מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור במחזור ללא הריוןשרונה15/04/2011
ערב טוב,
בת 32
בינואר 2011 הפסקת גלולת - מחזור סדיר בד"כ 28-30 גם ללא שימוש בגלולות
מחזור אחרון בתאריך 15/03/2011. בתאריך 30/03/2011 זוהה ע"י הפרשות פוריות שהחלו כמה ימים לפני.
כעת אני מאחרת - 2 בדיקות ביתיות מאמש ומהיום בבוקר שליליות
האם יש עוד סיכוי, ומה סיבת האיחור? הרי ביוץ היה כמעט בוודאות
האם יש טעם לבדיקת דם? או פרופיל הורמונאלי?
לתשובתכם אודה
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור ללא הריון - תגובה
ד''ר יואב פלד15/04/2011שיבושי מחזור הם דבר שכיח
אם הם חוזרים על עצמם פני לרופא להסברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות שלא נקלחו באופן סדירזוהר15/04/2011
שלום,
בשבועיים האחרונים שהיתי בארה"ב ומאחר והזמנים שם שונים קצת התבלבלתי והגלולות לא נלקחו באופן סדיר כלל.
אני נוטלת גלולת כבר שנתיים באופן רצוף (גלולות מסוג מינס).
אתמול קיימתי יחסים (אחרי לקיחת הגלולה ה-18), ורציתי לדעת האם יש סיכוי שאכנס להריון? האם כדאי לי קלחת פוסטינור על מנת למנוע מצב שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות שלא נקלחו באופן סדיר - תגובה
ד''ר יואב פלד15/04/2011נטילת גלולות לא באופן סדיר פוגעת קשה ביעיליותן
השתמשמי בקונדום
אם לא
קחי פוסטינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בבטן תחתונהחסוי15/04/2011
בת 21, לא בתולה,לא עברתי הריונות או הפלות אף פעם!
לוקחת גלולות.
יש לי בדיוק בפס של התחתון מן דקירות קטנות כאלה....ממה זה יכול להיות?
אני הייתי אצל גניקולוג בדק לי כלמידיה, זיבה, אורופלסמה, ועוד משהו ששכחתי את השם שלו....והכל יצא שלילי חוץ מאורופלסמה וטופלתי עם נרות, משחה, ואפליקטור לנרתיק ג'ל במשך שבוע...
חשבתי שהדקירות בבטן יעברו לי אבל זה לא עבר זה בדיוק בפס התחתון,יש לי המון פיפי כל שעתיים שלוש אני נכנסת לעשות פיפי...וקמה בלילה לפחות פעם אחת לעשות פיפי עשיתי תרבית שתן ובדיקת שתן הכל תקין...
בקיצור מיואשת כבר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בבטן תחתונה - תגובה
ד''ר יואב פלד15/04/2011בלי שיחה אישית ןבדיקה איש לא יוכל ליעץ לך בצורה רצינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנהטל15/04/2011
לפני כמעט חודש התקנתי מירנה . יש לי כאבי גב כיאלו אני צריכה לקבל מחזור.
הייתה רגישות בשדיים להבנתי זה יכול לקרות, היה 3 ימי דימום מההתקנה והם חלפו בהמשך היו כתמים ודימומים מינוריים. לא חוששת מהריון כיון שבמהלך ההתקנה הייתי בסוף חפיסת גינרה. כיום אני סובלת מאותם כאבים בגב +כאבי בטן וכאבים באגן מצד ימין.
בנוסף בעת קיום יחסי מין בעלי מתלונן כי מרגיש שמשהוא צובט אותו?
מה עלי לבדוק? האם תלונתו של בעלי חריגה או שכדאי לי להוציא את ההתקן מכיון שזה פוגם לנו ביחסי אישיות . (ניסיתי את המירנה כיון שיש לנו 4 ילדים ואין ברצוני להרות יותר.
חשבתי שזה פתרון טוב מאשר להמשיך עם הגלולות רופא הנשים שלי לא המליץ שאמשיך
ואילו הרופא שנתן לי הסבר על המירנה אמר שאם אני לא מעשנת ואין בעיות קרישה ניתן להמשיך עם הגלולות עד גיל 50 (אני בת 36) במידה ואאלץ להוציא את ההתקן האם אוכל להמשיך עם הגללות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה - תגובה
ד''ר יואב פלד15/04/2011מירנה הוא אמצעי מניעה מעולה
לדעתי עליך להיבדק לראות אם ההתקן מונח במקומו ואם יש צורך לקצר מעט את המיתרים המחוברים איליו
חודש הוא מעט זמן על מנת להתרגל למירנה
פני לבדיקה
אל תמהרי להוציאו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור באיחורגלית14/04/2011
שלום,אני בת 35 עד לפני מספר חודשים קיבךתי מחזור כל 25 יום באופן סדיר,כעת אני מקבלת כל 32-35 יום,רציתי לדעת אים זה תקין?האים זה יקשה עלי להכנס להריון?האים אני צרכהלבצע בדיקות מסוימות.יש לציין שאני סובלת מקרשיות יתר ומטופלת בקלקסן בהריונות ,האים יש קשר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור באיחור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/04/2011נא לפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור כאשר זוהה ביוץשרונה14/04/2011
ערב טוב,
מחזור אחרון בתאריך 15/06/2010. בתאריך 30/06/2011 זוהה ע"י הפרשות פוריות שהחלו כמה ימים לפני.
בינואר הפסקת גלולת - מחזור סדיר בד"כ 28-30.
