מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מעוניין בניתוחרון23/08/2010
שלום אני מעוניין לעבור ניתוח לקיצור קיבה הbmi שלי הוא עומד על 38.3 ללא מחלות נלוות האם תהיה אפשרות לעבור את הניתוח בשרפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לעמוד בקריטריונים
שולה זק23/08/2010את קריטריונים קבע אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות אימץ אותם. הכירורגים בארץ עובדים על פי קריטריונים אלו.
תתקשר לשר"פ ותברר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לוקחים לאישפוז?yarden23/08/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מה שלוקחים לנופש
שולה זק23/08/2010לבנים להחלפה, כלי רחצה, חלוק, נעליים נוחות , חומר קריאה והרבה מצב רוח טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםורד23/08/2010
חזרתי ביום חמישי מהחופשה בקפריסין. הייתה חופשה מדהימה חוץ מהחלק שנפלתי בבריכה ביום הראשון ופתחתי את הראש ושמו לי תפרים (מתכוננת לניתוח חחח)
ביום רביעי יש לי פגישה עם ד"ר בשארה ברמב"ם אחרי שעברתי את כל הבדיקות.
מקווה שנוכל כבר לקבוע תאריך לניתוח, אני מחכה לזה בקוצר רוח ממש.
אני מוסיפה לכם תמונה מקפריסין בפארק מים באיה נאפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק23/08/2010מחכים לתמונות אחרי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוווווווו
לילך.פ24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבים אחרי ניתוח טבעתtuli23/08/2010
שלום לכולם!
אני מספר ימים אחרי ניתוח טבעת מתכווננת.מכיוון שלא קיבלתי הסבר ברור מרופא כירורג
וידוע לי שיש צורך בניפוח הטבעת בשלב כלשהוא-מתי מנפחים,כול כמה זמן ומה זה אומר סגירת הטבעת?
אני מאילת ונותחתי באסותא באר שבע,נראה לי בעיתי נסיעה של כמעט 4 שעות הלוך ושוב לעיתים קרובות כל כך פלוס המתנה במרפאה-אצל מי ניתן להיות במעקב באילת?
תודה רבה ובהצלחה לכולם:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טולי
שולה זק23/08/2010קשה לי להבין שלא קיבלת כל הסבר מהרופא המנתח לגבי ההתנהלות עם הטבעת.
עליך להתייעץ בדחיפות עם המנתח, מתי עליך לבוא לניפוח הטבעת. יש מנתחים שלא מנפחים כלל את הטבעת בזמן ניתוח אלא רק כחודש לאחריו. יש כאלה שמנפחים מעט ואחר חודש חודש וחצי שוב. אין זמן מוגדר בין ניפוח לניפוח ואו כמה מנפחים. הכל מאוד אישי, לפי כמות האוכל העוברת, קצב הירידה וההרגשה הכללית.
על הלוגיסטיקה לגבי ההתנהלות עם הטבעת היית צריכה לתת את הדעת לפני שבחרת סוג זה של ניתוח.
אני ממליצה להתייעץ עם המנתח לגבי הסגירה והאם יש פתרון ומענה בבית חולים יוספטל לסגירה/פתיחה של טבעת.
אני ממליצה לגשת כבר לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט המתאים לך, למען ירידה בריאה ונכונה.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיצים טבעייםבתאל23/08/2010
בוקר טוב לכל הגולשים בפורום המעודד !
עשיתי בחודש יוני ניתוח שרוול ואני רוצה לדעת על שתיית מיצים טבעיים כגון מיץ גזר, תפוזים, תפוחים וכאלו - האם הם מותרים ? מומלצים ? באיזו כמות ?
תודה ובהצלחה לכולם
בתלאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיצים
ד``ר דוד גויטיין23/08/2010מיצים טבעיים זה קודם כל טעים!
