מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קביעת תאריך לניתוחרוזנברג יצחק05/10/2010
שלום דוקטור מחאג'נה
סיימתי עם כול הבדיקות ועם הועדה הרפואית
פקססתי אליך את האישור של הועדה
מתרגש ומקווה לתאריך בקרוב
תודה על הכול
יצחק רוזנברג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביעת תאריך לניתוח - תגובה
שולה זק05/10/2010בהצלחה יצחק.
מאחלת לך להיות בקרוב אחד משלנו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובותרעות05/10/2010
אז ככה אני חדשה כאן וכול פעם נכנסת ומקבלת כוחות חדשים אז לכולם תודה!
אחרי כול התהליך הארוך יש לי תאריך לניתוח ב"ה!!!! 10.11
אני ממש מאושרת ומחכה ליום שישנה את חיי לתמיד!!
רציתי רק לשאול ממתי אני צריכה להתחיל את הדיאטה לפני הניתוח?
כמה זמן הניתוח? כמה ימים מאושפזים בבית חולים ? וכמה בבית?
הנתוח שלי בשעה 09:00 כמה שעות לפני אני צריכה להיות בבית חולים?
הרבה שאלות .... שמאוד מאוד חשובות לי
אז תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות יקירה...
לילך.פ05/10/2010ראשית ברכות על מועד הניתוח ... מצחיק שאת לא יודעת את התשובות לשאלות הכל כך חשובות ... את התשובות ההית אמורה לקבל מהמנתח שקבע לך תור... אבל בשמחה אני יענה לך על הכל... וגם אם תרצי את יכולה לדפדף אחורנית ולקבל מלא מלא אנפורמציה שתעניין אותך ותעביר לך את הזמן עד הניתוח.
ולתשובות: אם את עושה ניתוח שרוול אז הניתוח עורך סדר גודל של שעה וחצי.
צריך לעשות דיאטת נטולת פחמימות לפחות שבועיים ימים ...ואם תדפדפי רק כמה דפים אחורנית תראי המלצות לדיאטה, האישפוז הוא בין 3-4 ימים, ביום הניתוח את צריכה להגיע בצום כמובן לניתוח ותבדקי עם המנתח/ת מאיזה שעה את צריכה להיות בצום יום לפני. עד כמה שידוע לי בשבוע לפני הניתוח עדיף לאכול אוכל נוזלי עד כמה שניתן.
וההחלמה די אישית אבל נעה בסביבות שבוע ל 10 ימים של מנוחה קלה , לא להרים דברים כבדים ולא להתאמץ יתר על המידה.
מקווה שעזרתי... ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רעות
שרה מ.06/10/2010אם הזמינו אותך לשעה 9.00 אז זו שעת ההגעה, חשוב שתהיי בצום מהלילה לפני ואו כפי שהדריכו אותך צוות הרופאים והאחיות, כשתגיעי לשם, יחכה לך חדר, וכשיגיע הזמן, יתנו לך חלוק, ויגידו לך להתלבש לניתוח, יחד עם החלוק תקבלי מכשיר, שמיועד, לעזור להזרמת הדם, וכל זמן שאת שוכבת את עם המכשיר על הרגליים, זמן הניתוח בין שעה לשעתיים וחצי, לאחר מכן התאוששות, ואז בחזרה לחדר, האישפוז תלוי במצבך, בין יומיים לשלושה, לגבי המזונות שאוכלים לאחר הניתוח, הדיאטנית תדריך אותך ותתן לך דף הדרכה לכיצד לנהוג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל-הודעתי שמקבלים את כולם!
מקס ברנר07/10/2010ראי תגובתי לדניאל שאנחנו בסדר עם ה-116 ק"ג בלבד שלו לפני הניתוח!
שנית-עכשו חשפת ברבים מי המנותחת הבריאטרית הכי קטנה בארץ במועד הניתוח-שוב:ראי תגובתי לדניאל.
ושלישית:במשקל הזה היזהרי לא ללבוש בגדים שחורים הדוקים-שמא יחשבו שאת מלצרית שלילך הזמינה לאירוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקרים עדכון חשוב לקראת המפגשעופר05/10/2010
להלן תוצאות המשקל ליום 5/10/10:
משקל התחלתי : 145 ק"ג 2.8.10
משקל נוכחי: 115 ק"ג 5.5.10
חשבון פשוט - 30 קילוגרם התאדו.
אני מגיע אליכם צעיר יותר, שמח יותר ועם פחות משקל!!!!!
קבלו אותי בחום למרות שאני כבר לא עצום כמו פעם.
נ.ב- נכון שמדובר רק בחצי הדרך אבל ההרגשה נפלאה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואהוו עופר
ריקי05/10/2010אנחנו מקבלים את כולם בכל מישקל ובכל מצב. מדהים על הירידה. מחכה לראות את כולםםםםםםםםם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
ורד05/10/2010כל הכבוד! פשוט נותן מוטיבציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין בקוצר רוח לראות
מקס ברנר05/10/2010עופר
אתה אמנם גבוה ממני במשהו,וצעיר ב23 שנים, אבל מבחינת סדר הגודל/הצללית אנחנו די דומים(אני היום לך לפני הניתוח).יהיה מרתק ומעודד לראות איך זה אחרי חצי הדרך.גם אם ייקח עוד חצי שנה-מה הלחץ?אני הרי אוסף ק"ג מאז יום לידתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתכוונת לעמוד בשער...
לילך.פ05/10/2010עם רובה ... מי שנראה לי רזה לא עובר את השער ... דירבלקום.
אני לא מתכוונת לשבת ולאכול את הלב יום חמישי...
אני רוצה שמנים וענקים, נוזלים ונפוחים שיהיו אחיי לצרה...
ומזה הקילוגרמים האלה שעפים כאילו יורדים תוך כדי הליכה?
מה לא שמעתם שהיו חגים? מה נגמר האוכל בארץ?
אם משהו מכיר חנות בארץ ולא משנה איפה ... שמוכרים שם אומץ אשמח לקבל את הכתובת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא מפחידה אותי
עופר06/10/2010אקדחים זה לא איום ממשי... את לא מפחידה פה אף אחד.
ותאמיני לי את תראי שכל המנותחים יאכלו יותר מכם !
בקשר לחנות האומץ... דברי איתי אחרי יום חמישי בערב נראה לי לא תצטרכי את החנות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושים תחרות מי אוכל יותר קוסקוס?
לילך.פ06/10/2010המשורוולים נגד המשתרוולים...
עופר אתה תבחר מול מי אתה רוצה להתחרות ...נראה לי מול מקס יהיה בטוח יתרון למשתרוולים בהמתנה... ומקס אל תדאג הוספתי לכבודך תוספת ללא בשר.
אני אשאר בדיאטת החלבונים שלי למקרה שאקבל אומץ לעשות את הניתוח שבוע הבא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ז'תומרת "אם יהיה לי אומץ"?
צנובר06/10/2010אני אראה לך מחר!!!
אני מגיע במיוחד לתת לך אומץ.
