מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על פוסטינור ופספוס בזמני הלקיחהליטל24/04/2016
שלום,
הקונדום נקרע לי במהלך הסקס ולקחתי פוסטינור (כדור ראשון) 15 שעות אחרי הסקס. והכדור השני, אותו צריכים לקחת 12 שעות אחרי הראשון, פספסתי ב4 שעות.
זאת אומרת לקחתי אותו 16 שעות אחרי הראשון.
האם יש סיכוי בכל זאת שהפוסטינור יעבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על פוסטינור ופספוס בזמני הלקיחה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/04/2016בכל מקרה הפסטינור אינו מונע הריון ב100%. אבל יש לקוות שיעבוד. בעוד שבועיים עשי בדיקת שתן לשלול הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדירות במחזור החודשי בעת נטילת גלולות זואליאנגי3023/04/2016
שלום,
התחלתי ליטול גלולות זואלי בפעם הראשונה לאחר הלידה (לידה שנייה). בעבר השתמשתי במרסילון.
התחלתי חפיסה ראשונה עם תחילתו של המחזור הראשון, לאחר שהמחזור נגמר המשכתי לדמם חודש שלם עד שקיבלתי את המחזור השני.
בזמן נטילת החפיסה השנייה, קיבלתי מחזור באמצע החפיסה (שבועיים לפני הזמן והרבה לפניי הפלסבו) שלאחריו נמשך עוד דימום של שבוע. הגעתי לפלסבו ולא קיבלתי מחזור מן הסתם. היום כבר התחלתי את החפיסה השלישית..
1.האם כל התופעות הנל הן בגדר הנורמה??? מעולם לא היו לי דימומים כאלה ומחזןר באמצע החפיסה עם מרסילון.
גם אחרי הלידה הראשונה הכל היה סדיר!
2. אם אני רוצה להפסיק עם הזואלי ולחזור למרסילון אז איך עושים את המעבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדירות במחזור החודשי בעת נטילת גלולות זואלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/04/2016יכול להיות דימומים בהתחלת זואלי אבל אם לא טוב לך איתך אחרי 2 ימי הפלצבו התחילי מליאן
בכל מקרה כדאי להיתעץ עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מליאן למניעת הריון שינוי במספר הימים מהחפיסהדליה23/04/2016
אני לוקחת גלולות מליאן במקום 21 כדורים שבחפיסה ושבוע הפסקה
כל חודש אני לוקחת מספר ימים אחר דוגמא חודש אחד אני לוקחת 30 וחודש 25 וחודש 40 וחודש 33 ובין לבין הפסקה אבל תמיד לא יותר משני חפיסות כלומר 42 גלולות ולא פחות מ-21 האם יש בעיה בזה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מליאן למניעת הריון שינוי במספר הימים מהחפיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/04/2016לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים וכאביםחני23/04/2016
שלום,
בת 46 כבר מספר חודשים יש לי דימומים קשים במחזור ואני מקבלת פעמיים שלוש בחודש, בנוסף לאחר קיום יחסים יש לי גם דימומים לפעמים קלים כאילו הפרשות ולפעמים כבדים.
יש לי כאבים בזמן קיום יחסי מין ופעם אחת אף דיממתי לאחר שהרמתי חבילות כבדות.
עברתי בדיקת פאפ, אלטרסאונד ואת הבדיקה עם המנורה לפני חצי שנה כשתחילו הדימומים והכל יצא תקין.
אבל הדימומים והכאבים לא מפסיקים, בנוסף לפני שבועיים מאחר ששרף וגירד לי ניסיתי לשים פתילות של אגיסטן ולא הצלחתי להחדיר כמו תמיד את המקל עם הנר עד הסוף נתקלתי כאילו במחסום שכאב עם הדחיפה, אתמול לאחר קיום יחסים עם בעלי הוא אמר שהוא מרגיש כאילו הוא נתקל במשהו והוא ממש הרגיש גוש גגדול, מה זה יכול להיות? יש לי כאבים שמקרינים בבטן התחתונה ועד לכיוון פי הטבעת .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים וכאבים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/04/2016חיזרי לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתבכתי. פספסתי שתי גלולות רצוף ולקחתי אחת. מה עכשיו?אור23/04/2016
שלום וחג שמח,
אני בתחילת השבוע השלישי של חפיסת הגלולות.