חוצמזה, הבעייתיות עימם כפולה - חומציות רבה ברובם וסוכר רב. בשרוול, כמו בחיים, צריך לצרוך הכל במידה. מאחר שהניתוח היה לפני כחדשיים אין בעיה לצרוך את כל המיצים שתרצי, אני מאמין שאת מוגנת מפני חומציות ע"י תרופה כגון אומפרדקס, לוסק וכו' (אני נותן ל- 3-6ח' מניתוח). ולגבי תכולת סוכר - להזהר בכמויות עקב ריבוי קלוריות
לרוויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה אחרי הנתוח
טארו23/08/2010היי בתאל רציתי לדעת בבקשה איך היה לך הנתוח וההתאוששות וכמה ירדת עד כה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי יש לכם עצה?אילנה22/08/2010
שלום! האמת היא שדי הצלחתי בקשר לטבעת המתכווננת: מאז, ינואר 2009, ועד היום ירדתי 53 קילו. הבעיה (טוב, זה לא ממש בעיה) היא שאני תקועה חזק. כדי להיות במשקל תקין אני צריכה לרדת עוד 10 קילו. יש לי משמעת: לא אוכלת מתוקים, לא מאכלים מטוגנים, הגבינות והחלב שאני אוכלת הם רזים. הלך לי די טוב. אינני יכולה לסגור עוד, כי גם את זה כבר ניסיתי ולא היה לי טוב. אז פתחו לי קצת, אחר-כך הרופא סגר לי כלומר אני סגורה על אותה מידה בסופו של דבר. אולי יש לכם איזה עצה, מה לאכול ומה לא, כדי להמשיך לרדת, בלי לסגור עוד את הטבעת? תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד אילנה
שולה זק22/08/2010ירדת יפה מאוד במשקל.
חשוב מאוד להתנהל נכון ולא להגיע להקאות. אלא לשמור על תפריט מאוזן ובריא. מה זה "משקל תקין"? לא ברור לי המושג. אחרי שנה וחצי את שומרת על משקל מאוזן ומרגישה טוב - מגיע לך צל"ש.
האם את עוסקת בפעילות גופנית?
טיפים שאני יכולה לתת - זה לשלב פעילות גופנית ולהיות במעקב של דיאטנית. כמו כן להקפיד לעשות בדיקות כל 6 חודשים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד בבוקר לפני האוכל ספורט, ובערב
שמואל23/08/2010עוד אחד של שעה ספורט , פשוט וקל
הליכה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ומה עם ביקורי משפחות ?גל (הבן)22/08/2010
אשמח לשמוע קצת על השלב שאחרי הניתוח.
בואו נניח שהניתוח שלי הוא ב17:30, רק נניח, כמה זמן ייקח עד שאני אראה את אישתי היפה ?
איך זה עובד - נכנסתי, הורדמתי, נניח הניתוח לקח 50 דקות. ואז מה ? כמה זמן אני עוד מנמנם ? כמה זמן עד שאני מתאושש ? (בממוצע, תשובת כל אחד והקצב שלו ברורה לי מראש).
תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב גל
שולה זק22/08/2010הניתוח נמשך בין שעה לשעה וחצי. בחדר התאוששות מעירים אותך בסטירות מלטפות קלות. מנקים אותך. בודקים לחץ דם ושאתה יציב ואז מכניסים את היקרים לך , אחד אחד, לכמה דקות. אין זמן מוגדר עם סטופר לאחר כמה זמן מעבירים אותך חזרה למיטתך בחדר. מ 1 עד 10 מה רמת ההתרגשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעריך ש8.
גל (הבן)23/08/2010אולי 8 וחצי. אני בעיקר רוצה להיות אחרי זה.
יהיה בסדר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזמן יש הרגל מגונה..זז כל זמן
שולה זק23/08/2010גל....אין "שמש בגבעון דום...." בצ'יק מגיע התאריך והזמן שאתה בניתוח ובהתאוששות עבורך זה "בית הבראה". אתה קם אחרי הכל וצוחק לעולם.
בהצלחה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה. :)
גל (הבן)23/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה**
דינה.ח23/08/2010ב 17:30 נכנסתי לחדר ניתוח
ב20:30 התעוררתי במחלקה כירורגית
המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גל
ריקי24/08/2010ואיי איזה מרגש אתה. לפני הכל אני גאה בך .מתי אני יוכל לראות את אישתי היפה ואיי איך אהבתי את זה.ולגבי השאר תאמין לי הכל עובר מהר אני ממליצה בחום על הניתוח שרוול.שיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
גל (הבן)24/08/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה לכל חברי הפורוםאורנה LVIAA22/08/2010
בתאריך ה-25.8.10 בשעה 17:30
בבית חולים אסותא ברמת החיל ת"א מתקיימת הרצאה חינם על ניתוח קיצור קיבה ע"י ד"ר גוטיין
ניתן להרשם באתר או טלפונית. יום נפלא ושבוע טוב לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יודע מה ד"ר מחג'נה יעשה ...
