מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא קיבלתי מחזור החודשפז26/01/2017
היי, אני צורכת גלולות באופן קבוע כבר כמה שנים, החודש לא קיבלתי מחזור, (עשיתי בדיקת הריון)
היום אני אמורה לחזור לקחת גלולות ורציתי להתייעץ אם כדאי לקחת או לא ובכללי מה מומלץ לעשות
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב28/01/2017אם הבדיקה להריון שלילית אל חשש התחילי את הגלולות כרגיל
בהחלט תופעה שיכולה לקרות תחת גלולות עקב ההשפעה שלהן על רירית הרחם שהופכת להיות מאוד דקה ולכן לא מדממת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פז28/01/2017אוקי, תודה רבה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבת איומה טרום מחזורקרן26/01/2017
בת 32 בריאה ולא נוטלת כלום. כמה ימים עד שבוע לפני המחזור אני סובלת מצרבות איומות שמשתקות לי את החיים...אני בטוחה במיליון אחוז שזה בגלל שינויים הורמונאליים לפני מחזור כי זה קורה לי כל חודש כמעט וכשמגיע המחזור הכל נעלם!! ד״ר אני ממש סובלת מזה וגם מתנפחת לי ממש הבטן..אני לא יודעת מה עושים..אני לא רוצה לקחת כדורים נגד צרבת או גלולות...בבקשי יעצו לי מה לעשות! לא יכול להיות שאין לזה פיתרון כלשהו ברפואה! אני נואשת וסובלת :( תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבת לפני מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב28/01/2017בהחלט יכול להיות עקב שנויים הורמונליים
לא רואה בעיה בלקיחת תרופות סותרות חומצה שזה הטיפול האידיאלי
התיעצי עם רופא המשפחה שלך
או שפני לרפואה משלימה בתקווה שיעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וסתי כבד חודשיים לאחר לידהמירב26/01/2017
שלום רב, אני חודשיים אחרי לידה וקיבלתי ווסת בפעם השנייה מאז הלידה. בווסת הראשונה היה לי דימום חלש מאוד, אפילו לא ממש דימום. אך זה נמשך 8 ימים. וכעת קיבלתי ווסת נוספת והדימום בה כבד מאוד. היו לי בחיי דימומים חזקים, אך אף פעם לא ברמה כזו. קראתי שזה יכול להיגרם כתוצאה משינויים הורמונאליים, אך מתי זה הופך להיות משהו חריג/לא תקין שמצריך בדיקה? חשוב לציין שהבדיקת רופא לאחר המשכב לידה הייתה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמם חריג
ד``ר ליאורה אברמוב28/01/2017כדאי להבדק אצל רופא נשים לברור סיבת הדמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר שאלה על פוליפ בחלל הרחםיעל25/01/2017
שלום, לפני כשלוש שנים אובחן פוליפ בחלל הרחם. עקב דימום רב בין מחזורים בעיה נקודתית שקרתה חודש אחד עם דימום מאוד מסיבי שנמשך חודש מלווה כאב בחזק ברחם.
מאז יש לי דימום גדול במחזור אך זמן המחזור התקצר משבוע ל-3 ימים.
הדימום הבין מחזורי הפסיק.
כיום לאחר שלוש שנים יש לי כאב "בטן" מוזר לפני מחזור ובמחזור עצמו זה כאב נקודתי. המחזור הנוכחי כואב לי גם אחרי שנפסק הדימום. קשה לי להסביר את סוג הכאב או אי הנוחות
הכאב כמו הרגשה של צביטה .
האם פוליפ גורם לכאב עקב הפרעה סטרית?
מאותו מקרה יש לי כאבי מחזור ברחם שונים מהכאב הרגיל ( סליחה שקשה לי להסביר)תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ רחמי
ד``ר מיכאל פרידמן25/01/2017האם פוליפ גורם לכאב עקב הפרעה סטרית?
=== כן. תפני לרופא לבדיקה בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה לאחר טיפול בז'ידובלאני25/01/2017
שלום,
לאחר טיפול בז'ידובל נוצרה לי פטריה. מכיוון שרופאת הנשים שלי לא היתה זמינה לקחתי קלוטרי ללא מרשם רופא. לאחר כמה ימים אחרי סיום טיפול של 3 ימים בנרות הופיע לי דם ורדרד. רציתי לדעת אם זה שכיח? מה לעשות? האם ניתן לחזור להשתמש בלקטל פמינה? (אני משתמשת בזה באופן קבוע פעמיים בשבוע) ואחרי כמה ימים ניתן לחזור לקיים יחסי מין?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` ליאור לבנשטיין25/01/2017רצוי להבדק לביקורת עלמנת לבחון אין דלקת בנרתיק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת תרופות לפני גילוי ההריוןשרון24/01/2017
היי
בת 38. עכשיו גיליתי שאני בהריון. בעצם שבוע 3+ כמה ימים. כנראה שממש במועד הביוץ היתה לי דלקת בדרכי השתן וקיבלתי אנטיביוטיקה מסוג זינט ואחכ מסוג ציפרודקס. סכ 6 ימי טיפול...
