מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור משמעותי במחזור ללא הריוןאביבית29/05/2011
הפסקתי גלולות לפני כשבעה חודשים. המחזור היה מופיע לאחר הפסקת הגלולות באופן סדיר.. ממש כמו שעון גל עשירי בכל חודש והיה נמשך כשבעה ימים ממש כמו עם הגלולות...
לפני כשלושה חודשים הוא התחיל להופיע באיחור של יום יומיים ונמשך 4 ימים בלבד ממש כמו לפני נטילת הגלולות...
הייתי אמורה לקבל ב14.5 עד ליום זה טרם קיבלתי. ערכתי בדיקה ביתית יצאה שלילי לפני כשבוע ימים בדיוק ערכתי בדיקת דם לגילוי הריון ונמצא B >5
אני מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה... אנא עיזרו לי....
האם הגלולות הרסו לי את הפוריות? האם יכול להיות שאני עדיין בהריון?
סליחה על אורך הסיפור.. פשוט אובדת עצות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לחכות
יולי31/05/2011היי, לא נכנסים להריון תוך שנייה, יש לנסות שנה או שנה וחצי,אבל ממש לספור ימי ביוץ וכו'...אם לא נקלט אז יש לעשות בדיקות, שיבדוק את הזרע שלו וכו'...גם את.
לפי סטטיסטיקה, ב3 חודשים ראשונים נכנסים להריון כ30% מהזוגות,לאחר חצי שנה עד 70% ולאחר שנה 95%. אל תדאגי, עוד לא ניסיתם מספיק זמן, אל תלחצי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור משמעותי במחזור ללא הריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/06/2011במקרה שלך לא תוכלי לקבל שום עזרה מחברי הפורום. בבקשה תפני לרופא המטפל לבירור מתאים של הבעיה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה חזקה לאחר מגע מיניעדי29/05/2011
בשבועיים האחרונים אני סובלת מצריבה ובמיוחד בזמן השתן לאחר קיום יחסי מין, זה קורה לי רק בזמן האחרון אבל אין שום שינוי ביחסים הכל נעשה כרגיל.
ממה נגרמת הצריבה ואיך אפשר למנוע אותה?
תודה רבה. עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה חזקה לאחר מגע מיני - תגובה
ד''ר יואב פלד29/05/2011קשה לדעת ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת מירנה ללא חוטמירי29/05/2011
הנני בת 28 נשואה ללא ילדים. התקנתי מירנה לפני כשנה עם הרבה כאבים בהחדרה וכשבוע לאחריה.
כיום, בבדיקות אצל גיניקולוג לא ניתן לראות את החוט אך ההתקן במקום. נאמר לי כי על-מנת להוציא את ההתקן אצטרך להגיע למיון.
מה הפרוצדורה בהוצאה מהסוג הזה של ההתקן? האם יש סיכון כי ישפיע על יכולתי להיכנס להריון בעתיד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת מירנה ללא חוט - תגובה
ד''ר יואב פלד29/05/2011ניתן לשלוף את ההתקן גם שלא רואים אתהחוט על ידי מכשיר מתאים
הדבר לא משפיע על יכולתך להרות
את יכולה להתקשר לטלפון שמופיעאחרי חתימתי ולהוציא את ההתקן במהירות ובבטיחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים מפוסטינור כבר שבועיים!!!מרינה -29/05/2011
לקחתי פוסטינור שבוע אחרי שקיבלתי מחזור ,לאחר כשישה ימים התחיל דימום חום כזה עם גושים לעיתים ולא נגמר ,הדימום כבר נמשך כ- 10 ימים,האם זה נורמלי,אני מאוד לחוצה ,לקחתי בעבר פוסטינור ולא היה לי דימומים ,יכול להיות שאלו דימומים לא קשורים ? תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים מפוסטינור כבר שבועיים!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2011פוסטינור יכול לגרום לדימום לא סדיר, אם ימשך פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה שלא נענתהט29/05/2011
אני בת 27. הפסקתי לקחת גלולות (מרסילון) לפני כחודש, לאחר שימוש בהן לאורך מספר שנים.
קיבלתי מחזור ב-10 לחודש מאי ואתמול החל לי שוב פעם דימום שנראה כמו מחזור.
יש לי כאבים בבטן התחתונה (גם באיזור 2 השחלות) כבר מספר ימים ויום לפני תחילת הדימום (לפני יומיים) נבדקתי אצל רופא נשים במיון והוא אמר שהכל תקין והוא גם לא רואה ביוץ (עשה לי אולטרסאונד גם).
האם הדימום והכאבים יכולים להיות כתוצאה משינויים הורמונליים בעקבות הפסקת הגלולות או שזה יכול להיות כתוצאה ממשהו אחר (רצוי לציין שגם עברתי בדיקת PAP לפני מספר חודשים והיא יצאה תקינה גם כן). האם יכול להיות שמקבלים פעמיים מחזור באותו חודש כתוצאה משינויים אלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה שלא נענתה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2011לאחר הפסקת גלולות אינך מאוזנת כנראה הורמונלית עדיין ולכן דימום פעמיים בחודש. המתיני עוד חודש ואם ימשכו השבושים פני ליעוץ רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבל כבר נטלתי מטרוג'יל דרך הפהשפרה29/05/2011
למשך שבוע שלם.
