מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות בשדמירב רזין27/05/2011
הנני החלפתי גלולות (מהנקה ליסמין) זוהי החבילה השלישית שלי והתחילה לי רגישות בשד אחד. על ידי מישוש לא מרגישה שום גוש. האם זה יכול להיות מהגלולות או שחס וחלילה תסמין של סרטן השד? הנני בת 39.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בשד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2011סרטן לא מאופין ברגישות בשד ולכן קודם כל הרגעי. יכול להיות שאת צריכה לעבור לגלולות עם קצת פחות הורמונים. פני לבדיקת חירורג שד - אולי יש ציסטה קטנה שגורמת לכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תקין - דימום רב כולל גושיםא.ג27/05/2011
שלום רב
לפני מספר ימים הלכתי לבדיקה בעקבות דימום קל ,באולטרסאונד גילו כי העובר לא מתפתח אין דופק ולדברי הרופא העובר לא תקין ויש לבצע הפלה , הדימום גובר מיום ליום התיחילו לי גושי דם בנוסף , האם יהיה לי הפלה טבעית ? האם לא יהיה צורך הגרידה ? אודה לתשובה מהירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא תקין - דימום רב כולל גושים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2011אי אפדשר לדעת מראש אם ההריון יפלט כולו ועל כן פני בשבוע הבא שוב לבדיקת אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לא סדירה ופעילות גופניתטליה27/05/2011
שלום רב!
אני בת 27, בריאה בדרך כלל, עד גיל 24 הוסת שלי לא הייתה סדירה אולם בשנתיים לאחר מכן היא הופיעה באופן סדיר במועדים מדוייקים וללא התערבות רפואית.
מזה כשנה שאני עוסקת בפעילות גופנית אינטנסיבית הכוללת הרמת משקולות וריצה (עד 10 קילומטרים). במהלך השנה הזו מסת השריר שלי גדלה להפליא (ביחס לבחורות אחרות שמתאמנות).
במהלך השנה האחרונה הופיעה אצלי הוסת רק כשלוש פעמים.
כן אני נוטלת תוסף תזונה בשם "Gold Standard 100% Casein" ומקפידה על תזונה נכונה הכוללת את כל אבות המזון וצריכת כמות הקלוריות בהתאם לאימונים אותם אני מבצעת.
אני מבקשת לדעת האם קיים קשר בין הפעילות הגופנית אותה אני מבצעת ו/או תוסף התזונה לבין אי סדירות הוסת.
אודה לכם בעד תשובתכם,
טליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לא סדירה ופעילות גופנית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2011אין קשר בין תוסף המזון להפרעות במחזור. צריך לבדוק אם לא ירדה לך מסת שומן חיונית שזו חשובה לפעילות הורמונלית תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקיםרחל27/05/2011
שלום שמי רחל לפני כחצי שנה התחיל לי כאבים בקיום יחסיי מין בהתחלה אמרו לי שאין לי כלום אחר כך אמרו לי שזה פיטרייה ודלקת קיבלתי טיפול הדלקת והפיטרייה עברה אבל הכאבים לא כרגע אני סובלת כבר חצי שנה כאבים ממש חזקים ואין לי מושג ממה זה יש לציין שאני 9 חודשיים אחרי ניתוח קיסרי האם יכול להיות קשר בין הדברים בבקשה תעזור לי ד"ר......רחל המודאגת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2011האם את מניקה? הנקה יכולה לגרום ליובש בנרתיק ולכאבים. פני לבדיקה אצל רופאי נשים המומחים במחלות העריה כדי לבדוק מדוע יש לך כאבים. יכול להיות מצב של ירידה באסטרוגן או התפתחות של וסטיבוליטיס שלאחר לידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים אחרי פוסטינורמרינה26/05/2011
לקחתי פוסטינור לפני כשבועיים לאחר כשישה ימים התחילו דימומים לא כבדים ועדיין לא הסתיימו,האם זה בסדר? זה נראה שזה הולך ומתמעט ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים אחרי פוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2011יכול לקרות אחרי פוסטינור דימומים לא סדירים או עיכוב במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאור26/05/2011
שלום
נמצאת ביום השמיני לפני טיפולי הזרעה.
כרגע הזקיקים 6-7 מ"מ.