אני לא יודעת מה לעשות עם זה, אני מבינה שאלה אנטיביוטקות שאסור לקחת בהריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה בהריון
ד``ר ליאורה אברמוב28/01/2017חסר משמעות אם לקרחת את התרופות סביב הביוץ כשהיתה רק הפריה ועוד לא השרשה ברחם.
תרופות אסורות בהריון רק אחרי האיחור במחזור למעשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשישות וחולשה בעת ווסתאנומימית24/01/2017
שלום רב,
אני בת 31, מאז שאני זוכרת את הפעם הראשונה שקיבלתי ווסת תמיד סבלתי מכאבי בטן מטורפים וחולשה כללית ועצבנות יתר.. רופא המשפחה בזמנו המליץ לי על גלולות למניעת היריון ובאמת זה עזר לי למשך 5 שנים בהן נטלתי אותן, איכות החיים השתפרה מקצה לקצה. החלטתי לפני כ3 שנים להפסיק עם נטילת הגלולות והגניקולוג שלי אמר לי שכל התופעות שהיו יחזרו... ואכן כך היה עם כל מחזור ומחזור שהייתי מקבלת. בארבעת החודשים האחרונים שמתי לב לחולשה ותשישות מאוד מאוד קיצונית שמגיעה לפעמים גם שבוע לפני קבלת המחזור.. וזה מתבטא בכך שאני כל היום רוצה לישון ולא יכולה לקום מהמיטה, ההרגשה היא ממש כמו עלה נידף, חולשה מטורפת בה אני מרגישה שכל המחסנים בגוף מתרוקנים ותשישות שבאה על חשבון איכות החיים. כעת אני בזמן מחזור מיום שישי, (היום יום שלישי) ומאז לא יצאתי מהמיטה חוץ מדברים בסיסיים כמו מקלחת ושירותים וגם זה בקושי. ממה הדבר הזה נובע? אני ממש ממש סובלת זוהי חולשה קיצונית.(היתה לי תופעה כזו שנמשכה גם כמעט שבועיים) אשמח לתשובתכם.. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות וחולשה בימי המחזור
ד``ר מיכאל פרידמן24/01/2017את באמת חושבת שניתן לעשות אבחנה לפי התאור שלך? לא
את חייבת לפנות לרופא המשפחה על מנת לבצע בירור מלא של התלונות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרזיט בבטן ובדיקות מעבדהארי24/01/2017
שלום רב
אני אישה בת 38
לא בהריון , יש יל אחד , לידה רגילה , ווסת תקינה
ךפני חודשיים התחלתי לחוש כאב במתן שתן ובבטן תחתונה
התחלתי לעשות בדיקות , תרביות ( 3 פעמים לאורך חודשיים) , בדיקות שתן כלליות יצאו תקינות
בבדיקת צואה נמצא פרזיט blastolytis hominis
ביצעתי פעמיים בדיקת std - התשובה not detected
הרופא נתן 10 ימים פלאגיל - אחרי שבועעים עשיתי בדיקה חוזרת הפרזיט עדיין שם
בינתיים כם הכאבים במתן שתן ובבטן התחתונה נמשכים
הייתי אצל רופא נשים - עשיתי טיפול בשלוש נרות וגינליות של דלסין וגם נגד פטריה פלוקנזול.
בינתיים העוצמה של הכאב אותה העוצמה ממש כואב
במתן שתן במיוחד בסוף ובבטן ובאיזור הפות
הדבר המוזר הוא שבשני ביקורי אצל רופא נשים הוא ביצע תרבית וגינלית , גם בבדיקה המהירה והמקל נצבע = יש נוכחות חיידק , אבל כששלח למעבדה יוצא פלורה רגילה של הנרתיק.
אני כבר לא יודעת מה לעשות ולאן לפנות
האם פרזיט שנמצא לי בצואה יכול לגרום לכאבים במתן שתן?
ואיך אני ממשיכה מכאן? לאיזה מומחה ללכת ( תחום רפואה ) , איזה בדיקות לבקש
מה זה יכול להיות? ואיך מסבירים את העובדה של תרבית וגינלית בבדיקה מהירה לעומת תשובת מעבדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה יכול להיות?
