מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדאי פוסטינור?שיר11/06/2011
שלום,
בת 27
אתמול קיימתי יחסי מין עם פרטנר חדש בפעם הראשונה.אני כבר שנה לא עם גלולות. לאחר משחק מקדים הוא שם קונדום וחדירה היתה מאחורה דוגי סטייל בעמידה...סליחה על התיאור...לא היה מוצלח מכיוון שהסיטואציה היתה מלחיצה (אין לי הרבה נסיון בזה והכל היה רטוב אצלי...)ואיבר מינו יצא ממני כמה פעמים, הכנסנו אותו שוב ושוב,עד שכבר נמאס לי ואיבר מינו נהיה רופף, אמרת לו שיריד את הקונדום ועשיתי לו ביד...
האם יש סיכוי שנכנסתי להריון, הוא לא גמר בתוכי לתוך הקונדום...
תודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
יולי12/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי פוסטינור? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/06/2011לא נראה לי שכן לא היתה שפיכה בנרתיק והוא היה כל הזמן בנרתיק עם קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט אני בסטרס...
יולי12/06/2011מרוב מה שקראתי באינטרנט על קונדום שנקרע,או שלפעמים הם פגומים מהתחלה, והרי לא בדקתי...אם אכן פגום.. תודה על התשובה.
את מאוד עוזרת
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחדירה אחרי לידה ניתוח קיסריגל11/06/2011
אני אחרי לידה כבר 3 חודשים ניתוח קיסרי שני בעת קיום יחסים יש לי כאבים בחדירה שאינם עוברים ממה זה נובע ? מה ניתן לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחדירה אחרי לידה ניתוח קיסרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/06/2011פני לבדיקת רופא נשים, אם את מניקה יכול להיות שיש יובש עקב ירידה אסטרוגנית ועל כן כאבים, במיקרה זה הטיפול הוא שמנים מסככים וטיפול אסטרוגני מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לגבי זריקה נגד הריוןמשה11/06/2011
שלום רב,
כיום אני נמצא בקשר עם אישה בגיל 36 שמעוניינת לקיים יחסי מין ללא קונדום, לטענתה היא מקבלת זריקת הריון כל 3 חודשים בקופת חולים.
1.האם בטווח הזמן של 3 חודשים יכול להופיע וסת?
2. איך ניתן לדעת שאין לה שום מחלה, איזו בדיקה אפשרי לעשות כדי לשלול מחלות מין(יש משהו משולב?)
3. איך ניתן לדעת בוודאות שהיא מקבלת זריקה? יש איזה מסמך שאני יכול לבקש ממנה להראות לי שהיא אכן קיבלה את הזריקה ואינה יכולה להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות לגבי זריקה נגד הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/06/2011הדימומים תחת הזריקות אינם סדירים. שלילת מחלות מין נעשית במרפאות הנשים על ידי רופא נשים, היא יכולה להביא לך אישור מרופא שהיא מקבלת את הזריקות, אך תצטרך לסמוך עליה בנושא. אם אתה רוצה להיות בטוח לגמרי שאין מחלות מין ואין סכוי להריון תצטרך בכל זאת להקפיד על קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון?אורטל10/06/2011
שלום,
אני לוקחת גלולות דיאנה באופן קבוע במשך 4 שנים, ובמהלך כל החודש לקחתי את הגלולות בצורה סדירה, ללא פספוסים.
קיבלתי היום מחזור (באותה שעה שאני אמורה לקבל..), שהפסיק לאחר כמה שעות(כשבדרך כלל הוא נמשך שבוע).
לפני קבלת המחזור, בבוקר, קיימתי יחסי מין.
האם יכול להיות שנכנסתי איכשהו להריון?
האם כדאי לקחת פוסטינור?
