לאישתך שתעשה עליי מדיטציה... מה היא רואה ? אני יעשה את הניתוח? אם כן מתי? כמה ארד?מי יהיה המנתח ? .................
עכשיו ברצינות !
בנוגע להראל - אין שינויים הם אומרים שד"ר ירון מינץ לא עובד איתם...
וכרגע אני מחכה לאורנה המתוקה שתגיד לי אם היא עושה את זה יחד איתי...
בנתיים חגי ממשיך בדיאטה.. ואני כרגיל תקועה..
אם אתה רוצה לקפוץ לקפה ועוגה אתה מוזמן מתי שאתה רוצה בהתראה של שעתיים.
אם אתה רוצה לקפוץ למנגל... אתה יודע חיות מתות .. .תודיע בשעות הבוקר ונעשה בערב...אם אתה רוצה קוסקוס + מפרום+צ'ירשי+מסייר אתה מוזמן כל יום שישי תודיע רק ערב לפני....
בקיצור תגיד מתי אתה קופץ ...
שבת שלום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה מהירה והמון בריאות עופר
יניב30/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי חברים...
לילך.פ06/11/2010מלא זמן לא ההיתי כאן ... ומאד שמחתי לשמוע שאורנלה תקפה את חברת הביטוח שלה וניצחה ניצחון של ממש...
ואני שואלת מה עם אלונה ובעלה(דני) סליחה סליחה סליחה אבל יש לי דיסלקציה מתקדמת עם שמות... הוא אמור היה לעבור ניתוח שבוע שעבר לא ? קצת עדכונים בנושא יעזרו לי...
ולקצפת של הדובדבן מממממממממממממקס!!!! נשמה , כפרה שלי מה שלומך .
קראתי שהראות שלך עושות בלגן.. באמת תקשיב לעצתו של דוקטור מחאגנה... ותסתום את הפה קצת ... יאלה תרד במשקל תאכל עשבים ותעבור כבר את הניתוח הזה..!!!!! זה לא צחוק!!!
באשר אליי... ההיתי קצת עסוקה עם פתיחת העסק שלי ואיסוף מודיעין...
ועשיתי מסיבת הפתעה לאמא שלי כך שלא היה לי זמן להכנס באופן סדיר!
אני מחכה לפגישה שיש לי ביום רביעי עם הדיאטנית המהוללת של קופ"ח מאוחדת
שאמורה לתת לי את האישור האחרון ... בנתיים מרגישה כמו דביבון או יותר נכון היפופוטם... חגי שלי עבר אותי בספיד וירד כבר 5 ק"ג... ואני כמובן עליתי את כל מה שירדתי במהירות... יש לנו איזה מנהג לא להרגע עד שחוזרים למשקל העל.
זהו בנתיים חברים יקרים אשמח לקבל קצת אנפורמציה על החוסרים שלי....
נשיקות ושבוע מדהים של ירידות, אישורים, בריאות ושמחה...
אוהבת אתכם הכי בעולם לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך גם אני במאוחדת
ליאתול06/11/2010שלום לך אני חדשה באתר אך בדרך לשרוול, מקווה שיקבעו לי תור עוד בחודש הבא כי לי נמאס מהמשקל.
בכל אופן שימי לב - אם זה לניתוח שרוול אז הגישו לי את הבקשה של הדיאטנית + כל הבדיקות לרופאה אחת וברגע שהייתה תשובה חיובית שלחו מייד לרופא נוסף!!!!
מקווה שלא יעשו לי בעיות בכל מקרה ממליצה לך לשבת להם על "הוריד".
אני כל הזמן אומרת שאני רק עולה במשקל ואותם זה לא מעניין אז התחלתי "להציק" להם ועכשיו הדברים זזים.
בהצלחה מאחת שממש מבינה אותך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת מהיכן את בארץ?
דניאל07/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך יקירה.האם קראת בדף 2
מקס ברנר06/11/2010את הפוסט המתעניין בשלומך, ומתאר איך לאחר ארגומטריה של 5 דקות,נשאוני רגלי למסעדה טריפוליטאית,ואיך מצאתי עצמי מואבס באופן שלא היה מבייש את דודה של קדאפי?
ולגבי הריאות שלי-אסטמה היא לאו דווקא בעיה של שמנים-דובונים.יש הרבה ילדים קטנים ורזים ש"מצפצפים".העניין אצלי שלפני 10 שנים החלטתי להפסיק לקחת סטרואידים נשאפים,וההרעה במצב תפקודי הנשימה שלי קשורה גם בזה.נכון שכשמן יש לי גם הפרעה רסטריקטיבית-שחוברת לאסטמה-ובקטע הזה אני מצפה להטבה כשארד במשקל.יחד עם זאת-אל תדמייני אותי לוחם בקומנדו הימי,או תוקע בסקסופון של קלינטון.
בחיים האלה כבר לא-כפי הנראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר-אני כ"כ, שמיחה בשבילך.
מל06/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר !!!!
נטלי07/11/2010כל הכבוד, המשך כך....
גאה בך יותר משאתה בעצמך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לילךליאת26/08/2010
בעיקרון אני ממש מפחדת....מהדרסטיות שבעיניין בעיקרון אני שוקלת 118 על166 ס"מ מניחה שבשילוב של חדר כושר אני יצמצם עודפי עור אבל אחותי הקטנה האירה את עיניי ואמרה שכל העיניין טוב ויפה אבל זאת התחלה של משהו גדול יותר מעבר להרזייה .ממש מפחדת מהסיבוכים לא מפסיקה לקרוא על הניתח בעד ונגד בעיקרון רק התחלתי את התהליך עשית בדיקות דם ושבוע הבא חוזרים לרופא המשפחה ואז נראה לאן זה זז תודה על התגובה המהירה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני מאד מאד חששתי בהתחלה אבל...
לילך.פ26/08/2010עם הזמן ... אני מתחילה לעכל את הנושא מה גם שקראתי שאחוז האנשים "שמתים שמנים" מהניתוח הוא 0.2 % כך שהסיכון בנסיעה בכביש יותר גדול ... אבל אל תלכי על זה עד שאת לא שלמה...