כעת אני מאחרת - 2 בדיקות ביתיות מאמש ומהיום בבוקר שליליות
האם יש עוד סיכוי, ומה סיבת האיחור? הרי ביוץ היה כמעט בוודאות
האם יש טעם לבדיקת דם?
לתשובתכם אודה
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור כאשר זוהה ביוץ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/04/2011מה היה בשנת 2008?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייי שאלה דחופה בקשר לגלולות!!!:)14/04/2011
היי אני רוצה להתחיל ליטול גלולות למניעת הריון בפעם הראשונה ( לא נטלתי עד עכשיו שום גלולות ).
ושאלתי היא ממתי אני מתחילה להיות מוגנת...?
מצד אחד שמעתי שבחודש הראשון רצוי להשתמש גם בקונדום בנוסף לגלולות,
מצד שני שמעתי שאם אני מתחילה לקחת את הגלולות ביום הראשון של המחזור אז אני כבר מהגלולה הראשונה מוגנת ואין צורך להשתמש באמצעי מניעה נוספים .
אני ממש אשמח לקבל תשובה!
תודה רבה!!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי שאלה דחופה בקשר לגלולות!!! - תגובה
ד''ר יואב פלד14/04/2011את מוגנת מהגלולה הראשונה אם לקחת אותה ביום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
:)14/04/2011אוקיי, תודה רבה !! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה ציסטימרים14/04/2011
שלום רב,
אני בת 27 ולאחרונה נודע לי כי אני בהריון (שבוע חמישי). פניתי לרופא תורן כדי לראות כי הכל תקין ואז נודע כי בנוסף להודעה משמחת, התגלה בשחלה השמאלית מבנה ציסטי 22 מ"מ. האם זה תקין ואם זה מסכן את ההריון?
תודה מראש,
מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה ציסטי - תגובה
ד''ר יואב פלד14/04/2011תקין !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אגיסטןמירי14/04/2011
אני השתמשתי בנרות אגיסטן 3 ימים, אך ביום הראשון, אחרי ששמתי אותם ,לאחר כ-20 דקות, עשיתי שתן, לא שמתי לב אם זה יצא, האם הטיפול בגלל זה חלקי ? האם סביר להניח זשזה יצא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות אגיסטן - תגובה
ד''ר יואב פלד14/04/2011לא סביר שיחליק מהנרתיק
הטיפול בסדר
לא לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב עליית בטאאלה14/04/2011
שלום,
וסת אחרונה ב-05/03. ב12/04 ביצעתי בדיקת בטא והערך היה 228, בבדיקה חוזרת ב13/04 הערך היה 804. האם קצב העליה תקין? האם תואם שבוע הריון? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות: בדיקה ראשונה בוצעה ב06.04
אלה14/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנהנמי14/04/2011
אני עם מירנה כבר 10 חודשים בהתחלה היו דימומים כמעט ללא הפסקה במשך 6 חודשים ראשונים אח"כ היה דימום והפסקה של חודש וחצי ומאז אני מקבלת מחזור כל 29 יום בדיוק האם זה הגיוני או שמא יש לחשוש שההתקן זז ממקומו(כי שמעתי שמקבלים מחזור פעם ב... ובנתיים אני רואה שאני מקבלת כל חודש בדיוק כפי שהייתי לפני המירנה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה - תגובה
ד''ר יואב פלד14/04/2011זה בסדר לקבל כל חודש גם עם מירנה
רצוי מאוד לבצע מידי תקופה סונר לקביעת מיקומו של ההתקן סמיוחד בתקופה הראשונה לאחר ההתקנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איני מקבלת מחזור ובדיקת ההריון שלילנעמה14/04/2011
איני מקבלת מחזור כבר יותר משבועיים אני בת 49
יש לי התקן תוך רחמי
עשיתי בדיקת הריון ולמזלי יצא שלילי אבל ני דואגת מדוע יש לי איחור כזה גדול?
זה אומר שאני מפסיקה לקבל מחזור???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איני מקבלת מחזור ובדיקת ההריון שליל - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/04/2011נא להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהנרתיקענבל14/04/2011
שלום, בת 31, אמא לילדה בת 3.
לאחרונה סבלתי מריח רע מהנרתיק, מלווה בהפרשות, במיוחד לאחר קיום יחסי מין.
נטלתי 3 נרות אגיסטן למשך שלושה ימי טיפול, אך הריח חזר לאחר שבוע וחצי.
כעת יש ריח חזק גם במהלך היום.
קשה לקבוע פגישה אצל הגניקולוג שלי ולכן אינני רוצה להמתין עד שאגש לראות אותו.
תוכלו לומר לי מה לעשות בבקשה!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהנרתיק - תגובה
ד''ר יואב פלד14/04/2011יש לפנות לרופא לקבל מירשם לתרופה כנגד החידק שגורם לריח הרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרי רביעיגילה14/04/2011
אני בהריון רביעי , בת 34. כל ההריונות הסתיימו בניתוח קיסרי מאחר שהעוברים נולדו במשקל מעל ארבעה ק"ג . האם אפשר לבצע ניתוח קיסרי רביעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי רביעי - תגובה
ד''ר יואב פלד14/04/2011אפשר גם אפשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חודש אחרי לידהחנה14/04/2011
שלום, אני בדיוק חודש אחרי לידה רגילה (וואקום). פתאום שוב התחיל לי דימום, כמו במחזור, די רציני. האם זה תקין? אולי זה מחזור? אני לא מניקה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חודש אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/04/2011יכול להיות מחזור פני לרופא הנשים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)