מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת פאפ ופולקוסקופיהליאורה11/02/2017
שלום,
בבדיקת פאפ קיבלתי תוצאה- PAP ABNORMALITY CERVIX LGSIL
בבדיקת פולקוסקופיה נכתב לי-
קטעי רירית אפורים- METAPLASTIC INFLAMED CERVICAL MUCOSA
חומר גרידה בנפח 1.5 סמק - endocervical epithelium and metaplastic inflamed cervical mucosa
מה זה אומר???
בעת קיום יחסי מין הנרתיק שלי יבש, לאחר קיום יחסי כאשר אני הולכת לשרותים ומנגבת יש לי הפרשות דמיות.
ביום יום יש לי הפרשה צהובה על התחתונית וגם הפרשה אפורה עכורה בתוך שפתות הפות.
צריבה לפעמים בעת מתן שתן.
גילו לי חידקים בבדיקת שתן
מה כל הממצאים הללו אומרים???
תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפס
ד``ר מיכאל פרידמן11/02/2017אנחנו לא מפענחים שתובות מעבדה. אבל את חייבת בהקדם לעבור בדיקה קולפוסקופית. יתכן שאת זקוקה לביופסיה של צוואר הרחם. יחד עם זה אין מקום לדאגה. יתכן מדובר בתהליך וראלי בצוואר הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה צלולה בשחלה, כאבים ובחילות בביוץשחר11/02/2017
שלום,
בת 27, אובחנתי לפני 3 חודשים עם ציסטה בשחלה שמאל.
באולטרסאונד כתוב:
ממצא ציסטי צלול 41*70 ללא מחיצות, דופן דקה חלקה, מובילות לא רגישה, הודגמה זרימה עורקית ורידית.
רופא הנשים שלי הפנה אותי לבדיקת מעקב אחת לחודש.
למרות שהוא טען כי אין קשר בין הציסטה לבין תהליך הביוץ, אני חווה כאבים חזקים בצד שמאל של הבטן התחתונה במשך 2-4 ימים בזמן הביוץ. בשני הביוצים האחרונים הכאב מלווה גם בבחילות והקאות.
בזמן מחזור אין כאבים מיוחדים.
שאלותי:
1. הבנתי שיש מספר סוגים שונים של ציסטות. האם אפשר לדעת מבדיקת האולטרסאונד איזה סוג ציסטה יש לי? ומה המשמעות מבחינת טיפול/ מעקב?
2. האם הכאבים בזמן הביוץ מעידים על בעיה/ תסביך?
3. בזמן שאני עוקבת אחר הציסטה לאורך חודשים, האם יש ערך לשינוי תזונתי או שינוי באורח החיים בנסיון לייצב את ההורמונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה.
ד``ר מיכאל פרידמן11/02/2017
1. הבנתי שיש מספר סוגים שונים של ציסטות. האם אפשר לדעת מבדיקת האולטרסאונד איזה סוג ציסטה יש לי? ומה המשמעות מבחינת טיפול/ מעקב?
==== במידה מסויימת ניתן לדעת. אבל על מנת לבצע אבחנה זה ניתן רק אחרי ההוצאה של הציסטה. זה לא אומר שאת זקוקה לעבור ניתוח. יש צורך להמשיך מעקב ע"י בדיקות אולטרסאונד.
2. האם הכאבים בזמן הביוץ מעידים על בעיה/ תסביך?
===== לא חייב...
3. בזמן שאני עוקבת אחר הציסטה לאורך חודשים, האם יש ערך לשינוי תזונתי או שינוי באורח החיים בנסיון לייצב את ההורמונים?
==== לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מגלולות זואלי למינסטליה11/02/2017
היי, אני נוטלת כעת גלולות זואלי (עומדת לסיים חפיסה שלישית) וזאת לאחר שימוש ממושך ורצוף של 4 שנים בגלולות מליאן בשל כאבי בטן עזים במחזור ואי יכולת תפקוד.