אני קוראת המון חומר באינטרנט , מדברת עם המון אנשים שעברו את הניתוח והאמת שדודה שלי היא אחות בבית חולים השרון והיא עובדת עם המנתחים של ניתוח השרוול כך שאני אחזיק את ידיה עד שאתעורר :) אני בערך במימדים שלך... אחרי שכל השנים האחרונות אני כמו יו יו יורדת למידה 38 עולה למידה 56 או לגומי ... הפעם אני הולכת על זה עד הסוף נמאס לי להיות דבה... אני הולכת להתנקם בקיבתי באופן סופי ... סתם קצת הומור ...
בכל אופן נעודד אחת את השניה עד שנעבור את זה ...
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הפורום מעודד ומחזק
שולה זק26/08/2010לאחרונה נוספו המון מנותחים חדשים שמספרים ומשתפים עד כמה הם מאושרים.
ראו דבריו של עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושבת על ניתוח שרוול....ליאת26/08/2010
היי שמי ליאת כל חיי הייתי שמנה כל הזמן בלופים של ירידה ועלייה.חושבת לעבור שרוול בקיבה .השאלה שלי האם נשארים קפלי עור או שבעזרת חדר כושר זה יורד או רק ניתוח קוסמטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת זה תלוי ...
לילך.פ26/08/2010כמה משקל עודף יש לך ואיך הגוף שלך מגיב... אני יכולה לספר לך מניסיון
של ירידה בעבר של 30 קילו שנאלצתי לעבור מתיחת בטן בגלל "בטן רפויה" אבל לא בהכרח שזה מה שיהיה אצלך... אני גם כרגע באיסוף ניירת לצורך הזמנת ניתוח... חוץ מזה אין דבר שהבגד לא יכול לכסות... העיקר שנהיה רזות :) ובריאות אגב אם מעניין אותך לראות איך עושים את הניתוח תכתבי ביוטיוב - ניתוח שרוול או קיצור קיבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
אורנה LVIAA26/08/2010אהלן לילך גם אני כידוע לך בתחילת דרכי ומועמדת לניתוח בשלב בדיקות אשצח לשמוע מימך היכן את עוברת את הניתוח וכו' תרשמי מס' טל' או מייל שאפשר ליצור קשר.במידה וזה אפשרי כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש בחיתולים...
לילך.פ26/08/2010אבל אשמח לעזור לך אם את מהמרכז... אני לא רוצה לפרסם כאן מספר טלפון תשלחי לי למייל את המספר שלך אתקשר בשמחה [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים לאחר ירידה במשקל
שולה זק26/08/2010הכל תלוי ויחסי. ולמה הכוונה
תלוי כמה יורדים במשקל, תלוי בגיל, תלוי בגנטיקה של העור, תלוי בפעילות הגופנית במהלך הירידה ואחריה - והעיקר - מתחלק לשניים: 1. לאחר ירידה במשקל מקבלים במתנה חיי בריאות ואיכות. 2. הניתוחים לשחזור הגוף נכנסו לסל הבריאות.
אבל..."דיה צרה לשעתה" - היה ויהיו בעיות של עודפים, חשוב לדעת שיש פתרון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת ניתוח שרווליוחאי וליאורה26/08/2010
שלום אנשים!!
אישתי עומדת לעבור ניתוח שרוול בקרוב,היא עשתה פגישת הכרות ונישלחה לסדרת בדיקות טרום ניתוח בזיו,אני התעניינתי אצל כמה אנשים ושמעתי הרבה ביקורות איומות על בית החולים,מצד שני גם מפורסמים פה הרבה מכתבי תודה על ניתוח קל ומהיר.היא לא מקרה קשה ובסך הכל עושה את הניתוח בכדי להפטר מסיבוכים אפשריים בתור חולת סכרת.
אשמח לשמוע אנשים שעברו את הניתוח במחלקה ומה דעתם-אני מקווה שאשמשע דיעות משני הצדדים בשביל שאוכל לשפוט לבד .
אני רוצה לשמוע את שתי הדעות כך שאוכל לשפוט לבד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוחאי
עדי26/08/2010חברה שלי עברה את הניתוח בבי"ח צפת.
על הצוות היא מספרת רק דברים טובים.
אך בהשוואה לבתי חולים אחרים היא לא מבינה מדוע יצאה מהניתוח עם זונדה וקטטר,
לה זה מאוד הפריע לשהות וההחלמה בבית החולים.
בנוסף להבדיל לדוגמא מאסותא שם אני נותחתי, אין תמיכה כמו שצריך לאחר הניתוח,
היא נפגשה עם איזושהי דיאטנית שלא ממש מתמחה בתחום - מאוד התאכזבה, היא לא יצאה מבית החולים עם כלים להתמודדות, עם דף הוראות, עם מה אוכלים בכל שלב.
בכל מקרה, מקווה שתיהיה הצלחה לאישתך עם כל בחירה תשבחרו...
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי -תודה על מה שסיפרת לי
יוחאי וליאורה27/08/2010אשקול להציע לאישתי לעבור את הניתוח במקום אחר.לאישתי-רק את הטוב ביותר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי יקרה, אני חולקת עלייך
תהל28/08/2010איני יודעת מתי חברתך נותחה שם. בשנה האחרונה כ-3 מבני משפחתי נותחו שם.
כולם זכו לתמיכה לאחר הניתוח, הדיאטנית מתמחה בתחום של מנותחי שרוול.
איני מבינה כיצד חברתך הסכימה להשתחרר אם לא קיבלה שום הדרכה או אפילו דף של תכנון תזונתי, נשמע תמוה ביותר!!!
הרופא בעצמו וידא איתי ועם הצוות שאכן הודרכתי. הרי הקיבה לא מסוגלת לקבל כל מזון, זה הדרגתי. איתי ועם בני משפחתי הדיאטנית ישבה באופן אישי, הדריכה ווידאה שאין שאלות. בנוסף, נתנה את מספר הטלפון והנייד שלה לשאלות נוספות.
