מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור בזמן הנקהרינה19/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מחזור בזמן הנקה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת טרידרם במחזורנעמה19/04/2011
התלוננתי על זיהום בנרתיק ועל כאבים בנרתיק בעת קיום יחסים (עוד לפני שהתפתח זיהום).
קיבלתי מגניקולוג אנטיביוטיקה (מטרוג'יל 250, 2 גרם כל יום) ומשחת טרידרם למרוח בפתח הנרתיק פעמיים ביום, למשך 15 יום.
שאלתי היא, האם ניתן להמשיך ולמרוח טרידרם גם בעת מחזור? או שזה לא מומלץ?
והאם עליי להפסיק את הטיפול, משום שאני עומדת לקבל מחזור.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת טרידרם במחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/04/2011תפני בבקשה לרופא המטפל. אנו לא נוטנים תרופות דרך האינטרנט ולא מטפלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולהנועה19/04/2011
צהריים טובים,
בחודש האחרון פספסתי גלולה אחת.
כעת אני לקראת סיום המחזור ואתמול התחלתי ליטול את החפיסה הבאה.
האם בחודש הקרוב יש סיכון להכנס להריון בגלל שפספתי גלולה בחודש שעבר?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/04/2011לא, השתדלי החודש לא לשכוח. אם את סובלת משכחה קבועה כדאי שתשתמשי בטבעת נרתיקית או מדבקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים במהלך נטילת גלולותשני19/04/2011
שלום,
התחלתי לקחת גלולות בשם פמינט לפני שבועיים, ביום הראשון של הווסת (כך התבקשתי על פי הרופא). מהיום הראשון שהתחלתי לקחת את הגלולות הייתי
בווסת כאשר הדימומים נמשכו שבועיים, הפסיקו ליומיים ושוב החלו.
נותרו לי ארבעה כדורים ליטול ואני עדיין מדממת.
1- מדוע אני עדיין מדממת?
2- מה עלי לעשות?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים במהלך נטילת גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/04/2011לסיים את החפיסה ולפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל אל תלחצי
סיון20/04/2011אני יודעת שלגוף לוקח בערך 3 חודשיים להסתגל אז אפשר להרגע, מה שכן כדאי לך להיוועץ עם הרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הבנתי את תשובתה של ד"ר אברמובמאי19/04/2011
התחלתי לקחת שוב גלולות אחרי שנה. כדי להיות בטוחה שאני במחזור לקחתי ביום השני של הדימום. אמנם לא היה חזק ,אבל כן היה דימום. תוך יום נגמר המחזור כאילו כלום. קצת מלחיץ אותי. האם אני ממשיכה כרגיל את החפיסה? האם אני מוגנת? מה לעשות?
תודה בשנית וחג שמח לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי שאוסיף
מאי19/04/2011שכרגע מתחיל שוב דימום ואני ביום הרביעי (אטול את הגלולה הרביעית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגיש שזה המחזור ה"אמיתי"
מאי19/04/2011דימום חזק וכאבים. האם עלי להתחיל חפיסה חחדשה (ממהתחלה ולא מהגלולה הרביעית שעלי ליטול הערב)
או שאמשיך כרגיל ואטול את הגלולה הרביעית הערב ?
תודה וסליחה.
קצת מודאגת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בזמן הנקהרינה19/04/2011
בת 31 עדיין מניקה בני בן שנה וחצי יש לי מחזור סדיר כל חודש כל 30 יום ןלא נוטלת גלולות ולא משתמשת באף אמצעי מניעה הבעיה שלי שיש איחור במחזור כבר 5 ימים ואני לא בהריון כי אתמול הייתי אצל רופאת נשים ואמרה לי שיש לי רירית עבה מה זה שהרירית עבה האם זה שלפני מחזור ? והאם ההנקה קשורה לאיחור המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בזמן הנקה
רינה20/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור בזמן הנקה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/04/2011כל זה היית חייבת לברר אצל הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מיכאל
רינה20/04/2011האמת יש לך תשובות מגעילות כמו הפרצוף שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבושי לך והיכלמי על תגובתך
נירית20/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידקי גראם חיובייםאלינה18/04/2011
בבדיקת צוואר הרחם התגלו אצלי חיידיק גראם חיוביים.
רציתי לדעת ממה זה יכול להיגרם.
קיבלתי טיפול- משחה להחדרה לנרתיק למשך שבוע.
ככל הנראה זה לא עזר כי אני עדיין מרגישה אי נעימות.
האם יש לזה טיפול נוסף? אם כן מהו?
תודה רבה,
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידקי גראם חיוביים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/04/2011אנו לא מטפלים דרך הפורום. ישנם טיפולים רבים, לכן תפני לרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינגשני18/04/2011
היי. חג שמח
אני משתמשת כבר מעל שנה בטבעת נוברינג הייתי אמורה להוציא אותה אתמול ושכחתי והוצאתי אותה רק היום בבוקר (וזה נדיר בחיים זה לא קרה תמיד הוצאתי בזמן)
זה יכול לעשות משהו למחזור יש לזה השפעה שהיא נימצאת עוד יום ?
