מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבועות הריוןניקי06/01/2016
שלום. לאחר איחור של שבוע במחזור נוכחתי לדעת ע"י אולטרסאונד ובדיקת דם שאני בשבוע ה-3. אני מעוניינת לדעת מתי בדיוק התרחשה ההפריה. מכייון שקיימתי יחסים לא מוגנים כ4 ימים לאחר המחזור, וכמה ימים אחרי התחילן לי כאבים כמו של מחזור(שבועיים לפני שהיה אמור להגיע) האם סביר יותר להניח שההפריה התרחשה במהלך אותו השבוע שהסתיים המחזור או יותר סביר שזה קרה במהלך השבוע השני שלאחר המחזור? מאוד חשוב העניין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך
ניקי06/01/2016הכוונה במהלך השבוע הראשון שלאחר המחזור אן במהלך השבוע השני שלאחר מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תעני
ירין06/01/2016איך ייתכן שאת מקיימת יחסים ביום הרביעי? כאילו כמה זמן יש לך מחזור? ושנית להריון נכנסים בשמן ביוץ כאילו הביוץ שלך הוא בזמן מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
ניקי09/01/2016התכוונתי 3-4 ימים אחרי שהסתיים המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועות הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2016ביוץ קורה כשבועיים לפני המחזור הבא אי אפשר לדעת בברור מתי היה הביוץ אצלך. מה שיכול לעזור זה בדיקת אולטראסאונד מדוקית לגיל ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בדאלאצין בזמן מחזורעדי06/01/2016
שלום רב, רופאת הנשים שלי אבחנה אצלי צ׳יסטה וכדי לטפל בזה היא נתנה לי קרם וגינלי הנקרא דאלאצין, בו אני צריכה להשתמש כ5 פעמים. הבוקר קיבלתי מחזור, קראתי בתופעות הלוואי של התרופה שייתכן אפשרות של וסת לא סידרה, מה שמסביר את האופן בו המחזור שלי הקדים. יש לי 2 שאלות: 1. האם להמשיך בשימוש של הקרם הוגינלי הנ״ל? (השתמשתי בו כבר שלוש פעמים) אם לא, מה אופן הטיפול בו אני אמורה לנהוג אחרי הפסקת הדימום? 2. הייתי אמורה להתחיל להשתמש בגלולות מהמחזור הקרוב. האם אני יכולה להתייחס לוסת המוקדמת הזאת כוסת רגילה, ולהתחיל לקחת את הגלולות כרגיל? אשמח לתשובה מהירה, תודה רבה מעומק הלב לעונה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בדאלאצין בזמן מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2016לא מחדירים את המשחה בזמן מחזור ולכן חכי עד לסיומו ואז התחילי שוב עד לסיוםם החפיסה. מאחר ולא ברור אם זה מחזור או לא התחילי את הגלולות אבל קחי בחשבון שאם זה לא מחזור אמיתי אינך מוגנת בשבועיים הראשונים ללקיחת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלון ביוץאפי05/01/2016
הביוץ היה ב1.1.16 אחרי 8 ימים מהמחזור קיימנו יחסים יום לפני (חמישי+שישי+ שבת )
נעזרתי גם באחות שאמרה שהיה ביוץ , היום 5.1 מקלון ביוץ מראה פס חזק ופס חלש יכול להיות שזה התחלה של הריון מוקדם ? וגם יש לי הקאות
בתמונה מקלון הביוץ ביום שישי שאמרו לי שזה חיובי .