אני מציעה שתבדקי את פרטי המידע שנתת, לדעתי הם אינם מדוייקים.
יוחאי וליאורה יקרים- לחשוש לקראת ניתוח זה טבעי, בכל זאת מדובר בהתערבות כירורגית.
הסיכונים הקיימים ב"זיו" קיימים גם ב"פוריה",ב"רמב"ם ובכל בי"ח אחר.
בכל מקרה, ברגע שתחליטו שאכן זו הדרך שליאורה בוחרת בה תגידו שלמים וסומכים.
בבי"ח "זיו" מקיימים 3 פעמים בשבוע ניתוח, ובכל יום יש 3-4 מנותחים... התורים מתארכים ומתארכים... ואצל המנתחים הניסיון ישנו.
אם יסייע לכם לשוחח איתי טלפונית, אשמח להיות לכם לעזר.
חוץ ממילים טובות וחמות על התנהלות הרופאים והצוות- אין לי תלונות. ותאמינו לי שעשיתי עבודת שטח מצויינת לפני ובאופיי אני ביקורתית ובוחנת עד הסוף.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תהל
יוחאי וליאורה28/08/2010אולי אסכם את הבעיה ככה -בכל בית חלוים יש מחלקות טובות וטובות פחות. -ישנם כמה בתי חולים בארץ שבהם יש ריבוי של מקרים טראגיים,אם שמת לב לדוגמא מחלקת יולדות בבית חולים בחדרה יכולה לסכם מוות של שתי יולדות בחודשים האחרונים,לבית החולים זיו יש סטיגמה של בית חולים לא מוצלח במיוחד במילים עדינות אבל זה לא אומר שאין מחלקות בהן יש שירות ויידע ונסיון מצויין.אנחנו מקורבים לבית החולים העמק בעפולה ועשינו שם בזמנו טיפולי פוריות אצל צוות מדהים וטוב משקיע ומלטף ועוזר לאורך כל הדרך הקשה עד שהבאנו זוג תאומים לעולם.מי שלא מברר ורק רואה את הבית חולים כיחידה אולי לא מכיר צוותים מדהימים בתוך המוסד.אני מקבל תמונה אחרת לגבי המחלקה הזאת וכנראה שהם באמת מצויינים -ואולי בגלל שאין עליהם התנפלות של מאות חולים בחודש.אננו בינתיים הולכים על זה בזיו בתקווה שלא נתאכזב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל מה שלומךהרבה זמן לא דברנו
רוזי28/08/2010איך את מרגישה ומסתדרת כמה ירדתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזייייייי יקירתי!
תהל29/08/2010בדיוק היום חשבתי על כך שלא דברנו המון זמן.
אני מרגישה נפלא ונראית מעולה... שמחה ומברכת בכל בוקר על השינוי.
התחלתי 126, כיום 93.5.
כיף, כיף, מוי כיף.
אוכלת רגיל, בכמויות שפויות... אורז לא מיטיב עימי ולכן נמנעת.
וזהו, הכל נפלא!!!
איך אצלך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
עדי28/08/2010אין לי ויכוח עם שום דבר שנאמר.
יוחאי שאל האם יש למישהו מידע על בי"ח זיו ובחרתי לשתף
מה עבר על חברה שלי שם - אובייקטיבי לגמרי.
אני על עצמי יודעת לספר מה שעברתי באסותא, לכן
ציינתי שמדובר בחברה!!!
ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב שלום
שולה זק26/08/2010תוכלו לפנות בפייסבוק ל - וטהל הלל - היא כותבת גם בפורום. היא נותחה בצפת ובטוחני שתשמח למסור לכם אינפורמציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה
יוחאי וליאורה27/08/2010קראי את התגובה מלמעלה,אני לא אומר שהכל צריך ללכת כמו שצריך,אבל ברור לי שאת הסיפורים הפחות מוצלחים עדיף להצניע -והנה בחורה מספרת שיצאה מניתוח עם זונדה ולא קיבלה תמיכה מספקת לאחר מכן.אני מצפה לעזרה והכוונה למנותח בצורה רצינית ואם זה המצב אשקול להציע לאישתי לעבור הניתוק במקום אחר-גם במחיר של לחכות קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו תורי לכתוב (ליאורה
יוחאי וליאורה28/08/2010כהרגלם של הרבה בעלים מסורים ודואגים, גם בעלי כזה! מפחד שיקרה לי משהו וזה מובן וברור, אז אם יש נימה של אסרטיביות (בלשון המעטה....) אנא קחו את הכל בהבנה, הוא בסך הכל דואג. ואני ... אני הרבה פחות דואגת, כבר השלמתי עם העובדה שעלי לעבור ניתוח שרוול, הסיבות הן בריאותיות- החמרה בסכרת- ואני רק רוצה לחזור להיות בריאה ואנרגתית כמו שהייתי. מכל מה שקראתי פה נראה לי שבית חולים זיו הוא המקום הנכון לעשות את הניתוח, בסך הכל הבנתי שהצוות הוא טוב והמנתחים מנוסים. אותי הרבה יותר מטריד ההסתגלות אחרי ובתור אחת שאוהבת לאכול תרתי משמע!!! אני מעריכה שזו תהיה הבעיה הגדולה שלי ולא הניתוח עצמו. אבל אני מוכנה לשלם את המחיר כדי להיות בריאה עוד פעם. בייחוד אם התוצאות של כל המחלות הנלוות ישתפרו (ויש לי הרבה מחלות נלוות).
אשמח לשתף אותכם בתחושותי לפני ואחרי ושוב תודה על ההבנה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאורה
תהל28/08/2010קראתי את הודעתך, ובעיניי נכון שתשתפי אותנו, תחלקי עמנו את חששותייך... ואנחנו, כל אחד ממקומו וניסיונו נעזור לך באהבה גדולה.
חשוב לומר שזה המקום שלך בלבד להחליט היכן לעבור את הניתוח, אנחנו יכולים רק לייעץ ולהמליץ.
