מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות על מנת לסדר את הדימוםאושרית06/12/2017
שלום אני לוקחת כדור דופסטון במשך שבועיים ל3 כדורים ביום על מנת לסדר את הכתמים החומים שבוע לפני המחזור שיש לי.יום אחרי שהפסקתי את הכדורים קיבלתי מחזור(דימום חלש כבר כמה ימים.רציתי לדעת עם צריך להגיע השתף הגדול או שזה טבעי.בנוסף אני שומרת טהרה ויש לי חופשה עם בעלי בעוד שבועיים חשבתי על לקחת גלולות על מנת לסדר את הדימום הזה ואולי ככה לסיים אותו בזמן וככה להספיק להייות טהורה. אני קצת חוששת לעשות דברים כאלה כי אני מאוד רוצה להיכנס להריון ואני מפחדת שזה ישבש את הגוף שלי שוב. בברכה ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
ד``ר מיכאל פרידמן06/12/2017זה לא פוגע בכניסה להריון בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור או משהו אחר?א05/12/2017
אני בת 46 טופלתי בגלולות פומיניק במשך כחודשיים וחצי הפסקתי את הגלולות בתאריך 15.11 וקיבלתי דימום ב20.11 בימים אלו היה דימום קל
היום שוב ראיתי דימום קל בעת ניגוב רופא בנשים טוען כי זה לא יכול להיות מחזור כי עובי הרירית 2.2 ממ האם זה דימום לא סדיר מחזור צה בדיוק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אושרית
ד``ר מיכאל פרידמן06/12/2017יתכן ומדובל בגיל מעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת בתדירות גבוהה לבת עשריםפנינה05/12/2017
הבת שלי בת עשרים. תמיד סבלה ממחזור לא סדיר. בחודשיים האחרונים יש שינוי, היא מקבלת וסת בתדירות גבוהה - שבוע וסת ואחרי שבועיים שוב שבוע וסת, ולאחרונה שבוע כן שבוע לא ושוב פעם וסת...
מה יכולה להיות הסיבה לכך והאם היא צריכה להיבדק אצל רופאה?
אציין שהיא גם סובלת משילה פוליציסטית וגם מסוכר מעט גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנינה שלום
ד``ר מיכאל פרידמן05/12/2017הבת שלך חייבת להבדק אצל רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן מצב היריון?שירי05/12/2017
שלום,
סליחה אם השאלה נשמעת טיפשית
אני וחבר שלי היינו במגע אינטימי.
הוא ביצע מין אוראלי כשהאצבע שלו בתוך הנרתיק.
בתנוחה שבה הוא שוכב על הבטן, אני על הגב, ותוך כדי הוא בא על סיפוקו (על המיטה)
האם יש איזשהו מצב להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי שלום
ד``ר מיכאל פרידמן05/12/2017האם יש איזשהו מצב להיריון?
=== לא נראה לי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והשמנה לאחר הפסקהרנית05/12/2017
שלום רב דר.
האם הגיוני שלאחר הפסקת גלולות שנטלתי במשך 3 שנים עליתי במשקל כ3 קילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רנית
ד``ר מיכאל פרידמן05/12/2017האם הגיוני שלאחר הפסקת גלולות שנטלתי במשך 3 שנים עליתי במשקל כ3 קילו?
--- כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות והשמנה לאחר הפסקה
רנית08/12/2017ד"ר ומה הסיבה לכך? האם זה אמור להסתדר לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לעשות בדיקת הריוןרוצה כל כך05/12/2017
שלום,
מנסים להכנס להריון כשנה וקצת אך המחזור מאוד לא סדיר (בין 70 ל20 יום) מנסים לקיים יחסים פעם ביומיים,שלושה עד כמה שאפשר בשגרת היום יום. אין לי שום מושג מתי היה או יהיה ביוץ.
מאז המחזור האחרון עברו 34 יום וכבר שבוע וחצי שאני מרגישה רגישות בפטמות בעיקר במגע אך גם בפעילות אירובית בחדר כושר. מתי היית ממליצה לעשות בדיקה? ומה לעשות בכלל...?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוצה כל כך
ד``ר מיכאל פרידמן05/12/2017מתי היית ממליצה לעשות בדיקה? ומה לעשות בכלל...?
=== את יכולה כבר לבצע בדיקת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פולצסטיות בזמן גלולותשני04/12/2017
האם אפשר לאבחן שחלות פולצסטיות בזמן נטילת גלולות? התחלתי לקחת לפני שנתיים הגלולות המחזור שלי היה סדיר לגמרי. אין לי אקנה, שיעור יתר , השמנה שום דבר..השאלה שלי אם עכשיו פתאום בגיל 21 בזמן ששנתיים אני לוקחת גלולות אפשר לגלות שחלות פולצסטיות. כי קראתי שבזמן נטילת גלולות אי אפשר לאבחן. וזה גם הגיוני תמונת האולטרסאונד מושפעת מהאורמונים של הגלולות ואולי באמת האבחנה שגויה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד``ר מיכאל פרידמן04/12/2017בבדיקת אולטרסאונד ניתן לראות שחלות במראה פוליציסטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקנת התקן תוך רחמיעדי04/12/2017
שלום,
האם ניתן לשים התקן תוך רחמי תוך הרדמה מקומית (בשל חרדה עזה מהליכים גניקולוגיים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד``ר מיכאל פרידמן04/12/2017שלום,
האם ניתן לשים התקן תוך רחמי תוך הרדמה מקומית (בשל חרדה עזה מהליכים גניקולוגיים)?
