מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטות בשחלה, זקוקה לחוות דעתאנונימית17/11/2017
שלום,
אני בת 19 וגילו לי ציסטות בשחלה לפני כשלושה חודשים.
אני לא יודעת אם זה קשור למצב הנוכחי שלי אבל אני סובלת כבר המון זמן ואני עוברת מרופא לרופא כל פעם מחדש.
במשך חצי שנה כמעט, פעם בחודש התפתח לי דלקת בשתן.
לפני כחודש גילו לי פיטריה לפי בדיקת אולטרסאונד ולקחתי נרות וגינליות. עדיין יש לי לפעמים הפרשות לבנות, צריבה בנרתיק (זה תמיד בא ועובר)
בנוסף לכך, יש לי דקירות לפעמים בבטן התחתונה ובזמן האחרון אחרי יחסי מין עם חבר שלי יש לי דם בשתן.
אני לא יודעת למי לפנות, ומה יש לי כי רק דוחפים לי כדורים, משחות ונרות וגינליות כל הזמן שלא עוזרות לי.
אשמח לחוות דעת ועזרה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לחוות דעת ועזרה,
ד``ר מיכאל פרידמן17/11/2017אי אפשר לתת חוות דעת בלי בדיקה. אין קשא בין ציסטות בשחלות לדלקת בנרתיק.
כאמור לא תוכלי לקבל עזרה באתנו בהתכתבות. איניי יודע אצל מי נבדקת ועדיין קיימת אפשרות שהאבחנות לא מדויקות. לכן ממליץ למצוא רופא נשים מנוסה ולקבל חוות דעת נוספת אבל רק אחרי בדיקתו של אותו רופא. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ביחסי מין אחרי לידהקבה17/11/2017
היי לכולם
אני 4 חודשים אחרי לידה רגילה עם תפר אחד,
וכשאני מקיימת יחסים או מותחת את הרגלים בצרת כריעה שהמקום נמתח, אני ממש סובלת מכאבים כאילו התפרים נפתחים.
הייתי אצל רופאת נשים מומחית ואמרה שהכל בסדר.
לי ברור שמשהו עם התפרים לא כשורה (התופרת הייתה מתחילה)
מה עושים??
והאם אורוגניקולוגית יכולה לעזור??
(מהו התחום של אורוגניקולוגיה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים??
ד``ר מיכאל פרידמן17/11/2017ברור שקיימת בעיה והיא קשורה ללידה. יתכן שתיקון ניתוחי קטן יכול לעזור לך. את לא ממש זקוקה לאורוגינקולוג ( יותר נכון להגדיר את התחום בתור ניתוחי האגן).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מיכאל פרידמן
קבה19/11/2017ברור שקיימת בעיה והיא קשורה ללידה. יתכן שתיקון ניתוחי קטן יכול לעזור לך. את לא ממש זקוקה לאורוגינקולוג ( יותר נכון להגדיר את התחום בתור ניתוחי האגן).
בקשר לתשובה זו שענית אז מה צריך לעשות.
אצל רופאת נשים הייתי. מה הלאה??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בהכנסת אצבע לנרתיקורד16/11/2017
כאשר החדרתי אצבע לנרתיק הגעתי פתאום לאיזשהי נקודה שממש כאב לי כשנגעתי כמו משהו עגול כזה. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה יכול להיות?
ד``ר מיכאל פרידמן18/11/2017יתכן שמששת את צוואר הרחם שלך. אבל ליתר ביטחון את חייבת להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש מושג כזה הימים הבטוחיםורד15/11/2017
היי האם יש סיכוי מיד לאחר המחזור שאפשרי להיכנס להריון או שמיד לאחר המחזור מתקיים הביוץ? נגיד מחזור של 6 ימים מסתיים ומיד לאחרמכן מתקיים הביוץ?יכול להיות מקרה כזה?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה להמליץ לך על שיטת הימים הבטוחים
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2017כי היא מאוד לא בטוחה שכן קשה לצפות מראש מתי יהיה הביוץ
נסי לבדוק ימי ביוץ בעזרת מדידות חום או אפליקציה בסלולרי בשם דייזי או מקלוני ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילה מרובה של פוסטינורעמית14/11/2017
אני וחבר שלי בחמישה חודשים האחרונים שוכבים מדי יום...