אני חושבת שכללללל מי שעובר את הניתוח אוהב לאכול, הרי לא היינו כל כך גדולים אם לא היינו אוהבים לאכול.
שלא תחשבי שלא אוכלים אחרי הניתוח, אוכלים ומהכל... אבל בכמויות קטנות ושפויות. אני חושבת שיש בזה הנאה גדולה עוד יותר מאכילה כפייתית מתוך פחד שייגמר, שיראו שאני אוכלת ועוד...
אני באופן אישי נהנית מאד מאד מהארוחות הקטנות ונהנית עוד יותר לראות את הכמויות שלי ביחד לאלו של בעלי וסובבי.
שיהיה לך בהצלחה,
אנחנו פה לעזרתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאורה
עופר28/08/2010כולנו אוהבי אוכל גדולים, אני יכול להגיד לך שאני מת על אוכל. החששות שלך מובנות אבל שתדעי לך שזה משהו שאי אפשר להסביר כשאת לפני. אני מבטיח לך שלא יחסר לך כלום. את תאכלי מכל מה שתרצי ואת תהיה מרוצה ושבעה.
רק אחרי הניתוח את תביני מה אני אומר, גם אני לפני לא הצלחתי להבין אבל זו הרגשה מדהימה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאורה
שולה זק28/08/2010מציעה לך לקרוא את דבריו של עופר מהשבוע האחרון לגבי האוכל, האכילה והכמויות.
תאמיני לי רק אחרי שתהיה "אחרי" תביני כמה הכל משתנה וכמה זה פשוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאורה
ריקי28/08/2010היי ליאורה מחשבה יפה ובריאה.תצליחי בכל אמן. המון בריאות ואושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששות לקראת ניתוחיוחאי וליאורה26/08/2010
שלום אנשים !!
אישתי -הניקראית בישראל ליאורה-עמדת לעשות שרוול.
קיבלנו הפניה לזיו והיא עשתה שם כבר פגישה ראשונה וכעת לפני בדיקות טרום ניתוח.קראנו פה כמה מכתבי המלצה טובים על זיו אבל בעבר שמענו על זיו הרבה ביקורות רעות,אנשים סיפרו שמניתוח קל וקוסמטי כמעט איבדו את חייהם ואחרים סיפרו על עבודה רשלנית בצורה חריגה,לאו דווקא בתחום הזה אלא בתחומים אחרים כמו ילדים,נשים וכדומה.
נישמח לשמוע דיעות שיפיגו את חששותינו-התור שם קצר וזה ניראה מזמין ומהיר-אבל יהיה קשה לגלות שהניתוח הסתבך או צרות אחרות
תודה מראש ..יוחאי וליאורה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה אתם בידיים טובות
שולה זק26/08/2010אכן הביקורות הטובות ששמעת הן נכונות. צוות המנתחים דר' וקסמן מנהל המחלקה ודר' דושקובסקי עושים מלאכתם נאמנה .שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה יפיג את החששות שלכם?
ליבי26/08/2010אולי אם תדברו אישית עם כמה מהמנותחים תוכלו להיות רגועים יותר?
כדאי לבקש מהמרפאה כמה מספרי טלפון של מנותחים מרוצים ולשמוע את הרשמים על הרופא, המחלקה וכן הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה נחמד לשמוע תשובה כאן
יוחאי וליאורה26/08/2010ואני מתכוון לא למישהו כמו מנהלת הפורום שברור שלא תגיד מילה רעה על אף רופא.אני רוצה לשמוע דעות של "אנשים פשוטים"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברצוני להבהיר
שולה זק26/08/2010מנהלת הפורום היא אדם פשוט כמו כולם - עברה ניתוח ומרוצה מהחיים החדשים.
כל הרופאים ללא יוצא מן הכלל, הם כירורגים בכירים ומנוסים שהתמחו גם בתחום זה של הכירורגיה - קיצורי קיבה. הם מנתחים בבבתי החולים הציבוריים וגם במרכזים הפרטיים.
ואם זה מה שישנה את גישתך תוכל לצלצל בכל עת ואשמח לתת לך מספרי טלפון של אנשים שעברו את הניתוח בבית חולים זיו בצפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה!!
יוחאי וליאורה27/08/2010אינני חושד בך שאין בך מלבד רצון טוב..אולם...
לא כול הרופאים אותו הדבר,יש רופא שמנתח מאה חולים בשנה ויש רופא שמנתח אלף -ברור שלאחרון יש יותר נסיון ויותר התמחות ולכן גם יותר יכולת לטפל במקרים חריגים ויותר בטחון בעצמו.
אני בטוח שאת מכירה את רוב הרופאים בתוקף תפקידך פה והשיפוט שלך לא תמיד מדוייק בגלל יחס אישי עם המנתחים,לכן אני מעדיף לשמוע דיעות שונות מאנשים שונים שלהם לא היה קשר למנתח ולא יהיה כנראה לאחר הניתוח-לשמוע על החוויה עצמה נטו!!
אנחנו שוקלים שיקולים שונים לפני הניתוח בינהם כמה זמן יקח עד שנעבור את הניתוח,מי המנתח וכמה יכולת ונסיון יש לו,וגם שיקולים שלא קשורים כמו מה מצב התעסוקה וכמה ילדים יש בבית שיצטרכו טיפול ודאגה גם בימים שאמא תהיה מאושפזת.
מכל הנתונים האלה בעיני הכי חושב נסיון והיכולת של המנתח ולצערי פה אינך יכולה להיות אובייקטיבית.
תודה רבה.
יוחאי לם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
עופר27/08/2010ראשית כל אני שמח שהגעתם להחלטה לגבי הניתוח. אני אישית עברתי אותו לפני שלושה שבועות ואין מאושר ממני.
בקשר לחששות, אני עשיתי מחקר גדול לפני שעברתי את הניתוח ונוכחתי לדעת כי אין הבדל בין מקום זה או אחר, הרי מדובר באנשי מקצוע מהטובים בעולם שעובדים בבתי החולים שלנו, הן הרופאים והן האחיות.
