מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני פתחתי דלת לחיים חדשים ואני בביתנעמי31/08/2010
לשולינקה היקרה שלי שאני קוראת לך הגורו שלי וכל חברי הפורום שבלעדייהם זה לא היה זז, שלום!
עשיתי את זה, ואני לא מאמינה, השד בכלל לא היה נורא. תודה לרופא נפלא בשם ד"ר שוורץ שטיפל בי כמו ילדה בת 3 (ואני בת 64) ודאג כמו אבא לכל דבר בגופי ובנפשי, תודה למדיקל סנטר שהיה מדהים, 5 כוכבים, פשוט בלי אוכל, ולא יאומן שאני נעמי שכל כך אוהבת את האוכל, לא היתה רעבה!!!! לגבי כאבים , מ שהפריע זה שני ניקוזים שד"ר שוורץ קרא להם "רימונים" וכמובן הסיכות שזה לי מפריעה כי זה תופש את הכותונת לילה (זה לא נורא). ביום ראשון שוחררתי הביתה, לפני הנתוח כל כך דאגתי שהזמנתי לי מקום במלונית של תל השומר כדי שישמרו עלי עוד שבוע, אבל שראיתי את המצב, וכל היום בחדר במדיקל היה לי מספיק ובאתי הביתה, וכל כך כייף,הורידו את הנקזים, מחר דר שוורץ מוריד את הסיכות ומתחילים בכל המרץ!
על משקל עוד לא נדבר, אבל נראה לי שזה בסדר, אני אוכלת 2 כפיות של יוגורט עם גבינה, כפית של ביצה רכה, בעלי השף פעם ראשונה בחיו בישל מרק עוף עם כל הירקות, אז בצהרים יש לי מרק צח עם פרוסה של בטטה ותפוח אדמה(כמה כפיות)ואני מאד נהנית. ב-5 בעלי נהפך לאחות ונותן לי זריקת CLEXAN. יקירי, זה מהפכה, ואנחנו עושים היסטוריה, אני יודעת שלא יהיה קל, אבל מה שהיה, היה נורא. אני אספר לכם כל דבר בעתיד, אני מקוה שגם פעם נוכל להפגש במרכז,
שוב, תודה רבה רבה לכולם, ושולה את ההצלה שלי, שנה טובה ומבורכת עם הרבה בריאות ומרץ,
נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמי מרגש לקרוא
yarden31/08/2010הרבה בריאות ולבעלך המקסים:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן היקרה!
נעמי31/08/2010תודה רבה, אני מאחלת לך ולי שיהיה לנו קל, עשינו את זה ועכשיו מתחילה העבודה,ואני בטוחה שנצליח, ונצחק על ימים אלה, יש לנו את שולה ואיזה כוח היא משרה, באמת יש לי בעל מקסים אבל הוא כל כך היה נגד המהפכה ודאג מאד, אבל היום הוא כל כך איתי. אני מאחלת לך ומשפחתך שנה טובה ומאושרת. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נעמי הגיבורה שלנו
שולה זק31/08/2010כל הכבוד לך! על הרוח!!! על הנחישות! ולא מעט על האומץ לקחת על עצמך פרויקט ניתוחי כשהסביבה לא הכי אוהדת.
אנצל הזדמנות זו להצטרף למחמאותיך לדר' שוורץ ולהודות לו על החיים החדשים שהעניק לי לפני 9 שנים.
אני משוכנעת שתברכי על כל רגע שהיית אסרטיבית ועמדת על שלך והשגת את מבוקשך. לא רחוק היום שתשאלי את עצמך...למה למה זה לא קרה לי לפני כמה שנים. אז בקרוב נרוץ יחד בפארק של כפר סבא אחר הנכדים ונעשה תחרות מי מתעייף הנכדים או אנחנו.חחחחח
שנה טובה ובריאה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגש לקרוא
עופר31/08/2010כל הכבוד נעמי ! ישר כוח! ברוכה הבאה למשפחה הכי גדולה והכי תומכת - עכשיו מהצד השני.
כמובן שנעשה פגישה במרכז הארץ, וכל הצפונים יבואו אחרת יהיה להם עסק איתי.
בכל אופן אני מאחל לך שנה נפלאה, שנת בריאות, שנה של התחלה חדשה!
בהצלחה בהכל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר החמוד
נעמי01/09/2010תודה לך על השורות, כל כך התרגשתי, איזה מזל נפל בחלקי למצוא אתכם!
אני באמת מקוה ובטוחה שנפגש ושנוכל להינות שאנחנו בדרך חיים חדשה ועושים מהפכה מהאוכל המטורף ששיגע אותנו. אז כל טוב לך ולמשפחתך, שנה טובה ומתוקה.
שלך נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נעמיייייייייי ננעמיי
ריקי01/09/2010נעמי משלנוו ולא נוותר עליההה .יופיי הצלחת ועברת כל הכבודד גיבורה. עכשיו גם בגיל 64 תוכלי לפרוח ולהרגיש טוב יותר. אני מאחלת לך בהצלחה רבה בכל מה שתעשי ולבעלך המקסים המון בריאות ושימשיך לתמוך כי זה חשוב. ויאללה אנ י מחכה למפגש במרכז אין לי בעיה אפילו בביתי הקטן.אשמח לארח את כולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקילה המתוקה!