גל (הבן)22/08/2010אני יודע מה ד"ר מחג'נה יעשה בדיוק באותה השעה באסותא חיפה, יהיה עסוק בלחקור את הקיבה שלי.
בדיוק באותה השעה.
תהנו כולם בהרצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני לא אשכח את שעת הניתוח :)
שולה זק22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה נירשמים
ערן22/08/2010שלום! אני רוצה להירשם ליום ההרצאה איפה ניתן להירשם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן ניתן להירשם טל או באתר מלבי
אורנה LVIAA22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצלצל לאסותא רמת החייל
שולה זק22/08/2010טלפון 03-7644000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעניינת ומבולבלתעדי22/08/2010
שלום לכולן,
ראשית, נעים לראות את התמיכה של אנשי הפורום אחד בשני והאוזן הקשבת שמוענקת לכל אחד.
אני בעלת משקל יתר גדול וברצוני לעבור את ניתוח השרוול. אני חברת קופת חולים כללית עם ביטוח פלטיניום.
אשמח לקבל מידע לאן אני יכולה לפנות ו/או לקבל טלפונים של מנתחים טובים העובדים עם הכללית.
תודה ושבוע מקסים,עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
שולה זק22/08/2010פגשת פעם אשה שתודה שהיא לא בעודף משקל גדול? לגבי הניתוח את חייבת להיות בקריטריונים המוגדרים לפי גובה ומשקל שנותן את ה- BMI שלך (מסת גוף). הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית.
את צריכה לברר בכללית באזור מגורייך לאיזה בתי חולים את מקבלת התחייבות ולפי זה להזמין תור ליעוץ עם מנתח.
כל המנתחים הם כירורגים בכירים ומנוסים בתחומים, המנתחים בבתי החולים הציבוריים והפרטיים.
לגבי הפרטים יש השתתפות עצמית (די גבוהה) והעלות משתנה ממרכז למרכז .
תוכלי להתקשר בכל עת
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגיע שעת הניתוחחן22/08/2010
שלום לכולם, ביום שני הקרוב אנותח בע"ה אצל ד'ר יוסף קוריאנסקי המקסים, כפי שאתם רואים אני לא ישנה כמעט בלילות בשבוע האחרון ומנסה להירגע בקריאה בפורום זה. אשמח אם תחזיקו לי אצבעות ותענו לי על השאלות הבאות:לגבי התזונה לאחר הניתוח, אני אינני אכלנית גדולה של מוצרי חלב ובעיקר מעדנים לבנים וגבינות, מדוע לא ניתן לאכול מעדני חלב דיאט בטעם שוקולד כמו "תענוג" למשל?מה אוכל לאכול בשבועים הראשונים במקום מוצרי חלב? ומה עם נס קפה האם אפשרי בשבוע הראשון?האם מיד אחרי ניתוח יש להתחיל לשתות מולטיויטמין ולוסק אם כן האם חייב לרסק?הרופא ציין כי לא עושים צילום קיבה לאחר הניתוח, אם כן כיצד יודעים אם קיימת דליפה, מהם הסימנים?
תודה מכל הלב, על המידע הרב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חן
שולה זק22/08/2010יום או יומיים לאחר הניתוח בבית חולים עושים לך צילום ושט קיבה ובודקים אם אין דליפה. ואז את עוברת לכלכלה נוזלית. מיצים, תה, מרקים זכים. את יכולה במקום יוגורטים את בהחלט יכולה לאכול מעדנים 0 אחוז ומעשנים ללא חתיכות פרי. את יכולה לשתות קפה עם חלב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה,קוריאנסקי לא עושה צילום
לי22/08/2010ושת קיבה אחרי הניתוח.כמנותחת שלו מאד התפעלתי והוא אמר לי שבזמן הניתוח הוא מזריק חומר ניגוד המשקף אם יש דלף. רק במקרים חריגים מאד הוא עושה את הצילום...