למזלנו הרע כשמונה פעמים הקונדום נקרע באמצע הסקס (יש לציין שלאחר בדיקה הקונדומים נקנו באותה החנות)
לאחר כל פעם שנקרע הקונדום רצתי לקנות פוסטינור!
יצא שבחמישה חודשים האחרונים לקחתי שמונה פעמים את הכדור הזה!
מובן לי וידוע לי שזה לא מומלץ ואפילו עלול להיות מסוכן...אבל לצערי המקרה כבר קרה ובזמן האחרון אני לא רגועה מזה!
יש לציין שקרה פעם אחת אי סדר במחזור לאחר לקיחת הכדור!
אשמח לתשובה מרגיעה בנושא על מנת לדעת שהכל בסדר!
וכמובן שלמדתי מזה את הלקח (אומנם קצת באיחור.) אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא!
אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור לא גורם לנזק לטווח ארוך
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2017הוא משבש מחזורים ויכול לגרום לידמומים לא סדירים כמו לעכובים במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים אחרי טיפול בדלקת בנרתיקאילנה14/11/2017
שלום..
אתמול הייתי אצל רופאת נשים עקב תחושת אי נעימות
בנרתיק...
הרופאה אמרה שיש לי דלקת.
רשמה לי חמישה ימים של זידובל ג'ל ואז עוד שלושה ימים של נרות clothree.
השאלה שלי היא אם אפשר לקיים יחסי מין רגיל אחרי הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן אחרי שתסיימי את כל הטיפולים
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סיזוניק ומחזור לא מתוכנןדנית14/11/2017
אני בת 18 ולוקחת גלולות סיזוניק כבר שנתיים בשל כאבים קשים שהיו לי. בשנתיים האלו קיבלתי מחזור כל שלושה חודשים כמו שעון. לפני מספר ימים, בעודי באמצע החפיסה (הייתי צריכה לקבל רק בסוף דצמבר) פתאום קיבלתי מחזור. שאלתי הדחופה היא: האם להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל או להפסיק בשל המחזור? (בינתיים המשכתי...כי לא ידעתי מה לעשות) בתקופה האחרונה היה לי סינוסיטיס וקיבלתי 2 סוגים של אנטיביטיקה..ייתכן שיש קשר בין הדברים?? תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט קשר בין אנטיביוטיקה לגלולות
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2017כי האנטיביוטיקה מקטינה את ספיגת הגלולות ולכן יש ירידה ברמות הגלולות בדם ולכן דימום. כמובן שהיעילות של הגלולות בהתאם יורדת ולכן כדאי להשתמש בעוד אמצעי מניעה. המשיכי בכל מקרה את הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אנטיביוטיקה משבשת את המחזור?שנאל14/11/2017
החודש התחלתי ביום ה-10 לגלולות אנטיביוטיקה 2000 מ״ג ביום למשך שבועיים עקב חיידק הליקובקטר, כאשר סיימתי את הטיפול ביום 24 לגלולות התחלתי כבר גלולות לבנות, במקביל השתמשנו באמצעי מניעה נוסף- קונדום במשך כל החודש. עדיין לא קיבלתי מחזור.. היום אני צריכה להתחיל חפיסה חדשה, מה לעשות ? האם ייתכן שהאנטיביוטיקה החזקה שבשה לי את המחזור/ מעכבת? האם ייתכן שאני בהריון ? להתחיל חפיסה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחילי חפיסה חדשה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2017לאחר שתשללי הריון. האנטיביוטיקה יכולה לשבש מחזור ולהפריע לספיגת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת להבין את העניין של הביוץורד14/11/2017
אז קיבלתי ב8/11/17 אז אם כמו שהבנתי שאמרת סופרים את היום ה14 למחזור ואז הביוץ.
השאלה מתי כדאי לקיים יחסים?ביום הביוץ?או לפני?או אחרי?
כמובן שאבדוק עם מקלוני ביוץ.