FSH 9.7
ESTRODIL 258
LH 3.9
לפי הנתונים מתי אפשר להעריך זמן ביוץ להזרעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2011הביוץ אינו קרוב זה בטוח, עשי בדיקה חוזרת בתחילת שבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של 5 ימים בנטילת חפיסת גלולותאנה26/05/2011
מה עלי לעשות אם פספסתי ב-5 ימים את ההתחלה של חפיסת גלולות חדשה?
האם לקחת את החבילה עד הסוף?
האם כל החודש להשתמש בקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור של 5 ימים בנטילת חפיסת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2011את לא מוגנת החודש ועל כן קחי קונדומים,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז האם צריך לקחת את הגלולות החודש?
אנה27/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב טבעת וגינליתתות26/05/2011
אני מסיימת לקחת את הגלולות של החודש מחר וברצוני לעבור לטבעת וגינלית. השאלה שלי היא האם אני צריכה לשים אותה ביום הראשון של הדימום או לחכות למחזור שיגיע?. מאד מחכה לתשובה, כבר פעמים שאלתי אך לא קיבלתי תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב טבעת וגינלית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2011שימי ביום הראשון של הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת
תות28/05/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור שלא נגמרנעם26/05/2011
שלום וברכה.
אני כרגע במחזור אחרי פרוברה, פעם ראשונה עם מדבקת אוורה.
הדימום התחיל ביום ראשון שעבר (!). חשבתי שהוא כבר הסתיים, אך הוא חוזר (לא הכתמות, דימום) וממשיך, נעלם לעוד יום ושוב חוזר.
האם זו עדיין הסתגלות של הגוף להורמונים החדשים (לפני כן הייתי על גלולות סרז'ט, אך המחזור הזה הוא אחרי חודשיים ללא גלולות) - או שזה מצב שדורש להגיע לרופא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור שלא נגמר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2011יכול להיות התרגלות של הגוף למדבקות. המשיכי והתעלמי החודש, אם ימשיך בחודש הבא פני לרופא נשים להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך, המחזור שלא נגמר
נעם28/05/2011שלום ותודה לך על תשובתך.
ברשותך, שאלת המשך: ביום שישי הקרוב עלי להוריד את המדבקה האחרונה לחודש. בינתיים, הדימום עדיין נמשך (מחר כבר שבועיים). השאלה אם להוריד את המדבקה כפי שצריך, בסוף השבוע הקרוב, או "למשוך" למשך שבוע או שבועיים נוספים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך, המחזור שלא נגמר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2011הורידי לפי ההוראות, אין טעם למשוך אם יש לך כל הזמן דימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות - מינסמיטל26/05/2011
שלום רב
אני משתמשת במינס כבר 6 שנים
יש בחבילה את ה 4 הכדורים הלבנים הלא פעילים
אני חייבת לקחת אותם ??
כבר הרגלתי את עצמי כמה שנים טובות לא לקחת אותן בכלל כי אני תמיד מסיימת ביום שלישי בשבוע ומתחילה ביום ראשון בשבוע הבא.
האם אי לקיחת הגלולות הלבנות מהווה סיכון ? או הריון ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - מינס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2011אם את זוכרת ממתי להתחיל את החפיסה החדשה כעבור 4 ימים של הפסקה את לא חייבת לקחת אותן ,
הן לא מכילות חומר פעיל (את עושה אבל הפסקה ארוכה מידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי משהו בתשובתך
מיטל29/05/2011ציינת " את עושה הפסקה גדולה מדי ..."
ממש בסוף התשובה
מה כוונתך ??
אני עושה הפסקה של 4 ימים בהם אני מקבלת ואז שוב לוקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות-25/05/2011
היי,
לפני כחודש וחצי שכחתי לקחת 2 גלולות והפסקתי את החפיסה (לפי ההוראות של פמינט שאחרי זה גיליתי שהן לא נכונות), קיבלתי את המחזור של הגלולות והרופאה שלי אמרה לי לחכות למחזור האמיתי ואז לחזור לקחת גלולות.
אחרי חודש קיבלתי שוב מחזור והתחלתי בחפיסה חדשה אבל המחזור נגמר אחרי יום וחצי.
האם זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, ממה שאני ראיתי באתר של פמינט..