נעמי01/09/2010תודה תודה לך, אני בדייוק חזרתי הביתה אחרי הסרת הסיכות, וב"ה הכל טוב, ואיזה יופי להיות בבית, מה הייתי עושה בלעדיכם, הרי אתם נתתם לי את כל הכח, ואני מודה לכם, ובאמת מקוה שנוכל להפגש א"יה במרכז. תנו לי גם צ'אנס קצת לחזור לעצמי ואל תעשו את זה בלעדי.
אז לכבוד השנה החדשה, אני מאחלת לך ולמשפחתך שנה טובה ומתוקה,ובריאות הכי חשוב אמן! העיקר שאנחנו אחרי והצלחה במקום עבודה, שלך נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך נעמי המקסימה
ריקי01/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי,החלמה מהירה
לי01/09/2010שתהני מהשרוול ומהחיים החדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
נעמי01/09/2010תודה רבה, מאושרת שאני אחרי, היום הורידו סיכות, ועכשיו מתחילים, תודה לך ולכולם, בלעדיכם זה לא היה זז. אז שוב שנה טובה ומתוקה לך ולמשפחתך. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגל וירדן היקריםאורנה LVIAA31/08/2010
איזה כייף שאתם אחרי שמחתי לשמוע ולקרוא מה עבר עליכם לפני ואחרי אני כמובן בתחילת דרכי מצפה בקור רוח אז שוב שיהיה לכם בהצלחה בדרך החדשה ובחיים החדשים ושנה טובה ומאושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לך יקירה...
גל (הבן)31/08/2010לכי תראי את התגובה שלי שבה רשום כמה ירדתי בשבוע הראשון , איזה כייף.
שוב בהצלחה גם לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל כל הכבוד איזה כייף
אורנה LVIAA31/08/2010בקרוב אצלי חחחחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזרדפנה31/08/2010
האם ניתן לבצע ניתוח מעקף חוזר לאחר מס' שנים במידה והמנותח חזר למשקלו הקודם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה חיובית
שולה זק31/08/2010צריך להתייעץ עם כיררג ולבדוק מה הסיבה לכישלון המעקף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניפוח ראשון אחרי טבעת תחת שיקוףשרה 830/08/2010
שלום, פעם ראשונה פה.
אני נותחתי באיכילוב לפני חודשיים-ניתוח טבעת (שבדית)
מכונת הרנטגן שלהם מקולקלת והם מפנים לבתי חולים אחרים לבצע ניפוח ראשון תחת שיקוף.
אני מעונינת להשאר בצפון (גרה באזור טבריה -אבל בפוריה לא מבצעים ניפוח תחת שיקוף)
לאן עלי לפנות בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניפוח טבעת
שולה זק30/08/2010תפני לאסותא ותבררי איתם את האפשרות לעות צילום ושט קיבה לצורך ניפוח טבעת.
תלוי לאיזה קופה את שייכת - נסי לקבל הפניה לרמב"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניפוח ראשון
שרה 830/08/2010אני שייכת לכללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שולה זק30/08/2010תנסי לברר אם בבני ציון תוכלי לקבל שרות.
כללית צריכה לתת לך פתרון לסגירת הטבעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבעתי תור לניפוח בבית חולים זיו
שרה801/09/2010אצל דר איגור וקסמן.
מאד התרשמתי מזה שגם חזרו אלי למייל ששלחתי וגם חזרו אלי בטלפון לקביעת התור עצמו.
מאד נדיר במחוזותינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר קרובה!מיכל30/08/2010
כמעט שנה אני בתהליכים לניתוח, והיום סופסוף קיבלתי ת'אישור מבריאות הנפש, מהפסיכיאטר והפסיכולוגים שם...
בעוד חודש אני אהיה בת 17. עשיתי את כל הבדיקות.
אני סובלת מכבד שומני, לחץ דם גבוה, התחלה של סכרת סוג 2ף קשיי נשימה, שפשפות נוראיות בכל אזור בגוף.
רציתי לדעת מה לגבי וועדה של לאומית, והאם יש גם וועדה של הראל, ומה עדיף.
ודבר נוסף, באיזה בית חולים בצפון התור לניתוח הכי קצר?
תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק30/08/2010לגבי השאלות שלך לי אישית אין תשובה. לא יודעת אם בלאומית נהוג לערוך ועדה כמו במכבי או את מקבלת את ההתחייבות.
את צריכה לברר עם איזה בתי חולים לאומית באזורך עובדים ואת יכולה לקבל התחייבות. לגבי הראל - את מתכוונת לביטוח פרטי? היה וכן - את צריכה לברר מולם מה הדרישות שלהם.
לאחר שתדעי לאן את יכולה לקבל התחייבות - בררי איפה התור הקצר .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי בלאומית!
גל (הבן)30/08/2010ולא שלחו אותי לשום ועדה, אבל , וזה אבל גדול, יש הבדל גדול בין אנשים מתחת לגיל 18 לבין אנשים מעל גיל 18 ולכן יש סיכוי שכן תהיה לך ועדה.
שיהיה בהצלחה.
אני עשיתי אצל ד"ר מחג'נה דרך אסותא, תוך כלום זמן הייתי על הניתוח אז....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
מיכל30/08/2010גם אני בלאומית, אז כולי תקווה שלא תהייה לי וועדה :)
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנני כאן,עד שהצלחתי להכנסyarden30/08/2010
אז ככה...אני רוצה רוצה להודות מעומק ליבי לאדם ולרופא המדהים והמיוחד,על הסבלנות ,היחס הכבוד .דר' מחאג'נה,אין כמוך.