יום נפלא
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל רופא והשיטות שלו
שולה זק22/08/2010בדרך כלל ידוע לי שהרופאים עושים יום לאחר הניתוח את הצילום. כל רופא והשיטות שלו.
בכל מקרה היקר יש מעקב והכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבההההההההה ענקית!!!!
לילך.פ22/08/2010איזה כיף לך אני רק מתחילה לגשש על הנושא...
תספרי איך היה ... אגב באיזה בית חולים את מתאשפזת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן, הכי בהצלחה שבעולם
לי22/08/2010את בידיים הכי טובות שיש.אני מברכת את האיש הזה יום יום,מנתח נפלא,בן אדם מקסים ואת יכולה ליהות הכי רגועה בעולם.
בהצחלה בניתוח ותעדכני בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם,אתם מקסימים
חן22/08/2010תודה לכולם על העידוד והתמיכה, כעת אלך לניתוח קצת יותר רגועה ומקווה שהכל יעבור בשלום
אוהבת ומוקירה חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!!
גל (הבן)22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לחיים חדשיים!!!!
נעמי22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון הצלחה חן
עופר22/08/2010אני עברתי את הניתוח לפני שלושה שבועות.
החיים אחרים לגמרי - ורק לטובה!
בהצלחה מחר ותעדכני אותנו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חןןןןן
ריקי23/08/2010היי מאמיי שיהיה לך בהצלחה. לא לחשוש מכלום. הכל יהיה בסדר כל הרופאים בסדר. תחשבי על זה שאת הולכת להיות בריאה ויפה. ויש תחליפים לכל דבר אני אישית עד היום אוכלת מעדנים עד 3 אחוז.לא אוהבת דיאט אני לא אוכלת בכמויות.גם אם תרצי לא תוכלי לאכול בכמויות.לחשוב טוב רק טובבבבבב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לאכולאדווה21/08/2010
אני אחרי 6ימים אחרי ניתוח והיום התחלתי לאכול כמה כפיות גבינה או מעדן מה עוד ניתן לאכול !האם אפשר לאכול גרבר פירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלכלה רכה
שולה זק21/08/2010שלום לילך,
את בשלב הכלכלה הרכה את יכולה אכול גבינות לבנות , מעדני פירות ללא חתיכות פרי וכמובן שאת יכולה לאכול גרבר. לא לשכוח להרבות בשתיה בין לבין.
ממליצה לפנות לדיאטנית לקבל תפריט להמשך. רצוי להיות במעקב שלה בחודשים הראשונים אחרי הניתוח.
בהצלחה
נ.ב שכחת לציין כמה ירדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים דחוף!!!!!דנה21/08/2010
שלום,
עברתי ניתוח לפני 4 שנים.
אני שומרת על משקל יציב בערך שנה.
בעקבות הריון הרחבתי עוד טיפה את הטבעת ומאז יש לי כאבים הולכים ובאים בקיבה באיזור ה"קופסא"
אני אמורה לטוס לחו"ל היום בערב לשבוע.
האם בטוח לנסוע? או שכדאי לראות רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה התשובה בגוף השאלה
שולה זק21/08/2010אם את סובלת כאבים וחשה בשינוי מאז פתיחת הטבעת, הייתי פונה לרופא לפני הטיסה.
בילוי נעים ומקווה שתרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה בוער בי, בעצמותיי !!שילה21/08/2010
שלום לכולם!!
אני לא כלכך יודעת איך לשקף את רצוני העז לעבור את הניתוח שרוול קיבה.
אני מוצאת עצמי שעות מחפשת באתרים, אוספת כל מידע קטן שיכול לקדם אותי לקראת הצעד הענק.
לקראת היום בו אשכב על שולחן הניתוחים בידיעה שעוד קצת חיי ישתנו לעד.
לפעמים נדמה לי שאני רוצה את זה יותר מכל אחד אחר,
ושאם הרופא היה יודע עד כמה זה בוער בי, לא הייתי ממתינה אפילו יום אחד.
ועכשיו חזרה למציאות..
