מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת גלולות יאז וכאבים ברגלחנה16/06/2011
אני בת 28, בריאה לא סובלת מליתר לחץ דם, סכרת, מחלות לב משפחתיות או מעודף שומנים בדם, הפסקתי לעשן לפני מס חודשים.
במשך 8 שנים נטלתי גלולות יסמין עד שהמיגרנות הפכו לבלתי נסבלות והפסקתי.
הגלולות עזרו לי מאוד משום שבלעדיין למחזור שלי יש חיים אחרים והוא לא הסתדר מאז שקיבלתי לראשונה בגיל 13.
בהמלצת רופא נשים החלפתי לגלולת "יאז". אני לוקחת כבר שבועיים וחייבת לציין שמגרנות אין בכלל אבל אתמול בפתאומיות הופיע כאב ברגל ונזכרתי שקראתי שהגלולות הללו בעלות סיכון גבוע ליצור קרישי דם ברגלים.
תוכלי ליעץ לי מה לעשות בשלב זה והם זה יכול להיות שאחרי כל כך הרבה שנים של נטילת גלולות יכול להווצר כריש דם עכשיו?
אני מקפידה לבצע בדיקות דם שגררתיות מידי 3 חודשים והן יוצאות תקינות
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות יאז וכאבים ברגל - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011אם הרגל כואבת ונפוחה זה הזמן לפנות במידי לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא לא נפוחה בכלל היא רק כואבת
חנה16/06/2011בעיקר בלילה
האם זה שהרגל לא נפוחה אומר שהכאב נובע ממקור אחר?
האם זה יתכן שיופיע קריש דם כתוצאה מנטילת גלולות ללא הסטוריה רפואית ולאחר שנטלתי גלולות יסמין 8 שנים?
תודה וסליחה על ההיסטריה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור במשך 9 ימיםרז16/06/2011
שלום ד"ר
אחותי בת 11 והתחילה לקבל מחזור לפני 4 חודשים ועד עכשיו המחזור שלה לא סדיר
שנית יש עוד משהו שמדאיג אותנו כאשר ב5 לחודש הזה (יוני) קיבלה מחזור וב10 לחודש היא הייתה נקייה. אך השבוע ב12 לחודש שוב קיבלה (באותו יום היה לה יום הולדת והיא רקדה הרבה) ושוב פעם יש לה דימום שממשיכה ל5 ימים. ואנחנו מודאגים מאוד והילדה לא רוצה לבוא לרופא.
דרך אגב יש קשר לוירוס פפילומה?
תוכל בבשקה להגיד לנו עד כמה זה לא נורמלי
תודה רבה לך
רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור במשך 9 ימים - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011לא קשור לוירוס
כדאי לפנות לרופא
הרופא לא מציץ לא בודק
רק ידאג שהמחזורים לא יציקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולותחנה16/06/2011
שלום ד"ר ליאורה
אני בת 28, בריאה לא סובלת מליתר לחץ דם, סכרת, מחלות לב משפחתיות או מעודף שומנים בדם, הפסקתי לעשן לפני מס חודשים.
במשך 8 שנים נטלתי גלולות יסמין עד שהמיגרנות הפכו לבלתי נסבלות והפסקתי.
הגלולות עזרו לי מאוד משום שבלעדיין למחזור שלי יש חיים אחרים והוא לא הסתדר מאז שקיבלתי לראשונה בגיל 13.
בהמלצת רופא נשים החלפתי לגלולת "יאז". אני לוקחת כבר שבועיים וחייבת לציין שמגרנות אין בכלל אבל אתמול בפתאומיות הופיע כאב ברגל ונזכרתי שקראתי שהגלולות הללו בעלות סיכון גבוע ליצור קרישי דם ברגלים.
תוכלי ליעץ לי מה לעשות בשלב זה והם זה יכול להיות שאחרי כל כך הרבה שנים של נטילת גלולות יכול להווצר כריש דם עכשיו?
