מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות מינסנעמה13/06/2011
יצאתי לחופשה בת יומיים ושכחתי לקחת גלולות איתי.כלומר פיספסתי שתי גלולות.
הייתי באמצע החפיסה בגלולה מספר 17 . כשחזרתי הביתה קיבלתי מחזור.
המחזור הקדים לי ,להתחיל חפיסה חדשה של גלולות? מה לעשות מכאן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011המשיכי כלולות כרגיל
שמרי עם קונדום שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתJane13/06/2011
שלום!
אני בשבוע שמיני להריון. התחלתי לקחת חומצה פולית 3 חודשים לפני ההריון, אך היות והייתה לי חומצה פולית 5 mg בבית - לקחתי את המינון הזה בלי להתייעץ עם רופא. טרם הייתי אצל הגניקולוג, התכוונתי לבקרו השבוע, ופתאום באחד המאמרים באינטרנט קראתי שזה לא המינון הנכון לנשים הרות.
נבהלתי מאוד, האם קיים סיכון לעובר בלקיחת חומצה פולית במינון כל כך גבוה - 5mg ולא כפי שמומלץ בד"כ?
יצא שלקחתי חומצה פולית 5 mg כבר במשך 5 חודשים. האם להפסיק בכלל או לעבור למינון המומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/20115 מ"ג זה המינון הנכון !!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש באיבר המיןמיכל13/06/2011
שלום רב,
היום גיליתי 2 גושים פנימיים אחד בחלק העליון של איבר המין בחיבור בין השפתיים ועוד אחד בשפה הימנית למטה...
הגוש הוא פנימי, מתחת לעור והוא קשה כמו גולה
האם זה דבר מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש באיבר המין - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011לא ניתן לדעת ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעתתות12/06/2011
התחלתי שהשתמש בטבעת וגינלית למניעת הריון, אך היא די מפריע באת קיום היחסים, השאלה שלי היא האם אפשר להוציא אותה בזמן קיום היחסים (פחות מ-3 שעות)
ובכללי אני השתמשתי בגלולות במשך כ-שנתיים עד שנכנסתי להריון, עשיתי הפלה וחזרתי לגלולות, ועכשיו עברתי לטבעת. זה מאד משפיע לי על החשק, מה ניתן לעשות חוץ מקונדומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכלי לקבל
שני13/06/2011איזה קטע... הנושא ממש עלה לכותרות
ממליצה לך להתקשר *4929 ולשאול, תענה לך אחות שמוסמכת לנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטמות שקועותאלה12/06/2011
שלום, אני בת 18 ותמיד ראיתי שהצורה של הפטמות שלי שונה ("לא בולטת") ואכן גיליתי שזה מושג קיים, מה שנקרא "פטמות שקועות"
הן נהיות בולטות מעד בקור או בזמן גירוי מיני אך במצב רגיל הן שקועות.
רציתי לדעת האם אני צריכה ללכת להיבדק אצל רופא נשים (אני לא מתכוונת להכנס להריון כרגע, אלא רק כבדיקה לדעת שזה בסדר) והאם זה משהו שניתן לפתור(שלא בניתוח פלסטי)?
האם זה 'נורמאלי'? איך אוכל לדעת אם אני אוכל להניק? (לא כרגע כמובן אלא בעתיד)
האם זה יכול להגיד משהו על בעיה גניקולוגית אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות שקועות - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011לא להתרגש
אין צורך בבדיקה
המשיכי את חייך כרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול עובריםקרן12/06/2011
שלום רב
אני בת 25 מטפלת ב IVF -ICSI
החזירו לי 3 עוברים מוקפאים ב 29/05 לאחר 12 יום בדיקת דם בטא- 508 לאחר יומיים בטא - 1200
אני אמא לילדה בת שנתיים גם מIVF - בהריון עם הבת שלי הייתי בשמירת הריון משבוע 22 בגלל התקצרות בצואר הרחם 12 מ"מ
אני כרגע מאוד חוששת שזה תאומים, ואני נורא מפחדת בגלל היסטוריה של התקצרות צואר הרחם שזה תוביל ללידה מוקדמת עם הריון תאומים.