אני יודעת שזה בערך חלומה של כל אישה שמנה שסך הכול רוצה להיות נאהבת ונחשקת,
אישה שניסתה מרבית חייה בדיאטות שלא צלחו.
אבל למה?? למה הכול סובב סביב כסף?
אם היו לי 20,000 ש"ח מיותרים הייתי עוברת את הניתוח כבר אתמול..
למה הסחבת הנוראית הזו??
מישהו יכול להסביר לי ??
אני אובדת עצות.
אצל פרופסור רובין הכל על מי מנוחות,
אז קבעו לך תור נוסף לעוד חודשיים.. מה הביג דיל??
אז אגש חד וחלק לשאלה שלא נראה לי שיש מישהו שיכול לענות תשובה קונקרטית וחותכת..
אני חברת קופ"ח כללית,
1.59 - 100KG
איפה אוכל לעבור את הניתוח במועד הקצר ביותר??
ולא לשלם מחיר אסטרונומי.
אודה לתשובות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילה הקשיבי בבקשה
שולה זק21/08/2010כולנו איתך ומבינים את הלהיטות שלך להיות כבר אחרי. אבל מה לעשות שלא תמיד הזמן עומד דום לרצוננו. יש הליך מסודר . מאחר והניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקרחטריונים - שהם ברורים ביותר ונקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות אימץ אותם. ולאור המצב שעלתה המודעות וגדל הביקוש לניתוחים התארן התור לממתינים.
לאור הנ"ל כל קופה בוחנת כל מקרה לגופו של עניין ומפנה לבתי חולים ציבוריים איתם היא עובדת וחתומה על הסכמים.
כחברת כללית, את יכולה לברר לאיזה מרכזים רפואיים נוספים את יכולה לפנות ולקבל התחייבות ולבדוק איפה התור הקצר ביותר. אם את רוצה לזרז את התור את יכולה לפנות לאחד המרכזים הפרטיים ולשלם השתתפות עצמית. לברר כמה ההשתתפות. זה משתנה ממרכז פרטי למשנהו.
אף אחד לא מאלץ אותך לשלם כסף. אבל עליך להבין שהתורים לפעמים לוקחים כמה חודשים. הכירורגים מנתחים לא רק קיצור קיבה ובתי החולים עמוסים בניתוחים של מחלקות אחרות גם.
פרופסור רובין עובד על פי הנהלים וההנחיות. זכותך לבקש לעבור לרופא אחר במסגרת האפשרויות של הקופה בה את חברה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שילה
פרופ` אחמד מחג`נה21/08/2010שלום שילה
תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני ביום ראשון בבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אחמד מחג'נה הנכבד!
שילה21/08/2010הדבר הראשון שאעשה מחר בבוקר הוא להתקשר אליך.
מודה לך מאוד מאוד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שילה
ריקי23/08/2010מאיפה את לא הבנתי?אני מחולון עברתי בוולפסון.ללא עלות כספית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שילה
ליבי26/08/2010מבינה את הרצון הזה להיות אחרי, להיות רזה ולהיות קלה ובריאה.
קופת החולים מעמידה לרשותך את האפשרות לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי במימון מלא או לשלם תוספת (כל כיסוי וכל בית חולים והמחיר שלו) ולקבל תור מוקדם יותר.
מה לעשות? בתי החולים הציבוריים עמוסים וניתוחים דחופים דוחים את הניתוחים שלנו...
מה אפשר לעשות?
לבחור רופא שהתור אצלו קצר יותר.
משנה לך באיזה איזור יהיה הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שילה26/08/2010אז זהו.. שאני עושה זאת ע"י קופ"ח כללית, והאופצייה היחידה שיש לי לעשות את הניתוח ולא לפשוט את הרגל זה בביה"ח ציבורי..
אני יודעת שאני יכולה לבחור רופא כאוות נפשי אבל התשלום יהיה בהתאם..
תאמיני לי שניסיתי..
אני יגיד לך יותר מזה..
אין לי בעיה שיקבעו לי תור לעודי חצי שנה אפילו.. הבעיה היא שיכולים ורוב הסיכויים שזה יקרה שפשוט יתקשרו שעה לפני הניתוח ופשוט יאמרו שבשל אילוצי המערכת הניתוח יידחה לתאריך אחר.. ואני לא בנויה לזה..