לכן, המלצתי היא לעבור את הניתוח במקום הקרוב ביותר לבית.
עם כל זאת, הרי עדיין מדובר בניתוח ואם התחלתם לברר אז אתם מודעים שישנם סיכונים מסויימים שצריך לקחת בחשבון לפני שניגשים לניתוח מכל סוג שהוא, ולא רק השמנה חולנית.
אני אשמח לנדב עוד פרטים או תצטרכו.
והכי חשוב - שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום על ביה"ח זיו
תהל27/08/2010נותחתי שם במרץ האחרון, אצל מנהל המחלקה- ד"ר וקסמן.
לצד מקצועיות זכיתי ליחס אנושי ולאמפתיה שכל כך חשובים אחרי ניתוח, כשאתה חסר אונים.
היחס במחלקה טוב ואדיב. יש גם את מירה, מזכירת המחלקה והיא מקסימה אמיתית... עוזרת ותומכת (ולי הקדימה את התור...).
נכון שלבית החולים הזה יש שם פחות נחשב מאלו שבאיזורים אחרים, אך המחלקה הכירורגית מובילה בביה"ח ובאמת שאפשר להיות מטופלים שלמים וללא חששות.
ודאי אתם צפוניים, ויש בי"ח מקביל שבו ממליצים על המנתח. לא הייתי ממהרת לגשת לשם בעיקר בגלל התורים הארוכים.
בהצלחה בכל שתבחרו... ממליצה באהבה ובלב שלם.
תמיכה לפני ואחרי הניתוח- צוות נהדר ומנתח מעולה= הדרך להצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני כבר אחרי הניתוחחן26/08/2010
לכל חבריי הפורום היקרים,אני שלושה ימים לאחר הניתוח והשד לא נורא כל כך.אצלי לא היו נקזים לאחר הניתוח מה שהקל על ההתאוששות וכעת לאחר שיחה עם דיאטנית בריאטרית יוצאת לדרך החדשה, תודה על התמיכה והליווי הצמוד,אוהבת ומוקירה חן,
נ.ב.נותחתי ע"י ד'ר קוריאנסקי המלאך האדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך שובך חם
שולה זק26/08/2010שמחה לראות ולקרוא כמה "לקוחות" מרוצים נוספו שבוע האחרון.
זה רק מוכיח שהמודעות עושה את שלה והאנשים הולכים מוכנים לקראת הניתוח שללא ספק פותח להם אופק לחיים חדשים ובריאים.
תמשיכי לדווח על ההתקדמות
בהצלחה וסופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מזל טוב ענקי..
לילך.פ26/08/2010איזה כיף לך שאת אחרי... אשמח לשמוע איך עד כה את מתפקדת?והאם יש לך קשיים פיזים כלשהם?
חבר שעבר את הניתוח ורואיין על ידי אמר לי שהוא הרגיש "כאילו משהוא דקר אותו עם סכין בבטן "
האמת אני לא כל כך רוצה להאמין לו כי הוא גבר וכידוע אנחנו המין החזק לא ?
אשמח לשמוע על "חם" איך את מרגישה ...
והעיקר בהצלחה בדרך החדשה... בקרוב אצל כל המשורוולים בפוטנציה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב חן איזה כייף בהצלחה
אורנה LVIAA26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף,החלמה מהירה
לי26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חן בהצלחה למש השרוואול
רוזי27/08/2010לכול 1 מאיתנו יש מלאך שהוא רופא אז בהצלחה בדרכך החשדה הרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן בהצלחההההההההה
ריקי27/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה חן ובקרוב אצלנו הממתינים:)
שרה מ.27/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה זה בא מהר
רוזי27/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לא בסדר? אוף!לי26/08/2010
הי חברים,
אוטוטו חודשיים מהשרוול, ירידה של כמעט 15ק"ג ויש לי עוד כ-17 להוריד.
אין כאבים, אין בחילות, אני אוכלת לפ הנחיות של הדיאטנית וכבר יותר משבועיים המשקל לא זז.200 גרם למעלה ולמטה וזהו.
לא יודעת מה אני עושה לא טוב, אוכלת כל 3 שעות ארוחות קטנות, לא מטוגן, לא גרגיר אפילו של סוכר, שותה 2 ליטר ביום, התחלתי פעילות גופנית ונאדה.לא יודעת עוד מאיפו לקצץ...בחשבון גס אני לא מכניסה יותר מ-700-600 קלוריות ביום אז מה עוד אוריד מהאוכל?
חוץ מעצירות ונשירת שעיר מטורפות שמזכירות לי את הניתוח שום דבר אחר לא קורה?
האם ההליך הזה נורמלי? מפחדת להתקע עם העודפים ולהתחיל להצטער על הניתוח...
חיבוק לכולם,
לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי הכל בסדר
שולה זק26/08/2010את ירדת יפה במשקל. מרגישה טוב וזה חשוב ביותר.
אם את מנהלת לפי התפריט שהדיאטנית נתנה לך, את יורדת יפה.
האם את לוקחת ויטמינים?
ירדת בכמעט חודשיים את מחצית המשקל העודף!!!! האם את מודעת לכך???? תני לגוף להתאושש ולהתרגל. אני בטוחה שאם את מתנהלת נכון ומשלבת גם פעילות גופנית, הגוף משנה היקפים וגם הקילוגרמים ימשיכו לרדת
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
ריקי26/08/2010היי לילוש. לגבי המשקל אני תקועה במשקל יותר מ3 שבועות.גם אני לא יודעת למה?.האמת אני לא שותה הרבה אולי בגלל זה.אני לא עושה המון ספורט ממש מעט. אני ממש עצלנית .אני מתחילה שבוע הבא לעבוד עם ילדים אני מאמינה שזה הכי ספורט בעולם חחח.בהצלחה בסוף הכל ירד לנו אני מקווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר טוב מטוב
ליבי26/08/2010תחשבי שיש לך עוד הרבה מאד זמן עד שתמלא שנה לניתוח בו תוכלי לרדת את כל הקילוגרמים העודפים.