האם במידה וזה אכן תאומים ואני ארצה לעשות דילול לעובר אחד תיהיה לי בעיה עם הועדה להפסקת, האם יכול להיות שלא יסכימו לעבור דילול לעובר אחד?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול עוברים - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011אם יהייו תאומים ישקלו את העיניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יש ליטול את חפיסת הגלולות הבאהיפית12/06/2011
אני נוטלת גלולות מסוג מינס, האם נכון להתחיל ליטול את החפיסה הבאה מיד בסיום החפיסה הראשונה, יום לאחר נטילת גלולה 28, או בתום המחזור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי יש ליטול את חפיסת הגלולות הבאה - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011מיד לאחר תום החבילה ה ראשונה
לוקחים ברצף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי!! גלולות עזרה בבקשהSM12/06/2011
שלום אני בת 23 אמא לשלושה ילדים
אחרי שלושה החלטתי לקחת הפסקה קצרה אחרי שלא קיבלתי מחזור כבר מהחתונה כי תמיד זה היה הריון-הנקה לידה הירון הנקה לידה הריון הנקה לידה :)
בכל אופן אנחנו כבר בערך שמונה חודשים מונעים באופן "טבעי" נרות כאלה ששמים חצי שעה לפני...
מה שקרה זה שמאז שקיבלתי השתבש לי הכל ממש נהיו לי פצעים שבחיים לא היו לי ואיחורים ופעם אחת הקדים לי מאד קיבלתי אחרי 16 יום.... ולפני זה אחרי 43 יום.. בקיצור בלאגן שלם
מה שהכי הפריע לי זה הפצעים המפחידים שנהיו לי בפנים שלעולם לא היו לי
הלכתי לרופאת נשים והיא הביאה לי גלולות כי היא אמרה שזה יסדר לי את המחזור וגם את הפצעים.. זה נקרא "אסטל" השאלה אם זה באמת נכון
והאם מישהו פה מכיר כל מיני תופעות לוואי של הגלולות האלה?
השמנה? דימומים? דיכאון? אני יודעת מה אני ממש מפחדת מגלולות אם לא הפצעים לא הייתי נוגעת בהם
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
SM12/06/2011הרופאה נתנה לי מרשם לשלושה חודשים לקחתי רק אחד.. אני יכולה להפסיק על דעת עצמי לאחר חודש או חודשיים? זה לא מסוכן?
אני דווקא רוצה להכנס לךהריון בקרוב מה שמונע ממני זה עוד 5 קילו וכל הפצעים שנוצרו לי...
השאלה אם באמת הגלולות האלה יסיעו במשהו תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצהההה
SM13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי????????? יש סיכוי לתגובה?
SM20/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינורל.12/06/2011
שלום. קיימתי יחסי מין עם מישהו והוא גמר בתוכי. אני 18 יום לאחר מחזור, ומקבלת מחזור כל 30 וכמה ימים. האם לקחת פוסטינור? אני לא לוקחת גלולות בד"כ.
כמו כן, התופעות לוואי שכתובות בהסבר הן תופעות לוואי שקורות תמיד אחרי לקיחת הגלולה? או שרק יכולות להיות אבל לא חובה?
אשמח לתשובה מיידית!!! זה דחוף!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את חייבת לקח, ללא ספק!
שיר12/06/2011ככל שתקדימי לקחת ככה הוא יעיל יותר. הביוץ לא מדויק כמו שעון שויצרי ,והוא גמר בפנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור- תגובה
ל.12/06/2011לקחתי תכדור כשעתיים אחרי.
מה שמלחיץ אותי זה התופעות לוואי... בחילות וכו'.. ועד כמה יכול המחזור להשתבש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- זה דחוף!!!
ל.13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב!!!
ל.14/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי, יהיה בסדר
יולי14/06/2011לא מחייב שיהיו תופעות לוואי, אבל אולי ישתבש קצת המחזור, אל תדאגי. לקחתי פעמיים בחיי... בשעתיים הראשונות אחרי שלוקחים אסור להקיא גם אם יש בחילה, מכיוון שהכדור חייב להיספג בגוף על מנת לקבל פעולה רצויה- מניעת הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להביןנורית12/06/2011
שלום רב,
ותודה על הפורום הנפלא ועל הקדשת זמנכם,
אני בת 38 ואם לארבעה שהקטנה בת 4 ,
לפני כחצי שנה קיבלתי מרופא הנשים שלי גלולות"הרמונט" להסדרת הדימומים והפרשות חומות לא סדירות אחריי מחזור ואכן הגלולות מבצעות את עבודתן מעולה ואין לי מאז הפרשות חומות או דימומים.
בבדיקה שהוא ערך גילה גם מיומה מאוד קטנה אך אמר כי הגלולות מקטינות מיומה האין יתכן הדבר???
בנוסף רציתי לשאול אם ארצה שוב להיכנס להריון האם זה נכון שמפסיקים גלולות הסיכוי להכנס להריון הוא מהיר יותר(בעבר לקח לי זמן להיקלט)???
והאם מסוכן להיקלט להריון עם מיומה אפילו שהיא קטנה???