יפעת26/05/2011כי היה לי לא מזמן אותו הדבר, זה שאם עברו יותר מ-12 שעות ולא לקחת גלולה אז בעיקרון את לא מוגנת, אבל גם כתוב שאת צריכה להמשיך לקחת גלולות כרגיל עד סוף החודש..אז מה לא נכון בזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2011המשיכי את הגלולות כרגיל. התעלמי ממשך הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בנובורינגיעלה25/05/2011
שלום התחלתי את השימוש בנובורינג בפעם הראשונה השבוע לאחר שימוש בגלולות יסמין כשנה וחצי
רופא נשים נתן לי מרשם ומכיון שהייתי יום-יומיים לפני מחזור אמר לי להתחיל להשתמש בטבעת ביום הראשון של המחזור...
מכיון שכבר באותו היום הופיע דימום מיהרתי לרכוש את הטבעת ולהכניס אותה לשימוש
רק עכשיו (יום וקצת אחרי) אני מתעמקת בהוראות ואני רואה שלפי מה שכתוב למעשה הייתי צריכה להכניס אותה באותו יום של תחילת החפיסה מחדש (כלומר 4 ימים בערך מהכנסת הטבעת)- מה ההשפעה של מצב כזה על הדימום? האם אמור להעלם בגלל הטבעת? האם אהיה מוגנת בחודש הקרוב?
יש סיכוי שהדימום יזיק לטבעת? או שהטבעת תגרום לבעיות\זיהום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בנובורינג - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2011את מוגנת כבר בחודש הראשון, הדימום לא יזיר לנוברינג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור דחוףרינה25/05/2011
בת 31 אם ל3 ילדים כולם קיסרי מניקה את הבן שלי בן שנה ו5 חודשים וכל חודש מקבלת מחזור הבעיה שלי שהמחזור שלי כל הזמן אפילו לפני הלידה יש מחזור חזק שנמשך 7 ימים וגם זה נמשך אחרי הלידה השלישית אבל ב5 החודשים האחרונים היה לי מחזור ממש חלש גם נמשך 7 ימים אבל עם פחות דימום ואפילו כאבי מחזור לא הייתי מרגישה אבל החודש הזה קיבלתי מחזור עם דימום חזק כאילו הוא חזר כמו שהיה קודם ועם כאבי בטן שאפילו אני ביום הרביעי למחזור ועדיין מרגישה כאבים השאלה שלי האם בגלל שאני מניקה משתנה המחזור שלי או שההנקה לא מפריעה? וטוב לציין שאני לא משתמשת באף אמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור דחוף
רינה25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור דחוף
רינה28/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור דחוף - תגובה
ד''ר יואב פלד28/05/2011קרוב לודאי שזב בשל ההנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אנטיביוטיקה דיספטיל פורטה מפריעה להגנת הגלולות?ד``ר ליאורה אברמוב25/05/2011
שלום.
האם אנטיביוטיקה דיספטיל פורטה מפריעה להגנת הגלולות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה
עדי29/05/2011בבקשה תענו לי.. כמה פעמים הקפצתי את ההודעה הזו.. זה חשוב לי..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני שוהה בחול אז השאלה דחופהענת2425/05/2011
אנני יכולה לגשת לרופא כי אין לי ביטוח ריפואי בארץ שאני שוהה בה.
הווסת שלי תקינה, אנני לוקחת כרגע גלולות כי ניגמרו לי ממש עכשיו אבל אמא שלי דואגת לישלוח לי מהארץ. יש לי חבר שנתיים ויחסי מין 4-5 פעמים בשבוע.
בכללי אני בריאה לגמרי.
לאחרונה יש לי המון הפרשות מהנרתיק בצבע צהבהב... לא חום ולא אדום..
אפשרות שמייצרות ריח רע ואי נעימות.
אנני יודעת מה לעשות האם יש שם של תרופה שאני יכולה לירכוש מבית מרקחת? ממה זה נוצר?
יש לציין שאני מיתקלחת פעמיים ביום...
בבקשה עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
יולי25/05/2011האם ההפרשות מלוות בגרד וצריבה? אולי זה פטריה. בעקרון לא נראה לי שאפשר להגיד מה זה ללא בדיקה. בד"כ נהוג לקחת תרבית מהנרתיק בשביל לאבחן. אם זו פטריה, אז באנגלית זה פונגוס, ואת יכולה לבקש משהו נגד fungal infection
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)