לאחר שהופיעו אצלי מספר התקפי חרדה מאז השימוש בזואלי החליט רופא הנשים להחליף את הסוג למינס.
כיצד אמורה להתבצע ההחלפה? האם עליי לסיים את חפיסת הזואלי במלואה כולל הגלולות דמה ואז להתחיל עם מינס? עליי לציין שטרם הופיעה אצלי וסת...
אודה לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה, תודה!
טליה13/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות שונות
ד``ר מיכאל פרידמן13/02/2017כיצד אמורה להתבצע ההחלפה? האם עליי לסיים את חפיסת הזואלי במלואה כולל הגלולות דמה ואז להתחיל עם מינס? עליי לציין שטרם הופיעה אצלי וסת...
==== כן
מדוע בכלל הפסקת ליטול מליאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
טליה14/02/2017היי ד"ר, לשאלתך הרופא נשים שלי החליט שעליי להחליף את המליאן בזואלי, לאחר כ24 יום מתחילת החפיסה הראשונה של זואלי החלו לי התקפי חרדה כשניים במספר..מקוןה שזה יחלוף עם המינס.
האם לדעתך יש קשר בין המעבר בין הגלולות להופעת החרדה? עליי לציין שמעולם לא סבלתי מכך.
תודה רבה על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית פטריה ממושכת וגם דלקתבטי11/02/2017
שלום. יש לי בעיה פטריה בנרתיק כבר מעל לשנה, היה לי מדי פעם עוד לפני שהתחלתי לקיים יחסים אבל אחרי שהתחלתי לקיים יחסים זה פשוט נעלם ואחרי שבוע חזר וככה באופן קבוע. הלכתי למלא רופאים וניסיתי כבר הכל, גם נרות, גם את הכדור הכחול הבודד הזה שאמור להיות חזק, גם משחה, לקחתי נרות במשך חודש והלכתי בלי תחתוניות ואכלתי יוגורטים עם חיידקי B ולקחתי פרוביוטיקה של פמינה אבל שום דבר לא עוזר וזה תמיד חוזר.
אח"כ עשו לי משטח וגילו שיש לי דלקת בשתן אז יכול להיות שבגלל זה יש לי פטריה חוזרת? גם קראתי שאם יש פטריה חוזרת זה אומר שאולי יש דלקת במעיים, לא יודעת אם זה נכון.
נתנו לי דוקסילין למשך 10 יום ובמהלכו אחרי קיום יחסי מין ממש כאבה לי הבטן התחתונה, זה קרה לי גם בעבר אחרי קיום יחסים אבל מעט זמן והפעם כמה ימים אחריי בכל פעם. סיימתי להשתמש באנטביוטיקה ועדיין כואבת לי הבטן התחתונה כאבים בלתי נסבלים אז אולי זה לא קשור לכדורים. ואני כבר לא יודעת מה לעשות כי הרופאים פשוט לא עוזרים בכלום. זה תמיד חוזר והם לא מוצאים כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ופטריה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2017קשה לי להבין מההודעה שלך מה מצאו במשטה הנרתיקי שכן אי אפשר לאבחן דלקת בשתן על סמך משטח נרתיקי
מציאה לך לפנות לרופא נשים המומחה במחלות זהומיות של הנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם לא אמרו מה הם מצאו
בטי11/02/2017הם אמרו לי פשוט לקחת דוקסילין.
