מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם בשקיפות יש סיכוי גבוה לטעותאורלי07/08/2016
שלום. אני בשבוע 12+5 והייתי היום בשקיפות עורפית. בשקיפות נאמר לי שלפי הזווית של איבר המין, זו בת.
האם יתכן שזה בכל זאת בן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בשקיפות יש סיכוי גבוה לטעות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016סבירות טובה שצדקו אם כי תמיד יכולה להיות טעות. כשתעשי את הסקירה המוקדמת יתנו לך תשובה סופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקורת שנתית אצל גניקולוג- כריתת מערכת הרבייהאט07/08/2016
לרופא שלום עקב נטילת טמוקסיפן החל לי שגשוג ברירית הרחם בביופסיה היה טרום סרטני והוחלט על כריתת רחם+ שחלות+ צוואר הרחם + חצוצרות . ביקורת אחרונה אצל האונקולוגית נאמר לי כי עלי להיות במעקב שנתי אצל גניקולוג. שאלתי היא אם אין לי את מערכת הרבייה האם בכל זאת אני צריכה להיות במעקב של גניקולוג? ואם כן מה הוא אמור לבדוק בביקורת?
תודה על מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקורת שנתית אצל גניקולוג- כריתת מערכת הרבייה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016תמיד נשאר נרתיק ואברי המין החיצוניים שדורש מעקב שנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וולוודוניה ושימוש בקרם עזרקאיןאנונימית07/08/2016
שלום, אני כותבת שוב כי לא הייתי מדויקת בניסוח שלי בהודעה אחרת שהשארתי פה. יש לי גם ויסטבוליטיס וגם כאבים במקומות אחרים בנרתיק ובפות. אני בתולה, ורציתי לשאול האם אפשר למרוח קרם עזרקאין בתוך הנרתיק במקומות נוספים מלבד פתח הנרתיק? בנוסף יש לי איזשהו כיב קטן או שלפוחית קטנה שלדעת הרופאים היא לא מסוכנת. האם מותר למרוח את הקרם כשיש כיב כזה שממוקם גם הוא בפתח הנרתיק? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולוודוניה ושימוש בקרם עזרקאין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016אזראקאין לא מחדירים לתוך הנרתיק אלא מורחים חיצונית סביב פתח הנרתיק
לגבי הכיב לא ברורלי מה זה ללא בדיקה שלך ולא יכולה לתת לך תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים primo lit-nor האם לקחת או לא בזמן הנקהליהי07/08/2016
שלום רב
לפני בערך חודש וחצי שמתי התקן של ג׳אנס בהמלצת הגניקולוג שלי
ילדתי לפני כמעט חצי שנה ואני עדיין מניקה לסירוגין
מאותו רגע ששמתי את ההתקן אני לא מפסיקה לדמם פעם זה חזק ונראה כמו ווסת ופעם זה נראה זרם חלש
הייתי בבדיקה אצל הרופא לפני מספר ימים והוא נתן לי את הכדורים שבנדון בטענה שהם יעזרו לי ויפסיקו את הדימום
אני דיי סומכת עליו אבל בכל זאת רוצה דיעה נוספת
היות וציינתי בפניו כי אני עדיין מניקה הוא אמר שאין בעיה לקחת ובעלון של הכדורים מופיע שלא מומלץ כשמניקים
כמו גם ראיתי שיש שם עוד הערות מלחיצות כמו קרישי דם / תסחיף / ויכול ליצור גידול בכבד
דיי מלחיץ הייתי אומרת
כמו גם עברתי כריתת כיס מרה לפני שנתיים
אודה לכם לדיעה בנושא ומה הנכם ממליצים האם לקחת או לא
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים primo lit-nor האם לקחת או לא בזמן הנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016אין מניעה לקחת פרימולוטנור בהנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בנושא גלולות progylutonהדר07/08/2016
אני בת 45 ולוקחת במשך שנה את הגלולות progyluton שאלתי
א. מה ההבדל בין הכדורים הלבנים שבחפיסה לבין האדומים
ב. אני לא רוצה לקבל ווסת האים אני יכולה ליטול שני חפיסות ללא הפסקה או שזה לא יעזור ואם לא מה כן אני יכולה לעשות זה קצת דחוף כי אני התחלתי לקחת את הכדורים האדומים שבחפיסה
תודה זה דחוף מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בנושא גלולות progyluton - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2016חיבור 2 חפיסות בפרוגילוטון לא ימנע מחזור. יש שני סוגי גלולות בחלק הראשון זה רק אסטרוגן ובחלק השני זה אסטרוגן עם פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין מחזור לאחר הפסקת נטילת גלולותשאלה07/08/2016
הפסקתי ליטול גלולות לפני חודש במטרה להיכנס להריון.