קראתי באינטרנט שאומר לאחר ביוץ חיובי והסתיים הביוץ ומקלות של הביוץ מראה אחרי מס׳ ימים 2 פסים יכול להוות להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקלון ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2016בדיקת חיובית להריון תהיה בדיקת דם ראשונה 10 ימים לאחר הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין וסתיענת05/01/2016
שלום, בת 29 + 1. עברתי תהליך החזרת עוברים מוקפאים שהסתיים הפלה טבעית בשבוע 5. הרחם התנקה לבד. ללא עזרה חיצונית כלשהי. לאחר כחודשיים מסיום ההפלה ביצעתי בדיקה גיניקולוגית ובדיקת pap עם ממצאים תקינים. מאז ההפלה, החלו לי דימומים בין וסתיים. כלומר, כשבועיים לפני קבלת המחזור מתחילות הפרשות חומות ריריות , וכך במשך שבועיים עד שמגיע הדימום של המחזור עצמו שנמשך כשבוע. רציתי לדעת האם זו תופעה שאמורה להדאיג? אילו בדיקות אני צריכה לבצע?
דבר נוסף, לא יודעת אם יש קשר, אך יש לי הפרשות חלביות-שקופות מהפטמות כשאני לוחצת עליהן, שזו תופעה שגם הבחנתי בה בחודשים האחרונים. יש לציין שאת ההפלה הטבעית עברתי לפני כ-4 חודשים ואני אמא לבן שנה וחצי (לא הנקתי כלל).
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בין וסתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2016מציעה לך להתחיל את הברור בבדיקות הורמונליות כולל פרולקטין שזה הורמון החלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרונית05/01/2016
האם ביוץ יכול להתקיים ביום ה23-24 ממש לפני תחילת המחזור הבא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2016לא אלא אם כן המחזור ידחה בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- NUZRRורד05/01/2016
קיימתי יחסים רק עם קונדום וכאשר חדר אליי הוא חדר מהצד ומידי פעם הוציא והכניס שוב את איבר מינו(עים הקונדום) כדי לנסות תנוחה נוחה. הקונדום נשאר עליו לא נפל. זה בסדר מה שהיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NUZRR - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2016אם הקונדום לא נפל אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלון ביוץאפי04/01/2016
התייעצתי עם מומחית של דיקור והריון והיא אמרה שזה חיובי השאלה שלי היא כזאת קיימנו יחסים ביום חמישי שבת ושבת , ביום שישי היה הביוץ השאלה האם זה מספיק להיכנס להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקלון ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2016אם קיימתם יחיס מין יום לפני זה אמור לגרום להפריה כמובן תלוי בהמון גורמים נוספים כמו איכות הזרע ומתי בדיוק היה הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בצוואר הרחםמירי04/01/2016
נשואה בת 28 אחרי שתי לידות ולאחר הלידה הראשונה נשארה שארית ועברתי הסטרוסקופיה ניתוחית.
הייתי אצל רופא על מנת לעשות בדיקת פאפ. עשיתי את הבדיקה שבוע לאחר התקנת התקן מירנה. הרופא שעשה לי את הבדיקה הוא לא הרופא הקבוע שלי. הרופא אמר שרואה פצע בצוואר הרחם.
ממה זה נובע? והאם יש סיבה לדאגה? האם קשור להסטוריה שלי? יש לציין שהרופא שהתקין את ההתקן לא אמר דבר על פצע בצוואר הרחם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בצוואר הרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2016פצע בצוואר הרחם יכול להיות כתוצאה גם של לידות.א בל הכי חשוב המתיני לתשובת פאפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינורורד04/01/2016
שלום רב, יש לי חברה שמשתמשת המון בפוסטינור כי אין לה מישהו קבוע. השאלה האים זה יכול לגרום לה לנזק בכללי? ולנזק בחיים בכלל(חלילה אירוע פתאומי או משהו)? כי הבנתי שהיא לקחה בשנה האחרונה לעיתם קרובות וגם בחודש האחרון פעמיים בחודש? ממש מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2016פוסטינור איננו אמצעי מניעה ויכול לעשות הפרעות הורמונליות אם לוקחים אותו לעתים קרובות מידי והפרעות גופניות אחרות ולכן כדאי שחברתך תתיעץ עם רופא נשים בהקדם לגבי אמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל של יום בין שתי חפיסותעדנה04/01/2016
צהריים טובים,
אני נוטלת גלולות יסמין. במידה ורציתי לחבר חפיסות אבל שכחתי, כלומר גרמתי להפרש של יום בין שתי חפיסות גלולות, אהיה עדיין מוגנת מהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל של יום בין שתי חפיסות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2016בהחלט כן אבל יכול להיות שתקבלי דימום קל עקב יום הפסקה בין חפיסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםמור04/01/2016
קצת מביך אבל...
