מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדמומיות והפרשה שפתיים פנימיותרינת08/02/2017
שלום,
שמתי לב שבעת ניגוב יש לי מן הפרשה חומה שמגיעה מתוך השפתיים הפנימיות. זה מלווה בריח לא נעים. (יש אדמומיות וגירוד).
האם זאת יכולה להיות דלקת? האם אפשר לטפל בזה באופן טבעי?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זאת יכולה להיות דלקת? האם אפשר לטפל בזה באופן טבעי?
ד``ר מיכאל פרידמן08/02/2017האם זאת יכולה להיות דלקת? האם אפשר לטפל בזה באופן טבעי?
=== את חייבל להבדק. איך אפשר לדעת ממה את סובלת דרך ההתכתבות. מוזר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב מחזור בחמישה ימיםטלי08/02/2017
הי, אני אמורה לקבל מחזור עוד חמשה ימים ובעלי הפתיע אותי בנופש לכבוד יום הולדתי .. רציתי לעכב את המחזור לשלושה ימים נוספים עד לחזרתי מהחופש איך אני עושה זאת ? אני לא לוקחת גלולות הריון באופן קבוע ואין לי בעיה עם גלולות ואין לי התקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכוב מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2017קצת מאוחר מידי לעצור את המחזור
אולי עם כדורים הורמונליים
פני לרופא הנשים שלך לקבלת מרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת השחלות הפוליציסטיות- גלולותיעל08/02/2017
שלום,
אני בת 35, ועם תסמונת השחלות הפוליציסטיות.
אני סובלת משיעור יתר ואקנה.
אילו גלולות אמורות יותר לעזור לאקנה ולשיעור היתר,
האם יאז או האם גלולות שמכילות רק פרוגסטרון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2017רצוי גלולות משולבות שתהינה יעילות לאקנה יאז הוא אחד מסוגי הגלולות המשולבות שיעיל בטיפול באקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טופיטרים כמניעה למיגרה וגלולת סרזטליאת07/02/2017
שלום ד"ר.
אני בת 47, היות וסובלת ממיגרנות מזה שנים רבות (מיגרנה ללא אאורה, איני מעשנת וללא עודף משקל) והפרופיל ההורמונלי עדיין תקין, נוטלת טופיטרים כדור מונע למיגרנות במינון של 100 מ"ג באופן יומיומי בשעות הערב, רופא הנשים המליץ על גלולת למניעת הריון "סרזט" במקרה שלי. האם לדעתך יש סכנה בנטילת 2 הכדורים הללו ? אשמח לדעת, אני קצת חוששת. האם יש סכנה מסויימת ? תודה רבה. ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופאמקס
ד``ר ליאורה אברמוב07/02/2017השילוב של טופמקס עם גלולות יכול לגרום לירידה בהשפעה של הגלולות וירידה ביעילות שלהן. לא מכירה מחקר עם סרזט. בכל מקרה מציעה לך להשתמש באמצעי מניעה לא הורמונליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולת מינס, תשובות סותרות בנוגע להגנההדס06/02/2017
שלום,
פספסתי את הגלולה ה13 של מינס. ביום ה 14 לקחתי 2 גלולות ברצף. (פספוס בדיוק של 24 שעות)
חיפשתי באינטרנט האם ההגנה נפגעה, ישנם הרבה מאוד תשובות סותרות. ישנם מקומות שרושמים שאין פגיעה בהגנה, יש מקומות שרושמים לעשות הפסקה של5,7 ,9 או עד סוף החודש.
לא ברור לי מה התשובה הנכונה, אשמח להבהרה בנושא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס של גלןלה
ד``ר מיכאל פרידמן06/02/2017אני מניח שאת מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במהלך נטילת גלולות ברצףרותם06/02/2017
שלום, אני צריכה עזרה בקשר לנטילת גלולות ברצף.
אני נמצאת בירח דבש של חודש וחצי לכן אני לוקחת גלולות ללא הפסקה של ווסת.
לפני יומיים התחלתי את החפיסה השלישית (גלולות של דיאנה, 21 כדורים בחפיסה) היום אני אמורה לקחת את הכדור החמישי בחפיסה.
אתמול בערך בשעה 14:00 התחילו לי כאבים של מחזור וראיתי שיש לי דימום והוא נמשך גם היום (הדימום לא גדול נראה כמו סיום של הווסת)
אני לא יודעת אם להמשיך לקחת את חפיסה או להפסיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ודימום
ד``ר מיכאל פרידמן06/02/2017זה לא נורא וזה קורה. תמשיכי ליטול את הגלולות למרות הדימום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירן בבטן . אשמח ליעוץ בבקשהזהבה05/02/2017
שלום
יש לי מחזור ממושך שנמשך עד 12 ימים הרופא נשים שלי עשה אולטרסאונד וגילה 2 שרירנים ורירית רחם 14 מ"מ שזה מוגדל , עשה לי גם ביופסיה בזמן שאני במחזור ושלח את הדגימה לבדיקה, אמר שזה יקח חודש עד שיגיע תוצאה בנתיים נתן לי כדורים הורמונליים ל20 יום פעמיים ביום
מה זה יכול להיות שיש לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה יכול להיות שיש לי?
ד``ר מיכאל פרידמן06/02/2017מה זה יכול להיות שיש לי?
=== מה שהרופא שלך אמר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה/ דלקת או תופעת לוואי של הגלולות?מאי05/02/2017
שלום
התחלתי לקחת גלולות סיזוניק לפני חודש וחצי. במהלך התקופה הזו היו לי הפרשות בצבע צהוב ירוק לאחר קיום יחסי מין עם בן זוגי. אין גרד ואין ריח.
