מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצד ימין של הראש והצווארniv jokop29/10/2008
שלום רב מזה שנים שאני סובל מכאבים במקומות הסמוכים לשן הבינה הימנית התחתונה. אולם ממש סמוך לשן עצמה אין לי כל כאב. הכוונה לכאבי ראש בצד ימין. כאב בצוואר העליון בצד ימין ועוד.... בצילום פנורמי של השיניים רופא השיניים לא ראה דבר. הוא אמר לי לפיכך שאין לי כל בעיה בשן הבינה. אבל לאחר שהתעקשתי שיבדוק את השן הוא בדק ואז הודיע לי שהשן חלולה לחלוטין! כלומר מבחוץ השן נראית שן ללא בעיות אולם הוא נגע בתחתית השן שם יש לי חור קטן ואז זה כאב לי מעט והשן לדבריו חלולה לחלוטין. כלומר הצילום הפנורמי כלל אינו משקף את המצב של השן. בנוסף יש לי דלקת חניכיים קבועה בפה וריח רע מהפה. האם יש אפשרות שיש לי עוד בעיות שיניים שהצילום הפנורמי לא מגלה ושהן אולי גורמות לדלקת חניכיים למשל? האם יש אנשים שאצלם הצילום הפנורמי אינו מועיל כמו לרוב האנשים? תודה רבה ושנהיה בריאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שו בינה
ד``ר דניאל ניצן30/10/2008שלום
הכאבים שאתה מתאר לא אופיניים לכאבים ממקור שן בינה.
צילום פנורמי נותן תמונת מצב כללית של הלסתות, הוא לא נועד להדגים חורים בשיניים, לצורך זה יש צילומים אחרים. שאל את רופא השיניים שלך על הריח מהפה ועל דלקת החניכיים, אני בטוח שיוכל לעזור לך.
בברכה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בלשוןשרית29/10/2008
שלום , לפני יום גיליתי בלשון בקצה הקרוב יותר לגרון פצעים לבנים מחוספסים.אני מרגישה אותם. מה עלי לעשות אני קצת בבהלה. מקווה לתשובה בהקדם!!! בתודה מראש , שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בלשון
ד``ר דניאל ניצן30/10/2008שלום שרית
פני לכירורג פה ולסת או מומחה לרפואת הפה לבדיקה
בברכה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת לסתאילנה29/10/2008
אובחנתי כנושא גידול אמלובלסטומה פוליקולארית בלסת התחתונה. הרופאים ממליצים על כריתת הלסת מבחוץ (ויתכן גם המפרק). - מהם הטיפולים הקיימים בארץ בגידול מסוג זה? - האם ניתן להסיר את הלסת מתוך הפה? (ואולי אף להותיר את מעטפת הלסת, על מנת לשמור על מבנה הפנים)? - האם ישנן דרכים לשחזר את העצב או להימנע מכריתתו המוחלטת? - מהם סיכויי ההצלחה של ניתוח לכריתת לסת בטיפול בגידול הספציפי? -מהם סיכויי ההצלחה של כריתה מבחוץ? -מהם סיכויי ההצלחה של כריתה מבפנים? - האם ישנם בארץ רופאים, המתמחים בטיפול בגידול או המבצעים את הניתוחים בתדירות גבוהה יחסית? אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת לסת
ד``ר דניאל ניצן30/10/2008שלום אילנה
כפי שאת יודעת בודאי, זהו גידול אגרסיבי יחסית, אך הוא ממוקם בלסת ואינו שולח גרורות למקומות אחרים בגוף.
הטיפול בו הוא כירורגי בעיקרו. גודל הכריתה נקבע לפי גודל ומיקום הגידול.
אין דרך לשמור או לשחזר את העצב במידה והוא נפגע.
מכיון שאין לי תמונה רנטגנית או קלינית, אינני יכול לענות על שאר השאלות שלך.