ואשמח לפגוש את כולם. עופר כבר משיג אותי בכמות "הנשירה"
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר יקירי-תפתיע גם אותי!
מקס ברנר06/10/2010ישבתי לפני שבועיים לצהריים עם משרוול מלפני שנה-בחור מגודל ,שאחרי הפחתה של מעל 50 קילו עדיין שוקל בערך 120.
בילינו בצוותא 3 שעות,ובזמן הזה הוא שתה כוס משקה קל-לא תוסס-חיכה חצי שעה,ואז לקח לו עוד שעתיים לאכול, לאט ובריכוז ,חצי שניצל ושלוש כפות פירה.
השווה לארוחת בית הכנסת שלי ב-שמחת תורה מהשרשור האהוב!
הלוואי עלי שלא אהיה רעב כל הזמן,,אבל גם אתה לא היית מוריד 30 קילו בחודשיים אילו היית אוכל אלפי קלוריות ביום-זה פשוט בלתי אפשרי מתמטית.ואם אתה צורך 800-1000 קלוריות ביום (ומתוך זה 350 בבית של לילך...)אז זה ממש לא הרבה!
הבעיה שמול כל אלה שייתענגו על חצי צנונית על רבע לחמית,חצי שעה אחרי ספרינג אשכוליות דיאט,כמעט לא נעים יהיה לאכול מהמזון הטעים, המתבשל בשעות אלו ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבו תקשיבו
עופר06/10/2010אתם תופתעו.
אני שולתנו ליאור וסיגל היינו באבו גוש לפני שבוע, אכלנו שתינו ונהנו.
כן כן, אוזניכם שומעות נכון - אבו גוש.
אני לא אכנס לאחרים לצלחת אבל הנה מה שאני אכלתי:
קצת סלטים להתחלה, חומוס עם בשר אישי שלם, פטריות חמות בצד, חמוצים, קצת ציפס, לימונדה (הרבה לימונדה).
אולי זה נראה לכם קצת, אבל מנה באבו גוש של חומוס עם בשר זו מנה מכובדת, אז נכון ויתרתי על הפיתה, הסיבה לכך היא פשוטה - אם הייתי אוכל את הפיתה לא היה נשאר מקום לדברים הטעימים. העניין שאני רוצה לחדד פה הוא ---- אין חוסר באוכל. תפנימו רבותי, אוכלים ואוכלים טוב, פשוט כבר לא כמויות מטורפות.
אצלכם בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס...
לילך.פ06/10/2010נעים נעים אל תדאג... עם האוכל בא התאבון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך ככה
ריקי06/10/2010חחח לפי הניתונים שלך אני צריכה להישאר בחוץ. אני באה ובאה עם עוגת שוקולד טעימהההההההההההההההההההה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחתיין
דני06/10/2010סיפרתי לכם על אלונה אבל לא סיפרתי על עצמי.
אני רזה - בגובה 173 משקל התחלתי: 124
משקל נוכחי 116.5
ירדתי 7.5 ק"ג ב 3 השבועות האחרונים.
ואני משתרוול ב- 25/10.
עופר - אנחנו בגודל דומה - ואני בכלל בתחילת הדרך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל-מקבלים את כולם!
מקס ברנר06/10/2010לא נדיח אותך מהמועדון כי אתה שוקל רק 116!אם אני זוכר את הסטטיסטיקות בארץ,הכי קטנה שנותחה שקלה כ-95 קילו ,והכי גדול-202 קילו.את ה-BMI המינימלי אתה מכיר, אבל המקסימלי היה מעל 60 והממוצע בערך 42.
אני לא יודע מה סף הכניסה ל-"בית הלורדים"-BMI מעל 50?!מעל 160 קילו?!אתה בכל מקום תוותר על החלום הזה-וטוב שכך.להגיע לבית הלורדים זה לשחק "רולטה רוסית"!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיווווווו אני כבר מתה לראות אתכם....
לילך.פ06/10/2010מקס אתה מצחיק אותי ברמות... בן זוגי לא מבין למה אני פתאום פותחת בצחוק בלי שהוא אמר דבר או שמע אותי מדברת בטלפון. וכוונתי היתה שמי שלובש מידה 38,40,42 יהיה לו עסק איתי! כמובן שאני מתבדחת והרי כולנו רוצים להגיע בדיוק לשם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בצרות!!! לובשת מידה 42 :(
שולה זק06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אולי נגיע שלא ניה בחץץץץץץץץץץ
רוזי07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס נותחתי 95 והיום 72
רוזי07/10/2010והיום 72 לא תקבבלו אותייייייייייייייייייייייייייייייי יאווווווווווווווווווווווווווו אני בחוץץץץץץץץץץץץץץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה ולחבריי היקרים עידכוניםאורנה LVIAA05/10/2010
היום הייתי באסותא ויש לי תור לניתוח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות הכל ולמרות כל הבעיות החלטתי שכן אני רוצה לעשות סוף סוף משהו בשבילי וכמובן בשביל הבריאות
אני מתנתחת אצל ד"ר רזיאל שהיא מקסימה והתאריך הוא : 17.11.10
לגבי המפגש אני מאד מקווה שאוכל להתפנות ולהגיע ועד אז
להשתמע אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולולו....הידד
שולה זק05/10/2010אני שמחה בשמחתך וכולנו אתך ואולי תפתיעי ביום חמישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה הדרך להצלחה בידיך
רוזי05/10/2010בשעה טובההההההההההה שמחה בשבלךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאה בך...
לילך.פ05/10/2010כל הכבוד לך , אין מה לעשות כל פעם יהיה לנו במי לטפל... אנחנו צריכים לחשוב קודם כל על עצמנו וכשנמלא את המצברים של עצמנו נוכל להמשיך לטפל באחרים.
ואורנל'ה אני מחכה לך ביום חמישי ... דיר באלק... את חייבת לבוא! אם אין לך איך דברי איתי אני אדאג לך! נישיקות ותתקשרי התגעגעתי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך הלידה החדש שלך
עופר05/10/2010אורנה,
שמח לשמוע שבחרת בדרך שמובילה לחיים חדשים.
ההחלטה אינה קלה אבל מרגע קבלת ההחלטה הדברים פשוטים בהרבה.
את תראי שהחיים החדשים שתקבלי ביום שאחרי יהיו מופלאים וטובים.
מאחל לך את כל ההצלחה בעולם,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנלהה
ריקי05/10/2010ישששששששששששששש כל הכבוד על המחשבה היפה. יאללה את באה איתנו אנחנו נאסוף אותך. יש יש יש יש. אוהבת אותך מאמיי. בטח נגיע ללילך ככה ב 8.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב!
ורד05/10/2010איזה כיף לך באמת התחלה חדשה
אני בתאריך הזה באילת :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אמנם לא בקיא בעובדות
מקס ברנר05/10/2010אבל שמח שהצלחת להתפנות לכך, ונוכל לשמוע דיווחים חמים מהשטח.אם תסכימי אולי אפילו אבוא לבקר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר נפגש ב-7.10 בשמחה
אורנה LVIAA05/10/2010תקבל דיווחים חמים פנים מול פנים או שומן מול שמנים.אהבתי את פו הדוב והדבש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנהלה המתוקה!!!
