מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטרסאונד אגן לא מילדותי ואגינליאני30/03/2016
שלום,
האם בדיקה תקינה של us אגן לא מיילדותי (ואגינלית) שוללת בוודאות דלקת באגן???
אודה לתשובה בהקדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד אגן לא מילדותי ואגינלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/04/2016לשלילת דלקת יש צורך גם בבדיקות דם
אולטראסאונד תקין בלבד לא שולל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור , לילדה בת 14 לא קיבלתי מחזור כבר מלא חודשיםאנונימי29/03/2016
שלום, אני בת 14 ולא קיבלתי מחזור מאז תחילת נובמבר האם זה צריך להדאיג אותי ? קיבלתי מחזור לראשונה בסוף גיל 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור , לילדה בת 14 לא קיבלתי מחזור כבר מלא חודשים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/03/2016יכול לקרות אבל פני לרופא נשים להערכה ההורמונלית
אם את פעילה מינית עשי בדיקת שתן לשלול הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור בדיקת סטיק שלילית ובדיקת דם שליליתמורין29/03/2016
כבר 9 ימים המחזור מאחר לי
עשיתי בדיקות הריון יצא שלילי לפני יום
עשיתי בדיקת דם יצא 5> הבנתי שזה גם שלילי
עדין המחזור מאחר עם כאבי מחזור הזוים ומרובים
והפרשות שקופות גם כן
מזה יכול להיות
בחיים לא היה לי איחור שכזה
המחזור סדיר אולי איחור של יומים שלושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תגובה???? למה לא עונים
מורין31/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור בדיקת סטיק שלילית ובדיקת דם שלילית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/04/2016כנראה הפרעה הורמונלית כל שהי
צריך בדיקת רופא נשים לשלול גם ציסטה שחלתית שגורמת לאיחור במחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרי ראשון וכאבים לאחר ניתוחשירן29/03/2016
שלום בת 27 לידה ראשונה קיסרי ראשון חירום עקב מצב עכוז וצירים ופתיחה בשבוע 37+. מהלך הניתוח תקין. הניתוח היה לפני 3 שבועות .בימים האחרונים כאב בבטן מעל הטבור כואב במגע ובמאמץ( הליכה שיעול נשימות הרמת הילד תנועות מסויימות וכ"ו. ) יש תנוחות שלא כואב בכלל. נבדקתי אתמול אצל רופא נשים בדיקה יסודית חיצונית ופנימית.הכל תקין.כמו כן נבדקתי בדיקה גופנית אצל רופא המשפחה אשר מישש את הבטן וראה שהיא רכה ושלח לבדיקת שתן שיצאה תקינה. למרות צריבה קלה בשתן. ממה יתכנו הכאבים האלו? אציין שאני עושה שתן יציאות גזים הכל רגיל.האם זה קשור לניתוח ?הכאב מרגיש כמו סוג של שריר תפוס. האם זה קשור לעובדה שאני מניחה תמיד את הילד על הבטן שלי בהנקה? או שמא זה כאבים שקשורים לניתוח? זה כאב שלא היה לי ב 3 שבועות מאז הניתוח. רק ב3 ימים האחרונים. אודה לחוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי ראשון וכאבים לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/03/2016ללא בדיקה שלך קשה לתת חוות דעת
אם שני רופאים שבדקו אותך לא מצאו בעיה - תנוח דעתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות זואילי- האם להמשיך לקופסא נוספת ישר?אחת29/03/2016
שלום-
האם עליי להמשיך ישר לקופסא נוספת בתום נטילת חפיסה, או שיש לעשות הפסקה? (לרוב הגלולות הפסקה של שבוע אולם רובן ל 21 יום ולא ל 28 יום)
מתי מופיע המחזור בנטילת גלולה זו- האם תוך נטילת הגלולות? והאם מינון ההרומונים בה נחשב לנמוך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות זואילי- האם להמשיך לקופסא נוספת ישר? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2016המשיכי חפיסה חדשה ברצף הדימום לא בהכרח יגיע אבל אם יגיע זה לאחר סיום גלולות הדמה
כמות ההורמונים בסוג זה של הגלולות נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חומצה פולית יכולה להשפיע על מחזורסבטלנה29/03/2016
מאז שהתחלתי לקחת חומצה פולית המחזור שלי בא לעיתים קרובות יותר. החודש הוא התחיל כשבוע לפני הזמן וגם נמשך כבר שבועיים. בשבוע הראשון הייה ממש קצת דם אפילו השתמשתי בתחבושות יומיומיות. שבוע שני הייה יותר דם, גם לא ממש הרבה. האם זה בסדר?