ד``ר מיכאל פרידמן24/01/2017מה זה יכול להיות?
=== מספר דברים, אבל אנו לא מטפלים דרך האינטרנט. את חייבת לפנות לרופא אורולוג לפי דעתח
ואיך מסבירים את העובדה של תרבית וגינלית בבדיקה מהירה לעומת תשובת מעבדה?
---- אנו לא מפענחים תשובות מעבדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש קטן ולא כואב מתחת לעור שפתיים הפנימיותאולי24/01/2017
אני שנה אחרי לידה שנייה.- לידה ראשונה נרתיקית. לפני כמה ימים גיליתי שיש לי גולה בשפתיים הפנימיות של המשפעה ממש קרובות לפי הטבעת. יש לי טחורים באזור האם הגולה היא המשך של הטחורים? האם מצריכה בדיקה דחופה אצל הרופא?
תודה
אולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017יכול להיות טחור קטן אם זה ליד פי הטבעת
אם לא ממש סביב פי הטבעת פני לרופא הנשים לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשישות וחולשה בעת ווסתאנונימית24/01/2017
שלום רב,
מאז שאני זוכרת את הפעם הראשונה שקיבלתי ווסת תמיד סבלתי מכאבי בטן מטורפים וחולשה כללית ועצבנות יתר.. רופא המשפחה בזמנו המליץ לי על גלולות למניעת היריון ובאמת זה עזר לי למשך 5 שנים בהן נטלתי אותן, איכות החיים השתפרה מקצה לקצה. החלטתי לפני כ3 שנים להפסיק עם נטילת הגלולות והגניקולוג שלי אמר לי שכל התופעות שהיו יחזרו... ואכן כך היה עם כל מחזור ומחזור שהייתי מקבלת. בארבעת החודשים האחרונים שמתי לב לחולשה ותשישות מאוד מאוד קיצונית שמגיעה לפעמים גם שבוע לפני קבלת המחזור.. וזה מתבטא בכך שאני כל היום רוצה לישון ולא יכולה לקום מהמיטה, ההרגשה היא ממש כמו עלה נידף, חולשה מטורפת בה אני מרגישה שכל המחסנים בגוף מתרוקנים ותשישות שבאה על חשבון איכות החיים. כעת אני בזמן מחזור מיום שישי, (היום יום שלישי) ומאז לא יצאתי מהמיטה חוץ מדברים בסיסיים כמו מקלחת ושירותים וגם זה בקושי. ממה הדבר הזה נובע? אני ממש ממש סובלת זוהי חולשה קיצונית.(היתה לי תופעה כזו שנמשכה גם כמעט שבועיים) אשמח לתשובתכם.. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך למה שכתבתי
אנונימית24/01/2017שכחתי לציין שאני בת 31
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שאני בת 31
ד``ר מיכאל פרידמן25/01/2017טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשישות במחזור
מנסה לעזור25/01/2017היי,
כל אחת מגיבה למחזור שונה לי למשל כל פעם יש תופעה אחרת.
הייתה לי גם את התופעה שלך חולשה קריטית בזמן המחזור היו לי גם תופעות של בחילות לפני מחזור וגם זה נעלם ותמיד חשבתי שאני עומדת להיות חולה עד שהבנתי שזה מהמחזור.
גם זה עבר .
כיום למשל יש לי מגרנות וגם זה לא נעים.
אין מה לעשות זו תופעה של הגוף. אם גלולות מקילות עלייך ועל התפקוד היומיומי בהנחה שממש קשה לך, אז קחי אותן.
תנסי לשתות הרבה מים, לישון טוב ולא להתאמץ בימים אלו כמו לקבוע ראיונות עבודה או מבחנים עד חלוף זעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תודה רבה!25/01/2017תודה רבה שהשקעת מזמנך והגבת... אני בהחלט עשיתי את כל הדברים שציינת... מבאס שזה ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזור על ידי המשך לקיחת גלולותאנונימי23/01/2017
שלום ד"ר
אני מעוניינת לדחות את המחזור שלי ( בת 17.6 לוקחת גלולות מליאן על בסיס 21 ימים והפסקה של שבוע )
1. איך דוחים את המחזור, כלומר איך פועלים בהמשך של לקיחת הקופסא הבאה
2. האם צריך להמשיך לקחת את כל הקופסא או שלדוגמא אחרי ה21 יום אני לוקחת לעוד 4 ימים גלולה , עושה הפסקה שבוע , מקבלת וסת ואז ממשיכה רגיל 21 יום ושבוע הפסקה
3.הקופסא שממנה אני לוקחת מספר גלולות, אין בעיה לשמור אותה לעוד פעמים אחרות שאצטרך לדחות את המחזור נכון?