ומתי אני מחזירה חזרה את הנוברינג? שבוע אחרי שהוצאתי או באותו יום שתמיד הייתי מכניסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד''ר יואב פלד18/04/2011לא קרה דבר
הכניסי החדשה בתאריך המקורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והפסיק המחזור - קצת לחוצהמאי18/04/2011
שלום,
חזרתי לקחת גלולות אחרי שנה (יסמין). התחיל לי דימום ולא הייתי בטוחה חכיתי עוד יום כדי להיות בטוחה ואז התחלתי, אבל עכשיו כאילו כלום.. אין דימום.
אולי לא לקחתי בזמן טוב.אבל כן היה דימום. אם פתאום הדימום יגיע עוד כמה ימים. מה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות והפסיק המחזור - קצת לחוצה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/04/2011בהתחלת המחזור הקרוב יש להתחיל ליטול גלולות מחדש לפי ההנחיות חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולהספיר18/04/2011
שלום,
שמי ספיר ואני משתמשת בגלולות פמינט מזה ארבעה חודשים באופן קבוע ומדוייק.
אתמול שכחתי לקחת גלולה בשעה 8 בערב ונזכרתי לקחת אותה בשעה 7 בבוקר לאחר שעברו 11 שעות ולמיטב ידיעתי אני מוגנת עד 12 שעות.
השאלה שלי מה אני עושה משתמשת באמצעי הגנה אחר, ממשיכה עם הגלולות רגיל או שמה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/04/2011פספוס של גלולה אחת לא מפרה את האפקט המגן של גלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםשירלי18/04/2011
אני צריכה לעשות בדיקת דם ביום השלישי למחזור. קבלתי ביום ראשון בערב. האם לחשב כיום ראשון למחזור ולבצע ביום שלישי?האם אפשר ביום רביעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/04/2011יום הגדימום מחושב כיום הראשון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להכנס להריון?שירה18/04/2011
אני וחבר שלי שכבנו אתמול- 16/4 והקונדום נקרע, הוא אמנם לא גמר, אבל תמיד יש טיפות...
רציתי לדעת מה הסיכוי שלי להיכנס להריון?
(קיבלתי מחזור בתאריך 9/4 והתקרית קרתה שבוע אחרי....)
ואם עדיף לקחת פוסטינור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי להכנס להריון? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/04/2011בכול מקרה של קיום יחסי מין לא מונים קיימת אפשרות להרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל מהפטמהמנסה17/04/2011
אני מנסה להכנס להריון.
ביום חמישי אני אמורה לקבל וסת [בתקווה שלא...]
הבחנתי היום שהחזה שלי "גדל" וגדוש.
מהפטמות יוצאות נוזל.
האם זה מעיד על הריון שמתפתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל מהפטמה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/04/2011נוזל מפטמות זה לא סימן הריון דורש בדיקה
על כול מקרה מומלץ לבצע בדיקת הריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מנסה20/04/2011ובכן, הנוזל הפסיק.
הגודש ממשיך.
תמיד יש לי כאבי מחזור לפני המחזור.
המחזור שלי לא סדיר ב3 חודשים האחרונים.
אם אני אמורה לקבל מחר וסת = האם אני יכולה כבר ביום שישי לעשות בדיקה ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/04/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם...
מנסה21/04/2011תודה על הסבלנות והיחס..
הרי המחזור לא סדיר.
חודש שעבר הוא 'הקדים' לי ב4 ימים.
תמיד היה לי כאבים לפני.
אף פעם לא גודש בחזה כמו עכשו.
רגישות בפטמות.
האם יש המלצה לסוג בדיקה ביתית?
האם הבדיקה הביתית תיהיה אמינה אם היום הייתי אמורה לקבל ומחר אבצע בדיקה ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מנסה21/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
מנסה21/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולותשני17/04/2011
שלום,
אני לוקחת במשך 4.5 שנים גלולות פמינט. אני סובלת מיובש בנרתיק, ניסיתי ג'ל KY אבל זה עדיין לא עוזר. הרופא המליץ לי לעבור לגלולות יסמין כי המינון שלהן יותר גבוה אבל אני מפחדת להחליף גלולות כי כשהתחלתי את הגלולות של הפמינט היו לי הרבה תופעות לוואי. ואם אני כבר מחליפה האם צריך לעשות הפסקה בין הפמינט ליסמין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/04/2011אין צורך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
שני18/04/2011השאלה שלי היא אם כדאי להחליף את הגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וגלולותשפרה17/04/2011
האם זה נכון שאם אני תשעה חודשים אחרי לידה, אני יכולה כבר לקחת גלולות רגילות?
הומלץ לי גלולות בשם מינס?
האם זה באמת לא פוגע בהנקה?
תודה!
וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה וגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/04/2011נטילת גלולות רגילות מפחיתות את כמות יצור החלב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)