מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהספיר17/04/2011
שלום, אני נערה מתבגרת וכבר הרבה זמן כשאני מתבוננת בפתח הנרתיק בתוך השפתיים הקטנות אני חשה ורואה כמו גוש לא חלק עם מגע מחוספס. האם זהו דבר חריג או שזה חלק מאיבר המין.? ארצה לדעת מה יש בתוך השפתיים הקטנות מלבד פתח הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/04/2011קשה לתאר את מה שאת רואה ללא בדיקה סביר להניח שמדובר בקרום הבתולים רקמה אשר מצויה בין השפתיי הקטנות בנשים שטרם קיימו יחסי מין ניתן לראות את הרקמה הזו בשלמותה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט ללא דימוםחני17/04/2011
אני חודשיים וחצי אחרי לידה לפני כשלושה שבועות התחלתי לקחת סרזט לאחר כחמישה ימים קיימנו יחסים ולאחר יומיים שוב, מאז לא היינו ביחד ולא קיבלתי מחזור או דימום כלשהוא, כמו כן אני מניקה הנקה מלאה. האם יש סיכוי שאני בהריון? האם חייב להיות דימום? ,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט ללא דימום - תגובה
ד''ר יואב פלד18/04/2011על סרזט ברוב המקרים אין דיומום
אם את חוששת מהריון בצעי בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת קיום יחסי מין לאחר לידהמיכל17/04/2011
שלום רב,
לפני 11 שבועות ילדתי בן בלידה רגילה, ללא תפרים.
6 שבועות לאחר הלידה הייתי בבדיקה שגרתית אצל גיניקולוג, שאמר שהכל תקין. חזרתי לקיים יחסי מין עם בעלי, אולם אני חשה בכאבים. אני לא יודעת אם זה קשור - אבל אני מניקה.
האם זה נורמלי?
בתודה,
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעת קיום יחסי מין לאחר לידה - תגובה
ד''ר יואב פלד18/04/2011לפעמים הנקה יוצרת יובש בנרתיק
פני לרופאך ליעוץ וטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה17/04/2011
שלום.אני אוהבת מין חזק,ולאחר מזה מופיע דימום חלש שנפסק דיי מהר.כאילו שרגיש בפנים,וישר יורד דם...האם זה אמור להצביע על בעיה?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יואב פלד18/04/2011יש לבצע פאפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת נורלבועינת17/04/2011
אם אני צריכה לקחת גלולת נורלבו (עקב חשש מהריון לא רצוי) אני צריכה להיבדק קודם אצל גניקולוג או רופא משפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת נורלבו - תגובה
ד''ר יואב פלד18/04/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותיעל17/04/2011
שלום, יש לי כמה שאלות:
1.אם אני קטינה מעל גיל 16 עדיין יודיעו להורים שלי שהלכתי לרופא נשים?
2.האם זה נכון שבפגישה הראשונה(עוד לפני שקיימתי יחסים) עושים רק אולטרה סאונה ובדיקות דם?
3.כמה זמן אחרי קיום יחסי המין לראשונה צריך ללכת לרופא להיבדק?
4.כל כמה זמן צריך להיבדק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/04/2011לא מודיעים להורים שנבדקת על ידי רופא נשים
בדיקה ראשונה היא לצורך מתן אמצעי מניעה
3 חודשים אחרי שתקיימי יחסי מין יבדקו אותך
פעם בשנה כדאי להבדק על ידי רופא נשים שגרתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי ביוץ - דחוף ביותרשלי17/04/2011
שלום, לאחר שלא קיבלתי מחזור כחודשיים, נאמר לי ע"י הרופא לקחת כדורים למחזור וביום החמישי לקחת כדורי ביוץ. ביום ה-12 לעשות אולטרסאונד כל יומיים. לפני שהספקתי לקחת את כדורי המחזור קיבלתי מחזור באופן טבעי (לאחר שחודשיים וחצי לא קיבלתי). שאלתי היא - האם לקחת את הכדורי ביוץ ביום החמישי למחזור הטבעי שקיבלתי ולהתנהל באותו האופן בו הייתי אמורה לפני- עם כדורי המחזור..?
השאלה דחופה שכן היום הוא היום ה-4 למחזור, כך שאם אכן אני צריכה לקחת את הכדורי ביוץ זה מחר.
אשמח לתשובה
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי ביוץ - דחוף ביותר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/04/2011התיעצי עם הרופא שמכיר אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא יצא לחופש ואני די תקועה...
שלי17/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון שבוע 5 ו 4 ימיםאתי17/04/2011
שלום,
הוסת האחרונה שלי היתה ב 10.3.11
נעשו שתי הזרעות ב 24-25/3/11
לפי הרופא המטפל שלי אני בשבוע 5 ו 4 ימים.
עשו לי אולטרסאונד וגינלי ונצפה שק הריון תוך רחמי, שלפי הטכנאית מתאים לשבוע 4 ו 6 ימים. לא נצפה עובר עדיין.
שתי שאלות:
1. אם הסטייה הזאת בסדר? האם גודל השק לא קטן מידיי?
2. האם זה בסדר שבשלב הזה לא נצפה עובר בשק?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון שבוע 5 ו 4 ימים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/04/2011מדובר בסטיית תקן לא אמור להוות בעייה המשך מעקב רופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון שבוע 5 ו 4 ימים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/04/2011יכול לקרות
עשי עוד בדיקת אולטראסאונד בעוד שבוע, לפעמים ההשרשה קצת יותר מאוחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות אחרי מחזורדנה17/04/2011
שלום רב, אני בת30 שנה אחרי לידה ראשונה בניתוח קיסרי.