הגוף שלך איבד מחצית מעודף המשקל שלו ובשבילו זה מצב מצוקה.
צאי מהלחץ... את מדהימה והירידה שלך מעולה.
יהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשולה,ריקי וליבי
לי26/08/2010אתן מדהימות,תודה על העידוד.ליבי, אני קוראת גם בפורום שאת מנהלת , ישר כח על השרות המדהים שאת עושה למשרוולים.
לך,שולה יקרה,אינספור פעמים הודתי על כל מה שאת תורמת לכולם
ולריקי המקסימה,שוב תודה ובהצלחה בהמשך.
נ.ב אני מקפידה על לקיחת מולטיויטמינים יום יום אך עוד מעט אשאר קרחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מחג'נה שאלהsw26/08/2010
ביום כיפור אני אהיה חודשיים לאחר הניתוח האם יש איזו שהיא מניעה לצום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום כיפור
פרופ` אחמד מחג`נה26/08/2010נראה לי שביום הדין אלוהים לא יאהב שנתתי לכל כך הרבה אנשים לא לצום ביום כיפור או רמדאן. בכל זואת חודשיים עדיין מוקדם ויהיה לך קשה מאוד לצום. תפצה במצוה אחרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח החוש הומור שלך קורע כמו תמיד
sw26/08/2010תודה רבה וערב טוב דרך אגב אני מרגיש מצוין וירדתי כבר 19 קילו הכל בזכותך .
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' מחאג'נה
עדי26/08/2010עברתי אצלך את הניתוח באסותא לפני ככמעט 4 חודשים.
מתי כן אפשר להתחיל לצום?
אני כבר 23.5 קילו פחות...:)
תודה, עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבה בצבאדני25/08/2010
שלום.
אני בן 19, 1.90, 117 ק'.
ה BMI שלי הוא 32.4.
אני כחודש כרגע אוכל ארוחות מסודרות (רק צהריים וערב, בלי שום דבר באמצע, שותה רק מים, ואוכל בארוחות עצמן במינון נמוך) ולא רואה ירידה בגרם אחד, ולהפך, אני מרגיש שאני רק בעליה כל הזמן. יש לי במשפחה היסטוריה של TSH (תת פעילות) ואני מתכוון לגשת לרופא בבסיס ולבקש בדיקות דם לבדוק אם גם לי יש בעיה וייתכן שהיא הגורם.
בכל מקרה, בין אם יש בעיה ובין אם אין, אני מעוניין לבדוק האם יש אפשרות לעשות בצבא ניתוח להורדת משקל (אני לא כל כך מבין, אני יודע שיש שרוולים וטבעות ועוד הרבה צעצועים, מה בדיוק מתאים לבעיה שלי אני אבדוק ברגע שאדע אם אפשרי) - האם ידוע למישהו? ואם כן, מהם התנאים?
תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה לא עומד בקריטריונים
שולה זק25/08/2010שלום דני
רק מ- BMI 35 ומעלה עם מחלות נילוות יש אפשרות לעבור ניתוח לקיצור קיבה. אתה רחוק מזה.
אם אתה אוכל ארוחות מסודרות ובריאות ועוסק בפעילות גופנית (בצבא) ובזמנך החופשי, אתה הופך את השומן לשריר , ששוקל יותר. מומלץ לגשת לדיאטנית, אם הנושא מטריד אותך, ולקבל ממנה תפריט שמתאים לך ולאורח חייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני עומדת בקריטריונים..
אנה13/04/2011אם אני עומדת בקריטריונים אז אני יכולה לעשות ניתוח כזה מטעם הצבא?
מהן העלויות ואיך אני יכולה להתחיל בתהליך..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר נא התיחסותך - תגובה
שולה זק13/04/2011הניתוחים לקיצור קיבה הם בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
אין לי מושג איך הפרוצדורה בצבא, אני מקווה שמקס ברנר יוכל לעזור יותר ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את בשירות חובה או בקבע ?
מקס ברנר13/04/2011מה גובהך ומשקלך,והאם את סובלת ממחלות רלבנטיות ? ככלל חייל חובה עם BMI 40 יהיה בעל פרופיל 21 ויפוטר משירות.כך גם מי שלוקה במחלות ניווניות משמעותיות.לכן הסיטואציה בד"כ אינה מתעוררת. הבעיהכן מוכרת ביחס לחיילי קבע שהשמינו מאד במהלך שירותם.מוכרים לי כאלה שעברו ניתוח כשהם נשאו בחלק מהעלות וצה"ל בייתרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם תשלים בירור אנדוקריני
מקס ברנר13/04/2011לא רק שאתה רחוק מהקריטריונים לניתוח (לא שמענו ממך על מחלות נלוות טיפוסיות להשמנה,ובגיל 19 גם השמנים בד"כ בריאים יחסית)אלא זה גם לא נחוץ.אם אתה לוקה בתת פעילות של בלוטת התריס,הטיפול הוא בתרופות,והוא בד"כ די אפקטיבי (כשלזה תצטרך להוסיף משטר תזונתי מתאים ופעילות גופנית).חבל ליטול סיכונים שלא לצורך ומגבלות לכל החיים אם כדור אלטרוקסין יומי יסדר אותך.
רק שתבין:הפציינט הסטנדרטי כאן נמוך ממך בחצי ראש, או יותר, וכבד ממך ב-20 קילו.זה לא אותו מגרש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
הדר15/04/2011כמשרוולת...אני יודעת שהBMI שלך לא עומד בקרטריונים...
יש לי ידיד טוב שהוא איש קבע והוא כן עושה את הניתוח דרך צהל...ז"א שיש אפשרות אבל אתה לא מספיק שמן מה שנקרא:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי!נעמי25/08/2010
לשולה ולכל ידידי נעמי בפורום!