דבר ראשון הניתוח עבר כמו שצריך ,הבנתי שעה ורבע,ההתאוששות אני מודה כמו כל ניתוח היתה לי מעט קשה אבל..מתוך הכאב דר' מחאג'נה נכנס אליי לחדר לחץ את ידי וחיוך ממיס ,שאל התעניין,הכיר את כל המשפחה התומכת והמקסימה שלי.
גם כשנפרד בא להגיד שלום וגם למחרת בערב ,שאל התעניין ,דאג להכל וכמובן אחרי שבדק אותי איחל לי הצלחה .
אני רוצה להגיד לך יש לך נפש ,אישיות ואצילות מאחלת לך רק בריאות ואושר ויש לך ילדים מדהימים.
שולה יקירתי ,את מדהימה ,אין כמוך,רציתי שתדעי רק בזכות הפורום הזה ,ידעתי ,למדתי והכרתי אנשים מקסימים ,תבורכי על כל העשייה שאת עושה.
ומה איתי?
אני..אני בבית היו לי מלאן שאלות ולא הצלחתי להכנס.
גל ,אל תגיד לי שנפגשנו במסדרון הצהוב המזעזע :-)
בקיצור באו איתי ההורים שלי,בעלי המקסים,החמות ונראה שעדיין לא הבנתי בדיוק מה מחכה לי עד שהייתי על המיטה ונפרדתי ופתאום בכי.ואמא שלי וכולם מנשקים אותי והכל מהר מהר...כי היה עיכוב(מעניין בגלל מי)מאחר שהמקום קטן אין הרבה טיילת עם המיטה ומייד מצאתי את עצמי בחדר ניתוח נשכבת(רגע..)יד כאן יד שם ..איך קוראים לך ואני בהזייה...
שלב התאוששות ,עזבו אותי בשקט רק תנו לי לישון פוקחת עין תורנית אחות מולי מדברת והראש שלי דופק הלחץ על האישונים הכל כואב,עוברת לחדר אינפוזיה ,ההורים שלי,בעלי.
לא יודעת מה קרה לי פחדתי להשאר לבד ,בקשתי מאמא שלי שתהיה איתי ,לא היה לי מושג של זמן,רק אחר כך הבנתי שנרדמתי והם נסעו (גרים במושב בחוף הכרמל)לקחו את התרופות שלהם וחזרו להיות איתי ,כשהתעוררתי ראיתי אותם רדומים על הכורסאות לידי.
היום עצמו עבר בהרבה בחילות ואחיות מקסימות ואחים שעוברים שואלים דואגים ומתעניינים בכל ,אני באמת רוצה להודות לאסותא חיפה אתם 10.
וזהו התחלתי לשתות מים וההרגשה השתפרה עם המרק עוף (חזר לי הצבע)ומאוחר יותר דר' מחאג'נה כבר נשמע במסדרון:-) מה שלום המטופלים שלי ..מה איתם, עבר אחד אחד :-)
עכשיו בבית עם הילדים שלי הבעל.
הקטנה שלי בת 10..כשבאה לבקר אותי בבית חולים בודקת אותי ,סוקרת ואני מרגישה שהיא לא רגועה (פילפלית אמיתית)...ואומרת לי,חשבתי שתהיי יותר רזה,חשבתי שבניתוח יעשו אותך רזה.
טוב היו לה ציפיות...
חברים שלי ,אני יודעת שהדרך ארוכה ,אני יודעת שעכשיו הכל היה אחרת,מחושב אחרת ובכלל נזכרתי שרציתי לבכות בלילה כשנשארתי שם והתביישתי מהחברה לחדר,עברתי משברון קטן ,מה יהיה איך אסתדר,איך מסתדרים עם כל השפע שיש במדינה שלנו.כנראה זה עבר.
נשיקות ואהבה ירדן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוי.. אני מסמיק
פרופ` אחמד מחג`נה30/08/2010אוי.. אני מסמיק
שמחתי מאוד לעזור. מאחל לך הרבה הצלחה. את לא לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' מחאג'נה שלום:-)
yarden31/08/2010מה שלומך?
התקשרתי לאסותא לקבוע תור (ביקורת). יוצא לי בדיוק שבועיים בול על ערב חג.אז היא רצתה לקבוע לעוד יומיים.
לאחר היא אמרה שאין להם את הרשימות שלך ולהתקשר ביום ראשון?
אני רוצה אם ניתן שהתור יהיה גם לך וגם לדיאטנית באותו יום,בכל זאת אני באה מכרמיאל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה ירדן
שולה זק30/08/2010הנה עוד "אחת משלנו" תפסנו אותך חזק.
תודה על העירנות, הבוקרהייתה בעיה להכנס לפורום ובזכותך אנחנו שוב מתקשרים.
נעמת לי היום בשיחת הטלפון ואני בטוחה שאת בדרך הנכונה ומהר מאוד התוצאות יראו ואנחנו נשמע ממך על הקילוגרמים הנושרים.
חזקי ואימצי ובהצלחה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה
ורד30/08/2010היה כל כך לקרוא את מה שכתבת, זה מאוד חשוב לנו (מנותחים לעתיד) לדעת מה עובר על המנותח אחרי הניתוח. מקווה שאת מרגישה טוב!
ואיפה ההורים שלך גרים? גם אני גרה בקיבוץ בחוף הכרמל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורים שלי גרים
yarden31/08/2010במושב מגדים:-)
הם כל כך חששו וגם התנגדו,אבל אחרי שהם שומעים מסביב שהבת שלהם לא היחידה שעברה ,הם רגועים יותר וגם עכשיו הם יותר סביבי :-) וגם משחררים חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה
גל (הבן)30/08/2010שמח שעברת את זה , יחסית, בקלות.