נעמי05/10/2010בשעה טובה ומוצלחת, אני מאושרת בשבילך, את מתחילה חיים חדשים, ואת תרגישי נהדר ותעריכי את עצמך בצעד שעשית, כל הכבוד. ואנחנו פה ושולה בראשינו תומכים בך בכל דבר. אני מקוה שתבואי למפגש להתראות נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים שלנו - שאלהעופר05/10/2010
אני מתעניין בקשר לדאמפינג סינדרום.
מצאתי את דבריו של ד"ר גל בנושא:
מדובר בתסמונת המופיעה לרב אחרי ניתוחי קיבה המתבטאת בתופעות שונות המופיעות לאחר אכילה בעיקר של סוכרים וכוללות רעד, הזעה, הרגשת עלפון, דפיקות לב מהירות ועוד. התופעה נגרמת ע"י מעבר מהיר של סוכרים למעי הדק ותנודות קיצוניות ברמת הסוכר בדם.
מומלץ לאכול ארוחות קטנות המורכבות מפחמימות המתפרקות לאט (כגון אורז, פסטה וכו') וללא סוכרים פשוטים.
אשמח אם תוכלו לפרט עוד קצת.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DUMPING SYNDROME
פרופ` אחמד מחג`נה05/10/2010התסמונת נקראת Gastric dumping syndrome, or rapid gastric emptying וזו תופעה שבה יש מעבר מהיר של אוכל לא מעוכל מהקיבה אל המעי הדק. הדבר גורם להתרחבות של המעי עקב נוכחות חלקיקים היפראוסמוטים בתוכו (אשר סופחים מים אל תוך המעי). יש שני מצבים : תסמונת מוקדמת (early) אשר מתרחשת ישר לאחר האוכל וכוללת בחילה, הקאה, נפיחות, אי נוחות, כאב בטן ועיפות. תסמונת מאוחרת (late) אשר מתרחשת כשעה עד 3 שעות לאחר האוכל וכוללת חולשה, הזעה וסחרחורת. רוב האנשים הסובלים מתסמונת זו, סובלים משני המצבים ולרוב לאחר ניתוח קיבה. הסיבה לתסמונת המוקדמת הינה קשיים בעיכול שומנים והאחראי לתסמונת המאוחרת הינו פחמימות.
הטיפול אכילה נכונה ומסודרת. חולים אשר סובלים מתסמונת זו צריכים לאכול מנות קטנות ומרובות עם אחוז קטן יותר של פחמימות ולהימנע מפחמימות פשוטות (סוכר). לשתות בין הארוחות ולא יחד עם הארוחה. חולים הסובלים בצורה קשה מומלץ להם טיפול תרופתי אשר מקטין את תנועתיות מערכת העיכול וחלקם אפילו כירורגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בשרוול?
מיכל05/10/2010שמעתי שתופעה זאת קורת לאחר ניתוח מעקף... האם מצב זה יכול להופיע גם לאחר ניתוח שרוול? ואם כן מה הסיבה שזה קורה? (למה הפחמימות מגיעות מהר יותר למעי?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בשרוול? - תגובה
ד``ר דוד גויטיין05/10/2010בשרוול התופעה נדירה בהרבה, עקב המצאות השוער (פילורוס) בקצה הקיבה אשר תפקידו להעביר אוכל לתריסריון ב"מנות קטנות", בצורה מפתיעה, חלק מהאנשים חווים מעבר מהיר של אוכל דרך השרוול למרות השוער (אשר תפקודו נפגע מסיבה כלשהיא אחרי כריתת מרבית הקיבה) ולכן עשויים לחוות תופעת הצפה. שוב, נדיר אחרי שרוול אך קיים. הטיפול זהה לזה שתואר למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עופר05/10/2010תודה לשניכם על התגובה המהירה.
עוד שאלה קטנה:
האם ניתן לקחת רטלין חודשיים לאחר הניתוח?
אני משתמש ברטלין על מנת להתרכז בלימודים ובמבחנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד``ר דוד גויטיין05/10/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מהירידה האיטיתמירב05/10/2010
היי שולינקה,היי ד"ר מחג'נה
אחרי שניפגשנו בקניון לב המפרץ הייתי די מחוזקת
אבל שוב אני בריצפה.עברה שנה וירדתי רק 30קילו המשקל לא זז כבר קרוב לחמישה חודשים.העצירות קשה מאוד .(ואני חשבתי שאחרי שנה ארד מספיק ואהייה דוגמנית חחח)
שאלה :אני מטופלת בזריקות היומירה וסובלת מתת פעילות הבלוטה(מאוזנת)האם זה קשור לעצירה בירידה?
הכמויות שאני אוכלת הן כמו של הילד שלי בן 4 ועדיין לא יורדת ולו גרם אחד.
שאלה:האם כבר יצא לפועל המעקב עם תזונאית קלינית לאחר ניתוח?
עזרה דחוףף
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל יאוש
פרופ` אחמד מחג`נה05/10/2010מירב שלום. צר לי שאני צריך לשמוע את הכאב שלך כאן ולא פנים אל פנים. בבקשה ממך תקבעי תור אלי ואל הדיאטאנית שלי ברמב"ם וכל הצרות שלך יהיו נחלת העבר.
תקבעי דרך זימון תורים 1700505150
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אני אגיע
מירב06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב "רק" 30 קילו
שולה זק05/10/2010שלום לך קירתי
צודק דר' מחג'נה בתשובתו- חבל שלא יצרת קשר עד כה.
ראשית ירדת יפה מאוד ואת גם נראית בהתאם.
אז אנא בלי "רק", כי 30 קילו לא הולכים ברגל.
אני מקווה שלאחר שתרשמי לקבוצת מעקב ותעסקי גם בפעילות גופנית תחושי בירידה נוספת ובעיצוב הגוף.
בהצלחה ואנא חיוכים להא
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו יודע מה עלה בגורלו של מקס?לילך.פ04/10/2010
מקס תשמיע קול ! נעלמתה לי אני מודאגת...
התגעגעתי לכתיבה המיוחדת שלך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתמול בערב מקס היה בסדר גמור
שולה זק04/10/2010שידרתי לו את הנחיות ההגעה למפגש. הוא מקווה שה- GPS לא יקבל סחרחורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה GPS המעודכן
לילך.פ04/10/2010יודע על רחוב התרנגול... והלא מעודכן לא יודע ... בכל מקרה מדרך רמתיים נכנסים לרחוב שרת ומשם ישר עד הסוף ... בכל אופן אני יתן לילדים מחר משימה לקשט שלטים ואני אדאג לשים שלטים לאורך הדרך החל מרחוב שרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה הכתובת?
לי06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרנגול 6 רמות השבים הוד השרון
לילך.פ06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולינקה!!