שכחתי לקחת שתי גלולות רצוף. ביום השלישי לקחתי גלולה כרגיל,
אך מבדיקה נוספת ברשת מצאתי שאולי עשיתי טעות.
מה עלי לעשות כעת? להמשיך כרגיל? להפסיק? לקחת 2 ברצף?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתבכתי. פספסתי שתי גלולות רצוף ולקחתי אחת. מה עכשיו? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/04/2016המשיכי כרגגיל אך אינך מוגנת מהריון התחילי את החפיסה הבאה מיד עם סיום החפיסה הנוכחית ללא הפסקה
הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים אם הינך פעילה מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מגלולות למדבקות למניעת הריוןימית23/04/2016
לוקחת גלולות יסמין. לא יכולה לעמוד בתופעות לוואי הקשות ולא רוצה יותר גלולות. האם אפשר, לסיים לקחת את הגלולות שבוע ( כרגע התחלתי חבילה) ואז את שני השבועות הנותרים לסיים עם המדבקות? זאת אומרת במקום לקחת את הגלולה, אז במקומה לשים את המדבקה? או שחייבת לסיים קודם את כל החבילה של היסמין ורק אז להמשיך עם מדבקות? כמו שעושים באמצע חבילת גלולות כשהאבות נניח החבילה, ואז ממשיכים למחרת עם סוג גלולה אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מגלולות למדבקות למניעת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/04/2016אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולות זואלי ודימומים במהלך הגלולות הפעילותלילך22/04/2016
שלום,
אני לוקחת גלולות זואלי כבר כחצי שנה, בחודש האחרון, החלו דימומים חלשים מאוד במהלך לקיחת הגלולות הפעילות באופן סדיר וקבוע. יש לציין כי בחודש זה אני נמצאת בתקופה מאוד לחוצה ואינטנסיבית פיזית ונפשית. האם יש סיבה לדאגה? האם ללכת להיבדק בדחיפות??
תודה מראש,
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת גלולות זואלי ודימומים במהלך הגלולות הפעילות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/04/2016האם יש סיבה לדאגה?
*** לא ממש
האם ללכת להיבדק בדחיפות??
*** כן להבדק - לא מהול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאפ סמיר עקב קונדילומות, האם תקין?דנה21/04/2016
שלום רב, בת 20
האם תוצאה תקינה?
נעשה בעקבות קונדילומות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאפ סמיר עקב קונדילומות, האם תקין? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/04/2016כן הבידקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומץ תפוחים לאיזון ה-Ph בנרתיקמיטל21/04/2016
האם שטיפה פיסית של חומץ תפוחים מס' פעמים בשבע/שתיה מדוללת שלו במהלך השבוע יכולות לאזן את רמות ה-PH בנרתיק ולהחזיר את רמת החומציות הטבעית.וכלל גם לנטרל מזיקים וריחות אחרים ?
והאם שטיפה לא תזיק להחמיר את הויסטיבוליטיס??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומץ תפוחים לאיזון ה-Ph בנרתיק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/04/2016האם שטיפה פיסית של חומץ תפוחים מס' פעמים בשבע/שתיה מדוללת שלו במהלך השבוע יכולות לאזן את רמות ה-PH בנרתיק ולהחזיר את רמת החומציות הטבעית.
***** בשום אופן לא !
וכלל גם לנטרל מזיקים וריחות אחרים ?
***** בשום אופן לא !
והאם שטיפה לא תזיק להחמיר את הויסטיבוליטיס??