אתמול בערב בשעה טובה עברה רעייתי את הניתוח בשלום וכעת יצאה לדרך חדשה - קודם החלמה מהניתוח ואח"כ חיי בריאות טובה. אני וכל המשפחה מחזיקים לה אצבעות שתצליח ובגדול! יונה קידר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יופי. שיהיה בשעה טוב
שולה זק25/08/2010היא בידיים טובות ובהחלט תתחיל כבר תוך ימים ספורים להרגיש את החיים החדשים.
כולנו מחזיקים לה אצבעות ושמחים בשמחתה וכל הכבוד למשפחה המחבקת והתומכת.
אנחנו מחכים לשמוע את נעמי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה בדרכה החדשה
פרופ` אחמד מחג`נה26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירדן וגל בהצלחה בניתוח...לילך.פ25/08/2010
מה שלא הצלחתי להבין מה זה חצי שעה בין אחד לשני ?
אפילו להכין עוגיות לוקח יותר זמן ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מעריכה שכל ההכנה עד לניתוח
yarden25/08/2010בהתחלה אמרו לי בשעה17 ולאחר אמרו לי 18.זה כבר באמת לא משנה.
הפעם אני לא נכנסת ללב המפרץ..לראות את כל החנויות עד לאסותא.הפעם מהחנייה במעלית ישר לאסותא:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר זה מחר ..ואני מה זה מתרגשתyarden24/08/2010
כמה טלפונים מהמשפחה וחברים לאחל לי בהצלחה .
מחר אסותא להתייצב ב18.00 אצל דר' מחג'נה...
תחזיקו לי אצבעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבקש להמתין יפה בתור...
גל (הבן)24/08/2010אני אצלו ב17:30 מחר ואני לא רוצה שהוא ימהר יותר מדי כשהוא חותך ומדביק אותי ...
בהצלחה מחר. וכנראה שנתראה בחדר התאוששות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה.. ושכחתי להוסיף.
גל (הבן)24/08/2010תביאי משהו טעים לאכול, בחיאט :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחח
ריקי26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לגל וירדן
שולה זק24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמונמון בהצלחה!!!!!
טל25/08/2010מחזיקה לכם אצבעות...
וגל- אל תדעג אני בטוחה שגופך יקבל את כל התשומת לב שצריך.. =) חחחח....
תעדכנו שתחזרו איך היה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה גל וירדן :)
שרה מ.25/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאעדכן. בוודאי. ותודה לכולםםםם
גל (הבן)25/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ערן25/08/2010לגל וירדם בהצלחה מחזיק לכם אצבעות וגם אצבעות ברגליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ירדן
ריקי25/08/2010בהצלחה מאמי.כיף לך את בידיים טובות.הכל יהיה בסדר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשתף ולפרגןרוזי24/08/2010
ב- 31.5 נותחתי בוולפסון אצל שכר ושמעונוב שכטר מקסים חביב סבלני. עונה על כול שאלה. המליץ לי בחום דר' חוליו וינשטיין רופא סכרת מס 1 בארצנו הקטנה. הצוות שלהם זו הילה ורחל שהם מדריכות את הכול, עוזרות בכול תהליך של הבדיקות וכמובן התמיכה החמימות עד הסוף ומובן נעזרתי בשולה זק כאן ליאור ריקי וכול החברים. אני אחרי ירידה של 23 קילו. יורדת לאט ובטוח והסכרת הכי חשוב שירדה ממני. אני מאושרת ה שא נימצאת בה היום הרגשה הניפלאה היום אז
חב רים מכול הלב דאגו לעצמכם אל תחששו. הרפואה התקדמה יש לנו רופאים טובים בארץ בהצלחה ויום טוב 0503337236רוזי באהבההההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזושיי
ריקי24/08/2010מאמיי תצליחי בכל חתיכה שכמוך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור סוכרתית טוב לשמוע
yarden24/08/2010גם אני מחכה שהסוכר ירד עם המשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי הסוכרת נעלמה
שולה זק24/08/2010ירדן, אני הייתי סוכרתית (סוג 2) ולאחר כחודש ימים מהניתוח נעלמה הסוכרת עד עצם היום הזה, כבר 9 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רק בקופת חולים מאוחדת משוגעים ?לילך.פ23/08/2010
טוב אז ככה :
דודה שלי עובדת בביה"ח השרון ובעידודה והמלצתה נכנס לי הג'וק לראש של לעבור את ניתוח השרוול
את הניתוח אני יכולה לעבור ישר אחרי החגים אצל הרופא ד"ר מינץ ירון ו ד"ר אוחנה שמנתחים יחד .
אני עם BMI מכובד של 41 . עם נסיונות נואשים להשיל 60 קילו שהצטברו ב 5 שנים האחרונות...
(כן , כן ... בהחלט טרפתי... אבל גם ילדתי :)) העניין הוא שהיום הלכתי לקופ"ח שלי להפגש עם רופאת משפחה שבד"כ אין לי וזאת נתנה לי רשימה מפוארת של דברים שאני אמורה לעשות כמו :
1. בדיקה פסיכיאטרית (ידעתי שאני משוגעת אבל לא חשבתי שעד כדי כך)
2. ברור הפרעה בתפקוד כבד, אנמיה , אנדוקריני, סונר כבד, כיס מרה, צלום בליעת בריום ושט קיבה+4 יעוצים עם דיאטנית...
אחרי כל הגיהנום הזה מעבירים את התוצאות לבדיקת רופא מנהל ואז אני מקבלת/לא מקבלת אישור
ואני שואלת הלללללללללללללללו... מה נסגר איתכם ? אני בריאה כמו שור (טפו טפו טפו)
אני לא רוצה להשאר ככה ולהצמיח מחלות כמו כולסטרול, סוכר, שבץ ושאר מיני מחלות שמצויים בתורשת משפחתי המפוארת...
למה לא נותנים לרופא המנתח לעשות את ההחלטה אם אני כשירה או לא ?