נעמי05/10/2010מזמן לא דיברנו, חשבתי שתבקרי אצלנו, אבל כנראה לא יסתדר, היה אצלי מקס והוא מאד בחור רציני ומאד קשה לו להחליט, סיפרתי לו הכל, הראיתי לו את כל הניירת עם הבעיות שלי, אני מקוה שהוא הבין שאין מה לחכות צריך לעשות צעד. אני שמחה שנפגש ביום חמישי, רק אין לי את הכתובת, אנא תעבירי אותה
ל[email protected]
בתודה ולהתראות, נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף העולם שמאלה...
לילך.פ05/10/2010נשמה סוף רחוב שרת .... שמאלה (מול השלט משתלת רמות) פניה ראשונה שוב שמאלה... בכל אופן אני ישים שלטים...החל מרחוב שרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך יקירה-שלום לאיש המסתורין
מקס ברנר05/10/2010הייתי היום במילואים ואני די עייף (מה עושה שמן-על,חולני, ,בן 50, במילואים?אספר לכם פנים אל פנים תמורת הבטחה לדיסקרטיות.)
החלפתי בימים האחרונים מיילים עם שולתנו ועם עופר.מה רבתה ההפתעה לגלות שבשנות ה-70 המאוחרות,בארץ ישראל הישנה והכפרית,הייתי חבר טוב של דוד שלו?!(כלומר הכרתי את עופר המוכר לרבים כאן ,אבל לא ידעתי שזה הבמבי המסויים הזה הכותב בפורום...)
יש לי מה לכתוב-בנושאים שהעלית וגם באחרים-ואני גם שמח שקולי הייחודי בתחום ספרות עודף המשקל החולני חסר למישהו-סה"כ אני משתדל לעורר מחשבה ולאתגר את השגרה,למרות שאני מהבודדים כאן עם קיבה תקנית=בגודל מעל 70 סמ"ק.
בתוקף הנסיבות נמתין להגיג הבא שלי-אולי מחר.
ובנימה מעשית-אני אגיע-בעזרת השם ייתברך-מתל אביב-עבר הירקון.מכוניתי נוחה וממוזגת היטב,ואוכל לצרף אלי את מי שצריך איסוף במסלול הרלוונטי(כביש התערוכה-צומת הכפר הירוק-צומת מורשה וכו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס מרוב התאורים שלך...
לילך.פ05/10/2010אני מדמיינת שכשתגיע ביום חמישי אני אראה אדם ענק מימדים, עב כרס משהוא שמזכיר את שרק ... אם אתה מכיר את הדמות... אז חסר לך לאכזב...
בסוף אני אהיה השמנה היחידה... יאלה נתראה עוד יומים ! איזה כיף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת שרק חיבבתי מהרגע הראשון
מקס ברנר05/10/2010גרגמל הרזה הוא זה שתיעבתי מאז שהכרנו.
מכל מקום-חשבי בכיוון של פו הדב-שמן עם אף כפתורי,עיניים ירוקות וחיבה גדולה לצנצנת דבש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ותודה לדניאל המדהיםליאת04/10/2010
היי לכולם נקבע לי תאריך לניתוח בסוף ינואר אני שמחה אבל גם קצת פוחדת הצוות בוולפסון ממש חמוד ותודה לדניאל שהכיוון בהבנה והקשבה רק עוד מספר בדיקות ומתחילה לספור את הימים אחורה במידה ומישהו מאיזור ת"א או רחובות מגיע למפגש אני אשמח להצטרף תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת...
לילך.פ04/10/2010אם לא יהיה לך טרמפ , תקדימי קצת , תעלי על אוטובוס לצומת רעננה ואני יאסוף אותך משם אם את רוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת דברי איתי אני מחולון
רוזי04/10/2010מגיעה למיפגש יכול להיות מקןם בשבלך 0503337236
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
ריקי05/10/2010הי ליאת אני נותחתי בולפסון יש שם רופאים נהדרים. וצוות מקסים.ולא לשכוח את הילה המהממת.אם תיצטרכי משהו בכיףף אני גם פה.0543934147.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחולון
ריקי05/10/2010אם תירצי להצטרף יש לנו מקום אז דברי איתי או אם רוזי.נשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת בהצלחה
דני05/10/2010אישתי סיפרה לי (היא הייתה בוולפסון אתמול) שמישהי שאני המלצתי הייתה שם בבוקר.
תיארתי לי שזו את.
אני מקווה שכמו שהסברתי לך, נוחכת לגלות שהתהליך עד לניתוח הרבה פחות מורכב ממה שחשבת.
אני מגיע למפגש ויוצא מגן יבנה (ליד אשדוד) אם זה עוזר לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת שאלות אחרי ניתוח שרוולמיכל04/10/2010
אז ככה.... שמי מיכל 23.5 וביום רביעי האחרון עברתי ניתוח שרוול קיבה. הBMI שלי היה קרוב ל37, אך יש לי עבר ארוך של בעיות במשפחה הקשורות להשמנה: לחץ דם גבוה, התקפי לב בגיל צעיר וסכרת.
כעת אני כבר בבית מחלימה...... הכאבים היו דווקא קלים מהמצופה והתחושה הכללית היא בעיקר של עייפות וכבדות כרגע ולחץ באזור הקיבה. יש לי איבוד של תחושה בעור במרכז הבטן שנאמר לי שסביר שיחזור(אני מאוד מקווה). את הסיכות מוציאים ביום חמישי.
אבל הדבר שכרגע באמת משגע אותי זה הרעב ובעיקר הרצון ללחם!
אני עדיין על תזונה נוזלית וצלולה עד הסופ"ש ואז יהיו לי את השבועיים של הדייסות והגרברים.
אז קודם כל רציתי לדעת האם התחושה והרעב האלה זה דברים ידועים? והאם יש רעיונות לשיפור התחושה....
וגם אולי יש לאנשים פה טיפים מה ניתן לשתות בשבוע הזה? כרגע אני חיה על מרק עוף צח, חלב(פעם אחת אפילו שוקו....!שלא יכולתי לסיים וזה היה נהדר!), תה, מים, מים בטעמים ומיץ תפוחים....
בנוסף כאחת שללא כל ספק סובלת מהתמכרות קשה לפחמימות אני ממש מרגישה דכאון מהחסרון שלהן..... גם זה רגיל?
אז הרבה שאלות והרבה תהיות....בנתיים -4.5 קילו שהם אלה שעוזרים להמשיך האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת שאלות אחרי ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק04/10/2010שלום מיכל,
בהצלחה בדרכך החדשה. את כ- 5 ימים אחרי הניתוח. הכל עוד "טרי" . אני שמחה שאת מרגישה טוב. תשתדלי לא לעסוק רק סביב האוכל, אלא לגוון את סדר היום שלך. אני מניחה שתוך יום יומיים תפחת הכמיהה שלך לפחממות. את יכולה להעשיר את התפריט שלך בג'לי, במעדנים ללא חתיכות פרי. ואפילו להתפנק ב"דניאלה".יפה אמרת הקילוגרמים שנשרו מעודדים ומחזקים להמשך.
המשיכי לעדכן.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל05/10/2010התזונאית עוד לא מרשה לי להכניס דברים לא צלולים... כלומר היוגורט יחכה ליום שישי....
