מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לא נורמלי ולא סדירמיכל30/12/2017
שלום רב,
בת 38 מנסה להיכנס להריון לפחות כשנה. מאז שהפסקתי גלולות מחזור לא סדיר ואין בקושי דימום ונמשך יום עד שלושה ימים. עשיתי בדיקות פרופיל הורמונלי תקין,מעקב זקיקים תקין וצילום רחם הכל תקין. במחזור הראשון לאחר צילום רחם היה לי דימום חזק במשך כמה ימים ובמחזור השני היה לי רק כתמים חומים בניגוב במשך שבוע ולאחר מזה התחיל דימום יותר חזק כמו מחזור רגיל במשך יומיים ועוד כמה ימים נוספים דימום יותר חלש .
מה זה הדימום החום הזה במשך שבוע לפני הדימום הרגיל יכול להיות ? ומה אני צריכה עוד לעשות כדי להיכנס להריון ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופא מומחה לפריון
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם - בירור תוצאותמאיה29/12/2017
פענוח תשובה
אנחנו מנסים להיכנס להריון. הופניתי לצילום רחם.
בעבר היה לי הריון מחוץ לרחם וכרתו לי חצוצרה ימנית.
בצילום : חצוצרה שמאלית עם התעבות דיסטלית קלה ופיזור חומר ניגוד באופן מקומי.
מה זה אומר?
האם ניתן בכל זאת להיכנס להריון ספונטני או חייבים IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד``ר מיכאל פרידמן29/12/2017אונמם אנו לא מפענחים תוצאות הבדיקות הרושם שלי שאת זקוקה לטיפול IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחיל מחזור ונעלם עם הגלולותאורית29/12/2017
שלום
המחזור שלי הגיע כל 21 יום לאחר הפסקת הגלולות
החודש הגיע באיחור ומיד עם בואו התחלתי לנטול גלולות שוב
היו לפניי כאבים עזים כך שידעתי שצריך להגיע ובדיקות הריון יצאו שליליות
האם יתכן שנעלם?
יש הפרשות חומות בפנים אך לא מחזור כמו תמיד
הגיוני שזה המחזור בגלל הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית שלום
ד``ר מיכאל פרידמן29/12/2017לחזור לבדיקת הריון ולהבדק אצל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם עבה, בגיל הפוריותרז29/12/2017
היי! אני בת 33, באולטרה סאונד ביום ה17 למחזור ראו רירית רחם עבה מאוד 31 ממ. אני מאוד מודאגת מהממדים, לא רואה דיווחים כאלו מאחרות. מה יכול להיות?
מידע נוסף- עשיתי את האולטרה סאונד למעקב אחר שרירן קטן (2 סמ) פונה לרחם והוא קטן ל 0.8 ממ. החלטתי להשהות ניתוח ולטפל חצי שנה שמרנית אז אני מטופלת ברפואה סינית בחודשיים האחרונים- דיקור ותערובת צמחית בנוסף לטיפול רגשי. לא ילדתי ואני מאוד רוצה הריון!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרז שלום
ד``ר מיכאל פרידמן29/12/2017ממליץ לחזור לבדיקת אולטרסאונד מיד אחרי המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות סטירואידים וכניסה להיריוןרותם28/12/2017
שלום , אני בת 26, לא הכי בריאה שיש.. סובלת מפוליפים באף ואסטמה ועל כן מקבלת מדיי פעם זריקות סטירואידים.
אני רוצה להיכנס להיריון ולאחרונה קיבלתי זריקת סטירואידים בתאריך ה26.10... אמרו לי שצריך לחכות לפחות 3 חודשים לפני שאכנס להיריון כדי שהגוף יתנקה מסטירואידים.