והייתי כבר אצל 4 רופאי נשים שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט- תופעות לוואי אחרי 6 ימי נטילהליאת11/02/2017
היי, בת 47, נוטלת מזה כ- 6 ימים סרזט (עקב מיגרנות), אחרי שנים רבות שלא השתמשתי בגלולות, תופעות הלוואי קשות לי ורציתי לשאול האם הם שכיחות ואמורות לחלוף ואחרי כמה זמן או שזה חריג ועלי להפסיק. מדובר בתחושת תעוקה, בחילות, תאבון מופחת, קר לי יותר מהרגיל, כאבי ראש לעיתים, יובש בפה, עייפות. אשמח למענה, תודה רבה. ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לואי מסרזט
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2017יכול לעבור אבל אם את סובלת הפסיקי והתיעצי עם רופא נשים שלך לגבי המשך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה חיובית Ureaplasma gardnerllaדניאלה11/02/2017
היי, בת 26 ואם לילדה, במשטח בעקבות גרד וצריבה נמצא חיובי לUreaplasma - sexual / gardnerella - grow
מה בדיוק זה אומר? האם ניתן לדעת ממתי ההדבקה?
ניתנה לי אנטיביוטיקה מסוג azithromycin 250 mg לקחת ארבעה כדורים ליום אחד, ומשחה המכילה clindamycin phosphateUreaplasma - 2% ללילה אחד. האם הטיפול מספיק?
האם בעלי צריך לקבל גם תרופות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלזמה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2017אלו שני חיידקים שונים ובעלך צריך גם טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות בשפתיים הפנימיות ללא כאב או גירודאלין10/02/2017
היי, בזמן האחרון שמתי לב שיש לי המון נקודות לבנות בולטות בשפתיים הפנימיות,האם יש צורך לבדוק את זה אצל רופא? מה זה יכול להיות? יש לציין שלא קיימתי יחסי מין כלל(בת 19).
צירפתי תמונה....................................................................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2017כנראה בלוטות שומן או חלב תת עוריות בכל מקרה האראי זאת לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר ועוד שאלה קטנה
אלין11/02/2017אם וייתכן כי אלו בלוטות חלב/שומן האם יש דרך להסירן? האם יש קשר לשפתיים פנימיות מוגדלות מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות לבנות
ד``ר ליאורה אברמוב14/02/2017ממש לא קשור לגודל השפתיים
לגבי הסרתן יש להתיעץ קודם כל עם רופא הנשים אם אכן זו האבחנה לדעתי יעברו מעצמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בשליש הראשון של ההריוןדנית10/02/2017
שלום רב.אני בת 42.נכנסתי להריון ספונטאני רביעי.בשלישי היתה לי הפלה"נדחית"(בשבוע 11 כאשר בדיעבד התברר שהעובר נפל כבר בשבוע 8).
אחרי ההפלה הזאת הפכנו להיות לזוג ליברלי שנוהג מידי פעם לבקר במסיבות חילופי זוגות.
במידה ואקיים יחסים(עם קונדום)עם מישהו עם איבר ארוך והחדירות שלו גם יהיו חזקות-האם יתכן שההריון הנוכחי יפול?אני כרגע בסיום שבוע 5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2017לכאורה לא קשור ואין מניעה לקיים יחסי מין בהריון אלא אם יש הצוויה ברורה מרופא הנים שלך להמנע
פני להערכה לרופא הנשים לגבי תקינות העובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב מחזור עם גלולות קליירלרה09/02/2017
שלום,
אני נוטלת גלולות מסוג Qlair ומעוניינת לדחות את המחזור במספר ימים. כיצד עושים זאת עם גלולות מסוג זה? (בהן אין את שבוע ההפסקה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלייר
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2017צריך לחבר רק את הגלולות הצהובות ללא שימוש בגלולות האחרות
פני לרופא הנישם שלך שיסביר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מופיעים תסמינים של הריון?אנונימי09/02/2017
היי,
האם יכול להתגלות היריון לאחר 3 חודשים מקיום יחסי מין?
בעיקרון אני לוקחת גלולות אבל החודש כמעט שלא היה לי דימום אני אפילו לא יכולה להגדיר את זה כמחזור.
יש לי כאבי ראש נוראיים עייפות מטורפת ובחילות.