אני חושבת שזיהיתי ביוץ (הפרשה צהובה)
אני כבר ב4 ימי איחור, אך אין מחזור ואין הריון.
כל השבוע האחרון סבלתי מבחילות, רעב יתר, כאבי גב ובטן כמו של מחזור.
אני חייבת לציין שתמיד תמיד קיבלתי מחזור כל 28 יום במדויק.
השאלה מה זה יכול להיות? ומה זה הכאבים האילו.
האם ללכת לרופא נשים או שצריך להמתין יותר זמן לקבלת המחזור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מחזור לאחר הפסקת נטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2016אי אשפר לנבא מתי יגיע מחזור ראשון לאחר הפסקת גלולוות בהחלט יכול לאחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעירות בידיים בזמן הריון - לייזר?הופי06/08/2016
אני מתכננן הריון,
השיער בידיים מאוד מפריע לי וגורם לחוסר בטחון
האם זה בטוח לעשות לייזר ווקטוס בידיים במהלך הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעירות בידיים בזמן הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2016התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור 7 חודשים-הפסקת הוסתרוני05/08/2016
שלום, אני בת 19, בתולה, והמחזור האחרון שלי היה בחודש ינואר (לפני 7 חודשים), הייתי בבדיקות אולטרסאונד בדיקות דם והורמונים והכל יצא תקין... הייתי אצל רופא נשים שקישר את ההפסקה במחזור לתת משקל (אני בתת משקל אך אוכלת באופן תקין) בנוסף זה נראה לי לא הגיוני שזה קשור למשקל משום שתמיד הייתי במשקל נמוך וקיבלתי מחזור בצורה סדירה מאז גיל 14 ורק השנה הוא נפסק, אני רוצה לשאןל האם עליי להתחיל לקחת גלולות להסדרת המחזור משום שכבר עבר המון זמן ואני מודאגת, או שאם לא כדאי מה אתה ממליץ לעשות? אודה לך על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור 7 חודשים-הפסקת הוסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2016התיעצי עם רופא נשים שמטפל בך יש כדורים שנותנים כדי לזרז מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות ואספירין סיכוי הצלחהשביט05/08/2016
שלום רב,
לפני כשנתיים עברתי הפלה בגרידה מפני שלעובר לא היה דופק בשבוע 7. לאחר מספר חודשים נקלטתי בשנית וממש בהתחלה נתן לי הרופא נשים אספירין והריון הצליח. לפני 4 חודשים נקלטתי בפעם השלישית להריון ולצערי שוב חוויתי הפלה (לא נטלתי אספירין) אך הפעם טבעית ללא התערבות. היום שוב יש לי איחור במחזור ואני בטוחה שזה הריון כי המחזור אצל מדייק.
האם לדעתך האספירין זה מה שגורם להריון להצליח ולא להפלות? אני מרגישה שרק בזכות הכדור הצלחתי לשמור את ההריון השני.
יש לי תור לרופא נשים רק עוד שבועיים וחצי, אני חוששת שזה יהיה מאוחר מדי ושוב תהיה הפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות ואספירין סיכוי הצלחה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2016קשה להעריך דרך האינטרנט התיעצי עם רופא הנשים שנתן לך את הטיפול הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה- מתי אדע שסיימתי עם העניין ואוכל לחזור לשגרהגולדה05/08/2016
נראה לי שאני אחרי הפלה שבוע 5 (בטא שבוע 4 הייתה 47 ובשבוע 5 הבטא הייתה 300 והפרוגסטרון ירד מ-30 ל-50)כרגע עם דימום חזק וגושי דם מה עלי לעשות? האם יש לבדוק ערכי בטא?כמה זמן אמור הדימום להמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה- מתי אדע שסיימתי עם העניין ואוכל לחזור לשגרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2016חסר נתונים התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בעת קיום יחסי מין לאחר לידהדנה05/08/2016
הי, ילדתי לפני שלושה חודשים ומאז יש לי כאבים בזמן קיום יחסי מין נראה לי שהכאב מאזור השופכה. האם יכול להיות שמקור הכאב הוא מהחדרת הקטטר בזמן הלידה?.