אני בת 36 בלי ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חומצה פולית יכולה להשפיע על מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2016לא קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נור ואלכוהול.............קורל28/03/2016
האם ניתן לשתות אלכוהול בעת נטילת פרימולוט נור? אני לוקחת את הכדור הזה ביום של החתונה בשביל לדחות את המחזור שאמור להגיע באותו היום, וממש רוצה לשתות אלכוהול באותו היום. מותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור ואלכוהול............. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2016מותר בלי הגזמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ דמישירן28/03/2016
שלום לכולם. כבר כתשעה חודשים אני סובלת מתופעה שנקראת ביוץ דמי... דימום בביוץ. טופלתי בכמה תרופות שכבר אני לא זוכרת את כולן ובחודש זה טופלתי באיקאקלמין ובפרוגינובה ולמרות זאת היום שוב היה לי דימום. יש לציין שבמעקב זקיקים הביוץ התרחש לפני כשבוע. אבל מבחינת הרגשתי זה היה היום (היו לי היום כאבי בטן מעט והפרשה רירית כמו של ביוץ)
אני כבר ממש מתוסכלת.... יש למשהו ידע בנושא ביוץ דמי? מי מטפל בזה טוב? הייתי עד עכשיו אצל רופא הנשים שלי שהוא מקסים אבל אמר בעצמו שזה לא קשור אליו.
כמו כן האם זה מוכר ? רווח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ דמי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2016פני לרופא פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פמינטאר28/03/2016
שלום רציתי לדעת אני לוקחת 9 שנים גלולות פמינט ורוצה להפסיק עכשיו האם אני אכנס להיריון מהר? או שייקח זמן בגלל שלא עשיתי הפסקה כל השנים האלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2016אי אפשר לדעת או לנבא מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקדמת קנה לוושט וקושי לנשום במשך דקה, שבוע 14אמא28/03/2016
לצוות שלום וברכה,
לפני כמה ימים בעודי בשבוע 14,
בזמן שלעסתי מסטיק, פתאום התחלתי להשתעל ולהרגיש מחנק,
ובמשך חצי דקה עד דקה ניסיתי לקחת אוויר והרגשתי שמערכת הנשימה חסומה,
כנראה שהקדמתי קנה לוושט ונחנקתי.
כעבור דקה בערך חזרתי לנשום כרגיל.
האם אני יכולה להיות רגועה שאין בזה השפעה על העובר או שעלי ללכת להבדק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקדמת קנה לוושט וקושי לנשום במשך דקה, שבוע 14 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2016סביר להניח שאין לזה השפעה על העובר
פני להרגעה לרופא נשים לבדיקת דופק עוברי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סיוזניק ומחזור שמאחר להגיעמירי28/03/2016
שלום רב,
אני נוטלת גלולות סיזוניק למניעת הריון כבר למעלה משנה.
בכל פעם היו לי לפעמים דימומים קלים תוך כדי נטילת התרופה.
בפעם האחרונה לא דיממתי כלל ולאחר שלושה חודשים התחלתי לקחת את הגלולה הצהובה.
לקחתי אחת במוצ"ש ואחת אתמול בלילה ומאז אני מסתובבת עם פדים אבל הפדים נשארים נקיים לחלוטין ואין אפילו התחלה של דימום.
אני אם לחמישה ילדים והתחלתי לחשוב שאולי אני בהריון אולם אני לא מרגישה שום תופעות שחשתי בעבר בתחילת ההריון.
מצד שני, איני מרגישה תופעות של לפני מחזור.
כמו כן, אני חמישה חודשים אחרי ניתוח שרוול כך שאני לא כל כך יכולה להכנס להריון כרגע.
האם יכולה להיות סיבה אחרת לאי הופעת המחזור?
ואם אכן למרות נטילת הגלולות נכנסתי להריון, האם ההריון יכול להוות סיכון כלשהו לי או לעובר?
אשמח לקבל תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סיוזניק ומחזור שמאחר להגיע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2016יכול להיות שעוד תקבלי מחזור בימים הקרובים ואם את לא בהריון יכול להיות גם שהדימום לא יגיע
בכל מקרה עשי בדיקת שתן לשלול הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרונות טבעיים לפטרייה בנרתיקאלונה27/03/2016
שלום לאחרונה קראתי באינטרנט על פתרונות טבעיים לפטרייה בנרתיק כמו לשים שום בפתח הנרתיק , למרוח יוגורט , שמן קוקוס, שמן עץ התה האם אתם ממליצים להשתמש בטיפולים אלה ואם כן מה הכי מומלץ ? וגם מה דעתכם לגבי שטיפות הנרתיק עם חומץ תפוחים ? וגם שטיפת נרתיק האם זה לא מסוכן ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרונות טבעיים לפטרייה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2016שטיפות נרתיק פחות מומלצות ,
פרוביוטיקה נרתיקית או שמן אורגנול פראי דרך הפה יכולים לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך ניתן להבחין בין מחזור שהקדים לדמם השתרשות?גל27/03/2016
שלום רב, לפני שלושה ימים החל לי דימום קל ביותר(כתמים חומים בניגוב בלבד) והיום נעלמו כמעט לחלוטין.