שלב התאוששות מאחוריך ואת מוכנה לצאת ולקרוע את העולם.
שיהיה לנו בהצלחה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשת אותי ירדןן
ריקי30/08/2010ואיי אני עם דמעות בעיניים ולא יודעת למה .ריגשת אותי כל כך.והילדה המדהימה שלך. אני מאחלת לך בהצלחה בכל ומה שתיצטרכי כולנו פה בשבילךך.ואם תרצי בכל זאת הפון שלי 0543934147.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה
שרה מ.31/08/2010שיהיה לך בהצלחה ושיתוף שלך במה שעבר עלייך מקל, ומדרבן אותי לקבלת התור לניתוח שלי, שיהיה לך המון בהצלחה, שנת בריאות השלת הק"ג בקלות אושר וכושר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכולם:-)אני גם כאן
yarden31/08/2010אשמח להעניק קצת:-)
לצערי מכבי עדיין אינו יכול להעניק ולתת מידע כמו שצריך,אם זה רופא משפחה וגם כירורג,יש הרבה שאלות ואין מענה כמו שצריך,המערכת עדיין לא משומנת לידע שאנשים רוצים.
לשמחתי הפורום ,תארו לכם שלקראת ניתוח כזה צריך לטייל ברשת..כאן מצאתי וכאן התוודעתי לדר' מחאג'נה,שהיה חוסך לי מפח נפש,של חודשים של אי ודאות.
מבחינתי ,הניתוח חשבתי שיהיה לי קשה כמו שעברתי כיס מרה ,בכל זאת בטן.והייתי בטוחה שיציאה מהמיטה ,תהיה אקרובטיקה.
אבל לא הסבירו לי רגליים מחוץ למיטה ואז לקום,כי לקרוא בלילה לאחות 3 פעמים הרגשתי לא נעים ,עד שאח אחד עם קרוקס כתום:-)אמר לי...רגע, קודם כל תורידי רגליים ויהיה לך יותר קל:-)חוץ מזה הנקבים היו למעלה בשורה...כך שהכאבים היו בקיבה ובחילות איומות ,קיבלתי אנטיביוטיקה וגם לבחילות וזה עזר במקביל אחות אחת שהיא פשוט אלופה,איך שהיא קלטה שקשה לי עם הבחילות נתנה לי על הגב כמה טפיחות טובות ..כמו שצריך..והרגשתי הקלה,גם מכשיר מיוחד לנשימות ולנשיפות עם כדורים מעיין ..משחק להרים אותם..
גם בעלי התלהב.(תביאי לי קצת).היו 3 כדורים ומראה לי...תראי תראי...ואני נו תעזוב אותי :-)
תנסו לטייל כמה שיותר ,לעמוד ,לקחת לאט אויר מדיי פעם ,נכון זה קצת קשה .
ביום הראשון והשני ,אני לא אשקר היה לי קשה (גם מחזור שהתחשב ואיחר ביומיים בשבילי),מבחינתי זה להחזיק דבר בתוך הבטן ,שלא יודעים מה גודלו ,כמה לאכול ..ממש כמו תינוק שמנענעים אותו לקראת שינה,ככה אני מתייחסת לבטן שלי,לאט ,לומדת עד מתיי לאכול ,פשוט להכיר אותה מחדש:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחילה לעבודריקי29/08/2010
שלום לכולם.רציתי לשתף את כולם ולספר לאחר תקופה של המון זמן לא עבדתי מחר אני מתחילה לעבוד אני מאחלת לעצמי ולכל מי שמתחיל לעבוד בהצלחה בכל אמן. וכן לא עבדתי כי כשהייתי הולכת להצעות עבודה היו מסתכלים עליי כאילו נפלתי מהירח והיו אומרים לי נהיה איתך בקשר ומי שיבוא ויגיד לי שלא מסתכלים על המראה החיצוני אז אני חושבת שכן מסתכלים . פעם הייתי לובשת סחבות של בגדים הייתי חושבת שזה יסתיר את השומן שלי אבל ממש לא הצלחתי להסתיר . לצערי היום ברוב העבודות לא חשוב איזה מסתכלים גם על הלבוש ועל המראה החיצוני. והיום אני אחרי 31 קילו פחות אני מתלבשת והולכת בגאווה רבה לכל הצעת עבודה שמתאימה לי והראש שלי היום מורם בזכות הרופאים שעזרו לי וגם בזכות עצמי כי גם אני עזרתי לעצמי .קודם כל צריך להאמין בעצמך ואז לעשות צעד.אני מאחלת לכולם בהצלחה ואומרת תעשו בלי לחשוב פעמיים. היום אני מחייכת אפילו סתם שיחשבו שאני פסיכית לא אכפת לי עברתי תקופות של בכי אז מגיע לי לצחוק. לכולנו כמובן.אז חברים יקרים ושולה יקרה אני אוהבת אתכם.שיהיה בהצלחה לכולם ולצחוקק רק לצחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כיף לשמוע!!!!
עופר29/08/2010ריקי,
כל הכבוד !!! אני מאחל הצלחה בעבודתך החדשה!
תמשיכי לחייך.
תמשיכי לעדכן!
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה
ריקי30/08/2010עופררררררררר חמוד מה שלומךך אני רואה שהכל בסדר ושמחהה בשבילך. המון תודה על התמיכה החזקה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי את גדולה מהחיים
שולה זק29/08/2010כל הכבוד לך מעומק ליבי.