אני זוכרת שזה גרם לי לתחושה רבה של אי נוחות בזמן הלידה (למרות האפידורל).
בזמן סיום מתן שתן לפעמים אני גם מרגישה טיפה אי נוחות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעת קיום יחסי מין לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2016צריכה בדיקת רופא נשים
אם את מניקה יכול להיות שהכאבים מיובש בגלל ההנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורים גדולים בין ווסת לווסת......אירנה04/08/2016
שלום,
הנני בת 28 , אף פעם לא הייתה לי ווסט סדירה. החלטתי לעשות מעקב החל מ ספטמבר 15 ועד עכשיו. ההפרשים הם בין 49/47 ימים ועד 56 הפעם האחרונה הייתה לי ווסת ב 15.06 ועד עכשיו לא קיבלתי.
האם זה תקין ואין טעם סתם לקבוע תור לרופא נשים, פשוט לקחת בחשבון שאני לא נוטלת
גלוגלות לכן זה טבעי?
אשמח לעצה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחורים גדולים בין ווסת לווסת...... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/08/2016האם זה תקין ואין טעם סתם לקבוע תור לרופא נשים, פשוט לקחת בחשבון שאני לא נוטלת
--- לא נכון, את חייבת להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר,שנה שלא מפסיקה לדמם ולקבל מחזור כל שבועייםאדריאנה04/08/2016
שלום רב לצוות.
אני גרה בארה"ב, ילדתי לפני שנה ומיד לאחר הלידה שנתי התקן נחושת ללא הורמונים שהכאיב וגרם לדימומים כבדים ללא הפסקה. לאחר 5 חודשים הוצאתי ההתקן ולקחתי גלולות גובילט שמתאימות להנקה ששיפרו את המצב אך גם אז היו דימומים לא סדירים. לפני כ 3 חודשים החלפתי לגלולות בשם לוטרה וכאן חזרו דימומים ומחזורים תכופים ובלגן וכאבים. הרופא (החדש שאליו עברתי בלצי השנה האחרונה ) מבקש,שאנסה להמתין עוד קצת ולנסות לראות אם הגוף מתרגל לגלולות. בינתיים כל שבועיים מחזור אני מתוסכלת נורא. אציין כי ללא הגלולות הווסלת היה מגיע כל 28 ימים כמו שעון ואני לוקחת רק כדי למנוע הריון. אודה לעצתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר,שנה שלא מפסיקה לדמם ולקבל מחזור כל שבועיים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/08/2016את חייבל לעבור בירור יסודי אצל רופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי שתי גלולות בשבוע הראשון לחפיסההילה03/08/2016
שלום, שכחתי גלולות 2 ו 3 בחפיסת גלולות חדשה ובאותה תקופה קיימתי יחסי מין, היום אני בגלולה ה 12, אם אני בהריון כתוצאה מזה מתי אני יכולה לעשות בדיקה ביתית לפי התיאור כאן כדי לדעת אם אכן אני בהריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי שתי גלולות בשבוע הראשון לחפיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2016בסוף חפיסת הגלולות עשי בדיקת שתן עצמית להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי שתי גלולות
הילה07/08/2016תודה, הבנתי שגם בחפיסה הבאה אני לא מוגנת בגלל שתי הגלולות ששכחתי, זה נכון גם אני אתחיל את בחפיסה הברה ביום הראשון של המחזור כמו בגללות חדשות אן שבכל מקרה לא מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מזחור פרוברהsivan03/08/2016
שלום,
מזה 3 חודשים שלא קיבלתי מחזור.
קיבלתי מרופאת הנשים שלי פרוברה, הפסקתי לנטול את הכדורים
לפני 8 ימים טרם התקבל המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מזחור פרוברה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/08/2016את זקוקה לבדיקה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)