4. אין סכנה בריאותית או מגבלות שהמשך לקיחת הגלולות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחית מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017שתי האופציות אפשריות
את יכולה לצרף שתי חפיסות ואז לדלג על מחזור או לפרק חפיסה אחת ולהוסיף כמה גלולות שאת רוצה לעשות אז הפסקה שבוע ולתחיל חפיסה חדשה כשאת החפיסה המפורקת תשמרי למצבים שכאלה אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה מוזרה ולחץ של פיפיחן23/01/2017
היי , לאחר קיום יחסי מין עם חבר שלי , התחילו לי הרגשות של דחף לפיפי למרות שאין לי או אפילו ישר אחרי שכבר עשיתי פיפי
ויש גם הרגשה לפעמים כמו שמרגישים במחזור שיוצא משהו מהנרתיק , אז לפעמים ישלי הרגשה כזאת וזה לא הפרשה או מחזור . חשוב לציין שאני עם חבר שלי 5 שנים שנינו נקיים ממחלות מין ואנחנו משתמשים בהגנה .
עשיתי בדיקת שתן כדי לפסול דלקת בדרכי השתן ואין דלקת ,אין כאבי בטן או הפרשות חריגות מהנרתיק . המצב ככה כבר שבוע מאז שקיימנו יחסי מין בפעם האחרונה
קבעתי תור לגינקולוגית אבל התור רק בעוד 3 שבועות , וזה מציק לי . מה זה יכול להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ להשתנה
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017אי אשפר לתת אבחנה מבלי לבדוק אותך. תעשי תרבית שתן ולא בדיקת שתן בסטיק ותעשי תרבית נרתיקית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בהריון שבוע 12דנה23/01/2017
שלום רב,
מאז יום שישי אני סובלת ככל הנראה מפטריה- גרד חיצוני ופנימי, רגישות בשפתיים אפילו בעת ניגוב לאחר הטלת שתן.
מאז יום שבת בלילה אני לוקחת אגיסטן, טבליה ומשחה- ואין עדיין שיפור.
אני לא מצליחה לקבוע תור לרופא עד מחר, וזה ממש בלתי נסבל!!!!
הוא רשם לי לפני כשבועיים משחה (שגם הגיעה עם מזרק להכנסה פנימית)- ולא השתמשתי בה- שמה DALACIN VAG 2% (N) CR .
האם אני יכולה להשתמש בזה כעת ? לאותה בעיה? או שעלי להמתין בין טיפול בין האגיסטן למשחה זו?? אני חסרת אונים - והגירוד והעיקצוץ בלתי נסבלים.
מדגישה שוב, בהריון שבוע 12- הרופא שלי ידע זאת כמובן כאשר רשם לי משחה זו.
מקווה לקבל תשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה
ד``ר מיכאל פרידמן23/01/2017אנו לא נותנים המלצות טיפוליות. תפני לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולה אחרונה בלארהשרון23/01/2017
שלום ד"ר, שכחתי את הגלולה האחרונה בחפיסת בלארה..
התחלתי את שבוע ההפסקה..מה לעשות?לעשות הפסקה של שבוע מרגע הגלולה האחרונה שלקחתי?כלומר להתחיל יום קודם מהרגיל את החפיסה החדשה? האם אני מוגנת או שאצטרך להוסיף אמצעי הגנה נוספים(קונדום)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוגנת?
ד``ר מיכאל פרידמן23/01/2017כן את מוגנת. תמשיכי ליטול גלולות כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור חפיסות של יאז עם דימום קלשרון23/01/2017
היי, חיברתי שתי חפיסות של יאז וקיבלתי דימום באמצע החבילה השניה.
דימום ממש קל. בעקרון אני עוד שמונה גלולות ורודות מגיעה לארבע הגלולות הלבנות האחרונות . רציתי לשאול אם אני יכולה במקום לקחת את הגלולות הלבנות לחבר עוד חפיסה. ואם זה לא מסוכן בגלל הדימום המפתיע שקיבלתי?? כלומר זה אומר לחבר כבר שלוש חפיסות. אני נוסעת לחול וממש לא באלי לקבל מחזור:( האם זה מסוכן לחבר לאחר שקיבלתי את הדימום ? או שעדיף לתת לגוף להוציא את ההורמונים ולקבל מחזור? בבקשה תענו לי זה ממש חשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד``ר מיכאל פרידמן23/01/2017האם זה מסוכן לחבר לאחר שקיבלתי את הדימום ?
=== לא
בבקשה תענו לי זה ממש חשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)