תודה על העידודים. יש ימים טובים ויש פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם...
לילך.פ04/10/2010יוגורטים נוזלים של דנונה... הם מצויינים , ממותקים , 1.5 אחוז שומן, יש גם 0 אחוז אבל הוא די מגעיל...
ותשמחי שאת אחרי! ואו אין לך מושג איך אני מקנא בך ... עברת את הבדיקות, את האישורים, את החששות, את הפחדים, את הלילות ללא שינה, את ההמתנה לניתוח, את הניתוח , את ההתעוררות מהניתוח, את הבדיקה הנוזלית, את הימים הראשונים...
אז הכל בקטנה... תחשבי על זה שעד סוף החודש את כבר תוכלי לאכול לחם
אבל מה? הוא לא ממש יעניין אותך! גדול!
עוד קצת סבלנות ותסתכלי קדימה אל תתיאשי ... את אחרי הכל ! ותזכרי שזה זמני, זמני ,זמני ולתמממממממממממממממממממממממממיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון קטן
מיכל19/12/2010קרובה ל3 חודשים לאחר הניתוח. רוב הבעיות נפטרו :)
אני 17 קילו כבדים פחות (שזה נחמד מתוך 28-27 ק"ג)
מתחילה רק עכשיו להוסיף ספורט (באיחור מסיבות רפואיות שונות)
מרגישה נפלא!!!!
אני לא הולכת לקבוצת תמיכה כמו שהומלץ לי, והסיבה היא שאני מרגישה נפלא! אני בשליטה מלאה, מרגישה שובע וגם במצב של חשק לנשנוש יש לי את כוח הרצון לשמור על הירידה.....
אני פוחדת ללכת לקבוצה לשמוע קיטורים ולהכנס למצב של דכדוך מאנשים אחרים.....
הרופאה אומרת שאני יורדת קצת מהר מידי אבל זה לא שאני לא אוכלת.....
טוב זהו חברים- נהינת מכל רגע של החיים החדשים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה
דני19/12/2010מיכל, חשוב מאוד להיות בקבוצת תמיכה,
בעיקר כי יש מקרים שבהם את חייבת לקבל עיצה או "ליטוף" לנפש ולאגו.
אבל במקרה שלך, ההתמכות פחות רלוונטית, ואת חברה בקבוצת תמיכה נהדרת, פה בפורום. אז אני פוטר אותך מהצורך להיות חבר בקבוצה אחרת.
את מתקדמת מצויין, תקשיבי לגוף שלך, ותמשיכי במה שאת עושה,
כי כנראה את עושה משהו נכון עם הכלי החדש (שרוול) שסופק לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר קבוצת תמיכה
ג'ו22/12/2010מישהו יכול לומר איפה באמת יש קבוצת תמיכה באיזור רחובות?
או אולי קבוצה שעושים ספורט ביחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים
חנה פאר23/12/2010הי מיכל,
בדרך כלל ממליצים על ויטמינים לאחר הניתוח,
ייתכן שהדיכאון שאת מרגישה כתוצאה מהחסר בפחמימות הוא למעשה תוצאה מחסר בויטמינים מסוג B שהלחם מספק.
אם תרצי אוכל להמליץ לך על ויטמינים בנוזל.
בהצלחה,
חנה פאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים אהובים שלי...לילך.פ04/10/2010
יום חמישי הקרוב!!!!!!
איזה כיף לי סוף סוף אפגוש את כמעט כולכם... חוץ מגל :) מחכה ומצפה...
חגי בן זוגי שיחיה כבר עובד על התאורה בחצר...
אבא שלי אחראי על הקניות והבישולים...
העוזרת תבוא ביום רביעי ...
ואני כל היום על המחשב מנצחת על כולם :)
סתם.... מחכה לכם חברים וירטואלים יקרים שלי...
והרי לכם החדשות:
דחיתי את הניתוח בשלב זה עד אחרי שאפגוש אתכם...
משהו לא הסתדר לי , נכנסתי לפאניקה ולחץ, רגלים קרות ופחדים.
ההודעה משבת על המקרה ברמבם עשתה לי חררה...והוציאה אותי מאיזון.
הכי חשוב לי ללכת לניתוח רגועה ובטוחה.. יש לי תינוק קטן בבית ואסור לי לקחת
ריזיקות כרגע. גם אישפוז מעל המקובל יהיה עבורי צרה... לכן אני כרגע שומרת על דיאטה מעוטת פחמימות עד לרגע שאתפוס אומץ ואלך להתנתח מעכשיו לעכשיו.
מבחינת הרופאים והאישורים זאת לא בעיה הכל מחכה לי....
חברים שממתינים לניתוח אל תקחו ממני דוגמא כרגע! תמשיכו הלאה... אני בטוחה שאחרי המפגש אני ארגיש יותר רגועה והחלטית!
אוהבת אתכם המון המון (תמיד אמרתי שאנחנו השמנים אנשים הכי נחמדים בעולם)...
מצפה לראותכם לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך היקרה!!!!
נעמי04/10/2010מה קרה? פתאום מפחדים, וזה כל כך אנושי, אבל לך יש פה את כולנו, ובמיוחד שולה שנמצאת בראשנו, אז ממה לפחד, את אשה צעירה שכל חייה לפניה ותינוק שרוצה אמא שיכולה לרוץ אחריו ולשכב איתו על הדשא, ואני שראיתי שזה כל כך חסר לי עם הנכדים, סבתא בת 64 שיודעת לשבת על כורסא ולתת הוראות, והחלטתי שחייב להיות שינוי, והנה אני 6 שבועות אחרי ו-17 קג פחות והכל ב"ה היה כל כך בסדר ועם רופא כל כך מדהים (ואני בטוחה שהם כולם טובים) אז אין לך מה לדאוג, ביום חמישי בערב תקבלי את החיזוק ותלכי בראש מורם לחיים חדשים בשבילך ובשביל כל משפחתך. באהבה נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאת צודקת עם הכורסא...
לילך.פ04/10/2010יש לי אחת כזאת אדומה... שממנה אני מחלקת הוראות...
באמת עצוב ... אני שסובבתי את כל העולם על האצבע הכי קטנה... רצתי והתרוצצתי מהבוקר עד הערב... פתאום עייפה, כבדה, עצבנית... מתוסכלת....
נתראה ביום חמישי אני יראה לך את הכורסא האדומה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילךךךךך
ריקי04/10/2010מתוקה יפיפיה שלי. לא לשכוח את המוסיקה ים תיכוני כן חחחחחחחחח.את מדהימה וכל הכבוד לך על המיפגש.ועל זה שדחית את התור שטויות מאמיי אחרי שניתראה אני מאמינה שתירצי לעשות את הניתוח תוך שבועע אני בטוחה חח.אני גם כמוך בהתחלה ניבהלתי בהתחלה שראיתי שאין באמת ממה להיבהל. כי הרופאים המופלאים האלו רק עוזרים לנו ורוצים שנצליח לחיות כמו כולם ועל זה אני רוצה להצדיע להם. אל דאגה כמו שאני אומרת יהיה בסדר. מחכה כבר למיפגש כמו כולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מועמדת לשרוול וכ''כ מפחדת !מור04/10/2010
אני מועמדת לניתוח השרוול וכל הסיפורים על ההסתבכויות ממש מפחידות אותי אני אעשה את הניתוח בבית חולים זיו צפת מישהו עשה שמה וואיך ההרגשה אחרכך ? תודה (=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לפחד?