השאלה אם אלו לא תסמינים שאמורים להופיע מיד שנקלטים או רק לאחר המון זמן. עשיתי בדיקה ויצא שלילי למרות זאת אני לא רגועה בגלל שהמחזור החה מאוד חלש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2017אם הבדדיקה יצאה שלילית את יכולה להרגע אבל פני לרופא נשים להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגרסטרון אצל פוליציסטיותמצפה09/02/2017
שלום, אשמח לדעת האם כפוליציסטית רמת פרוגרסטרון יכולה להיות גבוהה בלי שום קשר לביוץ? עשיתי בדיקה אתמול שזה היום ה25 למחזור ויצא 62.8.. האם אני יכולה להסיק שאכן היה ביוץ...?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2017היה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין ווסתי והפרשות עם דםאילה09/02/2017
שלום,
לפני כשבוע הייתי אצל רופאת אנשים בעקבות גרד וכאבים ביחסי מין והיא זיהתה שיש לי פטריה. כמה ימים לאחר מכן התחיל לי מחזור וכשהסתיים התחלתי לטפל בפטריה עם נרות פולידין ומשחה טבע דרם. הכל היה רגיל התסמינים של הפטריה עברו ואני ממשיכה בטיפול לכל מקרה, רק שלפני יומיים שמתי לב להפרשה עם פס דם.יום לאחר מכן במשך היום הכל היה בסדר,בערב שוב הבחנתי בפס דם דומה. היום גם לקראת הערב הבחנתי בהפרשה בצבע של יום אחרון של מחזור גוון וורדרד חום. אני יודעת שאלה לא הנרות מכיוון שצבעם צהוב.
בכל מקרה בעוד כשבועיים יש לי בדיקת פאפ וקולקוסקופיה.
האם לחכות לבדיקה או שיש צורך מיידי לראות רופא?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בין וסתי
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2017את יכולה לחכות שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לגילוי הריוןצליל09/02/2017
שלום עשיתי בדיקות דם לגילוי הריון ואני לא יודעת לפענח את התוצאות..
beta subunit,hCG <1.20
ref. values: neg<5; pos>25
עזרה בבקשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2017שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד אגן קטן וגינלי או אבדומינליליאת08/02/2017
שלום,
מה ההבדל בין אולטרסאונד אגן קטן בגישה וגינאלית לבין בגישה אבדומינלית?
האם התוצאות יהיו אותן תוצאות בשתי הגישות?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם התוצאות יהיו אותן תוצאות בשתי הגישות?
ד``ר מיכאל פרידמן08/02/2017האם התוצאות יהיו אותן תוצאות בשתי הגישות?
=== ממש לא. US ווגינאלי הרבה יותר מדויק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעה קרה בלילה בזמן הוסתרעות08/02/2017
הי,
אני בת 33, אינני לוקחת גלולות כבר 3 שנים והמחזור שלי די סדיר.
אחת לכמה זמן (יכול לקרות אחת לכמה חודשים) אני סובל מזיעה קרה בלילה, זה קורה בד״כ בלילה הראשון/השני של הוסת או כמו בפעם האחרונה יום ויומיים לפני קבלת הוסת. אני מתעוררת כאשר כולי רטובה, אפשר לספוג ממני זיעה, הסדינים והשמיכה גם כן רטובים לגמרי (לא חם לי, אני מתעוררת מאחר והכל רטוב). זו תחושה מאד לא נעימה, מלווה אותי כבר כמה שנים גם עם הגלולות וגם בלי.
רופאת המשפחה והנשים שלחו אותי בעבר לבדיקת בלוטת התריס, בדיקת הדם חזרה תקינה.
אני מתוסכלת ועובדת עצות. אני די בטוחה שזה עניין הורמונלי.
מה אפשר לעשות במצב כזה?
תודה מראש, רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אפשר לעשות במצב כזה?
ד``ר מיכאל פרידמן08/02/2017מה אפשר לעשות במצב כזה?
=== לבצע בדיקות רמת הורמונים ביום ה- 3 של המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)