בפעם הראשונה עברו תוך יומיים שלושה מעצמן ובפעם השנייה השתמשתי בנרות קלוטרי בעצת רוקחת.
האם זו יכולה להיות תופעת לוואי של הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
ד``ר ליאורה אברמוב07/02/2017יכול להיות יותר הפרשות כתוצאה מגלולות אבל אם הן ממש חריגות כדאי להתיעץ עם רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אקנה מה הכי יעיליעל04/02/2017
שלום,
האם הגלולות יאז באמת יותר מסוכנות מגלולות אחרות כמו פמינט או מינס? אני מדברת על מחקר שנעשה ב 2012...
והאם יאז מבחינת עזרה לטיפול באקנה(גיל 33) יותר טובות מאשר מינס או פמינט?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד``ר ליאורה אברמוב07/02/2017גלולות יאז קבלו אישור של רופאי עור לטיפול באקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קצר מדי שערך יומיים בלבד במקום ארבעה עד חמישה ימים כבדרך כללמרום תומר04/02/2017
שלום, אני בת 17 והמחזור שלי סדיר. החודש המחזור הגיע בזמנו, אך היה במשך יומיים בלבד כשבדרך כלל הוא נמשך בין ארבעה לחמישה ימים. מה יכולה להיות הסיבה? ומה זה אומר?
אני לא נוטלת גלולות ואיני מקיימת יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יכולה להיות הסיבה? ומה זה אומר?
ד``ר מיכאל פרידמן04/02/2017על מנת חהיות בטוח שכל בסדר - תפני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ברזין לפני הריוןנאדיה04/02/2017
שלום רב
אני רוצה להתחיל בשימוש רזין המיועד להפחתת משקל. ולהיכנס להריון לאחר סיום השימוש בתרופה. האם זה ייסכן את העובר וישפיע עליו?. ואם כן כמה זמן צריך לחכות עד שכניסה להריון תהיה בטוחה ובלי השפעות על העובר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה ייסכן את העובר וישפיע עליו?. ואם כן כמה זמן צריך לחכות עד שכניסה להריון תהיה בטוחה ובלי השפעות על העובר?
ד``ר מיכאל פרידמן04/02/2017האם זה ייסכן את העובר וישפיע עליו?. ואם כן כמה זמן צריך לחכות עד שכניסה להריון תהיה בטוחה ובלי השפעות על העובר?
==== יתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר לקיחת גלולת פמינטנעה03/02/2017
שלום רציתי לוודא משהו. אם התחלתי חפיסת גלולות ראשונה מהיום הראשון של הווסת ואחכ לקחתי כל יום גלולה בשעות הבוקר אבל לא בדיוק באותה השעה. הווסת עצמה פסקה לאחר כמה ימים אבל התחיל להופיע דימום לא סדיר כץופעת לוואי של הגלולות.ביום השישי נטלתי בבוקר גלולה ואחר כך קיימתי יחסי מין. לאחר מכן שמתי לב שהדימום עקב הגלולות שוב הופיע לפרקים. האם יש צורך בנטילת פוסטינור או שהכל תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש צורך בנטילת פוסטינור או שהכל תקין?
ד``ר מיכאל פרידמן04/02/2017האם יש צורך בנטילת פוסטינור או שהכל תקין?
=== יתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר הפלה ולפני מחזורדניאל03/02/2017
שלום דוקטור,
בתאריך 17/1 עברתי הפלה על ידי תרופות ציטוטק ומפוגין, היו לי דימומים בערך כשבוע ימים ולאחר מכן קיימתי יחסי מין לא מוגנים והיום 3/2 עשיתי בדיקת שתן של הריון וזה הראה חיובי. השאלה האם באמת יכולתי להכנס להריון למרות שטרם קיבלתי מחזור ראשון אחרי הפלה או היה לי ביוץ אפילו?? או שהבדיקה יצאה חיובית כי טרם הגוף התנקה לחלוטין? אשמח לעזרה ותשובה בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחר הפלה
ד``ר ליאורה אברמוב07/02/2017פני לבדיקת רופא נשים ואולטראסאונד חוזר
יכול להיות הריון חדש ויכול להיות שאריות מהפלה לא מלאה ולכן צריכה מעקב בדיקות דם של בטא ומעקבי אולטראסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון בבדיקת אולטרסאונדמודאגת ממש02/02/2017
דר שלום,
קיבלתי ווסת אחרונה ב22.12.16 (לפי החישוב של הווסת האחרונה אני הייתי אתמול בשבוע 5 פלוס 6)
לפני 8 ימים עשיתי בדיקת דם הבטח הייתה 1989
אתמול הייתי בUS ראשון הרופא ראה רק שק הריון בתוך הרחם...
לא שק חלמון וללא קוטב עוברי קבע לי תור לעוד 10 ימים לבדיקה חוזרת...
האם זה תקין לשבוע?מה הכוונה לשק חלמון?האם הוא אמור להגיע עם העובר?
האם יש סיכוי להריון תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון
ד``ר ליאורה אברמוב07/02/2017את עדיין בשלב מאוד מוקדם של ההריון ולכן צודק הרופא שאמר לך לבוא לבדיקה חוזרת עוד 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של איחור בהתפתחות העוברריטה02/02/2017
מכרה שלי בשבוע 34 ונאמר לה באולטראסאונד שהעובר באיחור התפתחותי של שבועיים מה זה אומר ומה ניתן לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות עובר
ד``ר ליאורה אברמוב07/02/2017שתפנה לרופא הנשים שעוקב אחרי ההריון שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)