אני מקפידה לבצע בדיקות דם שגררתיות מידי 3 חודשים והן יוצאות תקינות
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על הפניה לד"ר ליאורה לא שמתי
חנה16/06/2011לב שישנם רופאים נוספים שנותנים יעוץ בפורום
כמובן שיעוץ יתקבל מכולם בברכה
תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מרובותאורלי16/06/2011
שלום,
לפני מספר חודשים היו לי הפרשות מרובות והתברר שיש לי פטריה ואגינלית. עברתי 3 סדרות טיפולים אצל רופאת הנשים, ומשזה לא עזר, היא הפנתה אותי לטיפול תזונתי. התזונאית נתנה לי תפריט שמיועד לסובלים מקנדידה וכן כמוסות צמחים, פרוביוטיקה ונרות ואגינליים, ולאחר כשלושה חודשים הרגשתי שיפור משמעותי והיה נראה שזה עבר. אך אז שכחתי טמפון להמון זמן בפנים וההפרשות חזרו בצורה הרבה יותר חמורה ממה שהיה לי מלכתחילה, לכן המשכתי את הטיפול התזונתי, ואחרי חודשיים-שלושה עדיין אין שיפור. פניתי לרופאת נים שוב והבדיקה הגניקולוגית התגלתה תקינה:
Vaginal Yeast Culture אין צמיחת שמרים
Bacterial Vaginosis משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית
אך ההפרשות עדיין מרובות. מה יכול להיות שיש לי ומה עלי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מרובות - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011יש צורך לבדוק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דבר מוזריעל15/06/2011
היי, יש לי תופעה מוזרה
אני 9 חוד' אחרי לידה והיום כשהלכתי להתפנות בשירותים הרגשתי הרגשה מוזרה בפות
לא ייחסתי לזה חשיבות
וכעבור כמה פעמים שבהם נכנסתי שוב לשירותים וניגבתי עם הנייר טואלט הבנתי שאני מרגישה תחושת הירדמות בחלק השמאלי של הפות.
יש לציין שזה עבר לרגל ולישבן.
מה אני צריכה לעשות? וממה זה יכול לנבוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר מוזר - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/06/2011תפני לרופא המטפל, או תשליחי את התמונה במייל על מנת שנוכל לאבחן במה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מביכה...אפרת15/06/2011
שלום, אני בת 16 ואני בתולה ויש לי שאלה די מביכה,
כשאני מאוננת בזמן שאני גומרת יש לי הפרשות לבנות מוזרות, לפעמים גם לפני שאני גומרת
מה זה אומר? צריך לעשות עם זה משהו? והאם אפשר להפסיק את זה?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מביכה... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/06/2011זה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובה רינגתות15/06/2011
התחלתי שהשתמש בטבעת וגינלית למניעת הריון, אך היא די מפריע באת קיום היחסים, השאלה שלי היא האם אפשר להוציא אותה בזמן קיום היחסים (פחות מ-3 שעות)
ובכללי אני השתמשתי בגלולות במשך כ-שנתיים עד שנכנסתי להריון, עשיתי הפלה וחזרתי לגלולות, ועכשיו עברתי לטבעת. זה מאד משפיע לי על החשק, מה ניתן לעשות חוץ מקונדומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובה רינג - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/20111 כן
2 לשנות גללות או התקן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לגילוי הריון---דחוףעינב15/06/2011
שלום מחר אני עודשה בדיקת דם לבדוק האם אני בהריון.
האם עלי להיות בצום?
האם יש לקום מספר שעות לפני בדיקת הדם- אם כן כמה זמן? הבדיקה בשעה: 8:50
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לגילוי הריון---דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/06/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת התקןרעות15/06/2011
שלום.
רציתי לדעת באיזה שלב בחודש מוציאים התקן-בזמן מחזור, לפני או אחרי?
