מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר מיאז לטבעת נוברינגשנאל30/11/2017
שלום,
1. לאחרונה הוחלף לי אמצעי המניעה מגלולות יאז - לטבעת נוברינג עקב מחלת קוליטיס כיבית.. אני לא מרגישה שלמה עם המעבר, אני מפחדת להחדיר (אף פעם לא שמתי קונדום), ואני מפחדת להוציא, אני מפחדת שהטבעת תפלט ולא אהיה מוגנת.. צריכה עזרה
2. בדיקת פאפ - האם היא כןאבת ? האם ייתכן דימום לאחר מכן? מאיזה גיל חשוב לעבור ואם אני נוטלת גלולןת זה עדיין רלבנטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש קושי בהחדרה הנובהרינג
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2017את יכולה לפנות לרופא הנשים שלך שידריך אותך ועשי את ההחדרה הראשונית אצלו. לגבי פאפ אם אין סיבה רפואית ההמלצה היא החל מגיל 25
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידור המחזור עם גלולותדניאל30/11/2017
שלום, השבוע עשיתי טעות דיי טיפשית ולקחתי בטעות את גלולות הפלציבו במקום את הרגילות במשך שלושה ימים ( ראשון שני ושלישי), מה שגרם למחזור שלי להגיע שלושה ימים מוקדם יותר- בחמישי. אני רוצה להחזיר את היום של קבלת המחזור ליום ראשון. מה אני צריכה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרקי חפיסה אחרת ותוסיפי 3 גלולות ממנה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2017בסוף החפיסה הנוכחית שלך לפני הפלצבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר אוננות שפוסק באותו היום עד לאוננות הבאהאנונימית30/11/2017
היי, דילגתי על 2 מחזורים לאחרונה ולפני כמה ימים קיבלתי מחזור. המחזור נמשך 5 ימים נראלי והפסיק ליומיים. לאחר היומיים (אתמול) אוננתי בלילה ובבוקר כשהייתי בשירותים ניגבתי ויצא דם ממש כמו של מחזור, חשבתי שהמחזור חזר אז שמתי טמפון במשך היום ומאז שהוצאתי אותו לא דיממתי בכלל כל שאר היום ובלילה אז חשבתי שהסתיים שוב המחזור. אבל היום בבוקר אוננתי פעם נוספת והלכתי לשירותים ושוב יצא דם. לפני שאוננתי (באותו הבוקר) הייתי צריכה לשירותים ולא היה דם.. כלומר אחרי שאני מאוננת מתחיל דימום כמו של מחזור שמפסיק באותו היום.אני מובכת ללכת לרופא/ת נשים ולספר לה את זה.. כמו מה זה נראה? מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מצב של דימום חריג דורש בדיקת רופא נשים
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2017לא כתבת איך את מאוננת אם את מחדירה ויברטור לנרתיק סיבת הדימום יכולה לנבוע מצוואר הרחם ולכן צריך להסתכל ולעשות משטח פאפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטן התחתונה שעוברת במחזורנוי29/11/2017
היי...
תמיד אני מרגישה שיש לי מין נפיחות בבטן התחתונה ...וכשאני מקבלת מחזור זה חולף...
אך כשהמחזור מסתיים...שוב אני מרגישה התנפחות כזאת בבטן למטה...ותחושה לא נעימה ...
מה זה יכול להיות ?
יש ממה לחשוש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נוי
ד``ר מיכאל פרידמן30/11/2017את חייבת להבדק הן ע"י רופא נשים והן ע"י גסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 פעמים בחודש מחזוראנונימית29/11/2017
אני בת 18 קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 14 וחצי וקרה לי משהו מוזר החודש. קיבלתי מחזור ב11.11 שנמשך חמישה ימים. לפני כמה ימים במהלך קיום יחסי מין כאבה לי הבטן בצד שמאל והיו מן דקירות כאלה היום ה29.11 וקיבלתי שוב מחזור מהזה אומר אני אמורה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
ד``ר מיכאל פרידמן29/11/2017אין מקום לחששת, אבל כדאי מאד להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן קיום יחסיםלילית29/11/2017
היי,
אני בת 21. ויש לי כאבים בבטן התחתונה כשאני והבן זוג מקיימים יחסים (על בסיס יומיומי) ואחר כך יכול לקרות שכואבת לי הבטן גם במהלך היום..