ככלל, ככל שהמרכז הרפואי גדול יותר , סביר שהנסיון שלהם גדול יותר. אני ממליץ לך לשמוע חוות דעת שנייה בכל מקרה.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמי28/10/2008
שלום רב, האם יש מאכלים מסויימים שיכולים להגביר הסיכוי לסרטן הפה? אם כן, מהם? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר יזהר שוחט28/10/2008עלייה דרמטית בשכיחות סרטן הפה נצפתה אצל אנשים מעשנים ו/או צרכני אלכוהול. במזרח אסיה נפוצה לעיסת עלי צמח BEATTLE ואצל אנשים הנוהגים ללעוס אותו ולהשאיר אותו במגע עם רירית חלל הפה לאורך זמן נמצא כי קיימת עלייה בשכיחות סרטן הפה. מעבר לכך לא קיימים דיווחים על סוגי מזון מסוימים שהוכחו בוודאות כמגבירם סיכון לסרטן הפה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת עייפות במפרקי TMTטליה25/10/2008
שלום וברכה, אני סובלת מקליקים ותחושת עייפות במפרקי הTMT, דבר שהחל לאחר עקירת שיני בינה וטיפול אורטודנטי. נקבע לי תור לכירורג פה ולסת. 1.האם כדאי לעשות צילום לפני הגעתי לכירורג (ההמתנה לתור מאוד ארוכה ואני רוצה להגיע עם מה שצריך)? ואם כן איזה צילום? 2. האם ייתכן שבעיה זו גורמת לכאבי ראש באזור המצח? שכן החלו אצלי במקביל גם כאבי ראש תמידיים, מעין לחץ חזק באזור המצח. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה למפרקי ה-TMJ
טליה25/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרקי הלסת
ד``ר דניאל ניצן25/10/2008שלום טליה
1. כדאי לבוא עם צילום פנורמי עדכני.
2. בהחלט ייתכן שהכאבים בפרקים מקרינים למצח, לאוזן ולעורף.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים במפרקי הלסת
ליאת28/11/2008שלום רב, אני בת 31. לפני למעלה מ10 שנים סבלתי מכאבים במפרקי הלסת, רופא השיניים טען שזה נבע מלעיסת מסטיקים וכי יש לי שבר בתוך המפרק והפנה אותי לפיזיותרפיה ועם הזמן זה עבר. בשבועות האחרונים הכאבים חזרו במלוא השאת. אני נעזרת בכדורי אדויל להפגתם ואני גם חשה שהשרירים שבאזור מכווצים כל הזמן.מיותר אולי לציין שאני מתקשה לפתוח את הפה בצורה מלאה (פתיחה קטנה - גם לטענת רופא שיניים). איך ניתן לאבחן מה יש לי וכיצד ניתן לטפל? כשביקשתי מרופא המשפחה הפניה לרופא מומחה הוא אמר שרופא השיניים צריך להמליץ. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשוןמ25/10/2008
שלום רב. התחלתי לקרוא על מחלת סרטן הפה וזה גרם לי להסתכל על הלשון שלי.. פעם ראשונה שאני מסתכל על הלשון ושמתי לב שמתחת ללשון יש לי מין נקודה לבנה קטנה ועוד מין ג'ולה קטנה אדומה ברצפת הפה או שזה ניחשב למתחת ללשון. זה קצת מדאיג אותי אולי צריך לפנות לרופא .. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון
ד``ר דניאל ניצן25/10/2008שלום מארק
קשה לי לפי התיאור שלך לדעת במה מדובר. אנא פנה לכירורג פה ולסת לבדיקה.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן הפהרונן25/10/2008
שלום רב, יש לי משהו לבן בצד אחד כמו גידול או פטריה בעובי מילימטר וחצי (צידי הלשון) שלא עובר כבר מספר חודשיםת בכל פעם שאני מצחצח את האזור עם מברשת לשון זה נעלם כמעט לחלוטין (80 אחוז נעלם אפילו צילמתי את האזור לפני ואחרי הצחצוח וראיתי הבדל משמעותי בין התמונות) וחוזר אחרי מספר ימים אם לא צחצחתי עם מברשת לשון. זה לא כואב, האזור לא קשה, לא מדמם ונשאר באותו גודל כבר יותר מחצי שנה. באזור הזה יש לי שן בולטת פנימה ומעט חדה האם זה סרטן הלשון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן
ד``ר דניאל ניצן25/10/2008שלום מארק
קשה לפי התיאור שלך לקבוע אבחנה.
אנא פנה לכירורג פה ולסת או מומחה לרפואת הפה לבדיקה.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TMJ hyperplasisD22/10/2008
שלום, אני בן 23, יש לי סנטר מעט נטוי לצד ימין ולכן נשלחתי לעשות מיפוי עצמות. הבדיקה נמצאה מתאימה לTMJ hyperplasis. ("מוקד חזק בTMJ שמאל") קבעתי תור לרופא אבל זה עוד הרבה זמן ואני סקרן. מה זה? הבנתי שצריך לעשות ניתוח. אם לא אעשה מצבי יחמיר? במה מדובר? בנוסף, נכתב כי יש מוקד זעיר בקצה התחתון של האצטבולום מימין. מה זה? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TMJ
ד``ר דניאל ניצן23/10/2008שלום
כנראה שיש מרכז צמיחה בפרק השמאלי, שיגרום ללסת להמשיך ולגדול כך שהסטיה ימינה תמשיך. יש פתרון כירורגי, כדאי שתפנה למרפאה לכירורגיית הפה והלסתות
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ואני לא מטפל בזה
D23/10/2008מה יקרה? זה ימשיך ויגדל? זה יגרום לכאבים או בעיות? למה לי לבצע ניתוח כאשר הכל תקין כיום? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה העלות של טיפול כזה?