ותוך כמה זמן לאחר הוצאת התקן ללא הורמונים הריון יכול להקלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת התקן - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011אפשר להוציא מתי שרוצים
חודש אחרי זה ניתן להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה ממש דחופה!מור15/06/2011
נטלתי גלולות במשך 5 חודשים והפסקתי עקב תופעות לוואי .
הפסקתי את הנטילה לפני שבועיים.
קיבלתי מחזור ושבוע לאחר מכן שסיים המחזור קיימתי יחסים לא מוגנים .
יום לאחר מכן לקחתי פוסטינור .
5 ימים לאחר מכן קיבלתי מחזור בצבע שחור וזה ממש מלחיץ אותי
כי רשום שזה לא טוב בעלון של הפוסטינור
רציתי לדעת מה לעשות ואם יש צורך לגשת לרופא ולהילחץ שמשהו לא בסדר?
ממש דחוף לי תשובה , תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה ממש דחופה! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/06/2011כן, תפני לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליטיסטיות -דחוףףףףףףמרינה15/06/2011
שלום! אני בת 20 . אובחנו אצלי שחלות פוליטיסטיות. עקב זה אני לוקחת "דיאנה". אני החלפתי הרבה מאוד גלולות לטיפול הבעיה, אך כולם אחרי חודש גורמות לכך שאני מקבלת מחזור פעמיים בחודש. אחרי שבועיים ועוד פעם. הרופא נתן לקחת יחד עם דיאנה ESTROFEM. האם זה טיפול מקובל? האם יש לזה תופעות לווי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליטיסטיות -דחוףףףףףף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/06/2011אנו לא מטפלים דרך האינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליטיסטיות -דחוףףףףףף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/06/2011אנו לא מטפלים דרך האינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ינו דקטריןלירי15/06/2011
שלום,הייתה לי דלקת בנרתיק והרופא רשם לי ג'ינו דקטרין (נרות) לשלושה ימים,ודרמקומבין. סיימתי את הטיפול בנרות ביום שבת (שמתי את הנר האחרון) סבלתי מכאבי בטן תחתונה כמו שרשום בעלון המידע של התרופה,אבל פתאום אתמול הבוקר הופיע כתם דם (והווסת שלי עוד רחוקה),וגם היום יש הפרשות חומות. האם זה יכול להיות מהנרות למרות שסיימתי את הטיפול,או אולי מהמשחה דרמקומבין (שבה אני עדיין משתמשת)???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ינו דקטרין - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/06/2011הנרות לא אמורות לגרום לדימומים,
יתכן ומדובר בשינויים הורמנאלים במידה ודימומם חריג נמשך יש להבדק ע"י רופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיסמדר15/06/2011
האם זה מסוכן לטול גלולות כאשר לוקחים אנטיביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטי - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/06/2011יעילות הגלולות נפגמת בזמן נטילת אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפעת15/06/2011
אני ובעלי מנסים " להיכנס " להריון.
לפני כמה שבועות הופיע לי במשך מספר ימים
דימום מאוד חזק , ויחד איתו נפלו לי כמה חתיכות
גושים כאלה ספוגי דם
האם זה מלמד שעברתי הפלה ?
או שחתיכות יכולות לצאת גם בזמן מחזור?
תודה יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/06/2011לא מחייב אם כי בהחלט ויתכן מדובר בדימום כתוצאה מהפלה או דימום מוגבר בעת מחזור
בשל אי סדירות במחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/06/2011האם את באמת חושבת שניתן לענות לך לפי התאורים שלך? הרי מדובר בדבר כ"כ חשוב ואת מבקשת איבחון איטרנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לי
יולי16/06/2011היי, גם לי היה ככה, הייתי בטוחה שזה מחזור ואח"כ הסתבר שאני בהריון בכלל...
לכי לרופא נשים שיבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניסטיל ג'ל והרמונטיעל15/06/2011
שלום, ברצוני לדעת האם אפשר למרוח פניסטיל ג'ל בזמן שימוש בגלולות הרמונט? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניסטיל ג'ל והרמונט - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)