שולה זק04/10/2010שלום מור,
אין סיבה שתכניסי עצמך לחרדות מיותרות. לפחד זה אנושי בהחלט. למה את חושבת רק על הסיבוכים. תקראי כאן בפורום את כל הסיפורים של אנשים מאושרים שנהנים מאיכות חיים ובריאות טובה.
את מוזמנת להתקשר אלי ואתן לך טלפון של מנותחים שנותחו בצפת.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בעיקרון מפחדת מאחרי מכל הזריקות
מור04/10/2010ומכל הטיפול שאחרי בבית חולים האם תוכלי להסביר לי קצת יותר מה קורה אחרי הניתוח כשאאני עדיין אהיה בבית החולים ? תודה (=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מור
שרה מ.04/10/2010היום אני שבועיים אחרי הניתוח, מה שאני יכולה לומר למיטב הבנתי, כל רופא יש את הכלים שבהם הוא משתמש במהלך ואחרי הניתוח, בכל אופן הרופא שניתח אותי, שם לי זונדה, נקז, וכך שיחרר אותי להתאוששות, למחורת אחרי שעשו את בדיקה לגבי הבליעה הוציאו את הזונדה, ונתנו לי לנסות לשתות בכוחות עצמי, הזריקה היחידה שקיבלתי היה לדילול הדם, וגם זה רק פעם אחת, שאר הפעמים עברו רק בבליעת כדורים, ובדיקת לחץ דם וסוכר היות שאני סכרתית וסובלת מל"ד גבוה, זה טיבעי לחשוש ולפחד, אבל הסכנות שנילוות להשמנה חולנית רבה יותר.
שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מור04/10/2010לי אין סוכר לפני מה שבדקתי לאחרונה ותודה על התשובה הרגעת אותי (=
נב אני חדשה כאן ואני כבר כמה ימים קוראת את מה שכותבים כאן וזה נורא מחזק (=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור...
לילך.פ04/10/2010אם את רוצה את יכולה להגיע לפגישה... יום חמישי הקרוב תראי פרטים למטה...
לגבי הניתוח- הסיכויים להסתבכויות ומוות הם פחות מאחוז עד כמה שידוע לי , זה נכון שצריך לקחת הכל בחשבון ואף מנתח הכי טוב בעולם לא יתן לך ביטחון במאה אחוז, ובהחלט צריך אומץ ונחישות... אם את רוצה לקרוא יומני ניתוח תדפדפי אחורה ותראי מה החבר'ה פה כתבו... בגדול את לא צריכה לפחד מהימים שאחרי.. ההחלמה די קלה..
הלחץ הוא רק בקטע שלא יהיו הסתבכויות ואני בהחלט מבינה את הפחד שלך. אבל כמו שאמרו כאן כולם השומן יהרוג אותו לאט לאט... אם לא נרד במשקל!!!
ואגב , השומנים נוזלים אח"כ ברמות שחבל על הזמן אנשים כאן משילים 15 קילו בחודש ... לא יאומן! ותחשבי שכל המשקל יורד בלי להרגיש רעב! תסכול מרעב! עצבים מרעב !
אשמח אם תבואי לפגישה זה יחזק אותך מאד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור שלום
עופר04/10/2010ממליץ לך להגיע ביום חמישי הקרוב לפגישה על מנת להבין יותר וללמוד מבעלי ניסיון.
הפחד שלך הוא מובן והוא טבעי, אני מאמין שאחרי שתשמעי קצת מחברים כאן בפורום תוכלי להגיע להחלטה נכונה ובלב שלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מור
ריקי04/10/2010היי מור בוקר טוב מתוקה. כמו שלילך ועופר אמרו גם אני אומרת תגיעי למיפגש ביום חמישי תיראי אנשים שעשו תיפגשי עם אנשים לפני ניתוח ותיתרשמי. אני היום 5 וחצי חודשים לאחר ניתוח 37 קילו פחות מרגישה נהדר אני אמנם בת 38 אבל יש לי ילד שמיתגייס עוד מעט וכשהוא על ידי חושבים שאני אחותו. לפני הניתוח הייתי ניראת כמו סבתא שלו כי הייתי לובשת אוהלים . היום גינס מידה 40 עולה עליי איזה הרגשה טובה ויפה. בקרוב אצלך מאמיי. אין ממה לדאוג ולחשושש. תגיעי למיפגש נשמח לראות אותך.גם אם לא תגיעי שיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן המפגש ? אני מהצפון
מור04/10/2010תודה על העידוד (= וכל הכבוד שהורדתם במשקל זה החלום שלי נמאס לי להיות ככה זה גומר לי חצי מהחיים ואני עדין צעירה בת 18 אוטוטו (=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקום המפגש
עופר04/10/2010המפגש לדעתי באזור כפר סבא.
יש המון חברים יקרים שמגיעים מהצפון, תפני לשולה במייל והיא כבר תוודא שיהיה לך איך להגיע אם זאת הבעיה.
מצפים לראותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרוב לצומת רעננה
ריקי04/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מור
ורד04/10/2010אני ורד ואני בת 21, עברתי את הניתוח לפני כמעט 4 שבועות וירדתי 9.5 ק"ג.
אני ממש ממליצה לך לעבור את הניתוח כמה שיותר מוקדם (מבחינת הגיל) משום שיש לך את החיים לפנייך וחבל לדחות את זה כי את ממש צעירה וזה דבר שישנה לך את כל החיים. את מתגייסת? כי אם כן בזמן הצבא את הרכוש של הצבא ולא נראה לי שהם מממנים את הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מור!!!
נעמי04/10/2010מור החמודה,
אין מה לפחד, הכל עובר כל כך מהר ולא נותנים לסבול בכלל, הרי את הצעד הגדול את עשית כבר, ורק תחשבי שבעוד כמה חודשים תוכלי לזוז בקלות והרגליים ממש ירוצו וכל מה שחלמת עומד להתגשם, שתדעי שאני סבתא ל5 נכדים יפים(כרגיל הכי יפים בעולם) ועשיתי את זה, והאמת מאד פחדתי, אבל ידעתי שבלי לעשות את הצעד אין תקוה וכבר ניסינו "הכל" הדבר היחיד שאני מצטערת שלא עשיתי את הנתוח לפני 10 שנים, היום אני בת 64 אבל, אף פעם לא מאוחר ואני מחר 6 שבועות ו=17 קג פחות, אתמול נרשמתי פעם ראשונה בחיי למכון ספורט בבהח מאיר, ואני כל כך מאושרת. אז מור אני מאחלת לך בהצלחה עם ראש מורם, כי עכשו מתחילים החיים החדשים. כל טוב שנה טובה ומאושרת. נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי נעמי. זה מצוין!!