תודה רבה,
אורטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני בהריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/06/2011אין צורך בפוסטינור אם לא שכחת אף גלולה ולא קבלת אנטיביוטיקה בחודש זה, האם היו שלשולים או הקאות שיכולים היו להוריד את הספיגה של הגלולות? אם לאף אין צורך בפוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של חודש במחזורדנה10/06/2011
שלום רב, אני בת 32, המחזור שלי סדיר מאוד בדר"כ. אני כרגע בטיול ארוך במרכז אסייה.(חודשיים וחצי מאז שהתחלתי לטייל). המחזור האחרון שלי היה לפני חודשיים. עשיתי מספר בדיקות שתן שיצאו שליליות- האחרונה נעשתה היום. מעבר לכך לא קיים חשש סביר להריון מכיון שהשתמשנו באמצעי מניעה (קונדום). מה יכולה להיות הסיבה לאיחור? אני מאוד דואגת.. אודה לתשובתכם בהקדם, בברכה, דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור של חודש במחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד10/06/2011הטיול
לא לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דנה10/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מיקרדיול גלולה מומלצת?מיטל10/06/2011
בחודשים האחרונים המחזור התחיל להשתבש לי והלכתי לרופא נשים אחרי שהחלו לי דימומים לא בזמן המחזור שלי והוא החליף לי את הגלולות מ-מרסילון ל-מיקרודיול, אני אף פעם לא שמעתי על הגלולה הזו האם היא מומלצת? והאם המינון שלה הוא גבוה יותר מהגלולות הקודמות שלקחתי? כמו כן יש לי במשפחה עבר של מחלות לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מיקרדיול גלולה מומלצת? - תגובה
ד''ר יואב פלד10/06/2011היא בסדר גמור היא האחות הגדולה של המרסילון
הרופא שלך יודע מה הוא עושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות יסמין לאחר 11 שניםיעל10/06/2011
שלום רב,
אני בת 28. בשל מיגרנות מאוד חזקות בסמיכות למחזור החלטתי להפסיק עם גלולות יסמין לאחר 11 שנים שנטלתי אותן. אין בכוונתי כרגע להכנס להריון ויש לי בן זוג קבוע- האם עלי לעשות בדיקה וכמה זמן לוקח עד שהמחזור חוזר להיות סדיר? האם עליי לדאוג אם בהתחלה המחזור אינו סדיר?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות יסמין לאחר 11 שנים - תגובה
ד''ר יואב פלד10/06/2011את לא צריכה להיות מודאגת כלל
הישמרי מהריון לא רצוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האים הגלולות מספיקות?דנה10/06/2011
שלום רב,
חודש שעבר לקחתי אנטיביוטיקה וגם שילשלתי ולכן רופאת הנשים הסבירה לי שהגלולות לא מספיקות כאמצעי מניעה ויש צורך בקונדום.
כמובן שבמקביל המשכתי לקחת את הגלולות כסידרן.
כעת לאחר שסיימתי את החבילה הקודמת והפסקתי עם השילשולים והאנטיביוטיקה התחלתי חבילה חדשה.
ורציתי לדעת אם זה בטוח להסתמך על הגלולות כאמצעי מניעה בקיום יחסים או שגם החודש יש צורך בקונדום?
אודה לתשובה מהירה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האים הגלולות מספיקות? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/06/2011אם סיימת עם כל הצרות והתחלת חפיסה חדשה את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקחית גלולות ברצף בקביעותאורלי10/06/2011
שלום!
אני לוקחת גלולות כשנה פלוס, הפסקתי והתחלתי שוב.
אני יוזעת שאין בעיה מדי פעם לקחת 2 חבילות ברצף כדי למנוע את המחזור. שאלתי היא האם אפשר וזה בסדר מבחינה בריאותית לקחת באופן קבוע 2 חבילות, כלומר לעשות הפסקה אחרי 2 חבילות ולא אחת וכך לקבל מחזור כול חודשיים במקום חודש?
תודה מראש, אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחית גלולות ברצף בקביעות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/06/2011אין בעיה לצרף גם 3 חפיסות לקבל מחזור אחת ל3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורלי10/06/2011תודה על התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לקחת פוסטינור?סיון10/06/2011
אני לוקחת גלולה מסוג יסמין מדי יום בשעה 20:00 בערב.
ביום רביעי האחרון שכחתי גלולה, ובשעה 00:00 קיימתי יחסי מין. את הגלולה הבאה נזכרתי לקחת ביום שלמחרת בשעה הרגילה- 20:00. (כלומר לא לקחתי גלולה במשך יממה). נותרו לי עוד 7 גלולות מהחפיסה עד לסיומה.
שאלתי היא: האם יש סיכוי להיריון במצב כזה? האם יש צורך בפוסטינור? אודה לתשותכם המהירה, שכן אני יודעת כי ניתן לקחת את הגלולה עד 72 שעות מקיום היחסים.
