מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נורדואי 17 תל אביבאסתר03/07/2011
שלום
לפני פחות מחודש הייתה לי פטרייה ורופאת הנשים רשמה לי נרות אגיסטנט וגם מישחה.
אך עכשיו אני מרגישה שהפטריה חזרה,ורציתי לדעת האים זה נורמלי?וממה נגרמת פטריה באיבר המין?והאים יש לזה קשר לקיום ייחסי מין?
הבן זוג שלי קצת מודאג,אשמח עם תענו לי על השאלות בהקדם האפשרי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה באיבר המין
אסתר03/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורדואי 17 תל אביב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/07/2011יש סיבות רבות להופעת פטריה ולא בהכרח קשור ליחסי מין. הפטריה איננה מדבקת, היא יושבת באופן נוןרמלי בנרתיק רק לפעמים מתגברת אם לקחת אנטיביוטיקה, אם שחית בבריכה, תזונה מתוקה יכולה להחמיר ואפילו מצבי לחץ. פני שוב לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית לפני הריוןאוריין03/07/2011
שלום,
הרופאה נתנה לי 3 חודשים כדורי חומצה פולית כיון שברצוני להרות
אולם המינון שהיא רשמה לי הוא 5 מ"ג למרות שבדר"כ מקובל 0.04 מ"ג
1. האם עלולה להתרחש בעיה בספיגה ?
2. האם חלילה עלול להגרם מכך נזק לעובר העתידי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית לפני הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/07/2011אין נזק רק שאין טעם לקחת מינון גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור רירי בצבע חוםדיאנה03/07/2011
היה לי החודש מחזור ממש מוזר, זה היה בעיקר ריר חום עד בורדו ורק יום אחד כאבה לי הבטן.
זה נגמר תוך שלושה ימים {בדרך כלל המחזור שלי 5 ימים} ומיד חזר להופיע ריר לבן נקי. האם זה אומר משהו? זו סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור רירי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/07/2011חסר נתונים בת כמה את, האם את נוטלת גלולות, תרופות שת לוקחת. אם יש חשש התיעצי עם רופא נשים מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור רירי
דיאנה03/07/2011אני בת 23 לא נוטלת גלולות - אני סתם לחוצה זה לא יכול להיות הריון או משהו?
בעבר הייתה לי ציסטה בשחלה ולקחת קרוב ל3 שנים גלולות- וכבר שנתיים לא לקחתי גלולות
האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור כבד לאחר התקנת התקן תוך רחמיא.02/07/2011
אני בת 33. התקינו לי התקן תוך רחמי. לאחר הפעולה אני סובלת מהפרשות מרובות ועכשיו קיבלתי את המחזור הראשון אחרי ההתקנה, הוא מאוד מאוד כבד. בעבר לא הייתי סובלת ממחזורים כבדים כלל. האם זה סביר שיהיה לי מחזור כ"כ כבד? כי אני כבר שולקת להסיר את ההתקן בגלל זה? כמה זמן אחרי ההתקנה ניתן להסיר אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור כבד לאחר התקנת התקן תוך רחמי - תגובה
ד''ר יואב פלד02/07/2011בטח יש לך התקן העשוי עם נחושת
פני לרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהא02/07/2011
שלום,
אני 4 חודשים אחרי לידת תאומים (לידה טבעית).
היו תפרים.
מאז הלידה חשה כל הזמן גרד וצריבה לא נעימים.
בנוסף, קיום יחסי מין מלווה בכאבים חזקים וצריבה, ופציעה שמלווה בדמם קל.
מה זה יכול להיות? ומה אפשר לעשות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה - תגובה
ד''ר יואב פלד02/07/20111 יובש נרתיקי
2 דלקת מקומית
3 התפירה הצרה לך את הנרתיק
4 את מתכווצת
פני לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותמיכל02/07/2011
לאחר שש שנים ברציפות של לקיחת גלולות(מגיל 16) החלטתי להפסיק כדי לבחון שהמערכת שלי פועלת באופן טבעי למרות שהקניגקולוגית ציינה שאין שום רע בלקיחת גלולות.
מאז הפסקת הגלולות לא קיבלתי מחזור(עשיתי בדיקת הריון והתוצאה הייתה שלילית). בערך כחודשיים. כמה זמן השינוי ההורמונלי צריך לקחת? הם יש סיבה לדאוג או להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד''ר יואב פלד02/07/2011אין מקום לדאגה
תוך מספר חודשים הכל יסתדר
אגב הגניקולוגית שלך צודקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיותטל02/07/2011
שלום רב,
לפני 4 וחצי חודשים הפסקתי גלולות לאחר בדיקת אולטרסאונד הרופא ראה מעט שחלות פויצסטיות ואמר שכרגע לא מצריך טיפול הם יכולות ליפול לבד בנסף עובי רירית הרחם תקינה לא עבה שאלתי האם במצב שלקחתי גלולות זה גם היה קיים? אני לא מקבלת מחזור סדיר גם לפני הגלולות לא רוצה לקחת יותר גלולות הם יש משמעות מבחינת השחלות הפוליצסטיות, אוסיף כי כרגע אין מטרה להכנס להריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליצסטיות - תגובה
ד''ר יואב פלד02/07/2011הגלולות לא שנות את מצב השחלות
ככה נולדת ולא ניתן לשנות את זה
אם את לא מעוניינת בהריון קחי גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתחיל ליטול גלולות -עובדת זרהיאיר02/07/2011
שלום לכולם.