עברת זמנים לא קלים, התמודדת יפה ואף תמכת כאן בכולם.
אין עליך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולםםםםםםםםםםם
ריקי30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה המדהימהה תודההההההה
ריקי30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי המון המון בהצלחה
שרה מ.31/08/2010ושתמיד תמשיכי לחייך והחיים והעבודה תמיד ישיבו לך בחיוך ענק :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרלהה
ריקי31/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי כל הכבוד
yarden31/08/2010מרגש.
התחלה חדשה,שנה חדשה .יופי יופי המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה לאחר ניתוחדפנה29/08/2010
שלום רב,
לפני כשלוש שנים עברתי ניתוח מעקף. במהלך חצי השנה הראשונה מעל 25 קילו. נשארתי כך במשך כשנה וחצי.
לאחר מכן התחלתי להשמין וכיום בעצם חזרתי למצבי טרום הניתוח.
עליי לציין שאני אוכלות כמויות קטנות בהרבה מאשר לפני הניתוח - כך שאיני מבינה מדוע עליתי.
במקביל - לאחרונה אני סובלת מתופעה של כאבי בטן לאחר אוכל וממוגלה בטבור.
אין לי מושג אם התופעות הללו קשורות.
שאלותיי:
1. האם באמת תופעות אלה קשורות לניתוח??
2. האם יש אפשרות לניתוח חוזר??
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה לאחר ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה29/08/2010הפרשה מוגלתית מהטבור לרוב אניה קשורה לניתוח. כנראה שיש סינוס בטבור שצריך לטפל בו.
לגבי הכשלון הניתוחי אצלך צריך לבדוק למה ולרוב ניתן לבצע ניתוח משלים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה
דפנה29/08/2010האם הניתוח המשלים מתאים גם למי שעבר ניתוח מעקף???
איזה ניתוח זה??
והאם היום כשאני כבר לא עומדת בדרישות המינימליות של ה - BMI - אפשר לעשות לי ניתוח משלים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לאכולאדווה29/08/2010
שבוע טוב 11ימים אחרי מרגישה טוב ברצוני לדעת מתי אפשר להתחיל לאכול כרגע על מעדנים גרבר ומרקים.כבר יצא מהאף.האם אפשר לשתות מיצים לא דיאטדים.באופן כללי כיף לא נורמלי.אין לי תאבון אחרי כמה כפיות כבר לא רעבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אפשר לאכול????
פרופ` אחמד מחג`נה29/08/2010האם הודרכת על ידי דיאטאנית לפני או אחרי הניתוח?האם יש לך תפריט מסודר מה לאכול? אם כן תלכי לפי הנחיות הדיאטאנית. אם לא. חייבת הדרכה של דיאטאנית בנושא הכלכלה.
ביום ה 11 לאחר ניתוח (כפי שהדיאטאנית ממליצה ) אפשר להתחיל אוכל רל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את מתכוונת אוכל עם שיניים?
שולה זק29/08/2010כפי שדר' מחג'נה ציין, את חייבת לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט שמתאים לך ולהיות במעקב שלה במהלך החודשים הראשונים אחרי הניתוח.
את יכולה לאכול גבינת סקי, מיץ מפירות, מעדנים, מרק ירקות - לרסק את הירקות. כמו כן את יכולה לנסות לאכול קציצה מבושלת ופירה.
שאלת לגבי מיצים לא דאייט. מיצים סחוט טרי על ידך מומלץ. המיצים הקנויים להמעיט - הרי א רוצה לרדת במשקל ולא להכניס קלוריות וסוכרים מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולדלית לוי29/08/2010
שלום לך, אני מועמדת לניתוח שרוול אחרי ניתוח טבעת כושל היום אחרי כמה שנים אים הטבעת המשקל שלי גבוהה מאוד 93 הגובה 160 אני כבדה עיפה ומאוכזבת ומחכה בקוצר רוח לועדה בעוד כחודש רציתי לדעת כמה זמן לערך צריך לחכות מאישור הניתוח עד לניתוח, נותחתי אצל דוקטור סובחי המדהים, ואני חברת מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דלית
שולה זק29/08/2010כחברת מכבי את יכולה לבחון אפשרות לעבור ניתוח גם באסותא תמורת השתתפות עצמית. התורים בבתי חולים הציבוריים ארוכים יותר.
אין לי מושג למתי תקבלי תור מקווה שלא תהיה המתנה ארוכה.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דלית לוי01/09/2010תודה רבה לך על התשובה, היום אני קצת בדיכאון כי חברה מיהרה לספר לי שבבית חולים סורוקה ניפטרו שלושה אנשים מניתוח שרוול ואחד הרופאים שם אמר שמשרד הבריאות שוקל להוריד את הניתוח הזה. יכול להיות שהכל שמועות אבל זה לא מוסיף לי ביטחון, למרות שמרוב שאני מדוכאת מהמישקל לא אכפת לי כבר לעשות הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דלית
שולה זק01/09/2010לי לא ידוע על מקרי מוות בסורוקה בעקבות ניתוחי קיצור קיבה.
היי בטוחה שאם אכן כך היה - התקשורת כבר היתה חוגגת!!!!