מי בעצם בנוי לתהפוכות האלה??
אני רק מתארת לעצמי מה זה להיות מוכנה נפשית, לקחת חופש מהעבודה להכין את כל תעצומות ההנפש ואז פשוט מורידים לך את כל האוויר בשנייה..
פשוט שמעתי מלא מקרים כאלה.. במיוחד בהקשר של פרופ' רובין.
כשבאתי אליו פעם ראשונה חיכיתי שלוש וחצי שעות, הוא נזעק לאיזה ניתוח חירום..
כבר אז הבנתי שזה לא הולך להיות כזה פשוט וקל
תור הבא אליו (כשכבר כל הבדיקות יהיו בידי) יהיה באוקטובר..
ולא ברור לי מה הולך להיות בתור הזה??
יקבעו לי טרום ניתוח?? או שזה בעצם הטרום??
אי וודאות מתמשכת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתני חיוך ותחשבי חיובי
שולה זק26/08/2010הכי גרוע זה להיות ניזון משמועות ולחיות על פיהן
לא דוחים כל יום ניתוחים ולא מבטלים. לחשוב חיובי והכל יהיה בסדר. ולמה לחשוב על דחיות?
תלכי לתור שיש לך עם כל הבדיקות ובאותו מעמד יתנו לך תאריך לניתוח. תדאגי להוציא התחייבות (טופס 17) ולהצטייד בהרבה אופטימיות ומצב רוח טוב לקראת השינוי החיובי שאת צועדת לקראתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה אני חייבת לומר לך
שילה27/08/2010שאת פשוט מקסימה, את נותנת כוח ודחיפה..
בתור בחורה פסימית שתמיד תמיד מסתכלת על חצי הכוס הריקה קשה להפנים..
אבל אני אשתדל ליישם את הצדדים החיוביים..
אז כאשר אני אגיע לרופא כשכל הבדיקות יהיו ביידי אז ייקבע לי תאריך לניתוח????
אז מה זה בדיוק הטרום??
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונח שהושרש
שולה זק27/08/2010לא יודעת איך נולד המונח אבל יצא לאוויר ה"טרום ניתוח". מאחר והיום נהוג להגיע לניתוח כמה שעות לפני ולא לשהות יום יומיים בבית חולים לפני...מגיעים לרופא או לועדה עם כל הבדיקות מקבלים הסברים אחרונים לגבי הניתוח, מהלך האישפוז, מתי להגיע לאישפוז, מה להביא וכמובן באיזה תאריך.
אשמח לעשות וי ליד שמך...שאת אחרי כבר.
בינתיים חייכי. תתעודדי מכל החברים כאן ומבטיחה לך "גם יומך יגיע" במובן החיובי.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן ואמן ואמןןןןן
שילה27/08/2010תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחברים היקרים
רוזי28/08/2010שיהיה שבוע טוב ירידה במישקל אם תוצאות טובות ולאלה שחוששים לכו על זה בגדול מגיע גם לכם להרגיש טוב ולראות טוב אז באהבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי רוזייי
ריקי28/08/2010ספרי על החדשותתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולדלית לוי21/08/2010
רציתי לדעת בערך כמה זמן אחרי הועדה הבראטרית ניכנסים לניתוח הבנתי שההמתנות לנתוח ארוכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתנה לניתוח
שולה זק21/08/2010תלוי איפה את עוברת את הניתוח. יש בתי חולים שההמתנה קצרה יותר ויש כאלה ששהמתנה היא עד תחילת 2011.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורטגלי21/08/2010
שלום הייתי רוצה לדעת בבקשה מתי או אולי לאחר ניתוח שרוול ניתן להתחיל להתעמל כמו ריצה,הליכה, שחייה במיוחד שחייה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט לאחר ניתוח
שולה זק21/08/2010שלום גלי,
ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית בהדרגה. להתחיל בהליכות לא מאומצות (אפילו מומלץ).לגבי שחיה רצוי רק לאחר שהתפרים מחלימים על מנת למנוע זיהומים אני מניחה שתוך חודש עד שישה שבועות ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)