בתודה מראש אושרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שהקפצתי
נורית15/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להבין - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011למיומה הקטנה אין כל משמעות להריון הבא
כל הריון הוא "סיפור אחר"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר סיום וסתאני12/06/2011
שלום
אני בת 31. נוטלת גלולות כ 13 שנים. בחודש שעבר עשיתי בדיקת PAP, בנוסף התלחתי לקחת חומצה פולית במקביל לגלולות (טרם התקבלה החלטה סופית בנושא). ביום חמישי האחרון, בתום הוסת, התחלתי לקחת חפיסה חדשה של גלולות . היה קיום יחסי מין לאחר סיום הוסת.
היום יש לי דימום קל. לא מלווה בכאבי בטן. ממה זה יכול לנבוע ? ועל מה זה יכול להצביע? ( באינטרנט יש יותר מדי כתבות מפחידות בנושא) האם יש צורך בפנייה דחופה לרופא ? (הרופא שלי נמצא בחו"ל) .
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל תגובה כאן?
אני19/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדתעילום שם12/06/2011
הוצאתי את ההתקן ללא ידיעת בעלי כדי להיכנס להריון וביקשתי מהראפאה כדורים למניעת הריון.
רציתי לדעת אם אני משתפת את רופאת הנשים שלי על כך שאני רוצה להיכנס להריון ללא ידיעת בעלי אם זה נשאר חסוי בינינו ואסור לה להגיד לבעלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/06/2011כול נושא הזוגיות אינו קשור לרופא נשים או משפחה על כן המידע שאת חולקת עם בן זוגך אינו רלוונטי לטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לקחת פוסטינוררותם12/06/2011
שלום,
אני לוקחת גלולות מינס, וביום שישי שכחתי לקחת את גלולה שהיא הייתה הגלולה האחרונה שבחפיסה לפני הגלולות הלבנות, ויום למחרת (שבת) קיימתי יחסים ללא הגנה. בלילה יום שבת לאחר קיום היחסים הבחנתי שפספסתי את הגלולה האחרונה של יום שישי ולקחתי אותה ביום שבת למרות שכבר עברו מעל 16 שעות מהשעה שהייתי צריכה לקחת את הגלולה..
האם אני צריכה לקחת פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לקחת פוסטינור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/06/2011בכול מקרה של החסרת גלולות הסיכוי להריון גדל ועל כן לא צריך ליטול שום סיכון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור
רותם12/06/2011גם אם אני סיימתי כבר את כל החפיסה וזאת הייתה הגלולה האחרונה, ואני צריכה לקבל מחזור בימים הקרובים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נוחות במהלך קיום יחסיםא.12/06/2011
שלום,
אני בת 22
במהלך החדירה אני מרגישה מעט אי נוחות במקום נקודתי כאילו יש איזשהו משהו שמפריע שם ומכאיב לי.
מה זה יכול להיות? האם יכול להיות שזה גידול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות במהלך קיום יחסים - תגובה
ד''ר יואב פלד16/06/2011לא ניראה שיש לך גידול !!
פני להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לגז ראדון וגזי מכוניות בהריוןJane12/06/2011
שלום!
אני בתחילת ההריון - שבוע שביעי ולכן מודאגת מאוד.
אני עובדת בבית החולים "איכילוב" וחונה בחניה תת קרקעית (עד קומה מינוס 7). נורא מחניק שם ולא מאוורר. האם אפשרית שם פליטת גז ראדון והצטברותו בכמויות גבוהות ומסוכנות לעובר?
האם זה מסוכן לעובר לשהות אפילו 10-15 דקות ביום בחניה תת קרקעית מבחינת פליטת גזים של מכוניות וגז ראדון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
יולי12/06/2011תפני את השאלה הזו לפורום של רפואה תעסוקתית, יש פה כזה. לא נראה שזה ממש מסוכן בכמויות שתיארת, תחפשי בגוגל יש לך רשימה של איזה חומרים לא כדאי להיחסף בהריון, אני פשוט מהנדסת ועובדת במעבדה אפילו עם חומרים שרשום שם שאסור, אבל הייתי אצל רופא תעסוקתי והוא אמר שאין כל סכנה. לגבי פליטת מכוניות אז זה בנזן או נגזרותיו וברשימה רשום שאסור, אבל רופא תעסוקתי אמר לי שהכוונה זה להיחסף כמו בתחנת דלק אם בכמות שאת מתארת זה בסדר. בכל אופן אם את לא רגועה תתיעצי בפורום רפואה תעסוקתית או תלכי לרופא תעסוקתי או תחני בחנייה אחרת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לגז ראדון
Jane12/06/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לגז ראדון וגזי מכוניות בהריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/06/2011לא ידוע לי על הקשר
ניתן לפנותלמרכז מידע רעלים
04-8541900
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)