מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התחלתי גלולות מינס ואני צריכה עזרה דחוף נוסעת לחול ורוצה לתאם תתאריך .בת02/06/2016
1-האם לאחר 24 גלולות ונטילת הגלולות הלבנות אני חייבת לקבל מחזור באותו יום שאני מתחילה?
2- כמה ימים אמור להיות לי מחזור ?
3- אחרי 24 גלולות ועוד 4 לבנות שבזמן זה קיבלתי את המחזור יכול להמשיך לי המחזור ברגע שאני יתחיל תחבילה השניה ?
אשמח לעזרה תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלתי גלולות מינס ואני צריכה עזרה דחוף נוסעת לחול ורוצה לתאם תתאריך . - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2016בדרך כלל בסוף 4 גלולות לבנות מתחיל מחזור שנמשך גם אחרי שאת מתחילה חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת מינס והופעת אקנה האם זה נכון?עדי02/06/2016
שלום
אני מתחילה לקחת גלולות. הרופא נשים הביא לי את גלולת מינס, קראתי באינטרנט ורצת נבהלתי...
רשום שהגלולה מגבירה את האקנה ושיער יתר, האם היא מגבירה יותר מגלולות מסוג אחר...?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת מינס והופעת אקנה האם זה נכון? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/06/2016במידה והתופעות הופיעו לאחר קבלת הגלולות יש לשקול החלפת גלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בנטילת גלולות וחשש להריוןא02/06/2016
בוקר טוב
אני נוטלת גלולות יסמין כל ערב בין 8:30 עד 11 אף פעם לא נטלתי גלולה לפני 8 בערב אתמול שכחתי לקחת ונטלתי אותה היום ב7:20 האם יש חשש שההגנה נפגעה? ואם קיימתי יחסי מין לפני יומיים יש חשש להריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בנטילת גלולות וחשש להריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/06/2016סיכוי קלוש ביותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני משלשלת כל בוקר האם יש סכנה להיריון?ירון01/06/2016
שלום. אני נוטלת גלולות וכבר כמה ימים שאני משלשלת. השאלה שלי היא אם אני משלשלת רק בבוקר, משמע מספיק שעות אחרי נטילת הגלולה בערב לפני, האם ספיגת הגלולה עדיין מתפקששת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני משלשלת כל בוקר האם יש סכנה להיריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2016יכול להיות שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בלארה ודימום פתאומי- התייעצותאלכס01/06/2016
שלום רב,
אני בת 43 בריאה בדרך כלל, אחרי שתי לידות תקינות. לפני כחמישה חודשים עברתי ניתוח דחוף עקב הריון מחוץ לרחם. לאחר ההתאוששות ולפני כשלושה חודשים התחלתי ליטול גלולות. התחלתי עם מינולט ועקב השמנה ופצעונים עברתי לגלולת בלרה. נטלתי את הגלולות כרגיל ואני כרגע לאחר 10 ימים מתחילת הקופסה ולפתע התחיל לי דימום. אני מאוד מודאגת. אשמח לעצה. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בלארה ודימום פתאומי- התייעצות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2016יכול לקרות תחת גלולות בכל מקרה פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש...גלית01/06/2016
אנחנו יוצאים לחופשה ורציתי לשאול האם יש כדור לדחיית ווסת במידת הצורך?זוג חברים סיפרו שאכן קיים.ואם כן,צריך מרשם בשבילו או שניתן לקנות בכל בית מרקחת ללא מרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2016דורש מרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מקבלת מחזור בשבוע הפסקה של הגלולותרתם01/06/2016
שלום. אני לוקחת גלולות ופספסתי כמה פעמים החודש. אני עכשיו בשבוע ההפסקה שעוד מעט נגמר ולא מקבלת מחזור.
בגלל שפספסתי כמה פעמים לא קיימתי יחסי מין בזמן הזה, אך אני לא יודעת למה המחזור כל כך מתעכב והאם להתחיל לקחת חפיסה חדשה בלי שקיבלתי מחזור.
אשמח לשמוע מה לדעתכם עלי לעשות...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מקבלת מחזור בשבוע הפסקה של הגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2016עשי בדיקת שתן לשלול הריון ואם שלילית התעלמי מזה שאין מחזור והתחילי חפףיסה חדשה במועדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה וכאב בעת קיום יחסים במשך שבועייםגיטל31/05/2016
שלום.
מזה כשבוע וחצי בעת קיום יחסים עם בעלי. אני חווה הרגשה של שריפה וצריבה. ואף סוג של יובש וחוסר נוחות . בכל פעם שהוא מכניס(אני ממש צועקת מכאבים)
מה יכול להיות ההסבר לדבר? האם ניתן להקל בדרך כלשהיא?
