מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות ורואקוטןמירי14/06/2011
עוד תשעה ימים אני מסיימת טיפול של 8 חודשים ברואקוטן...התחלתי לקחת גלולות לפני שבוע ויצאו לי כמה פצעים מוגלתיים על המצח , האם זה נורמלי? אולי הגלולות לא מתאימות לי והאם אני צריכה ללכת להתייעצות עם הגניקולוגית או אצל רופא העור? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
רווית15/06/2011אני חושבת שכדאי להתיעץ עם רופא עור, בד"כ אבל גלולות עוזרות לאקנה, לפחות אצלי היה אקנה במצב קל וגלולות פמינט השפיעו על זה בערך אחרי 3 חודשים שמתי לב שזה פחת משמעותית אולי כדאי לברר איזה סוג גלולות מתאימות לך במצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ורואקוטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/06/2011לר כתבת איזה גלולות התחלת לקחת. יש גלולות שמוכרות על ידי משרד הבריאות כטיפול באקנה. התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מירי15/06/2011התחלתי לקחת גלולות מינס הבעיה היא שעברתי טיפול מאוד ארוך ברואקוטן במשך שמונה חודשים והפנים שלי נראו מעולה עד לפני שבוע ופתאום התחילו לצאת פצעים מוגלתיים וזה לא נראה לי בסדר..האם צריך ללכת לרופא נשים להחליף את הגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה.....
אורית17/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2011חכי לסיום החפיסה של המינס אם מצב הפנים לא ישתפר יש גלולות מיוחדות לטיפול באקנה
שרופא הנשים ירשום לך מרשם אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווווווודנה14/06/2011
שלום אני דנה בת 22..
כל הזמן קיבלתי ווסת קצרה של 3-4 ימים אך בתקופה האחרונה (4 חודשים אחרונים ) היא מתקצרת עוד יותר..1-2 והדימום מועט..
האם זה מצב נורמלי או שמצריך טיפול? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוווווווו - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/06/2011זה קורה תחת נטילץ גלולות, אך תפני לרופא המטפל לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרי הפלה ספונטניתיעל14/06/2011
שלום רב,
בשבוע השישי להריוני הרביעי, לפני כשבועיים וחצי, החל דימום שנמשך שבוע, אולטרה סאונד ביום הראשון לדימום הראה שאין אפילו שק הריון. אתמול, כשבועיים וחצי לאחר ההפלה, החל שוב דימום הדומה בעצמתו לוסת. באולטרה סאונד לפני שלושה ימים נאמר לי כי הרחם נקי לגמרי ללא שאריות וכי אין צורך בהתערבות. שאלותי הן:
א. אם לא נצפה שק הריון ביום הראשון לדימום - האם סביר שהיה זה הריון כימי?
ב. ידוע לי שוסת אמורה להגיע 4-6 שבועות אחרי הפלה - האם הדימום שלי הוא אכן וסת? וכיצד זה ייתכן אם באולטרה סאונד נצפה רחם "ריק"?
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת אחרי הפלה ספונטנית - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011רחם ריק זה אומר שהכל תקין
המשיכי מעקב אצל הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת פמינטעינת14/06/2011
אני לוקחת גלולות פמינט כבר כמה שנים. לפני כשבוע שכחתי לקחת גלולה וביום שלאחר מכן המשכתי עם החפיסה. לאחר יומיים התחיל לי דימום קל שלא נפסק כבר כמה ימים למרות שהמשכתי עם חפיסת הגלולות. האם יש סיבה לדאגה או שהכל בגלל דילוג על גלולה אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת פמינט - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011הכל בגלל הדילוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בקשר לגלולות...
יפעת16/06/2011היי, קודם כל אל תתחרפני..כי לפעמים מהלחץ הגוף שלנו משתגע מזה...מניסיון שלי לפעמים אם שוכחים גלולה זה יכול לעשות דימום קל או להקדים את המחזור ביום, בכל מקרה תקשרי לרופא נשים שלך ותייעצי איתו על זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית וסת.Abi14/06/2011
אני אמורה לקבל וסת בדיוק בתאריך החתונה. מה אני יכולה לעשות כדי לדחות את הוסת.
ושאני אוכל לעשות מקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית וסת. - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011פני לרופא הוא כבר ידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בגיל 46חן14/06/2011
שלום,
אני בת 46 ועדיין מקבלת ווסת .ברצוני לשאול האם מותר לקחת גלולות מסוג מינס בגילי ? במידה ולא איזה אמצעי מניעה מומלץ בגילי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בגיל 46 - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011אם את לא מעשנת ואין לך גורמי סיכון מותר
אך לטעמי לא רצוי !
את יכולה להתקין התקן למשל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות בגיל 46
חן16/06/2011איני מעשנת ובדיקות הדם שלי תקינות .רציתי לשאול מדוע קיימת הסתייגות לקחית גלולת מינס בגיל זה ? במה היא פחות הכרחית מהתקן ?לקחתי כל השנים גלולות כולל גלולות מסוג מינס עד לפני כשנה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחופה!!!מאיה14/06/2011
בוקר טוב,
לפני מספר ימים התחלתי להרגיש גירוי באיבר המין אז השתמשתי באגיסטן v כדי למנוע מצב של התפתחות פטריה, השתמשתי במשך 3 לילות רצופים.
כמו שידוע לי אמור לצאת החומר הלבן אחרי יום יומיים. עברו כמה ימים ועדיין לא יצא לי שום חומר לבן, האם יש בעיה כלשהי שהאגיסטן לא יצא??