השאלה שלי היא האם אני באמת 'מחוייבת' לחכות בדיוק 3 חודשים כלומר בדיוק ב26.1 לנסות להיקלט או שאוכל לנסות להרות כשאבייץ לקראת ה7.1 ?? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רותם
ד``ר מיכאל פרידמן28/12/2017השאלה שלי היא האם אני באמת 'מחוייבת' לחכות בדיוק 3 חודשים כלומר בדיוק ב26.1 לנסות להיקלט או שאוכל לנסות להרות כשאבייץ לקראת ה7.1 ?? תודה רבה
===== זאת לא שאלה שתקבלי תשובה. לא ברור אזה סטרויד, מינון, סיבות.
ממליץ לפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה לבנה יוצאת משד אחדניקי28/12/2017
אני אחרי הפלה עם כדורים ועוד הפלה בגירוד עבר שנתיים מאז
אני מקבלת מחזור והכל
יש לי הפרשה לבנה שקופה מהשד בצד ימין
אני לוקחת גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ניקי
ד``ר מיכאל פרידמן28/12/2017OK , ברור . אז מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת וולסקופיה עקב פצע בקוליטיסמיכל28/12/2017
היי.נתנו לי בדיקת וולסקופיה בגלל שמצאו פצע על הקוליטיס.במקביל כאבים נוראים כבר חודשים ולא יודעים .עם זה מחלת מין או חיידק מכוון שיש הרשות מרובות.האם בבדיקת וולסקופיה שהיא חיצונית ניתן לראות חיידק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד``ר מיכאל פרידמן28/12/2017האם בבדיקת וולסקופיה שהיא חיצונית ניתן לראות חיידק
=== לא , זאת לא בדיקה לחפוש חיידקים וולווסקופיה - זה הסתכלות, והכי חשוב - זה ניסיון של הרופא. מעטים בארץ יש להם ניסיון של מחלות עור בעריה. אני אחד מהבודדים שעוסק שנוזא זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום. אשמח לדעת מה זה אומרליז27/12/2017
אשמח לדעת מה התוצאות אומרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליז
ד``ר מיכאל פרידמן27/12/2017אנו לא מפענחים תשובות מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לקחת גלולת מליאןיובל27/12/2017
בת 23, נוטלת גלולות מליאן.
שכחתי לקחת את הגלולה השלישית מהסוף. למחרת קיימתי יחסים ורק לאחר מכן כשבאתי לקחת את הגלולה היומית ראיתי ששכחתי את הגלולה שלפניה. בעלון של מליאן רשום שבמקרה כזה ליטול את שתי הגלולות יחד וכך עשיתי.
השאלה היא אם יש סיבה לחשוש מהריון לא רצוי או שבגלל שמדובר בסופה של חפיסת הגלולות אז אין חשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה היא אם יש סיבה לחשוש מהריון
ד``ר מיכאל פרידמן27/12/2017השאלה היא אם יש סיבה לחשוש מהריון
=== לא ממש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעבור לנוברינג לאחר סרזטרוני27/12/2017
אני לוקחת סרזט שנה ושלושה חודשים ורוצה להפסיק להניק ולעבור לנוברינג, האם כשאני מכניסה את הנוברינג עם הפסקת הסרזט אני כבר מוגנת או שאני צריכה אמצעי מניעה נוסף? אם צריך אפשר להמשיך במשך שבוע עם הסרזט במקביל לנוברינג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כשאני מכניסה את הנוברינג עם הפסקת הסרזט אני כבר מוגנת
ד``ר מיכאל פרידמן27/12/2017האם כשאני מכניסה את הנוברינג עם הפסקת הסרזט אני כבר מוגנת
=== כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקטופיל גל ויחסים אוראלייםרויטל26/12/2017
משתמשת בלקטופיל לאיזון חומציות.
האם הוא מסוכן לבן הזוג בעת קיום יחסים אוראליים.