גל (הבן)04/10/2010כל הכבוד על ההרשמות למכון ספורט. זאת הדרך הנכונה להצליח. אני באמת גאה בך.
דרך אגב לנו יש תינוק חדש בבית - אומנם הולך על 4 מסוג גולדן רטריבר. אבל הוא הכי חמוד בעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה גל (הבן)
נעמי04/10/2010תאמין לי זה לא יאומן כל השינוי הזה. אני רק רוצה שזה ימשיך עם כל המרץ והבטחון הזה, שוב תודה ולהתראות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישר כוח נעמי!
עופר04/10/2010כיף לשמוע!
כל הכבוד...!!!!!!!!
אני בטוח שהחיים שלך השתפרו פלאים.
מאחל שנים יפות וטובות ,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עופר!!
נעמי04/10/2010כל כך טוב להיות בחיים החדשים, איזה מזל נפל בחלקי שנפגשתי עם הפורום הזה ועם העומד בראשו שוללה היקרה שתמחה בי יחד עם כולכם.. אני פשוט לא מאמינה איך המצב משתנה מיום ליום, אבל העבודה עוד לפנינו ואני מוכנה. (אני כותבת משפט כזה...) יהיה טוב, להתראות ביום חמישי. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף סוףדלית לוי03/10/2010
שולה היקרה, סוף סוף קיבלתי אישור לניתוח בועדת חריגים אבל המנתח שרציתי לא עובד אים מכבי ואים אני ינותח באסותא זה יהיה מאוד יקר השאלה אים כדאי לי להיתפשר ולחפש רופא שעובד אים הקופה והאים זה משנה את הסכום כי אני לא רוצה להמתין לבית חולים ציבורי כמה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דלית
שולה זק04/10/2010בשעה טובה לך
כל המנתחים הם בכירים ומנוסים. עובדים בבתי חולים ציבוריים והפרטיים.
אני מציעה לך ללכת למנתח שהתור הכי קצר ועובד עם הקופה ואת לא צריכה להכניס יד לכיס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
דלית לוי05/10/2010שולה, תוכלי לתת לי שמות של רופאים שעובדים אים מכבי, הייתי רוצה לעבור את הניתוח באסותא תא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה - תגובה
שולה זק05/10/2010דלית בוקר טוב,
המידע שבידי מאוד מצומצם ולא עדכני ואחטא למטרה אם ארשום לך שמות של רופאים שאולי כבר לא עובדים איתם.
הדרך הטובה ביותר זה לצלצל לאסותא ת"א ושם תקבלי את שמות הרופאים שעובדים איתם. עליך לבקש רשימת כירורגים בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
מהרשימה תבחרי מנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוחים ותתיעצי איזה ניתוח הכי מתאים לך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד מעט אשאר קרחת...לי03/10/2010
הי חברים,
מזמן מזמן לא כתבתי אך משתדלת לקרוא תמיד .
אספר לכם שמחר 3 חודשים מהניתוח,-כמעט 22 ק"ג ועוד כ-9 למשקל היעד.
בעית העצירות כמעט פסקה אבל אני עם צערה חדשה.מלפני כחודש התחילה נשירת שעיר מטורפת שמחמירה מיום ליום. שבוע שעבר עשיתי מלא בדיקות דם וכל ממש בסדר גמור.הברזל,B12,אבץ,פריטין ואפילו בלוטת התריס תקינים.מאז הניתוח מקפידה מאד על לקיחת מולטיויטמינים וגם הוספתי ROOTS HR.בורכתי בשיער מלא ושופע תלתלים.היום יש לי חצי מהנפח וכל חפיפה גורמת לי לבכי מר...
חופפת רק פעם בשבוע מרוב פחד אבל גם ככה נושר לי חופשי במהלך היום.אני בבסאה טוטלית,לא רואה את האור בקצה המנהרה.
הדיאטנית אמרה שזו תופעה חולפת אבל עד אז כנראה אצטרך לקנות פיאה...
חיבוק לכולם,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
שולה זק03/10/2010כל הכבוד להישגים.
לגבי נשירת השיער. אם הבדיקות בסדר ואת נוטלת ויטמינים סביר להניח שזו תופעה חולפת, כפי שהדיאטנית אומרת. להרגעתך אולי תגשי לרופא עור לייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולה
לי04/10/2010אם לא יפסק בקרוב עם הויטמינים החדשים בהחלט אתייעץ עם רופא עור.
נתראה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה קשור למחסור בויטמינים/
מקס ברנר03/10/2010ומטבע הדברים זה לא משהו שאפשר לקבוע מרחוק-דעי שפורמולות כמו רוטס אייץ' אר ודומותיה יש ליטול שישה שבועות לפחות לפני שמסיקים מסקנות.זה לא משהו שפועל בין לילה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
עדי04/10/2010אני נמצאת באותו מצב שלך, לי אין גם ככה עודף שיער
והנשירה שלי איומה.
אך כל מי שאני מכירה אחרי שרוול (אחותי+ 3 חברות) - כולן באותו מצב.
הבנתי שזה עובר כמו אחרי לידה...
ניפגש בחנות פאות ...:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
לי04/10/2010מקווה שלא נגיע לזה...
מקסימום נפתח "מועדון המשורוולות הקרחות" חחחחחח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדולה!!!
עדי05/10/2010מה אכפת לי, אני אהיה קרחת - אבל העיקר שאני אהיה רזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדולה ואגדה!!! - תגובה
שולה זק05/10/2010את מצחיקולה אמיתית.
אני מבטיחה לך להיות רזה עם שיער שופע!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מעט אשאר קרחת... - תגובה
ד``ר דוד גויטיין04/10/2010לי שלום!
בתקופת הירידה המהירה (ו- 22ק"ג בשלשה חדשים זה מהיר...) הגוף למעשה בטראומה. נשירת שיער היא טבעית ומקובלת וכשאינה מלווה בחסרים תזונתיים (כדוגמת אבץ) הפיכה למדי. זוהי אחת הסיבות שמומלץ לרדת בהדרגה אחרי הניתוחים ולא "לנצל לרעה" את ההשפעה הברוכה על התיאבון להפסקת אכילה. ירידה איטית ובטוחה בריאה יותר ומלווה בפחות נזקים מטבוליים לגוף.
בכל מקרה, תתעודדי, סביר שהרעמה שהיתה שלך תחזור כשהמשקל יתחיל להתייצב.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד חיסרון לירידה מהירה...
לילך.פ04/10/2010כשיורדים המון ק"ג תוך זמן קצר מאד סביר להניח שישאר עור עודף באזור הבטן ...
מניסיון העבר (ירידה של 30 ק"ג ב 3 חודשים) ...
מה שמצריך אח"כ ניתוח נוסף של מתיחת בטן....
אבל אנחנו הרי משוגעים, העלנו משקל בעשרות שנים ואנחנו רוצים להוריד הכל ומהר ואם אפשר בעשרות ימים... :))))))))))))))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שאלה על עודף עור
ג'ני04/10/2010קבעתי כבר תור לדר' קידר ובדיוק על זה חשבתי...