באופן כללי מאז הלידה המחזורים הפכו להיות ארוכים וקשים מבחינתדימומים,החודש קיבלתי ב- 10/4 אתמול הפסיקו הדימומים אך מידי פעם הרגשתי כאבי מחזור בבטן התחתונה והיום ישהפרשות חומותוועדיין לסירוגין כאבי מחזור קלים. האם זה נורמאלי שיש הפרשותחומות בשלב זה שמלוותבכאבי בטן? אציין שבמהלךההריון נצפו ברחם שני שרירנים מאז עשיתי מס'פעמים אולטרסאונד ונראה כי הם קטנו ואין להם משמעות. ממה יכולה להיותתופעה כזו? האם זה מדאיג?. (לפני ההריון לקחתי הרבה שנים גלולות כך שאני לא זוכרת איך היו המחזורים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות אחרי מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/04/2011לא ניתן לקבוע ללא בדיקה
בכול מקרה של דימומים לא סדירים ללא שימוש בגלולת חשוב לעבור הערכה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת לאחר יחסי מין- מניעהעדי17/04/2011
שלום,
הרבה פעמים לאחר קיום יחסי מין אני מקבלת דלקת באברי המין. רציתי לשאול מה אני יכולה לעשות כדי למנוע זאת?
האם עוזר לשטוף את האזור לאחר קיום יחסי מין? האם יש סבון/ משכות מומלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת לאחר יחסי מין- מניעה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/04/2011היגינה של האזור בהחלט אמצעי חשוב
בנמקרה של דלקות יש לבהבדק והראות עם מדובר בדלקת נרתיקית חיידקית או שבהפרשות מוגברות בללבד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה מגלולותשחר17/04/2011
שלום דוקטור. אני בת 30. לפני חצי שנה ילדתי את בתי, ומזה ארבעה חודשים וחצי שאני נוטלת גלולות סרזט. בשבועיים האחרונים הופיעו בפני פצעים גדולים ורבים - נראים כפצעי בגרות (חצ'קונים). בדר"כ איני סובלת מתופעה זו.
לפני כשנה וחצי היתה לי גם התפרצות של פצעים בפנים וזה היה בעקבות גלולות מרסילון שלקחתי שנים ופתאום לא התאימו. החלפתי בזמנו ליסמין וניכר שיפור משמעותי.
שאלתי: האם יש איזשהו פתרון למצב זה. אני מניקה ולא מעונינת להפסיק הנקה בשנה הקרובה לפחות וגם לא אוהבת את הרעיון של התקן. יש פתרון? תודה רבה מראש!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה מגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/04/2011ניתן לנסות להשתמש בסרזא\ט למיטה ידיעתי לא גורמות הלמרה של פצעים
בכול מקרה ניתן להתייעץ עם רופא עור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי סרזט ללא מחזורדנה17/04/2011
שלום וברכה,
הנקתי באופן מלא 11 חודש, ולקחתי סרזט בתקופה זו.
הפסקתי אץ גלולות הסרזט לפני כחודש וחצי, ולא קיבלתי מחזור מאז.
הבוקר עשיתי בדיקה ביתית והיא הייתה חיובית!
האם זה הגיוני שנכנסתי להריון ללא מחזור?
אני נורא לחוצה ואשמח לדעת שזה בסדר.
תודה.
וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי סרזט ללא מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/04/2011רצוי לבצע בדיקה הריון לא ניתן לשלוול הריון ללא בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון, מתי?עדי17/04/2011
שלום. עקבתי אחר הביוץ שלי ויצא חיובי. השאלה שלי היא מתי ניתן לעשות בדיקת הריון שבע"ה ייצא חיובי? כי נאמר לי שרק לאחר שבועיים מהביוץ ניתן לקבל תשובה חיובית אך בשבת לא הייתה לי סבלנות ועשיתי בדיקה אך היא יצאה שלילית. השאלה שלי האם אתמול שזה יצא שלילי ניתן להסיק שמעתה זה שלילי? או שכדאי באמת לחכות את השבועיים האלה? שזה יוצא יום שלישי הקרוב....
תודה וחג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון, מתי? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/04/2011יש לחזור על הבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר שנה וחצי עם מירנהקרן17/04/2011
שלום,
לפני שנה וחצי התקנתי מירנה, לאורך כל התקופה כמעט לא קיבלתי מחזור למעט פעמיים שהיה דימום מועט מאוד.
לפני חודשיים קיבלתי מחזור שהיה ארוך יותר מהקודמים, שלאחריו היו לי הפרשות למשך שבוע ונפסקו. לפני שבועיים קיבלתי שוב פעם מחזור שגם הוא היה ארוך ונגמר לפני שבוע בערך. אתמול התחיל לי דימום שוב פעם. האם זה הגיוני? האם זה יכול להצביע על בעיה עם המירנה? הרופא שלי בחופשה עד אחרי החג אודה מאוד לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר שנה וחצי עם מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/04/2011דורש בדיקת רופא נשים כולל אולטראסאונד. אם הדימום לא מסיבי אפשר לחכות עד אחרי החג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןfree17/04/2011
אם קרה מקרה שלך רבע גמירה בפנים וכל השאר בחוץ יש חשש להריון ומה צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/04/2011מספיק תא זרע בודד כדי להכנס להריון ולכן כדי לקיים יחסי מין עם אמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)