את המחזור אני אמורה לקבל בעוד שלושה-ארבעה ימים.
איך ניתן לדעת האם מדובר במחזור שהקדים בשישה ימים או בדימום השתרשות?
בנוסף קמתי היום לפנות בוקר עם בחילות והקאות, ויש רגישות מוגברת בחזה ודקירה בבטן התחתונה בצד ימין (מעל לשבוע).
ביצעתי אתמול בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית, אני יודעת שזה מוקדם, אך לאור האמור לעיל מתי אוכל לבצע אחת נוספת הכי מוקדם ושתהיה אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב לא התאפקתי ועשיתי בדיקה
גילה28/03/2016עשיתי את הבדיקה יומיים לפני המחזור ויצא קו נוסף בהיר יחסית.
האם זה חיובי?
מצ״ב תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב לא התאפקתי ועשיתי בדיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2016עשיעוד 3 ימים בדיקה חוזרת אם לא תקבלי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גילה30/03/2016עשיתי 2 בדיקות הוספות ובשתיהן יצא פס בהיר... מה המשמעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספיק מוגנת או פוסטינור? מממממממממלי27/03/2016
שלום רב אני לוקחת 3 וחצי גלולות פליים ואת גלולה הראשונה בחפיסה אחרי שעה שעה וחצי הייתה לי יציאה רכה ולקראת הסוף שלשולית. לוקחת את כל הגלולות (שעה שלוש שעות אחרי הזמן הקבוע לפעמים בגלל לימודים לא שזה בעייתי כי זה לפני 12 שעות). עכשיו בלילה בין שישי לשבת הסופש קיימתימיחסי מין והיץוא גמר בפנים. אם אני לא מחשבת את הגלולה הראשונה כי לא יודעת אם היא נספגה או לא לקחתי 12 גלולות רגיל.
אני צריכה פוסטינור או לא ?
* בפורום אחר נתנו לי תשובה שזה גבולי כדי לקחת .
אני לא רוצה לקחת סתם פוסטינור. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספיק מוגנת או פוסטינור? ממממממממ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2016שאלה לא ברורה לחלוטין אבל אם הבנתי נכון והיה שלשול חד פעמי שעה וחצי אחרי לקיחת הגלולה ומאז לא שלשלת יותר ועברו 12 יום של לקיחת גלולות מאז נראה לי שאת מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פוסטינור מממממ
מלי29/03/2016מה הכוונה 12 שעות? לקחתי את הגלולה הראשונה של החפיסה ולאחר שעה וחצי היה לקראת סוף היציאה(שהייתה רכה בלי כאבי בטן מיוחד או משהו )שלשול קצר
. המשכתי בגלולות כרגיל יום למחרת אני עדיין ממשיכה יש לי פחות משבוע לסיים את החפיסה. ואת היחסי מין קיימתי בגלולה ה12. אחרי שבוע חוזרת ההגנה אם היא נפגעה לא?
וחשוב להגיד שלא היו לי שלשולים בכלל אחרי זה. נכנסתי לפחד ולקחתי פוסטינור אחרי 62 ליתר דיוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פוסטינור
מלי29/03/2016בלי הגלולה הראשונה לקחתי 11 גלולות עד ליחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה ופוסטינור מממממ
מלי04/04/2016מחכה לתשובה לקחתי פוסטינור אחרי 62 שעות ולקחתי 11 גלולות עד לקיום היחסי מין. כלומר 11 גלולות בלי לחשב את הראשונה.
בבקשה תשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לקצר את זמן המחזור או להפסיק לחלוטיןשני27/03/2016
האם יש דרך לקצר זמן מחזור? עשיתי הפסקה בין 2 חפיסות של גלולה (ל4 ימים) וביום הרביעי (אתמול) התחיל לי המחזור ובינתיים נמשך, בזמן שאני על גלולות. יש דרך לגרום לו להיות קצר או להםסיק לחלוטין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לקצר את זמן המחזור או להפסיק לחלוטין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2016חברי חפיסות בלי הגלולות דמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)