האם מותר לקיים יחסי מין??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחופה!!! - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011אין בעיה
מותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעלפות בבדיקת פאפשרון13/06/2011
שלום
יש לי בעיה ונראה לי שאני חריגה ביותר
בבדיקת פאפ אני מתעלפת(לפעמים גם בבדיקה גניקולוגית שגרתית כשיש לחיצה על צוואר הרחם.
כל הרופאים שהייתי אצלהם נבהלים מכך
אחד הרופאים ציין שזה נדיר ויש אחוז אחד באוכלוסיה שבגרוד צוואר הרחם לחץ הדם יורד ולכן מתעלפת.
אני לא מוצאת מידע על כך באינטרנט
האם התופעה מוכרת וכיצד אוכל להתגבר על העניין כי זה לא בשליטתי והדבר מביך אותי מאד,מפחיד אותי ויוצר טראומות...
אודה לתשובתכם אם מוכר העניין,אם יש לכך שם,כיצד לטפל בעניין והיכן אוכל לקרוא בעניין
לא שמעתי על בעיה כזו אצל אחרות וגם הרופאים שהייתי אצלהם לא ניתקלו ונראה לי שאני יחידה בעולם שסובלת מכך ואני ממש חסרת אונים ופוחדת...מה יהיה בלידות?
אודה לתשובתכם
המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעלפות בבדיקת פאפ - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011פני לרופא סבלן והודיעי לו מראש
בלידה לא תהיה כל בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להיכנס להריון אחרקי המחזוראולה13/06/2011
שלום,
אני כבר כתבי אתמול, בבקשה טענו לי זה מאוד דחיףף לי
ב 2.6.11 קיבלתי מחזור ב5 ו6 היו רק טיפות.
ב8.6 קיימתי יחסי מין לא מוגנים, יום למחורת לקחתי את הפסטינור.
האם קיימת אפשרות שאני בהריון?
מתי אחרי פסטינור אני צריכה לקבל את המחזור, בחודש הבא או תוך כמה ימים אחרי שלקחתי את הפסטינור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להיכנס להריון אחרקי המחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011סיכוי קלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מנוברינג לפמינט..ריקה13/06/2011
במשך כשלוש שנים אני משתמשת בנוברינג, הייתי שמה טבעת במשך תשעה שבועות רצוף (כל שלשה שבועות טבעת חדשה) ואז הייתי עושה הפסקה של שבוע לקבלת המחזור..
כעת ברצוני לעבור לפמינט, האם ניתן בתום שלושה שבועות עם הטבעת להתחיל מיד את לקיחת הכדורים ולדלג על המחזור??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, זה דחוף!!! תודה
ריקה14/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר מנוברינג לפמינט.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/06/2011קחי את הפמינט מיד בהוצאת הטבעת אם את מעונינת לותר על מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של גלולותצריכה עזרה13/06/2011
התחלתי לקחת גלולות מינס לפני כשבוע וחצי. בימים האחרונים התפתחה לי פריכה באיזור הכתפיים,החזה והירכיים.
זאת תופעת לוואי שכיחה או שעלי לפנות לרופא הנשים שלי?
כמה זמן זה יכול להימשך..?
תודה מראש ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריכה = פריחה. בבקשה תענו.
צריכה עזרה14/06/2011בבקשה תענו. זה לא עובר.
שמעתי על מישהי שמתה בגלל השימוש במינס. זה די מלחיץ אותי.
אני רק רוצה לדעת שזו תופעת לוואי נורמאלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי של גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/06/2011ייתכן ומדובר לתגובה לגלולות. תפני לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור ??נוגה13/06/2011
אתמול בלילה קיימתי יחסי מין עם החבר שלי ...
השתמשנו בקונדום אבל אני עדיין חוששת...
אני נמצאת כמה ימים לפני קבלת הווסת !!!
ורק רציתי לדעת אם אני צריכה לקחת פוסטינור או שזה בסדר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור ?? - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011אם הכל בוצע כראוי את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר ביו גלולות מינס ליאזpredator13/06/2011
שלום אני בת 21 ואני כרגע נוטלת מינס ואני בגלולה ה-27 הלבנה וביום הראשון של הוסת, אני רוצה לעבור לגלולות יאז כיצד אני עושה זאת האם מחכה לוסת הבא, או שיכולה להתחיל בכל יום? וכיצד משפיעה כל דרך על ההגנה שלי וכו'?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר ביו גלולות מינס ליאז - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011התחילי יסמין היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה????????דנה13/06/2011
אני בת 26 מנסה להכנס 7 חודשים להריון.
המחזור שלי סדיר כל 28 יום ובכל זאת אני משתמשת בערכה לזיהוי הביוץ.
אך ללא הצלחה.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה???????? - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011לפנות לרופא להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובה רינגשני13/06/2011
חברה המליצה לי לשאול את הרופא על נובה רינג.
יש לבעיה עם הגלולות וחשבתי לשנות והיא המליצה, מה היתרונות של טבעת? האם היא דומה בכמות ההרומנים לגלולות.
הבנתי שהיא בטוחה בדיוק כמו גלולה.
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשיבי
שני13/06/2011אני הבנתי שרמת ההורמונים יותר נמוכים, בדיוק קבלתי מידע על הטבעת.
אני יודעת שיש שירות מידע שלהם, המספר הוא *4929, אני דברתי עם אחות משם שממש עזרה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנובה רינג - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011הרופא שלך ידע את כל התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)