אבל במהלך המין אני מרגישה כמו דקירות ולחץ כזה..
מה עושים במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בזמן קיום יחסי מין
ד``ר ליאורה אברמוב29/11/2017מציעה לך דבר ראשון לפנות לרופא נשים לעשות בדיקה גינקולוגית ואולטראסאונד לראות שאין בעיות במבנה הרחם והשחלות, לבדוק את צוואר הרחם ולעשות בדיקת פאפ אם יש מקום.
בינתיים נסו לשנות תנוחות שבהן החדירה תהיה פחות עמוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בנרתיק-ללא גירוד או כאבאיילת29/11/2017
שלום, האם הרפס בנרתיק חייב להיות מגרד או כואב? האם יתכן שלא מרגישים כלום אלא רק כשנוגעים מבינים שזה שם? והאם יכול לעבור לבד או שחייב טיפול בכדורים? תודה (לא ביקשתי אבחנה,אלא רק מידע רפואי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת שלום
ד``ר מיכאל פרידמן29/11/2017להרפס יש מחזוריות. הוא יכול לגרום לכאב/גרד/צריבה. אין חובה לטיפול תרופתי הכל תלוי מהתלונות שלך. ההתקף עשוי להשתיים גם ללא טיפול תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה!!
איילת29/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חזק לאחר הפסקת גלולותאנונימית29/11/2017
אני בת 22, והמחזור שלי לא כל כך סדיר לכן רופא נשים המליץ לי לקחת גלולות, לקחתי גלולות יאז פלוס, והם עשו לי תופעות לוואי של נפיחות בבטן, מגרנות ואקנה אחרי שבוע הפסקתי ליטול את הגלולות ואחרי יום יופיע לי דימום)(וזה לא קרוב בכלל לזמן שאני צריכה לקבל בו מחזור) חזק יחסית שנמשך כמה ימים וטיפה כאבים בבטן התחתונה, האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לאנונימית
ד``ר מיכאל פרידמן29/11/2017יתכן שהגלולות לא מתאימות לך. תפני לרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים לא סדירים במהלך החודש וכאבי בטן בלתי נסבליםאנונימית28/11/2017
ימומים לא סדירים ברוב החודש
אשמח אם תהיה לכם תשובה כל שהי לבעיה שלי או איזה שהי דרך לברר יותר לעומק.
שלוש שנים כמעט שאני סובלת מדימומים לא סדירים רוב החודש
אם זה לאחר קיום יחסים,בזמן קיום יחסים ,במתן צואה (בעת הלחיצה ),במתן שתן לפעמים על הנייר ולפעמים באסלה .הייתי אצל כמה וכמה רופאים כל בדיקת דם /שתן /הורמון אולטרסאונד ביופסיות פאפ הכל תקין .
נתנו לי כל כדור אפשרי לאחרונה גם פרוגילוטון (הפסקתי )
לא מוכנה להמשיך לנסות גלולות או כל טיפול אחר בכל כדור שהו שום דבר לא עוזר ולא עזר.
אני ביום יום שלי מוגבלת מאוד כי בכל זמן של דימום זה מלווה בכאבי בטן עזים ובלתי נסבלים ,מבחינת זוגיות עם בן זוגי אני לא יכולה לקיים מערכת יחסים נורמלית .מבחינה נפשית ופיזית אין לי כוחות לזה יותר
כל רופא שהייתי עושה בדיקה שיגרתית אומר הכל בסדר תחזרי לביקורת או דוחף כדור חדש
והכל לא בסדר אם היה בסדר לא הייתי סובלת מדימומים שלוש שנים סתם!
מה זה יכול להיות ?מה עוד לנסות לבדוק?
חשוב לי לציין שאני בת 24 ללא הריונות ,הפלות או כל דבר.
עשיתי טבלה בחודשיים האחרונים של כל הדימומים שהיו והאם ייתכן שאני מתוך חודש שלם במצתבר שישה ימים ללא דימום או פרשות חומות של דם?והאם ייתכן שאני לא יכולה לקיים יחסים עם בן זוגי מבלי לדמם לו באמצע ?מעבר לזה שאני מהעשירי לחודש עם מחזור עד לפני יומיים שחזר עכשיו?