יש לציין שאיני מרגישה הנאה כלל מקיום היחסים. אך כעת זה בגדר בלתי נסבל ומכאיב ממש . (גיל 21 נשואה שנתםי ללא ילדים)
אשמח למענה
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה וכאב בעת קיום יחסים במשך שבועיים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2016פני לבדיקת רופא נשים לא ניתן לאבחן ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נור דחוף...התחלתי היום לקחת את הכדור כדי לדחות את המחזורקרן31/05/2016
באופן מפתיע המחזור הקדים ב 4 ימים וקיבלתי חצי שעה לאחר לקיחת הכדור האם להמשיך לקחת את הכדור בתקווה שהמחזור יפסק או להפסיק אותו???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור דחוף...התחלתי היום לקחת את הכדור כדי לדחות את המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2016לא יעזור כבר הפסיקי את הכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור 9 חודשים לאחר לידהנ30/05/2016
שלום,
אני כ-9 חודשים לאחר לידה. מניקה ממש מעט (פעמיים ביום בקצרה).
טרם קיבלתי מחזור.
בדיקות דם הורמונליות תקינות.
רופא הנשים המליץ על נטילת PROVERA שלוש פעמים ביום למשך 5 ימים.
האם לא כדאי להמתין עם הכדורים היות ויתכן והעיכוב נובע מההנקה? אשמח לחוות דעת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור 9 חודשים לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2016יכול להיות קשור להנקה ואם תמתיני עוד זמן תקבלי ספונטנית. השיקול לקחת פרוברה תלוי אם את מעונינת כבר לקבל מחזור ולהתחיל באמצעי מניעה הורמונליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקבלת מחזור רק עם גלולות בגיל העמידהמיכל30/05/2016
אישה בגיל העמידה שכבר אין לה מחזור נוטלת גלולות קלייר ובאמצעותן ממשיכה לקבל מחזור מידי חודש, כך כבר מס׳ שנים, בחודש האחרון לא קיבלה מחזור , האם זה נורמלי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקבלת מחזור רק עם גלולות בגיל העמידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2016יכול להיות
לא ברור לי למה לקחת גלולות לאחר גיל המעבר כשיש טיפול הורמונלי חליפי מתאים יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנופאוזה מוקדמת , האם תקין
מיכל31/05/2016תודה רבה על תשובתך!! אני אפרט יותר , בגיל 20 הפסיק המחזור ומאז נוטלת גלולות קלייר (בהמלצת רופאת הנשים שלי) כיום בת 30 , עם הגלולות הייתי מקבלת מחזור כל חודש אבל בחודש האחרון לא קיבלתי , האם זה נורמלי ? (אני לא בהריון מבדיקה בייתית שערכתי) דימיתי את זה לאישה בגיל המעבר.. האם זה מעיד על בעיה כלשהי שלא קיבלתי ? לתשובתך אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקור אצל רופאת נשים לאחר הפסקת גלולותעומר30/05/2016
הפסקתי גלולות לפני כשלושה חודשים, חזרו לי כל התופעות לוואי שהיו לי לפני, כאבים חזקים לפני מחזור, השמנה, אקנה.. אמרו לי שאני צריכה לעשות בדיקה שגרתית והתייעצות עם רופא שאני מפסיקה. האם זה נחוץ שאלך לבדיקה? (עשיתי בדיקת פאפ לפני חצי שנה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקור אצל רופאת נשים לאחר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2016אם חזרו לך כל התופעות כדאי להתיעץ עם רוא נשים לגבי חזרה לגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזור בעזרת גלולות למניעת הריוןליטל30/05/2016
שלום רציתי לשאול אני לוקחת חפיסה של 21 גלולות האם אני יכולה לדחות את המחזור ולהתחיל מיד בסיום החפיסה אחת נוספת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור בעזרת גלולות למניעת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2016בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף שחלות והריוןמודאגת30/05/2016
אובחנתי עם שחלות פולציסטיות.
שלושה/ארבעה ימים אחרי סיום המחזור קיימתי יחסי מין עם חבר שלי והוא גמר בפנים.
יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף שחלות והריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2016גם עם שחלות פוליציסטיות אפשר להכנס להריון, מציעה לך לקחת פוסטינור או כדור דומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון בעזרת פרימולוט נור שבוע אחרי ביוץשיר30/05/2016
שלום. אני אמא ל2, כרגע מניקה תינוקת בת 7 חוד'. אני מעוניינת להכנס שוב להריון. הבעיה היא שאמנם קיבלתי מחזור כבר פעמיים מאז הלידה אך הביוץ שלי התרחש תוך כדי מחזור. ואני דתיה כך שיוצא שעד שאני ובעלי שוב יחד פספסנו את הביוץ.
לפני שני ההריונות הקודמים יצא שלקחתי פרימולוט נור בכדי לדחות את המחזור (בגללחופשה וכד') אבל דחיתי אותו ב9 חוד'.... נכנסתי להריון. בהריון השני הרופא שלי אמר לי שזה בעקבות הפרימולוט.
שאלתי היא האם זה יתכן. אם כן האם אני יכולה להשתמש הו כ''גורם מזרז'' גם עכשיו? ואם כן באיזה אופן עלי לקחת אותו? (בייצתי לפני שבוע בדיוק) אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון בעזרת פרימולוט נור שבוע אחרי ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2016פרימולוטנור איננו זרז להריון אבל הוא יכול לדחות מחזור או לחזק שלב לוטאלי אחרי הביוץ. אם הביוץ יוצא תוך כדי מחזור את צריכה לפנות לרופא נישם לקבל טיפול תרופתי אחר לדחית הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)