מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירוש של תוצאות ממוגרפיהיעל23/01/2017
מה הפירוש? מבנה רקמת השד הוא בחלקו פיברוגלנדולרי ובחלקו שומני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממוגרפיה
ד``ר מיכאל פרידמן23/01/2017לפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות ומעבר לזריקהאתי22/01/2017
אני בת 45 והבנתי שמומלץ להפסיק לקחת גלולות למניעת הריון אני נוטלת מינס רציתי לבדוק האם כדאי לי לעבור לזריקה נגד הריון במקום הגלולות {אני לא הסתדרתי עם התקן} אודה על תשובה מהירה ככל האפשר למייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לזריקה
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017בעקרון אין מניעה להמשיך עם גלולות גם בגיל שלך אם מבחינה רפואית הכל תקין
התיעצי עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקת amhלי22/01/2017
שלום,
אני בת 35. תוצאת בדיקתamh שלי 8.45 UG/L. מה המשמעות?
תדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור ימי ההפסקה בין גלולותעדן21/01/2017
שלום ד"ר, האם אפשר לקצר את ימי ההפסקה ביום אחד בין חבילת גלולות לחבילה אחרת ? האם ההגנה נפגמת?האם צריך להוסיף אמצעי הגנה נוספים(קונדום)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור הפסקה
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017אין בעיה עם קיצור ימי הפסקה וההגנה נשמרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה בגיל 45תמרה21/01/2017
שלום רב,
בהנחה שמצב בריאותי תקין, ואין משהו מיוחד אחר (אני לא מעשנת, למשל), האם יש מגבלה על אמצעי מניעה בגיל 45?
האם מותר, למשל, להשתמש בנובהרינג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017בעקרון כן אבל באישור רופא מטפל לאחר בדיקות שדיים גינקולוגיות ובדיקות דם כלליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת מטוטרקסט ויובש בנרתיקליה21/01/2017
שלום אני נוטלת מטוטרקסט ומאז יש לי יןבש בנרתיק. רציתי לדעת האם ידוע איך מטוטרקסט גורם לזה? אולי הוא מוריד את רמת האסטרוגן?
הוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוטרקסט
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017זו לא תופעת לואי ידועה ומוכרת של המתוטרקסט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ירקרקות לא תקינותנועה21/01/2017
היי אני סובלת מהפרשות ירקרקות עם ריח לא טוב כבר תקופה די ארוכה (חודשיים שלושה)
אני מרגישה שזה בא והולך
אבל כאילו אפעם ההפרשות לא לגמרי תקינות בנוסף אני סובלת בתקופה הזאת מהרבה דלקות בשתן או צריבה בשתן שחולפת מעצמה(בעיקר אחרי קיום יחסי מין)
כל פעם שבדקתי את זה פשוט נתנו לי אנטיביוטיקה או משחות
מה שלא פתר את הבעיה
השאלה שלי היא מה זה יכול להיות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות ירוקות
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017אם קבלת טיפולים שלא עזרו להפרשות כדאי לעשות תרבית ומשטח נרתיקי כדי לראות מה צומח בתרבית ואז להתאים טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת רחם וקבלת מחזורסטלה21/01/2017
שלום, אני מיועדת לנתוח כריתת רחם, שחלות וחצוצרות, יש תאריך לניתוח, הבעיה שאני עומדת לקבל מחזור בדיוק בתאריכים הללו, ה לעשות, האם לדחות את הניתוח או עדיין ניתן לבצעה אותו בזמן מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת רחם
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017התיעצי עם הרופא המנתח
להערכתי לא כדאי לנתח בזמן המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור, רופא צבאי שלא עוזרהדר20/01/2017
לפני כמה שנים הייתה לי הפסקה של מחזור במשך חצי שנה,לאחר מכן רופאת הנשים נתנה לי גלולות יאז(אינני זוכרת אם היא נתנה לי גלולות לזימון מחזור לפני).
השתמשתי ביאז,המחזור הגיע בזמן והפנים שלי היו נקיות מפצעים. לאחר מכן התגייסתי ובערך לאחר חצי שנה הפסקתי לקחת גלולות מכיוון ששכחתי פעם אחת,וחשבתי שאני כבר לא צריכה כי אולי המחזור שלי כבר סדיר.
במשך חודשיים הגיע לי המחזור כמו שצריך ואז נפסק.