כמו כן, האם דימום קל לאחר פספוס גלולה הוא נורמלי?
תודה מראש ושבת שלום,
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לקחת פוסטינור? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/06/2011יכול להיות דימום קל עקב הפסקה של גלולה ויכולה להיות כניסה להריון בסבירות נמוכה ולכן כדאי לקחת פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת - כאבים וחוסר אנרגיהמיכל10/06/2011
שלום,
אני בת 27, עד לפני כמה חודשים לא היו לי בעיות בזמן המחזור וחיי היו ממשיכים להתנהל כרגיל. לאחרונה אני חשה בכאבי המחזור ולוקחת אקמול ב3 הימים הראשונים (מה שפעם לא הייתי צריכה) אך העניין שיותר מטריד אותי הוא שהמחזור שואב ממני את כל הכוחות ואני לא מצליחה לתפקד כמו בכל יום אחר בחודש, אני מרגישה מותשת וחסרת אנרגיות.
מה ממולץ לעשות בנידון?
חשוב לציין שאיני נוטלת גלולות למניעת הריון והמחזור שלי סדיר לחלוטין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת - כאבים וחוסר אנרגיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/06/2011פני לרופא הנשים שלך לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור וגלולות מינסאורית10/06/2011
התחלתי לקחת גלולות מינס לפני כחודש. לאורך כל החפיסה הראשונה הופיעו לי דימומים קלים. הבנתי שרק אחרי ה-4 כדורים הלבנים, כלומר בכדור הצהבהב הראשון של החפיסה השנייה אני אמורה לקבל מחזור! אולם קיבלתי מחזור יומיים לפני הזמן והמחזור נמשך רק יומיים, מלווה בכאבים!
איך יכול להיות שהוא הקדים? כשתחלתי לפני יומיים את החפיסה החדשה כבר לא היה לי כלום, אפילו לא כתם.
זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור וגלולות מינס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/06/2011יכול להיות דמומים לא סדירים בחודשיים הראשונים ללקיחת הגלולות. חכי לחודש הבא ותראי איך יהיו הדימומים. אם עדיין ימשיכו - פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום רקטאלי מחזוריר10/06/2011
אני בת ארבעים וחמש, מדוכאת חיסון בגלל מחלה אוטואימונית קשה. נשואה ואם לחמישה.
בארבע השנים האחרונות אני סובלת מעצירות ואז שילשול, בשלושת הימים שלפני הוסת. בחודשים האחרונים יש לי דימום מפי הטבעת כיומיים-שלושה לפני התחלת הוסת.
היום התחלתי לסבול מעצירות. (הוסת צריכה להגיע) כשניסיתי להתפנות היה לי דימום משמעותי, כולל קריש דם. אין דימום מחוץ לשירותים.
ללא קשר לדימום זה, עברתי קולונוסקופיה תקינה לפני כשנה.
אני שואלת בפורום זה, כי זמני הדימום נראים לי קשורים במחזור החודשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום רקטאלי מחזורי - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/06/2011אנא הפני את שאלתך למדור כירורגיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופה.רון10/06/2011
היי אני בת 16 ואני וחבר שלי כבר הרבה זמן ביחד והתחלנו להתקדם בקטע המיני.. לפני יומיים הוא החדיר לי אצבעות ועשה לי ביד אבל לא גמרתי.. מאז יש לי הפרשות צהובות כל הזמן ואין להם ריח . גם ממש כואב לי בדגדגן עכשיו וששטפתי את האזור היה לי ממש קשה לגעת שם כי כאב לי. כשהוא ניסה להחדיר לי אצבעות שוב הרגשתי שכאב לי קצת יותר מהפעם הראשונה.. מה עליי לעשות ??? אשמח אם תענו לי מהר אני ממש לחוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דחופה. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/06/2011להבדק עי רופא נשים לשלול זיהום נרתיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותמיכל10/06/2011
זה כבר כמה ימים שיש לי הפרשות שצבען ירוק. ההפרשות נטולות ריח ואין לי כאבים או מיחושים, גם לא בזמן קיום יחסי מין.
האם זו פטריה או דלקת? האם אפשר לרכוש טיפול מתאים בבית המרקחת ללא מרשם רופא?
תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/06/2011לפי הצבע לא נראה כי מדובר בפטרת אולם מצריך בדיקה לצורל אבחון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)