**** להפסיק מיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מקבלת מחזור ולא בהריוןתותי21/04/2016
היי ד״ר
בת 29 , בריאה בכללי
ב13 למרץ ווסת אחרונה , הייתי אמורה לקבל מחזור ב11 לאפריל
חששתי להריון .... אחרי איחור של 4 ימים עשיתי בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית לאחר מכן עברו עוד יומיים עשיתי עוד בדיקה ביתית יצאה שלילית אחרי 3 ימים עשיתי בדיקת דם ויצאה שלילית !
יש לי איחור של 9 ימים איחור
כאבי בטן תחתונים
בחילות ( תמיד היו לי לפני מחזור )
מה קורה לי ???
אשמח לעזרה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מקבלת מחזור ולא בהריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/04/2016אני מניח שאת לפני קבלת המחזור. אם יש עדיין אחור - תפני לבדיקה אצל הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אחרי dvt רגל ימיןליאורה20/04/2016
שלום רב.אני בת 45 ליפני כ שנתיים עברתי dvt רגל ימין.שאלתי היא אם התקן "מירנה" בטוח בישבילי לצורך מניעת הריון ולצורך הפחתת דימום וסתי מוגבר האם קיימות גלולות שמותרות להפחתת דימום וסתי ומניעת הריון לאחר Dvt.תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אחרי dvt רגל ימין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/04/2016שאלתי היא אם התקן "מירנה" בטוח בישבילי לצורך מניעת הריון ולצורך הפחתת דימום וסתי מוגבר האם קיימות גלולות שמותרות להפחתת דימום וסתי ומניעת הריון לאחר Dvt.
*** מבחינה טאורתית את יכולה להשתמש במירנה, אבל זה לא חד משמעי ואינני ממליץ. אין שום גלולב שמותרת לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בתחילת טיפול בפרוגילוטן - דחוף!מאיה20/04/2016
שלום. אני בת 25.
לפני שנתיים עברתי השתלת מח עצם שהפסיקה לי את המחזור אז הרופאה הביאה לי להשתמש באביאנה וזה היה עושה לי מחזור מידי פעם.
עכשיו הרופאה ביקשה שאני אחליף לפרוגילוטון 21 ימים ואז 4 ימים הפסקה כדי לקבל מחזור.
הבוקר, פתאום קיבלתי מחזור ולקחתי עד עכשיו רק 2 כדורים מהחפיסה.
מה אני אמורה לעשות? להמשיך? לחכות למחזור שייגמר?
אני אבודה, בבקשה אשמח לעזרתכם.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בתחילת טיפול בפרוגילוטן - דחוף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/04/2016המשיכי בינתיים אבל התקשרי בהקדם לרופאת נשים שלה לעדכן אותה ולהתיעץ איתה לגבי המשך הכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתולין - בדיקה אצל רופא נשיםיסמין20/04/2016
רציתי לדעת שאני נבדקת אצל רופא נשים הוא רואה עם אני בתולה או לא לפני שמתחיל את הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתולין בדיקה אצל רופא נשים.... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/04/2016בעקרון כן אבל כדאי לעדכן אותו אם את בתולה לפני הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולה אחרונה בחפיסה!מה עושים?לירון19/04/2016
שלום ד"ר
פיספסתי את הגלולה האחרונה
בחפיסת בלארה לא היתה לי חפיסה נוספת.. התחלתי הפסקה של 7 ימים.. האם להתחיל חפיסה חדשה יום קודם?אשאר מוגנת במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה אחרונה בחפיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/04/2016תשארי מוגנת אם תתחילי חפיסה חדשה יום קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי מחזור יש לי הפרשות צהובות וחומותאורנית19/04/2016
שלום,
אני בת 50, אין לי כבר שנים מחזור יש לי הפרשות צהובות וחומות, מה יכולה להיות הסיבה ? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/04/2016פני לבדיקת רופא נשים אי אפשר לאבחן דרך האינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)