אשמח לעזרה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ נמשך 12 - 24 שעות בלבד
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2017אבל זרע יכול להפרות גם 3 ימים לפני הביוץ. לאחר תום הביוץ אין יותר סיכוי להפריה. חשוב לקיים יחסי מין יום כן יום לא כדי לא לפגוע בזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
ורד15/11/2017אין עלייך תודה על כל העזרה 😊
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחיצה על דגדגן ורטיבותהני13/11/2017
לד"ר מיכאל היקר
כבר התיעצתי איתך בעבר ועזרת לי מאוד אשמח גם הפעם לקבל מענה
אתמול שכבתי עם חבר מאוד קרוב ובגלל שהייתי מצוברחת הוא הציע לי שלא נבצע חדירה אלא סתם נעשה חיים אז התפשטנו והוא ליקק המון ואז התחיל לגעת לי בדגדגן בהתחלה הייתי בעננים פשוט ריחפתי הוא נגע ולחץ והיה מדהים
ופתאום תוך שניה הכל נגמר כל החשק האהבה שהיתה בחדר וכו השאלה מזה היה אייך יכול להיות שבאמצע הכל נגמר כלא היה ואני התחלתי להרגיש לא טוב וממש הלכתי להקיא? אשמח לתשובה
כמו כן פעם אחרת לא הגיע לי כמה חודשים מחזור ואז שכבנו והוא החדיר כמה אצבעות והיה מדהים ואחרי כמה שעות פתאום התחילו כאבים באגן ויום אחר כך התחיל לי מחזור השאלה אם יתכן שזה בגלל שהוא החדיר ?
כמו כן אשמח לדעת אם מותר ממש ללחוץ על הדג'דגן
ולמה מידי פעם אני פתאום מגלה רטיבות ממש משמעותית על התחתון וזה בלי ריח של פיפי וגם לפעמים זה אחרי שהוא נגע לי בדגדגן או החדיר לי אצבעות!?
תודה גדולה
הני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה גדולה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2017נראה לי שלא אוכל לתת לך תשובות משום שהן לא ממש מתחום הגינקולוגיה אלא יותר מתחום סקסולוגיה.
היום ולא מדובר בתלונה פיזית כמו כאבים, דימום , הפרשות או נגע ועוד אינני יכול לתת לך תשובה מספקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש במחזור עם גלולותLee13/11/2017
היי.. האם יש מה לדאוג מגוש לבן שיצא במהלך המחזור? בדיקת פאפ מלפני חודש תקינה ונוטלת זואלי זה החודש השני.. מציינת שהתחלתי ליטול את הגלולה בחודש שעבר ביום הראשון של המחזור והוא פסק.. אז חודש שעבר בעצם לא היה לי מחזור ועכשיו הדימום לווה בכאבים עד שיצא הגוש ואז נרגע.. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש מה לדאוג מגוש לבן שיצא במהלך המחזור?
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2017ממליץ לפנות לרופא כירורג לבדיקת שד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נקרא קרום הבתולין ואיך הולך הבדיקה הראשונהפלונית13/11/2017
כבר כמה פעמים שאני מכניסה אצבעות לנרתיק והיום היה לי פתאום חשק כזה והכנסתי ממש עמוק כמו אורך של 2 אצבעות ולא כאב לי כלום ולא הרגשתי שנקרא משהו וכו הכל היה חלק השאלה האם אני עדיין בתולה או לא? ואם מותר להכניס לשם אצבעות? חוץ מזה אף פעם לא הייתי בבדיקה אני מתבישת ממאאווווד!!!!!!!!!
מה אפשר לעשות? (בגלל שהמקום מאוד מעוער ומגעיל וכו) אם כבר אני מעדיפה להבדק אצל רופא ולא רופאה ככה יותר נעים לי אבל בכלל המון פעמים היו לי בעיות וכאבים ואני פשוט מתבישת! מה לעשות??? אם אפשר לספר לי איך הולך הבדיקה אם היא מכאיבה ואם אני רק רוצה לבוא להתיעץ בלי להיבדק האם זה אפשרי? תודה עעננננקקית!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה האם אני עדיין בתולה או לא?