ישנה עוד דרך שאני יכולה לקצר את התהליך וללכת לביטוח הפרטי שלי הם רוצים לפי דברי הסוכן שלי
למלא את המסמך שלהם ע"י הרופאת משפחה שתגיד שאני ללא מחלות רקע ושהיא ממליצה שאני באמת זקוקה לניתוח ... אמממה הרופא שלי לא מוכנה למלא את המסמך רק אחרי שאני עושה את כל הבדיקות שציינתי ... מה נסגר ? האם אני צריכה לשבור תוכנית חיסכון וללכת באופן פרטי וגמרנו ?
סליחה על ההודעה הארוכה אבל אני רותחת מזעם על קופ"ח מאוחדת שגוזלת ממני מדי חודש כ 160 ש"ח על ביטוח שיא , עדיף וכל התוספות וסוף סוף אני זקוקה להם והם מייאשים...
אשמח אם משהיא יודעת איך אפשר לקצר את התהליך ? מה הזכויות שלי ? ואיך מתחילים לגשש באפלה
רק מתיסכול עליתי היום 10 קילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה מראש אתם פורום מממממממדהים !
לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך היקרה
אורנה LVIAA23/08/2010אני גם מועמדת לניתוח שרוול בתחילת דרכי בדיקות וכ"ו עוברת באמצעות בטוח רפואי פרטי והרופא שלי בכללית סרב למלא את הטופס לביטוח רק אחרי שיראה את הבדיקות ויאשר אותם . נכון שזה מתסכל אבל אין ברירה לחכות לתוצאות ואז לעמוד לרופא המשפחה על הראש ולדרוש שיהי לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך יש הרבה שקוראים ואומרים
yarden24/08/2010שזה כל כך מוכר.אבל זה התהליך עד ליום המיוחל,אני ממליצה לך כמה שמהר לשריין תורים לבדיקות כי באמת חבל על הזמן.
הרבה הרבה סבלנות כי אני מה זה מבינה אותך ,אלו בדיקות חשובות ובלעדיהן לא ניתן .
הרופא משפחה רק חלק קטן מערמת בדיקות ואישורים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך יקרה
טל24/08/2010בשביל לעבור את הניתוח המנתח חייב לדעת הכל ועדכני...
לגבי לדוגמה צילום הוושת קיבה- הניתוח הוא דרך מצלמה וצריך להכיר את הקיבה לפני..
לגבי הפגישה עם הפסיכיאטר- במכבי הייתה לי וועדה של דיאטנית, פסיכולוג, וכירורג שביום אחד אישרו לי שלושתם... תבדקי עם יש וועדה גם אצלכם...
אני מבינה שהבדיקות מתסכלות אבל תחשבי קדימה..
כחי לדוגמה הר- שאת מתפסת זה כ"כ קשה אבל כשאת למעלה יש תחושת סיפוק מטורפת ואת יכולה לראות את כל הנוף...
בכל שאלה את מוזמנת להתקשר אליי אשמח לענות על כל מה שאני יכולה (משורוולת חודשיים)..
המונמון בהצלחה
טל 0528227474* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספסת כאן משהו...
אילן24/08/2010לא כל מה שהקופה מבקשת זה בשביל לעשות לך דווקא.
ניתוח שרוול (או כל ניתוח לצורך העניין) הוא ניתוח בהרדמה מלאה ועם הסיכונים שמתלווים לכל ניתוח ולא סתם סתימה בשן.
הבדיקות האלה נועדו דבר ראשון כדי לברר מצב רפואי עדכני בנושאים שקשורים לניתוח ודבר שני נועדו לבדוק אם אתה מוכנה לעבור את הניתוח.
משום מה אנשים קוראים בפורומים ושומעים על הצלחות בלי לברר לעומק את מידת המחויבות שתידרש מהם אחרי הניתוח ולכן יש בקופות את התהליכים האלה.
אם את באמת סגורה על הניתוח ומבינה את המשמעויות שלו ואת ההשפעות שלו כל הבדיקות האלה יעקבו אותך רק בכמה שבועות.
שיהיה לך בהצלחה ואל תשברי מזה - זה שווה את המאמץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
שרה מ.24/08/2010גם אני לצערי הרב עברתי את כל התהליך ההזוי כדי לבדוק אם אני רשאית לקבל התחייבות לניתוח מה שאני ממליצה לך להתחיל את תהליך הבדיקות כבר וחוץ מאולי בדיקה אצל פסיכיאטרית כל הבדיקות אמורות להיות מהירות ואמורות להסתיים תוך שבועים וקצת מה שכן כבר תקבעי תור לכל הבדיקות שחלקן נעשות תוך יום יומיים, זה פשוט מקצר לך את הבדיקות שהרופא המנתח מעוניין לבדוק, כך שגם אם את רוצה להפעיל את הביטוח שלך תפעילי, ובד בבד כבר עכשיו תתחילי את תהליך הבדיקות וקביעת תורים, כדי שהתירוץ שכעת חגים לכן התורים מתעכבים לא יעכבו אותך שיהיה לך בהצלחה ושלא תתנסי בשום מחלות, אם אוכל לעזור לך אשמח לעשות זאת :) בינתיים להשתמע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולם תכנסו בבקשה..טל23/08/2010
אני גרה באריאל ומעוניינת להקים קבוצת תמיכה אצלי בבית...
כל מי שמעוניין מוזמן ליצור איתי קשר!!!
הקבוצה היא ללא עלות וכל פעם יהיה טור מישהו אחר להביא קצת כיבוד ושתיה..
כולם מוזמנים..
אני בטוחה שאם נעבור את זה יחד, נהיה יותר רגועים ויהיה יותר הצלחה.. וחוצמיזה שהכי טוב חברים טובים לדרך שעוברים מה שאתם עוברים..
אגב- אני מנותחת שרוול דיי חדשה..
דברו איתי-
או במייל: [email protected]
ואפשר גם לנייד: 0528227474
מיועד לכל סוגי הניתוחים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע מדליק
גל (הבן)23/08/2010שיהיה בהצלחה, לצערי אני גר רחוק מאזור אריאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מצויין. שיהיה לכם בהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)