אני מציעה לקרוא את הדברים המובאים כאן בפורום מפי אנשים שעברו את התהליך, אנשים שנמצאים לקראת התהליך ובעיקר חשוב שתזכרי - השמנה חולנית היא מחלה לכל דבר שגורמת לנזקים בלתי הפיכים. הפתרון היעיל עם תוצאות לטווח ארוך שהרפואה יכולה להציע היום - זה ניתוח קיצור קיבה. תחשבי על עתידך, איך את רואה את עצמך מתנהלת בעוד 5 שנים? איך איכות חייך ישתנו אם תרדי במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה/ד'ר מחגנהחן28/08/2010
שלום לכולם, נותחתי לפני 5 ימים, עד כה היה יחסית בסדר, היום החלה תופעה של הרגשת מחנק בגרון,כאילו משהו תקוע שם ואפילו מעט קושי בבליעה, וזה לא דומה כלל לכאבי גרון שגרתיים. האם זוהי תופעה שנובעת מההרדמה הכללית, האם למישהו יש עיצה עבורי? תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חן
שולה זק28/08/2010אני מניחה שמה שאת מרגישה זה התכווצויותוזה טבעי . הרי בזמן הניתוח מנפחים את הבטן בגז. ועדיין הכל בצקתי ונפוח. אם לא תחול הקלה עד הבוקר כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה כייף אחרי!!
נעמי31/08/2010היי חן היקרה,
לא נפרדנו, אבל עוד נפגש, מה שלומך? אני מקוה שלאט לאט מתרגלים ומחייכים כמה טוב שהיינו חכמות ולקחנו משהו ברצינות, ולא כמו הדיאטות הנפלאות....
אני ב"ה מרגישה טוב, לומדת לאכול ולא דרך העיינים, כי הם נשארו גדולות. כל כך טעים לי מה שאני שמה בפה, אבל לא יותר מ-2-3 כפיות, וצריכה לשתות יותר מים שזה אני לא רגילה, אבל אין ברירה.
כל כך היה נחמד לפגוש אותך במדיקל, מחר יורידו את התפרים.סיכות ואז ארגיש חופשיה, אני כרגע מטיילת רק בקומה העליונה, אבל נתחיל לעלות ולרדת, דר שוורץ מחכה לי מחר עם הרבה מרץ ב"מאיר" הוא אמר לא לצאת מהבית בחום הזה. העיקר זה להגיד עשיתי משהו בשבילי, כל החיים זה לכולם, עכשיו זה אני.
חן מתוקה שמרי על עצמך, וניהיה בקשר. הטל. בבית 09-7457607 (אני לא כל כך רגילה לסלולר)
'שנה טובה עם בריאות ואושר עם כל משפחתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי היקרה
אורנה LVIAA31/08/2010שמחתי לקרוא שאת אחרי הניתוח ואני מאחלת לך בהצלחה בדרכך החדשה ושנה טובה ומתוקה
ובקרוב אצלי אני רק בתחילת דרכי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה היקרה!
נעמי31/08/2010תודה לך על האיחולים, אני מאחלת לך שתעברי הכל בשלום, ותתחילי חיים חדשים, הרי ניסינו הכל, והיגיע הזמן למהפכה. היום אני שבוע מהנתוח, לא יאומן להיות בבית ולהרגיש נהדר. כל כך הייתי בחרדה, והנה זה אחרי, מחר מוציאים לי את הסיכות ואז ממש מתחילים, מה שלא עשיתי כל חיי אני רוצה לעשות עכשיו.
אז שוב, כל טוב לך, בהצלחה ושנה טובה ומתוקה. נעמי קידר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי היקרה
חן31/08/2010אני שמחה לשמוע שאת בבית ומרגישה טוב, אני כלכך מצטערת ששכחתי מרוב התרגשות להיפרד ממך לשלום כשהשתחחרתי,אני מחלימה יפה יחסית, מלבד תופעות מטרידות אבל נורמליות למצב, אשמח ליצור איתך קשר בהקדם.שנה טובה ומרזה גם לך
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BMI 35 עם רקע של סכרת הריוניתעדן28/08/2010
אני לפני ועדה לניתוח טבעת ורציתי לשאול מה צפןי לי בועדה והאם מאשרים בדר"כ ניתוח בקריטריונים שאני נמצאת בהם .
BMI 35 עם סכרת הריון בהריון השני מתוך שניים .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדן
שולה זק28/08/2010אם עכשיו את בריאה ללא סוכרת ועם BMI 35 את לא בקריטריונים ולא יאשרו לך את הניתוח.
כמה זמן את אחרי לידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBMI35
עדן28/08/2010אני שנתיים ושלושה חודשים אחרי הלידה , אין לי סכרת כרגע אבל כמובן שאיכות החיים במשקל זה בשבילי עגומה ואני חייבת לעבור את הניתוח מבחינתי .
אני שמנה מגיל 8 .
אם זה משנה , בהריון הראשון שלי היה לי כבד שומני ועברתי כתוצאה מכך הפעלת לידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדן
שולה זק28/08/2010אני בהחלט מבינה לליבך. אך יש חוקים ויש קריטריונים. ארגון הבריאות העולמי קבע שמ- BMI 35-40 זכאי לניתוח מי שסובל מחלות רקע כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, טריגליצרידים. מ- BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות נילוות. את הקריטריונים האלה אימץ משרד הבריאות הישראלי , קופות החולים המנתחים ועובדים על פיהם.
אני חושבת שאת יכולה להירשם לקבוצת תמיכה ובליווי של דיאטנית ושילוב פעילות גופנית, עם רצון אמיתי להצליח - את תעמדי במשימה ותצליחי לשנות אורח חיים ולרדת במשקל ולשמר התוצאות לטווח ארטוך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון ראשון - 48 שעות אחריגל (הבן)27/08/2010
זה מוזר, זה לא טבעי, זה בעיקר לא אני - זה נהדר...