צריכה שוב??
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה זה קפץ לי... זה המשך לתשובת
שפרה29/05/2011ד"ר יואב פלד מלמטה.... זיהום ואגינלי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה הקשורה בבדיקת היריון.מעיין29/05/2011
ביצעתי בדיקת דם על מנת לבדוק האם אני בהיריון, שלושה ימים אחרי האיחור.
היא יצאה שלילית האם זוהי התוצאה המדוקיית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה הקשורה בבדיקת היריון. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2011כן, אם המחזורים שלך סדירים והביוץ אמור היה להיות לפני כשבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר ליאורה המשךךךךךך!!
מעיין29/05/2011לא בדיוק הבנתי מה הכוונה ב-אם הביץ היה צריך להיות לפני שבועיים.
המחזור שלי בדרך כלל סדיר וכששמתי לב שהוא מאור ביצעתי בדיקת דם .
כלומ יום שני המחזור אמור להופיע ואת הבדיה עשיתי ביום חמישי.
האם התוצאה שקיבלתי שהיא שלילית היא מדויקת? אפילו אם זה רק ימים ספורים של איחור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להכנס להריון שלישימ29/05/2011
שלום רב.
אני בת 35 נשואה עם שני ילדים, לפני כשלושה חודשים הוצאתי התקן תוך רחמי אך עדיין לא בהריון.
האם ללחץ יש השפעה מכרעת בעניין? האם לגיל ישנה השפעה? לא היתה לי בעיה בעבר להכנס להריון.מתי לפנות לעזרה בעניין?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להכנס להריון שלישי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2011חכי חצי שנה של נסיונות לפני שאת פונה לברור. לגיל יש משמעות אבל גם ללחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאנונימית29/05/2011
שלם רד ילדתי לפני חודשים בדיוק
לפני חודש התחלתי לקחת גלולות לא קבלתי ווסת שהתחלתי לקחת !
אתמול קיבלתי מחזור ראשון ובערב יצא לי גוש בגודל של כבד בצבע לבן עם דם האם הדבר הזה נורמלי לחוצה ננורא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2011לא ברור מה זה הגוש.פני לבדיקת רופא נשים כולל אולראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וכדורים להרזיהשירן29/05/2011
האם הכדורים להרזיה "הודיה" יפגעו ביעילות הגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וכדורים להרזיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2011לא מכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינג ואנטיביוטיקהניצה29/05/2011
שלום רב
אני משתמשת בנוברינג ולקחתי 4 ימים מקרודנטין לדלקת בשלפוחית שתן, קיימתי יחסי מין יומיים אחרי שהפסקתי לקחת,
האם היעילות של הנוברינג פחותה ויכול להיות שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2011מקרודנטין לא פוגע ביעילות של נובה רינג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וקורטיזולאנונימית29/05/2011
שלום רב
אני בת 23 ,בריאה .
אני לוקחת כשנה גלולות למניעת הריון (אסטל) לצורך טיפול בשחלות פוליציסטיות.
מזה חודש אני מרגישה חולשה ועייפות ,עשיתי בדיקת דם ובדקתי עם רופא המשפחה שאמר שהכל תקין ושרק יש לי קורטיזול גבוה(הטווח הוא בין 138-690 ולי יש 924).
הוא אמר שזה ככה כנראה בגלל הגלולות שאני לוקחת וכנראה זה מה שגורם לתשישות...
רציתי לדעת מהם ההשפעות של קורטיזול גבוה?
והאם אכן יש קשר בין רמת הקורטיזול לנטילת הגלולות? וכיצד מורידים אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וקורטיזול - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2011נסי לעבור לגלולות עם פחות אסטרוגנים ותעשי בדיקת דם חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום ואגינלישפרה28/05/2011
הגעתי לרופא בשל הפרשה בצבע ירוק בהיר, ללא גירוד וללא הפרעות אחרות.הרופא אמר שהנרתיק נקי, אך בבדיקה של מקלון גילה זיהום.
נתן לי שלושה נרות אנטיביוטיים מקומיים - אחרי יומיים חזרו ההפרשות.
נתן לי אנטיביוטיקה דרך הפה במשך שבוע, (מטרוג'יל) - אחרי יומיים חזרו ההפרשות.
אמר שזה נראה לו כבר ממש הסוף, שאקח נרות פרוביוטיים מקומיים, לקחתי חמישה נרות ואחרי יומיים חזרו ההפרשות.
נתן לי ג'ל אנטיביוטי (שכחתי את שמו, משהו עם ז) לחמישה ימים, וכעת אני שוב יומיים אחרי הטיפול, ושוב חזרו לי ההפרשות.