=== בטוח. אין בכך שום בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הרדמה בהחדרת התקן
עדי05/12/2017שלום ד"ר פרידמן,
תודה על תשובתך המהירה.
הבנתי שאפשר להזריק חומר מרדים לצוואר הרחם- אך זה מלחיץ אותי יותר מהחדרת ההתקן.... האם ישנה הרדמה חיצונית שניתן לתת?
תודה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם החלפת סוג הגלולות יכול להוריד את ההגנה מהריון?נט03/12/2017
סיימתי את החפיסה של יאז(אחרי ה4 גלולות הלא פעילות) ואני מתחילה את החפיסה של פמינט, האם אני מוגנת למרות ששיניתי את סוג הגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נט
ד``ר מיכאל פרידמן04/12/2017ממש לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקבלת מחזור פעמיים בחודשאיריס03/12/2017
שלום רב
אני בת 46.5 ללא גלולות ולא קיימתי יחסי מין בתקופה האחרונה. קיבלתי מחזור ב 14.11 ואתמול קיבלתי שוב. האם אני צריכה לדאוג ?האם זה בגלל שאני מתקרבת לגיל המעבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חריג דורש בדיקת רופא נשים
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2017למרות שהסבירות היא שהמחזור משחק לקראת סופו אבל כדאי לעשות הערכה הורמונלית ורפואית כדי לשלולב בעיות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון לאחר הפסקת נטילת גלולותאנה03/12/2017
שלום,
לפני כשבועיים הפסקתי ליטול גלולות לאחר כשנתיים של נטילה. ברצוני לברר מתי אני אמורה לבייץ ולקבל וסת? האם לאחר שבועיים מתום ההפסקה ניתן להרות למרות שלא הייתה וסת טבעית? איך ניתן לוודא? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה שלום
ד``ר מיכאל פרידמן03/12/2017ברצוני לברר מתי אני אמורה לבייץ ולקבל וסת?
=== זה אינדיווידואלי
האם לאחר שבועיים מתום ההפסקה ניתן להרות למרות שלא הייתה וסת טבעית?
=== יתכן
איך ניתן לוודא?
--- אי אפשר לוודא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן על אנטיביוטיקהמור02/12/2017
שלום אני נוטלת אנטיביוטיקה מוקסיפן כבר 9 ימים. (מחר מסיימת)
אני צריכה לעשות בדיקת שתן std כי לחבר שלי התגלה חיידק בשופכה והוא נוטח דוקסילין
הרופא שלו אמר שזה מדבק ביחסי מין לא מוגנים ולכן כדאי שגם אני אבדק
מתי אוכל לבצע את הבדיקת שתן בהקדם האפשרי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מור
ד``ר מיכאל פרידמן03/12/2017מתי אוכל לבצע את הבדיקת שתן בהקדם האפשרי??
== אני מניח 10 ימים לאחר סיום הטיפול הנוכחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים במגע בכיפת הדגדגןאני01/12/2017
שלום, יש לי כאבים נוראיים ברמת הבלתי נסבלים במגע באזור הפנימי של הדגדגן (אני חושבת שקוראים לזה כיפת הדגדגן) בבליטה כזו שיש שם
אשמח לשמוע מה זה יכול להיות?
אני לא יודעת אם זה משהו חדש יחסית או משהו שהיה מאז ומתמיד כי רק לאחרונה התחלתי להיות פעילה מינית יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד``ר מיכאל פרידמן01/12/2017אשמח לשמוע מה זה יכול להיות?
=== מספר בעיות. את חייבת להבדק אי אפשר לעזור לךך ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשזה אומר?
אני01/12/2017כמה בעיות = זה משהו מוכר? לאיזה בעיות זה יכול להתאים? אשמח לתשובה טיפה יותר מפורטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה הזויה אך בכל זאתמיטל30/11/2017
בבדיקת גניקלוגית הרופא שם גומי כזה כנראה קונדום על המוט ואז הכניס. בגדול אני שואלת יש מצב כזה שזה נשאר בפנים והבחורה לא תרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מתארת בדיקת אולטראסאונד
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2017קשה לי להאמין שהקונדום נשאר בתוך הנרתיק והרופא לא שם לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חום בזמן ביוץהלן30/11/2017
היי. אני הלן בת 23.
אני בתקופת הביוץ שלי, המחזור נגמר לפני כשבועיים, אני לא משתמשת בגלולות וקיימתי יחסי מין עם בן זוגי שלשום. לפני כמה רגעים שמתי לב שיש לי הפרשות מדממות (בצבע חום, כמו תחילת מחזור), ואולי בעקבות ההבחנה גם החלו דקירות בבטן התחתונה. אני יודעת שלעתים בקליטת הריון ישנו דימום קל, אך אני יודעת גם שיש תופעה של דימום קל בביוץ. אני אציין שהמחזור שלי מאוד סדיר ולא מהווה בעיה חוץ מכאבים קשים שחוויתי באחרון, ואני ובן זוגי מאוד זהירים במיוחד בתקופת הביוץ. האם יש צורך להילחץ ולקנות בדיקת הריון או שזו תופעה מוכרת ואני יכולה לנשום לרווחה?
תודה לכם על העזרה. ערב נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון תהיה חיובית רק לאחר איחור במחזור
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2017יכול להיות דימום של השרשה או דימום של ביוץ. ואי אשפר לדעת כבר בשלב כל כך מוקדם אם נקלטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)