האם להמנע מיחסים אוראליים במן השימוש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הוא מסוכן לבן הזוג בעת קיום יחסים אוראליים
ד``ר מיכאל פרידמן27/12/2017האם הוא מסוכן לבן הזוג בעת קיום יחסים אוראליים
=== ישרוף לו בפה מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ ברחם. 15ממגילי26/12/2017
היי. האם פוליפ בגודל של15 מילימטר חייב להוציא האם יכול. להפריע בכניסה. להריון?אשמח לקבל יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגילי שלום
ד``ר מיכאל פרידמן26/12/2017האם פוליפ בגודל של15 מילימטר חייב להוציא האם יכול. להפריע בכניסה. להריון?
==== כן, בהחלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא שיצאה 29.9בת 3026/12/2017
שלום ,
אני עם רקע של 2 הפלות טיבעיות שאחרי בירורים הכל היה תקין את הפקטור הפגום של הקריש דם גילו לי לפני ההפלות ככה שכבר קיבלתי קלקסן .רקע של קריש דם שקרה לפני 4 שנים בערך ההפלה האחרונה הייתה לפני כמעט שנה .יש לי ילד בן 4 ואני בת 30.
היום עשתי בדיקת בטא שיצאה 29.9 האם יש הריון? ואם כן זה לא מסוכן שהבטא ככה נמוכה? יש לי איחור של 3 ימים במחזור והמחזור בדרך כלל מגיע לי במדויק
אני אשמח למענה בהקדם האפשרי מחכים לההריון הזה מאוד מאוד
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 30 שלום
ד``ר מיכאל פרידמן26/12/2017היום עשתי בדיקת בטא שיצאה 29.9 האם יש הריון?
=== כן
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון שחלות פוליציסטיות על סמך אולטרסאונדעדן25/12/2017
האם אפשר לאבחן שחלות פוליציסטיות על סמך קליניקה ואולטרסאונד בלבד כשרמות ההורמונים תקינים.? בנוסף-אם נתנו לי איקקלומין ואחריו בדיקת דם.. קראתי שאיקקלומין גורם לביוץ ועוזר לבעיות פוריות.. הרופאה נתנה לי כדי לבדוק רמות הורמונים אני חושבת (שלחה טופס לבדיקת דם)? או כדי שאולי אני אכנס להריון.? ואם כן-באיזה יום הביוץ יתרחש שאדע מתי.? תודה רבה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדן
ד``ר מיכאל פרידמן25/12/2017אנו לא נותנים יעוצים מסוג זה דרך האינטרנט. לא קובעים אבחנות ולא ממליצים על טיפולים תרופתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת המחזור בגיל 22מורן25/12/2017
שלום, אני בת 22
אני מעוניינת להפסיק את המחזור שלי.
ניסיתי הכול, מטיפולים פסיכולוגיים ועד כדורים וכו..
שום דבר לא עוזר. יש לי רירית רחם עבה ואני סובלת במשך שבוע וחצי בכל חודש מכאבים, קרישי דם, בחילות, הקאות, שינויים המערכת העיכול שגורמים לכאבים בפי הטבעת, חולשה, כאבי גב, כאבי שרירים ועוד ועוד ועוד.
אני עובדת מהבית עקב המחזור שלי כיוון שאף מעסיק לא יתן לי כל חודש שבוע חופש.
אני מבקשת להתייעץ נטו-
האם אני יכולה בגיל 22 להתחיל תהליך להפסקת המחזור?
לתמיד.
*אין לי רצון במשפחה ילדים וכדומה, אני בריאה נפשית ומעוניינת להתחיל לחיות לשם שינוי, עקב המחזור אין לי אפשרות.. תודה.
(אני לא יודעת אם זה תורשתי.. אבל אמא שלי גם כן סבלה ועברה פרוצדורות רבות ביניהן גם כמעט כריתת רחם רק שלא הסכימו לה כייון שהייתה צעירה מידי).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד``ר מיכאל פרידמן25/12/2017לא נוכל לתת לך יעוץ כלשהו. את חייבל לעבור בירור ואבחון גינקולוגי מדויק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)