מה עלי לעשות? לחזור אליו שוב? יש עוד משהו שעוד לא ניסיתי? אולי אני צריכה בדיקה אחרת? בכל פעם שאני הולכת, הוא בודק, אומר שהנרתיק נקי, אבל המקל יוצא בגוון ירוק-שחור... עלי לציין כי לא קיימתי יחסי מין עם בעלי, מאז שהכל התחיל, לכן אין סיבה שהוא זה שמדביק אותי כל הזמן...
מה עוד אפשר לעשות?
האם לחזור שוב לאותו רופא? האם לבקש בדיקה מסויימת אחרת? האם יש עוד משהו שאפשר לקחת? תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום ואגינלי - תגובה
ד''ר יואב פלד28/05/2011ניראה שיש לךזיהום הדורש טיפול דרך הפה
פני לרופא והסבירי לו שאת לא מבריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דוקטור,האם על הבדיקות הללו מדוב
גלית01/06/2011BD1
Estradiol pmol/L 115.0 Reference values for females
Follicular phase: 77-921
Mid cycle: 139-2381
Luteal phase: 77-1145
Postmenop.(not on HRT): 36.7-102
Postmenop.(on HRT):36.7-161
BD1
Progesterone nmol/L 1.5 Reference values for females
ב-6/10 בוצעה התאמת כיול לבדיקה
Follicular phase: 0.3-0.95
Luteal phase: 3.8-50.5
Postmenopausal: 0.3-0.63
BD1
FSH mIU/mL 8.6 Reference values for females
Follicular phase: 3.03-8.08
Mid cycle: 2.55-16.69
Luteal phase: 1.38-5.47
Postmenopausal: 26.72-133.41
BD1
LH mIU/mL 6.0 Reference values for females
Follicular phase:2.39-6.60
Mid cycle: 9.06-74.24
Luteal phase: 0.9-9.33
Postmenopausal: 10.39-64.57
BD1
Prolactin mIU/L 299.5 25 (...*.....) 628 BD1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חוםגלית28/05/2011
שלום רב,
אני בת 41 ללא ילדים,בחודש האחרון החלו לי גלי חום.רציתי לדעת האם מדובר בהתראה לפני סיום תקופת הווסת?
המחזור שלי סדיר.
כמו כן האם יש התרעה על הסיום לפי כמות הוסת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום - תגובה
ד''ר יואב פלד28/05/2011זה מורכב
בצעי בדיקה הורמונלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מדובר על זה?
גלית28/05/2011הערותMY_SUBTITLE
WBC K/uL 6.71 4 (..*......) 11 BD1
RBC M/uL 4.12 4.2 *(.........) 5.4 BD1
HGB g/dL 11.9 12.3 *(.........) 16 BD1
HCT % 36.6 35 (*........) 47 BD1
MCV fL 88.8 78 (...*.....) 100 BD1
MCH pg 28.9 27 (.*.......) 34 BD1
MCHC g/dL 32.5 32 (*........) 37 BD1
PLT K/uL 267 140 (...*.....) 430 BD1
RDW-SD fL 41.0 BD1
RDW-CV % 12.9 11.5 (...*.....) 15 BD1
PDW fL 11.9 9 (..*......) 17 BD1
MPV fL 10.6 7.8 (.....*...) 12 BD1
P-LCR % 29.9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מדובר על זה? - תגובה
ד''ר יואב פלד28/05/2011ממש לא
זו ספירתדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה - טיפול בבן-זוג?m28/05/2011
שלום!
יש לי פטריה בנרתיק כבר למעלה מחודש, לפני כשבועיים רופא הנשים שלי (שבדק אותי) המליץ להשתמש בנרות אגיסטן וקרם דקטקורט (למקרה שיהיה גרד- על אף שלא הרגשתי גרד באותו הזמן). נראה היה שהשימוש בנרות גרם לרגישות נוספת באיזור, גרד ואף להרגשת "שריפה". התחלתי לשים את קרם הדקטקורט וכעבור יומיים ששום דבר לא השתנה, לקחתי כדור פלוקונזול שהיה בביתי, משום שידעתי שהוא תמיד עוזר לי במקרים של פטריה (נרות מעולם לא הועילו, אך אני מעדיפה לתת להם צ'אנס לפני שאני לוקחת כדורים). כעבור ארבעה ימים שמתי לב שדבר לא השתנה... הלכתי למיון נשים במרפאה הקרובה לביתי , סיפרתי לרופא את שקרה ולאחר שבדק אותי, רשם לי 4 כדורי ספורנוקס , שניים בבוקר ושניים בערב בהפרש של יום ביניהם. היום לקחתי את השניים האחרונים. אני מקווה שיחסלו את הפטרייה.
השאלה שלי היא :
האם בן זוגי צריך לקבל טיפול בעצמו? הפטריה חוזרת לעתים קרובות, ואני תוהה האם בן זוגי קשור בחזרה שלה (שלא במודע כמובן (= ). האם נוהגים לתת לגברים משחות או כדורים? מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - טיפול בבן-זוג? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן29/05/2011אין צורך בטיפול של בן הזוג. לא מדובר במחלה מדבקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)