אני יושב כבר חצי שעה מול חצי כוס מרק צח - כפית אחרי כפית, מעל חצי שעה. יש לי סבלנות.
קשה לי עדיין להבין את הקיבה שלי - מצד אחד היא מרגישה מלאה, ואז אני מפסיק לאכול, ו2 דקות אחר כך היא ממש מקרקרת, וזה הגיוני כי לא אכלתי כלום חוץ מלבן בבוקר , מים, ואת החצי כוס מרק הזאת., שעדיין לא נגמרה. בעצם אולי זה לא הגיוני - זאת לא אותה קיבה. נו, נמשיך לבחון ונגלה.
כאבים - לא נורא, אני לא אספר לכם שבכלל לא כואב כלום, עדיין היה ניתוח והעלימו לי 80% מהקיבה. אבל זה בהחלט נסבל. ומקסימום - קצת אופטלגין נוזלי.
נתראה בעדכון הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש ל ו ם גל שלנו
שולה זק27/08/2010איזה כייף. חסרת לנו. זהו אתה אחד משלנו....אתה כבר well done שיהיה בשעה טובה.
מדהים איך בהפרש של יום....מסתכלים על כל הנושא שנקרא אוכל - שהיה מרכז עולמנו - אחרת!!!!
אז לאט לאט עם המרק הטעים. ושיהיה לך סופ"ש נפלא בדרכך לחיים החדשים.
(אל תשכח לספר על ההתאוששות מההרדמה , כמה זמן?...חחחחח ועל הפגישה עם אוהבך)
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון, אבל לא משתנה מאוד
גל (הבן)27/08/2010באמת האוכל שהיה מרכז עולמנו - מסתכלים עליו אחרת - אבל עדיין הוא מרכז עולמנו, עכשיו לוקח שנים לשתות חצי כוס מים ... אבל עדיף ככה.
תודה על הברכות החמות, אמשיך לעדכן כמובן ודבר ראשון אספר על ההתאוששות מההרדמה.
האמת, זה היה הזוי, כמו לחוצים אמיתיים אני ואישתי הגענו חצי שעה לפחות לפני הזמן שאמרנו לנו (יענו שעתיים וקצת לפני הניתוח) ואמרנו לנו שאיזה יופי שהקדמנו, ד"ר מחג'נה כבר בדרך ונתחיל מוקדם, ככה שאפילו לא יצא לי לפגוש את ירדן בחדר המתנה , 2 דקות התארגנות בחדר ויאללה להרדמה. הכי טוב - חד וחלק לגמור עם זה. המרדים לא הספיק להגיד , טוב אני מתחיל בתהליך ההרדמה והופ - התעוררתי בחדר התאוששות כשאישתי המדהימה מעלי. נפלא. האמת - ה3 דקות הראשונות של התאוששות היו הכי פחות נחמדות במהלך כל ההליך - כאבה לי הבטן באזור הנקז , אמרתי לאחות, זריקת וולטרן ואני מאחוריי כל הסיפור של התאוששות, לא יותר מ5 דקות לא נעימות, שכבתי ובהיתי בקיר כשעה ולחדר לפגוש את המשפחה. באמת לא נורא.
זה זמן מצוין להגיד מילה טובה על הצוות באסותא חיפה, מההתחלה ועד הסוף, חבר'ה מעולים. כל אח שנכנס לחדר יותר נחמד מקודמו.
זהו להפעם, אני עוד לא מרגיש פרפקט, אבל אני בדרך. וזה באמת זמן טוב לעלות שאלה חשובה - באמת זה הגיוני שמצד אחד אתה מרגיש את הבטן מלאה כזאת ולא רוצה לדחוף לה כלום ובערך כל כמה שניות אתה מרגיש כאילו היא מקרקרת מרעב ? זה לא רק אני נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלוששששששששש
ריקי28/08/2010בהצלחה בכל אתה תעבור את זה בקלות תאמין לי. קטן עלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמונמון בהצלחה
טל28/08/2010הכל הזוי בהתחלה... אני יודעת...
אבל תחושת הסיפוק היא מטורפת!!!
כל הכבוד....
ושמחה לראות שאתה אחריי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהההה
גל (הבן)28/08/2010אמרת הכי נכון שיכול להיות - הכל הזוי בהתחלה.
אבל אני מרגיש ממש טוב.
חוץ מקצת בטן נפוחה מדי פעם וקצת כאבים מדי פעם באזור שהיה הנקז.
אבל מעבר לזה, מצוין, בנתיים מסתדר עם הכמויות הקטנות, ניסיתי לשדרג את עצמי היום למעדן חלב מיולר - אבל זה לא עבר טוב. אז דיללתי אותו קצת (הרבה) וזה עבר. ניסוי וטעייה ובסוף הצלחה.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גל ... שמחתי והתרגשתי לקרוא את
לילך.פ29/08/2010ההודעה על שובך מהניתוח... אשמח לעוד סיפורים בזמן אמת...
אגב כמה זמן נשארים הנקבים ? ולמה הבטן מקרקרת ? הבנתי שהאזור שאחרי על הרעב בקיבה מושמד בניתוח אל מיחוץ לגופינו... תספר עוד.. אתה עושה את זה אמין ואמיתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
שולה זק29/08/2010בטן מקרקרת אינ בהכרח מרעב. ובניתוח לא "מושמד" הרעב. מה שקורה בחלק שכורים מהקיבה נמצא הורמון הגרלים שהוא נותן את תחושת הרעב. כך שאחר הניתו התחושה מוחלשת או נעלמת לתקופה הראשונה.