ובערך חצי שנה לא קיבלתי מחזור, כרגע כל הפנים שלי מלאות פצעים,דבר שלא קרה בעבר. הלכתי לרופא נשים בצבא,הוא לא ממש הראה התעניינות ונתן לי מרשם ליאז רק כדי שאצא לו מהמשרד. הוא אמר לי להתחיל לקחת אותן מתי שאני רוצה. התייעצתי עם בת דודה שלי, היא אמרה שצריך להתחיל גלולות רק כשיש מחזור ואם אין אז צריך לקחת גלולות לזימון מחזור קודם,דבר שהרופא נשים הצבאי לא אמר לי. אני לא יודעת מה לעשות או למי לפנות, מרגישה מתוסכלת, מקווה לקבל תשובה במהירות, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017אם את לוקחת את היאז רק נגד האקנה ולהסדרת מחזור ולא כאמצעי מניעה את יכולה להתחיל את היאז מבלי לחכות למחזור. אבל אם את פעילה מינית את צריכה לקחת כדורים שגורמים למחזור ורק אז להתחיל ביום הראשון של הגלולות
אין ספק שכך זה עדיף בכל מצב אבל אם לא נתן לך הרופא כדור לזרז מחזור התחילי את הגלולות כבר אבל תדעי שאת לא מוגנת מהריון בשבועיים הראשונים ויכול להיות לך דימומים לא סדירים בחודשיים הראשונים תחת הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהידבקות במחלת מיןעמית20/01/2017
אני יודעת שזאת שאלה קצת טיפשית אבל כבר נדבקתי בעבר במחלת מין ואני כלכך מפחדת .
האם זה הגיוני שנדבקתי במחלת מין (כלמידיה זיבה עגבת איידס וכדומה) אם הגבר מצץ לי את הפיטמות?
ממש אעריך אם תחזירו לי תשובה תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017אין הדבקה של מחלת מין ממציצת פטמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובה רינג ונטילת אנטיביוטיקהשירי20/01/2017
אני בחודש הראשון לשימוש בנובה רינג והתחלתי טיפול אנטיביוטי ברוליד 150 שלשום בערב.
שלשום אני והחבר עשינו סקס לא מוגן והוא גמר בפנים, האם יש סכנה של כניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובהרינג והריון
פרופ` ליאור לבנשטיין20/01/2017לא אמורה להיות בעיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור תכוף ולא מסודרענת19/01/2017
אני בת 43. עד לפני חודשיים המחזור היה מסודר לחלוטין. כל 28 ימים. כעת זו הפעם השלישית שאני מקבלת מחזור בהפרש של שבועיים מהמחזור הקודם. בנוסף, לא יודעת אם יש קשר, אני סובלת מהזעת לילה. האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` ליאור לבנשטיין20/01/2017ניתן לבצע בדיקות על מנת לבחון את הסיבות לאי סדירות של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדת מהריון וורידים ברגליםאולגה19/01/2017
שלום דר .
אני בת 38 בהריון ממש בהתחלה אני אמא ל3 ילדים ויש לי חששות לגבי ההריון אני סובלת מורידים מאוד בולטים ברגליים . האם יש סיכון שיש לי ורידים בולטים. האם זה מסוכן לי ולעובר?
ףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירידם
פרופ` ליאור לבנשטיין20/01/2017אין סכנה לעובר או להריון
כמובן שיש דרכים לטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולות לזואלי וחרדהטליה19/01/2017
שלום רב,
נטלתי במשך 4 שנים גלולות מסוג מליאן ברצף, ללא הפסקות כלל בין חפיסה לחפיסה, וזאת בשל המלצת הרופא שאני יכולה לוותר על המחזור ולא לסבול מכאבים.
יש לציין שסבלתי מכאבי תופת שהפריעו לי מאוד ומתופעות כגון שלשולים, הקאות ואי יכולת לתפקד באופן מוחלט.
בכל מקרה, לפני כחודש וחצי פניתי לרופא חדש שהתנגד לשיטה זו והחליף לי את סוג הגלולות ממליאן לזואלי.
לאחר כ24 יום מתחילת נטילת גלולות זואלי החלו לי התקפי חרדה שמתבטאים ברעידות, דפיקות לב, שלשולים וכו'...
שאלתי היא האם יש קשר בין החלפת הגלולות להופעת החרדות? עליי לציין שמעולם לא סבלתי מתופעה זו...
אשמח למענה מהיר, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולולת
פרופ` ליאור לבנשטיין20/01/2017לא ידוע על הקשר שבין חרדות לגלולת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לילדה בת 10 וחציליאת18/01/2017
שלום רב, בתי בת 10 וחצי, בכיתה ה, גבוהה מאוד ומפותחת מאוד לגילה, קיבלה מחזור לראשונה.הייתה לי הרגשה שתקבל מוקדם מבנות כיתתה אך חשבתי לפחות בכיתה ו. האם זה מצב נורמלי? האם רצוי לעצור את המחזור בעזרת כדורים ולחכות לגיל מתאים יותר?
אשמח לשמוע דעה מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחוזר
פרופ` ליאור לבנשטיין20/01/2017בהחלט מדבר בנתונים של הנורמה
אין צורך להתערב ולנסות לשנות
מעקב רופאת ילדים בלבד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)