מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתן להתקין מירנה בזמן מחזור ?ענת25/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ניתן להתקין מירנה בזמן מחזור ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/01/2016רצוי להתקין דוקא בזמן מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאן25/01/2016
שלום,
אני נוטלת גלולת יאז ומתחתנת בעוד כשבועיים, לכן עליי להפסיק את נטילת הגלולות על מנת להגיע ׳נקייה׳ למקווה.
שאלתי היא- אם אני מפסיקה את הגלולה עכשיו, האם אקבל מחזור שוב למרות שקיבלתי לפני שבועיים?
או שהדימום שיופיע זה לא מחזור אלא תופעת לוואי של הפסקת הגלולה?
פיקששתי במהלך נטילת הגלולה החודש, לכן אני תוהה האם הופעת דימום יעיד אכן על כך שאיני בהריון או לא..
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/01/2016הפסיקי גלולות ואת אמורה לקבל מחזור שאכן לא יהיה מחזור אמיתי אלא דמם עקב הפסקת הגלולות כנראה יהיה יותר חלש מהרגיל
לא מעיד על הריון כן או לא ולכן תצטרכי לעשות בדיקות שתן לשלול הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין וסתיאחלאם24/01/2016
אני בת 31 קיבלתי מחזור לפני שבוע כרגיל לא היה בעיות אחרי שבוע עשיתי כושר והתחיל לרדת כתמי דם עם כאבים בבטן תחתונה אחרי זמן קצר נעלם אחרי יומיים חזר לרדת דם התחיל בכתמים ואז נהיה יותר חזק עם כאבים ונפיחות בבטן תחתונה מוגזמת כבר 3 ימים והדם לא מפסיק לרדת עד עכשיו אני ממש מפחדת ובדאגות לא יודעת מה זה ומה לעשות בבקשה עזרה דחופה האם חייבת לפנות לבית חולים דחוף ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בין וסתי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/01/2016האם חייבת לפנות לבית חולים דחוף ???
=== לא נראה לי שיש צורך בבדיקה דחופה, אך כדאי לפנות לרופא המטפל להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתמאי24/01/2016
שלום ! אני מתחילה היום חפיסה של סוג גלולות חדש בגלל חוסר התאמה (מדיאנה למליאן).
בעוד שלושה שבועות כשאני אמורה לקבל את הווסת אני נוסעת לטיול גדול והייתי רוצה לחבר באופן חד פעמי את החפיסות.באופן כללי אני יודעת שזה בסדר,אך תהיתי אם זה בסדר בגלל שחל שינוי בסוג הגלולות וזו בעצם תיהיה הפעם הראשונה לווסת לאחר התחלת המליאן.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/01/2016מקובל ליטול לפעמים שתי חפיסות ברצף. יחד עם זה המלצה כזו יכול לתת לך רק הרופא שלך אצלו את נמצאת במעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסיליןעומר24/01/2016
אובחן אצלי כלמידיה ולכן הרופא רשם לי לקחת דוקסילין במשך שבוע.
2 שאלות חשובות:
1. האם זה בסדר לקחת את התקופה בזמן מחזור ?
2. האם זה בסדר לקחת את התרופה אם אני רגישה לפנצלין?
אשמח לתשובה ממש חשוב לי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/01/2016אנו לא נותנים תשובות קונקרטיות לגבי טיפולים תרופםתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שהוקדם ביומיים.הדס24/01/2016
שלום ד"ר, אני בת 18 ונוטלת גלולות יאז במשך שנה כבר. הייתי אמורה לקבל מחזור היום אך קיבלתי בשישי בערב. חשבתי כאבים רבים בבטן בקצת בחזה. התפנתי בשירותים וראיתי שיש קצת דם באסלה וגיליתי שזה מהנרתיק. אך הדבר אינו הגיוני לי .. הרי אני מקבלת בדיוק כל ראשון בבוקר ופתאום קיבלתי בשישי בערב. זו גם החפיסה האחרונה שלי כי אני מפסיקה לקחת גלולות לאחר התיעצות עם רופא אני מפסיקה אותם עם המחזור. מה הסיבה לדעתך ד"ר שהמחזור הוקדם לי ביומיים בעת נטילת גלולות יאז כאשר דבר זה לא קרה לי מעולם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ד"ר דילגת עלי וזה דיי חשוב.
הדס25/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור שהוקדם ביומיים. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/01/2016יכול לקרות דימומים תחת נטילת גלולות ואין מה להלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קצר לסירוגיןmaya24/01/2016
שלום רב,
בת 40, מחזור טבעי סדיר "כמו שעון" כל 28 יום, 3-4 ימים של דימום. לא נוטלת שום אמצעי מניעה.
לפני 2 מחזורים באופן חריג הדימום היה חלש מאוד ונמשך יומיים בלבד. המחזור שלאחריו היה רגיל, והנוכחי שוב חלש מאוד.
מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם עלי לערוך בדיקות כלשהן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור קצר לסירוגין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/01/2016האם עלי לערוך בדיקות כלשהן?
=== כן. תפני לרופא המטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזטב24/01/2016
מכיוון שהיו לי דימומים עם כדור 1 אמרו לי לקחת 2 כדורים באופן מוגבל כדי להרגיע את המצב...וזה נרגע אבל חוששת שאם אחזור ל1 ביום יחזור לי הדימום שוב.יש מצב שהגוף יסתגל ולא יהיו לי דימומים כל משך זמן לקיחת הסרזט?למה לא טוב לקחת 2 לטווח ארוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/01/2016השאלות שלך ממש לא לתשובות אינטרנטיות.
תפני בבקשה לרופא המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור או הריון?חסויה23/01/2016
שלום דר, קיימתי יחסי מין לא מוגנים בתאריך שהייתי אמורה לקבל מחזור ( כל חודש באותו תאריך) היה דימום חלש, חום בזמן קיום יחסי מין ולכן הרגשתי בטוחה שזה תחילת המחזור.. הדימום הזה נמשך יומיים שלושה ופסק. שלא כמו מחזור רגיל שנמשך שבוע ומלווה בדימום רציני. לאחר כ 12 יום מקיום היחסים הופיע שוב דימום.. (עשיתי ביום הזה בדיקה ביתית שיצאה שלילית) הפעם הזו הדימום נמשך כשבוע אבל היה שונה ממחזור רגיל שאני מכירה, מצד אחד התחבושות לא התמלאו מהדימום, הדימום היה חום כהה ומצד שני במהלך נטילת שתן יצאו לי גושים ( סורי על התיאור) מן קרישי דם כאלו. סורי על האורך אבל האם לפי התיאור תוכל לתת לי כיוון במה מדובר? ומה הסיכויים שהדימום הזה הוא התחלה של הריון? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור או הריון? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/01/2016ממליץ להבדק ע"י רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזטב23/01/2016
לוקחת 2 כדורים ביום בבת אחת במקום כדור 1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/01/2016זאת לא הדרך. נוטלים רק כדור אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזטב23/01/2016
כמה זמן אפשר להכפיל את כמות הסרזט?
היו לי כמה פעמים דימומים שנמשכו שבוע ימים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/01/2016השאלה אל ברורה.
מה זה להכפיל את כמות הסרזט?<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת שימוש בגלולותשירי23/01/2016
הי
לאחר 15 שנים רצוף בהם השתמשי בגלולות מסוג דיאנה (הרופאות אמרו לי שזה תקין ואין לי מה לדאוג), החלטתי להפסיק ולתת לגוף שלי לחזור לפעילות "עצמאית". אני כבר 3 חודשים בלי גלולות ומהרגע שהפסקתי התחילה אצלי תופעה של אקנה על החזה, זה משהו שהיה לי ממש בקטנה בזמנו בגיל 16 ועבר עם תחילת השימוש בגלולות. עכשיו זה חזר ובצורה עוצמתית מאד (גם על עור הפנים אבל לא באותה מידה).
מה אני יכולה לעשות כדי להיפטר מזה? זה מביך ונראה נורא.
האם הפתרון היחיד זה לחזור לקחת גלולות? (אני כן רואה הריון באופק אבל יש עוד זמן)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת שימוש בגלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/01/2016מה אני יכולה לעשות כדי להיפטר מזה?
**** לפנות לרופא עור
האם הפתרון היחיד זה לחזור לקחת גלולות?
**** כן, לפעמים זה פתרון היחידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בתחילת הריוןמיטל22/01/2016
שלום,
אני בשבוע 4 להריון ורציתי לדעת האם מותר לטוס בשבוע כל כך צעיר של ההריון ומה הסיכונים שבכך?
אני אמורה לטוס לברלין בסוף השבוע - 28.01.
מודה לך על התשובה המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה בתחילת הריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/01/2016באופן כללי מותר לטוס בהריון כאשר הוא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית לאחר כריתת רחם בגישה ביטנית.אילת22/01/2016
שלום רב.
אני בת 47 עברתי לפני כ10 ימים כריתת רחם מלאה בגישה ביטנית.אני התעמלתי באופן קבוע לפני הניתוח כ 5 פעמים בשבוע ..הליכות זומבה. עיצוב וכדומה.מאד חסרה לי הפעילות הגופנית ושאלתי היא מתי אפשר לחזור לפעילות גופנית
ולאיזה פעילות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית לאחר כריתת רחם בגישה ביטנית. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/01/2016מתי אפשר לחזור לפעילות גופנית
ולאיזה פעילות?
בהתאם להמלצות של הרופא המנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פמינטיובל21/01/2016
שלום, התחלתי לקחת גלולות פמינט בפעם הראשונה ביום הראשון למחזור ואני כבר ביום ה18 למחזור.. הדימום הוא קל אבל זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/01/2016חודשיים ראשונים ללקיחת גלולות יכול להיות דימום לא סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)