D23/10/2008סתם אומדן גס מאוד, פשוט אין לי מושג. קופות החולים משתתפות? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שן בינהאלינה22/10/2008
שלום רב, אני בת 24 ולאחר מס' בירורים וצילום פנורמי התגלה כי הכאבים נובעים משן בינה בלסת התחתונה הגדלה במצב "שכיבה" במצב מאוזן. לאחר התייעצות עם מס' רופאים נוכחתי לדעת כי השן קרובה לעצבים ולכלי דם ולכן יש לבצע עקירה זו אך ורק בפה ולסת. כמו כן, עפ"י הגדרתם - עקירה זו מוגדרת ברמת קושי הגבוהה ביותר. רציתי לברר אילו סיבוכים עתידים להיות כתוצאה מעקירה זו. וכמו כן, הייתי מעוניינת להגיע להתייעצותנוספת עם כירורג או במרפאתך. בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין שהשן בינה כלואה לחלוטין
אלינה22/10/2008וכלל לא יכולה לצאת... כי הלסת קטנה מידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשן בינה
ד``ר דניאל ניצן22/10/2008שלום אלינה
כדי לקבל את כל המידע הרלוונטי לך, פני לכירורג פה ולסת עם צילום פנורמי
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה בלי סוף, לא רגילהרק בן 3421/10/2008
ראשית, רקע על מצבי הרפואי: אני סובל ממחלה כרונית בכליות בשם ברזה כולל המטוריה קבועה בשתן בנוסף, ממחלת מפרקים Ankylosing Spondylitis שגרמה לקיבעון מוחלט של בית החזה ותופעות של דום נשימה בשינה, בנוסף אני סובל מחוסר ספיגה של ויטמין B12 אבי אובחן כחולה סרטן לבלב במצב לא נתיח וימיו ספורים בקיצור, כל יום שאני קם בבוקר אני אומר תודה לאלוהים וגם באמצע הלילה שאני מתעורר בגלל הפסקות הנשימה ורגע אחרי זה מתחיל להוציא ליחה בלי סוף ככה זה כבר יותר משנתיים ודי התרגלתי לאחרונה הליחה שלי מאוד מוזרה, זה לא מה שהיה, זה כולל ממעטפת שקופה, ובתוכם חלקיקים לבנים, שנראים דומים לסוג של פתית שלג, אני מעיר את כל השכונה כשאני קם בלילה משתעל ופשוט מרגיש שאני נחנק,,, גם התדירות הרבה יותר גבוהה, אני גם מרגיש נפיחות בצוואר וקושי לנשום, ופשוט פותח זרם מים חזק חיצנית על הצוואר כדי ליצור לחץ שיעזור לי לשחרר ליחה, כי הכל אצלי בצוואר נוקשה, כחלק מהמחלה לאחרונה יש לי גם שתן דמי ללא קשר להופעת חום לפניו ונשלחתי לאולטאראסאונד כליות ודרכי שתן, ללא ממצא, נוסף לכבד שומני [ צרה קטנה במונחים שלי ] איזה בדיקות חשוב שאני יעשה ? ולאיזה תחומי התמחות של רופאים כדי שאפנה ? בגלל הדאגה לאבא שלי שימיו ספורים לא היה לי זמן לטפל בזה עד עכשיו שזה נהיה ממש ממש קשה,,, היה קשה לי להשלים עם זה שאפילו גון הופקינס לא יוכלו לעזור לו,,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה
ד``ר דניאל ניצן22/10/2008שלום ניסים
בגלל מורכבות הבעיה הרפואית שלך, כדאי להתחיל עם הרופא המטפל שלך - הוא מכיר אותך עם ההיסטוריה הרפואית המורכבת שלך. פנה אליו עם הסימפטומים שתארת, ואני סמוך ובטוח שהוא יפנה אותך למקום המתאים - אולי אא"ג, או מרפאת ריאות.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב שינייםר20/10/2008
שלום, לפני כחודש עברתי עקירה כירורגית של שן בינה. התפתחה מכתשית יבשה, והיו כאבים אפילו באוזן באותו הצד. כיום הכאבים פחתו ונדמה לי שעברו, אבל החל מאתמול (כבר יומיים) יש לי כאב של כלל השיניים הקדמיות, וגם כאב ראש. האם זה עדיין קשור לעקירה, או שזה סימפטום של משהו אחר ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד``ר דניאל ניצן21/10/2008שלום ר
סביר שזה לא קשור, אולם כדאי שתיגש לרופא שטיפל בך לבדיקה.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם על החיך צריבה על השפתיים והלשויולי17/10/2008