מה קורה באמת עם עודף עור?? אני מאד שמנה בבטן..רק בבטן הייתי אומרת ידיים זרועות רגליים רזות ואפילו אין לי אגן רחב מידי אבל כן בטן... כאילו שלהריון....
העור ישאר תלוי??? אמאלהה
ומה לגבי הניחוח הזה?? של מתחיחת הבטן גם לזה יש כיסוי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"דיה צרה בשעתה"
שולה זק04/10/2010אני מאמינה שימצא הפתרון המתאים לכשתעמדי בפני עודפי עור שמפריעים לך.
לאמומלץ במהלך הירידה במשקל לעסוק בספורט (פעילות גופנית)), זה עוזר למיצוק העור.
לאחר שתרדי במשקל את ה- 60-70% מהמשקל העודף, ובמהלך שישה חודשים תעמדי על משקל מאוזן, תוכלי לגשת ליעוץ בנושא ניתוח לשחזור הגוף. החל מה- 1.6.2010 יש קוד בקופות החולים לניתוחים פלסטיים למי שהוריד עשרות קילוגרמים בעקבות ניתוח.
יש פתרון לכל בעיה .
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונת מומלץ לעסוק בספורט לא לא
טלוש04/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן טלוש , שולתנו צריכה קצת חופש....
לילך.פ04/10/2010מדי פעם מתבלבלות לה המילים... נסלח לה כי היא מדהימה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור עודף...
לילך.פ04/10/2010אני עברתי מתיחת בטן בעבר... (כמו שכתבתי אחרי ירידה של 30 קילו ב 3 חודשים)
ואחרי הריון שהיה לפניו... זה ניתוח מאד מאד מאד קשה , החלמה קשה, כאבים קשים
אבל! התוצאות מ ד ה י מ ו ת. גם היום אחרי "שהרסתי" הכל ועליתי מאז הירידה והניתוח 60 קילו עדיין הבטן במצב טוב ... בגדול ממליצה באמת לנסות לרדת בצורה שפויה ולעשות המון ספורט תוך כדי ולאכול הרבה חלבונים בכדי לחזק ולהגדיל את נפח השריר בהמלך הירידה אחרת אם ירידה של 40,50,60 קילו אין מצב שהבטן נשארת מתוחה ותמיד ישאר גלגל קטן , נוזלי ומעצבן שאותו אנחנו לא רוצות לראות אחרי שסבלנו כל כך הרבה וירדנו במשקל. והאמת גם הגברים של היום (ששומרים על עצמם עם ניפוח שרירים , הורדת שיער וכו' לא יאהבו את הרעיון.
בקיצור צריך כמה שיותר לנסות לא להגיע למצב של ניתוח קוסמטי שכזה זה ממש לא נעים! את הניתוח הזה עשיתי פרטי לפני 7 שנים והוא עלה 17,000 ש"ח כך שזה לא בשמים מבחינה כספית. שולה אומרת שבקופות מכסים כזה ניתוח אני ממש בספק...
אם על שרוול הם שולחים למליון ואחת בדיקות מה על ניתוח כזה שהוא הרבה יותר מסובך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש - איפה האופטימיות???
שולה זק04/10/2010תתפלאי שלא מעט מנותחים שהשילו עשרות קילוגרמים ונשארו עם עודפי עור, עברו ניתוחים באיכילוב ואסף הרופא עם התחייבות של הקופות.
נכון "מוציאים" לעיתים את המיץ אבל בסופו של דבר זה מצליח . זה הישג כביר שמשרד הבריאות הכיר בצורך למתן מענה לעודפי העור והכניס את הניתוחים לסל הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ספק שולתנו...
לילך.פ04/10/2010אני מורידה בפניהם את הכובע... זה לא פחות חשוב מהורדת משקל!
כשנשארים עם עודפים נוזליים בעיקר בבטן!
אבל האמת חייבת להאמר... אם ההית שואלת אותי אם ההיתי חוזרת על הניתוח הזה
בלב כבד ההיתי אומרת לך שכן! זה קשה רצח! אבל מי שלא יכול לסבול את עצמו עם העודפים שלא יסבול ויתאמץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
לי04/10/2010בהצלחה עם החלטתך.כל דבר בעיתו.מסכימה לחלוטין שאנו רוצים תוצאות אינסטנט אבל בהחלט אין מתנות חינם...
אשמח להכיר אותך ביום חמישי. (אני גרה ממש קרוב ממך,5 דקות הליכה ממרכז שרונה...)
נתראה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי...
לילך.פ04/10/2010הי שמחה שאת גרה בקרבתי ועוד יותר אשמח לפגוש אותך ביום חמישי...
קחי בחשבון שאני גרה על גבול גבעת חן אז זה 5 דקות אבל ברכב.
נתראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר גויטיין
לי04/10/2010מאד הרגעת אותי.עכשיו הירידה הרבה יותר מתונה מאשר בהתחלה.אני אוכלת מאוזן ומגוון לכן לא הבנתי מה פשר התופעה.שוב תודה על התייחסותך.
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אנשיםsw03/10/2010
אחרי תקופה לא קצרה של שיכנועים ולאחר שהיא ראתה את התוצאות המדהימות אצלי (24 קילו תוך חודשיים ושבוע) בשעה טובה אחותי מנותחת מחר ב16:00 אצל ד"ר מחג'נה המדהים.רק עוד אחות אחת לשכנע וכולנו מנותחים וכמובן חתיכים יותר ובריאים יותר.
אז תאחלו לה בהצלחה כי מחר היא יוצאת לדרכה לכיוון מידה 38 :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה לאחות של SW
שולה זק03/10/2010כל הכבוד. זה מה שמחזק את האמרה "אין טוב ממראה עיניים".
מקווה שאחותך השניה לא תחכה הרבה זמן עד שתקבל החלטה לחיים חדשים.
בהצלחה ומחכים לעדכון
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למנתחג.מ03/10/2010
לאחר ניתוח שעובר בשלום יש אפשרות להתפתח בעיות לאחר חודשים למשל לרוב בסיכות הפנימיות כמו דליפה או ??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מרואן
פרופ` אחמד מחג`נה03/10/2010מאחר והסיכות הפנימיות הן אנרטיות הסיכןי לדלקת נדיר4. דליפה מקו סיכות לאחר חודשים גם נדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה ועוד
ג.מ04/10/2010כמה פתחים אתה עושה בבטן והאם אתה משאיר נקז או קטטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן מרוואן
לילך.פ04/10/2010עד שהד"ר יענה לך אני יודעת שעושים 4 פתחים 3 +1 קטנטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ורד04/10/2010לי יש 4 פתחים של הניתוח ועוד אחד קטן של הנקז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד...
לילך.פ04/10/2010הנקז לא נחשב... זה פפפפפפפפפפיצי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
עופר05/10/2010לגבי הפתחים.
זה מאוד משתנה - בדרך כלל בין 4-7 פתחים.
לי היו 7.
הכל תלוי בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)