מצטערת על החפירה אני כבר אובדת עצות (אציין שהיה לי בעבר cin 1 ,והבלאגן החל לאחר טיפול בהקפאת הנגע שהיום לא קיים ואומרים לי שזה גם לא קשור)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לאנונימית
ד``ר מיכאל פרידמן29/11/2017ממליץ לבצע בדיקת היסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבדתי את חבילת הגלולותאנונימי28/11/2017
שלום, איבדתי את חבילת הגלולות שלי כשאני בנופש, קיימתי יחסי מין לפני יומיים והיום בבוקר כשהייתי צריכה לקחת גלולה לא מצאתי בשום מקום את החבילה, בבית יש לי חבילה חדשה שכוכל לקחת, אך עד שאגיע לבית יעבור יומיים בלי לקחת גלולה בכלל ואין לי אפשרות לגשת לרופא לקחת חבילה, אני בסוף השבוע הראשון ותחילת השבוע השני של החבילה, גלולות יאז, מה עלי לעשות? לקחת ביום חמישי כשאחזור לבית או לעשות משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
ד``ר מיכאל פרידמן28/11/2017במידה ולא תמשיכי את הגלולות אזי את לא מוגנת, לכן יש להשתמש בקונדום. מאידך את יכולה להכנס להריון כבר ממגע מיני שהיה לאחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לעשות
Tamar Aminov28/11/2017מה לעשות? לקחת פוסטינור? או פשוט להמשיך לקחת גלולות ביופ חמישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לעשות
Tamar Aminov28/11/2017מה לעשות? לקחת פוסטינור? או פשוט להמשיך לקחת גלולות ביופ חמישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה של בדיקת PAP חוששתטלי27/11/2017
בתשובה של בדיקת PAP רשום:
Transformation zone component present
Endocervical and metaplastic cells
fungal morphology Candida species
ההאם הבדיקה תקינה ?האם יש לי זיהום כלשהו ? אם כן האם לטפל בקנדידה ? אין לי תופעות של זיהום
קצת חוששת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת פאפ
ד``ר ליאורה אברמוב28/11/2017לא נותנים פענוח תשובות באינטרנט
פני לרופא הנשים ששלח אותך לפאפ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה חריפה והפסקת גלולותשרון27/11/2017
שלום,
אני לוקחת כשנתיים גלולות מסוג זואלי, במהלך השנתיים האלו יש לי נשירה חריפה, האם יש קשר?
ללא קשר אני רוצה להפסיק ליטול גלולות, האם אפשר להפסיק סתם כך? האם יש סיכוי להחרפת הנשירה אפילו יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציעה לך להתיעץ עם רופא עור לגבי הנשירה
ד``ר ליאורה אברמוב28/11/2017הפסקת גלולות יכולה להחמיר מצב נשירה אבל זה מצב שמתאזן תוך מספר שבועות. לפני זה צריך לבדוק מה הסיבות לנשירה כרגע. רב הנשים לא סובלות מנשירה תחת גלולות אלא בתקופה הראשונה ללקיחתן.
יש מקום לעשות פרופיל הורמולני ולבדוק את שורשי השיער לברור סיבות לנשירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית במקביל לאיקקלומיןקארי727/11/2017
היי.. אני כרגע נוטלת איקקלומין ורציתי לדעצ אם זה בסדר ותקין לשלב במקביל חומצה פולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארי שלום
ד``ר מיכאל פרידמן27/11/2017אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני חודש הייתה לי דלקת בשתןיערית27/11/2017
לפני חודש הייתה לי דלקת בשתן.
היום הייתי עם גבר אבל לא שכבנו התחרמנו והוא החדיר לי אצבע לנרתיק. אני פוחדת. זה יכול לגרום לדלקת?זיהום או משהו?יש לציין שעשיתי פיפי אחכ ושטפתי הרבה את המקום למטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יערית שלום
ד``ר מיכאל פרידמן27/11/2017לא נראה לי שאת צריכה לדאוג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוטרי טבליות לנרתיק 200 מ״גגילה27/11/2017
שלום,
רכשתי קלוטרי ב3 טבליות. את הראשונה הכנסתי בבוקר ( רק בדיעבד הבנתי שצריך בערב ) , אם כך מתי לקחת את הטבילה השניה? היום בערב או מחר בבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילה שלום
ד``ר מיכאל פרידמן27/11/2017מחר בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)