שלום, אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי בשאלה הבאה. התופעה של אודם על החיך והאפיגלוטיס, צריבה על הלשון והשפתיים חוזרת באופן מחזורי כבר בפעם השלישית. בשתי הפעמים הראשונות עזרה אנטיביוטיקה. בפעם השלישית תפיסת סטרואידים אבל בהפסקת התרופה הסימפטומים החלו לחזור ושוב נעלמו. לאיזה התמחות זה שייך? רפואת הפה? פטולוגיה אורלית? האם יש בדיקות לרירית הפה? האם יש התמחות באונקולגיה של הפה? שאלה אחרונה - האם ניתן לשלול פטריה אם לאור השימוש בתמיסה סטרואידית חל שיפור או שיש פטריות שסטרוידים דווקא כן עוזרים נגדן. תודה רבה על תשובתכם, יולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם בחיך
ד``ר דניאל ניצן17/10/2008שלום יולי
את צריכה מומחה לרפואת הפה, זה תחום ההתמחות שמטפל בתופעות הללו.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה בריריות הפה
יולי17/10/2008תודה רבה על התשובה, האם יש רופא מומחה בריריות הפה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריריות הפה
ד``ר דניאל ניצן21/10/2008שלום
לא, אין מומחה כזה.
בהצלחה
ד"ר ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסתות בולטותיוסי16/10/2008
שלום, הלסתות שלי מאוד בולטות כלפי חוץ, מה שגורם לפנים שלי להיראות עגולות למרות שבעצם הם רזות. אני רוצה לעבור ניתוח או מה שצריך על מנת לעצב את הלסתות. הבעיה שלי היא אסתטית בלבד, אין לי בעיות עם הלסת מעבר לזה. יש אפשרות להגיע אליכם לפגישת ייעוץ אם אתם מטפלים בבעיה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסת בולטת
ד``ר דניאל ניצן17/10/2008שלום יוסי
ניתן בהחלט לטפל בבעיה שלך.
קרא המאמר באתר שלנו :
http://pe-valeset.sheba.co.il/215/48.htm
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסת בולטת
יוסי18/10/2008אוקיי תודה, רק עוד שאלה אחת, לפני שאני מתקשר לקבוע תור אני צריך הפניה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסת בולטת
ד``ר דניאל ניצן21/10/2008שלום יוסי
עלות בדיקה במרפאת מומחים בבית חולים היא בערך 170 ש"ח, שתצטרך לשלם אם אין לך טופס התחייבות. אם תצליח לארגן טופס התחייבות מקופת החולים שלך , לא תצטרך לשלם על הבדיקה, אולם רוב קופות החולים לא מסכימות לממן בדיקות כאלו.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסת בולטת
יוסי22/10/2008אוקיי, וכמה יעלה לי הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסת בולטת
ד``ר דניאל ניצן22/10/2008שלום
אין לי תשובה בשבילך כי זה תלוי בהרבה גורמים, כגון סוג הניתוח, איפה יבוצע, אם יש התחייבות של קופת החולים או לא, אם צריך טיפול אורטודונטי נלווה, וכו'. אם אתה חושב על זה ברצינות, אני מציע שתיגש לבדיקה ותקבל את כל הפרטים. בהתכתבות כזו לא תוכל לקבל את כל המידע הדרוש.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בעינייםליאת14/10/2008
אני בת 36 וסובלת מזה זמן מיובש בעיניים בעיקר בעין שמאל אך גם בימין ועיתים בכאב מעל העין. האם יתכן ותסמונת שיורגן תתבטא רק ביובש בעיניים? כיצד מאבחנים את הסיבה ליובש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש עיניים
ד``ר דניאל ניצן14/10/2008שלום ליאת
תסמונת שיורגן מוגדרת כיובש בפה ובעיניים, כתסמינים בודדים או כחלק ממחלה אוטואימונית. אם את סובלת מיובש בעיניים בלבד, סביר שזה לא תסמונת שיורגן, וכדאי להתיעץ עם רופא עיניים.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשוהם13/10/2008
יש לי נפיחות בצד שמאל של השפה העליונה, יש על זה נקודות לבנות רציתי לדעת מה זה אומר, אם זה סתם עקיצת יתוש או משהו יותר חמור תודה מראש, שוהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
ד``ר דניאל ניצן14/10/2008שלום שוהם
לפי התאור קשה לתת אבחנה מדויקת. אנא פני לכירורג פה ולסת לצורך בדיקה.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)