האם התכוונת לנקזים בשאלתך? אם כן הנקזים נשארים יומיים עד שלושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרעב לא מת...
גל (הבן)30/08/2010הרעב לא מת הוא רק נח הרבה יותר מדי זמן ... וזה כיף. באמת.
אוכלים כמויות אפסיות לעומת העבר וזה מדהים.
הקליפסים שלי הם נמסים, או משהו כזה, אז לוקח קצת זמן עד שהם נעלמים או סימניהם נעלמים.
אבל לאט לאט - יש זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גל
שולה זק30/08/2010הקליפסים נמסים...ניחא. אבל לא דיווחת כמה קילוגרמים נמסו יחד איתם????:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאההה זה סוד.
גל (הבן)30/08/2010סתם..
אני פשוט לא יודע,
חוצמזה עברו רק שישה ימים מאז הניתוח, ביום רביעי אני אשקל אחרי שיעבור שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בציפיה היסטרית
שולה זק30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסוד נחשף...
גל (הבן)31/08/2010טוב, אז הייתי בבוקר אצל ההורים , ואמא שלי ישר רצתה לדעת כמה ירדתי, כשאמרתי שטרם נשקלתי היא שלפה משקל חדש שהיא קנתה לי מתנה ( וואי איזה כייף :) )....
טוב מוכנים ?
אז ככה...
אחרי 6 ימים מהניתוח ....
כאשר אני עדיין על אוכל נוזלי בעיקרו.....
ירדתי ....
שימו לב ליצירת המתח....
מתח מתח מתח ...
תופים....
7 קילו ב6 ימים .... הורייי.....
ברור לי שזה לא יהיה המצב או שבוע וברור לי שהרבה מזה זה מים ונוזלים ולא קילו של שומן אבל עדיין זה כייף לראות על המכשיר. הייתי בהלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גל...
לילך.פ31/08/2010לא מכירה אותך, רק מהסיפורים ....
אבל אני מאד אוהבת לקרוא את ההודעות שלך... אתה מצחיק וכיף לקרוא את סגנון הכתיבה שלך
מחכה לעוד עדכונים... ושפו על ה 7 קילו - נוזלים , לא נוזלים... העיקר שהמחוג בכיוון ההפוך... המשך הצלחה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לחפש תרוצים!!!!!!
שולה זק31/08/2010כל הכבוד גל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מתי ירדת 7 קילו בשבוע, גם אם זה נוזלי????
עכשיו קראתי כאן בפורום שמשהיא ירדה 220 קילו בחודש...אתה תופס את ודל המהפך???
אני גגאה בך....ומחכה להמשך הדיווחים על הירידה (בכל יום רביעי).
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל כל הכבוד
yarden01/09/2010איך אתה מרגיש?
וואלה כל הכבוד 7 קג' ,יפה.
ממש משמח את הלב ,איך אתה מסתדר עם האוכל?
הבוקר טעמתי את הג'לי של תנובה ,מאכזב ברמות:-(שאפילו לקטנה שלי לא הצעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור ושמחתי לשמוע
פרופ` אחמד מחג`נה29/08/2010גל שלום
שמחתי לעזור ושמחתי יותר לקרוא את השורות שכתבת
שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גל, איזה יופי
צנובר30/08/2010אני משתתף בשמחה וההתרגשות שלך. התיאור שלך כאילו לקוח ממה שעברתי בדיוק.
אני כמעט 3 חודשים אחרי הניתוח (מחרתיים) ואני מרגיש הרבה יותר טוב. הבחילות עברו כמעט כולן, וגם עם הצרבות הרבה יותר טוב. אחרי חודשיים שישנתי על הספה כמעט בישיבה חזרתי לפני כחודש לישון חזרה במיטה וזה היה שינוי מדהים.
אני כבר 26 ק"ג פחות. כמובן שהקצב הרבה יותר איטי אבל זה טוב ואני יורד בהתמדה.
למדתי כמה אני יכול לאכול בכל ארוחה וזה שיוני מרענן.
בקיצור משתתף בשמחתך, וממתין לדיווחים שלך בהמשך.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום צנובר
שולה זק30/08/2010כל הכבוד לירידה היפה. אני מבינה שבעיית הצרבת נפתרה ולא ישן יותר בישיבה.שמחה שאתה מרגיש טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב, תודה לכולם. :)
גל (הבן)30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנובררררררררר
ריקי30/08/2010כל הכבוד על הירידה ואהווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחג.מ27/08/2010
מחפשת המלצות על בית חולים רמבם לצורך שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרכז רפואי רמבם
שולה זק27/08/2010מרכז פואי רמבם, כמו שאר המרכזים הרפואיים, מבצעים בו את כל סוגי הניתוח על ידי מספר כירורגים בכירים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ברמבםג.מ27/08/2010
אני מחפשת המלצות לרופאים ברמבם אני חושבת לעבור את הניתוח שם ואיך הצוות שם האם יש תמיכה מצד המנתחיםאני מודה לכל המתיחס לשאלתי כי הנני דואגת מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי תשובתי לעיל
שולה זק27/08/2010כמו כן בכל בתי החולים הציבורייםן והםרטיים יש תמיכה של הצוות הרפואי לפני הניתוח ואחריו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על דר' מחאג'נה
עדי27/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על דר' מחאג'נה
עדי27/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)