יש לי חברה, עובדת זרה שאינה ישראלית.
היא מעוניינת להתחיל ליטול גלולות למניעת היריון.
כיצד לעשות זאת? לאיזה רופא ללכת ע"מ לקבל מרשם /אבחון ?
אם אינני טועה היא שייכת לקופ"ח כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להתחיל ליטול גלולות -עובדת זרה - תגובה
ד''ר יואב פלד02/07/2011ללכת לרופא נשים בקופה
אפשר לברר ב *2700* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מיןnofar02/07/2011
שלום
התגלה אצלי HPV עם CIN 2-3
אני אמורה לעבור ביופסיה בעוד כחודש
האם מותר לי לקיים יחסי מין עד אז?
האם זה אומר שאני "מדבקת"?
האם בן זוגי צריך לשים קונדום? האם הוא כבר נגוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/07/2011את יכולה לקיים יחסי מין ללא חשש כמו מקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לפני הריוןיובל02/07/2011
מהו מרווח הזמן המומלץ לפני כניסה להריון, שבו האישה צריכה להפסיק לקחת תרופות שאינן מומלצות בהריון?
האם ישן תרופות שמומלץ להמנע מהן לגבר לפני/בזמן ההפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות לפני הריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/07/2011השאלש מאד מאד כללית, לכן חייבים לדון על כל תרופה באופן ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית להריוןעינת02/07/2011
שלום, מזה 3 שבועות אני סובלת מכאבים בבטן תחתונה צד ימין ובבדיקה מול רופא משפחה הוא טוען שזה גזים במעיים, כדורים שקיבלתי אינם עוזרים.
במקביל המחזור מאחר לי כבר 10 ימים כשחשוב לציין שביום המיועד היו לי הפרשות אדומות לשעה וזהו.
בבדיקה ביתית להריון לא היה סימן להריון, האם ייתכן וזו טעות?
או לחלופין מה מקור הכאבים הללו? האם תיתכן בעיה נשית אחרת?
תודה לכם,
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ביתית להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2011פני לבדיקת רופא נשים, ולבצוע אולטראסאונד של רחם ושחלות, ציסטה בשחלה ממקור הורמונלי יכולה לגרום לתופעות האלה שתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורעדי02/07/2011
שלום, קוראים לי עדי, אני עוד מעט בת 16 ואני בתולה. אני לא יודעת אם זה מתאים לכאן, אבל יש שאלה שמאוד מטרידה אותי..בתחילת החודש, שבוע אחרי המחזור שלי הייתי עם חבר שלי, והיינו במצב שכמעט שכבנו. זאת אומרת, הייתי בלי תחתונים וגם הוא והוא היה בלי קונדום, וזה נגע בי אבל לא הייתה ממש חדירה. הבעיה היא שהמחזור שלי מאחר בשבוע וחצי, הוא בדרך כלל מגיע בדיוק בזמן, ואני מתחילה להילחץ.
האם זה אפשרי שנכנסתי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2011סבירות נמוכה מאוד אלא אם היתה שפיכה ממש בפתח
אבל עשי בדיקת שתן להריון, יש בכל בית מרקחת ולא צריך לפנות לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונהשירה01/07/2011
שלום
כבר שבוע אני מרגישה כאבים קלים בבטן התחתונה.
הווסת שלי אמורה להופיע בעוד 4 ימים ואני לא פוסלת את הסיכוי להיות בהריון.
האם אלו יכולים להיות סימנים של הריון? למרות שאני לא מרגישה בסימנים נוספים כמו בחילה והתעייפות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן תחתונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2011לא בהכרח, חכי עד מועד המחזור ואז עשי בדיקת שתן להריון אם לא יגיע במועדו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חוזר ולאחר שבועיים ארוך מידינאוה01/07/2011
שלום רב
אני בת 49 ללא בעיות בריאותיות , המחזור שלי בדרך כלל סדיר
בתאריך ה8.6 קיבלתי מחזור שנמשך כשבוע
ולאחר שבועיים קיבלתי מחזור שנמשך כשבועיים בערך עד היום
מה עלי לעשות ?
תודה מראש נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חוזר ולאחר שבועיים ארוך מידי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2011פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת קדם וסתיתסיון01/07/2011
שלום,
לפני כל ווסת יש לי תסמונת קדם וסתית המאופיינת בגודש/כאב בשדיים ונפיחות וכאב קל בבלוטות שמתחת לבית השחי.
החודש, הווסת אמור להופיע עוד כשלושה ימים (אורך המחזור שלי נע בין 32-34 יום). אני רוצה לציין כי בעלי ואני מנסים להיכנס להריון, השאלה היא: האם אי הופעת התסמינים הרגילים יכולה להיות בגלל הריון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת קדם וסתית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2011אי אפשר לדעת , חכי עד מועד המחזור, אם יאחר עשי בדיקה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)