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2017לא נוכל לתת לך תשובה. בכל זאת תפני לבדיקה גינקולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה רבה אבל אם תוכל לענות לי אם אני בתולה
פלונית14/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 4+3 כאבים בבטן התחתונה בצד שמאל כבר יותר משבועשירן13/11/2017
אתמול גיליתי שאני בהריון אחרי ששבוע אני כבר סובלת מכאבים לפעמים חזקים/ לפעמים חלשים באותה נקודה בדיוק בצד שמאל למטה ממש. ביום שלישי שעבר הייתי אצל גניקולוג ועשו לי אולטראסאונד והיא ראתה רק שארית של ציסטה בגודל 17*18ממ אמרה שאמורה להיות אחרי ביוץ. ביום שישי שוב פניתי לרופא והוא בדק אותי ואמר שאין שום בעיה גניקולוגיה ושאלך לרופא משפחה. הרופא משפחה הלחיצה אותי ואמרה שכנראה הבעיה במעי ואז בראשון גיליתי שאני בהריון ועשיתי בדיקת ביתא ויצא לי 580. עדיין יש כאבים הולכים ובאים אבל עדיין בדיוק באותה נקודה בדיוק והיום אפילו בשנייה שהתעוררתי הם התחילו. היום גם התחילו לי קצת בחילות וכאבי ראש וקצת סחרחורות. לחוצה מאוד שמדובר פה בהריון חוץ רחמי. אשמח לעזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום גם התחילו לי קצת בחילות וכאבי ראש וקצת סחרחורות. לחוצה מאוד שמדובר פה בהריון חוץ רחמי. אשמח לעזרתכם
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2017את חייבת להבדק בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 4+3 כאבים בבטן התחתונה בצד שמאל כבר יותר משבוע
שירן13/11/2017הייתי אתמול אצל רופא והוא אמר שעדיין אין דרך לדעת כי אני רק בשבוע 4+3. בגדול על פי כל הנתונים לא אמור להיות לי הריון שכזה. אבל הכאבים כל הזמן הולכים וחוזרים באותה נקודה למרות שהיום היו קצת פחות כאבים. איך אפשר לגלות בשלב כזה מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתא
שירן שובל16/11/2017הכאבים פחתו ועשיתי בדיקת בתא שוב ביום רביעי והיא עלתה מ580 ל2180 . האם זה תקין?לא קפיצה גדולה מדי ב72 שעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בולט בין המפשעה לרגלשיר12/11/2017
שלום,
לפני כשלושה חודשים בערך (תחילת אוגוסט) שמתי לב שיש לי בחיבור בין המפשעה לרגל ימין מין גוש בולט. בהתחלה הוא כאב לי והלכתי לרופא נשים שהפנה אותי לכירורג וזה אמר שזה שום דבר ויעבור מעצמו (הסתכלות קצרה על המקום, לא משהו מעבר).
הגוש לא עבר והלכתי שוב בתחילת אוקטובר לרופא אחר שגם הוא אמר שזה כנראה כלום (עוד פעם, הסתכלות קצרה בלי בדיקות מעבר).
אנחנו כבר באמצע נובמבר וזה לא מראה סימנים שזה הולך לעבור מעצמו..
לפעמים הוא מורגש יותר ולפעמים פחות, מידי פעם כואב ולפעמים בכלל לא.
אני מודאגת ולא יודעת מה אפשר לעשות מכיוון שהרופאים משוכנעים שזה יעבור לבד ועדיין משהו לא נראה לי הגיוני..
אשמח לקבל תשובה לגבי מה כדאי לי לעשות הלאה.
בתודה מראש,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה לגבי מה כדאי לי לעשות הלאה.
ד``ר מיכאל פרידמן12/11/2017אשמח לקבל תשובה לגבי מה כדאי לי לעשות הלאה.
בתודה מראש,
אפשר לקבל צילום ברור של הממצא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי צילום של הממצא
שיר13/11/2017אף רופא לא רצה לבדוק אותי מעבר ללהסתכל על זה, הם פשוט הניחו שזה יעבור לבד. זו הסיבה שכתבתי כאן את ההודעה, לדעת מה כדאי לי לעשות הלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה בנטילת גלולות zoelyלי12/11/2017
היי.. התחלתי לקחת זואלי ביום הראשון של המחזור.. ממתי אני מוגנת בעצם? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהיום שהתחלת את הגלולות
ד``ר ליאורה אברמוב12/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)