אתמול לאחר אוננות קצרה והחדרת אצבעות עדינה לנרתיק (בוודאות לא פצעתי כלום) יצא דימום בכמות גדולה מאוד (כמו בתחילת המחזור) ודם שנראה טרי-אדום בוהק.
עד עכשיו יש הפרשות מעט דמיות אבל לא דם טרי.
אני רחוקה מאוד מתאריך המחזור (שבועיים) וזה מעולם לא קרה. קרום הבתולין שלם לחלוטין ואין סיכוי להריון.
מה עשוי להיות מקור הדימום? רק לפני שבוע וחצי הייתי אצל רופא נשים שבדק באולטרסאונד בטן את הרחם והכל היה תקין. יכול להיות בעיה של איזון הורמונלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2016דורש שוב בדיקת רופא כדי לראות את מקור הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה יכול להיות?
מור07/01/2016אין פציעה ואין כלום, מאוד לא סביר שזו פתולוגיה בגיל 17.5 (מן הסתם מעולם גם לא עברתי בדיקה גניקולוגית ואין רצון כזה). רוב הסיכויים שזה פשוט דימום ממקור הורמונלי שהשתבש קצת לא? הדימום הפסיק באותו היום (היו רק קצת הפרשות למחרת).
במאמר מוסגר-לפי המישוש שלי נראה שפתח צוואר הרחם נמוך בכמחצית מגובהו הטבעי (ממש מרגישים את הכיפה כ5 ס''מ אחרי הפתח). אם כך הדבר אין אפשרות לראות את המבנה הזה בUS בטן? בינתיים הUS תקין.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחרליאל04/01/2016
היי, המחזור שלי מאחר בכמעט בחודש , אני וחבר שלי עשינו את זה בפעם האחרונה לפני שבועיים בלי אמצעי מניעה.
אני לוקחת כדורים של חומצה פולית , האם יש קשר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2016לא קשור לחומצה פולית עשי בדיקה ביתית לשלילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותרספיר03/01/2016
בעלי לוקח כדורים פסיכיאטרים מזה 3 שנים..האם יכולה להיות בעיה להיכנס להריון בגלל זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ביותר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2016תלוי אם לכדורים הספציפים שהוא לוקח יש השפעה על תאי זרע. כדאי להתיעץ עם רופא מטפל שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזטעמית03/01/2016
שלום, הפסקתי לקחת סרזט לפני כשבועיים, טרם הגיע מחזור. מעוניינת לשוב כעת ולקחת את הגלולה מבלי להמתין להגעתו. האם אפשרי והאם אהיה מוגנת עם התחלת הנטילה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/01/2016האם אפשרי והאם אהיה מוגנת עם התחלת הנטילה?
=== לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה בפתח השופכה?משחה בפתח השו03/01/2016
כמה שבועות לאחר טיפול במשחה בגרד באיזור החיצוני של איבר המין עדיין יש תחושה מוזרה ביציאה של צינור השתן.
כשמרימים את העור של הדגדגן רואים פסים לבנים, יכול להיות שאלו שאריות של המשחה מלפני כמה שבועות?
הלבן יורד עם קיסם אזניים, אבל ה"עור" שם כל כך עדין שמגע של אצבע או קיסם אזניים לא בא בטוב, מים במקלחת לא מורידים את זה. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה בפתח השופכה? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/01/2016לעשות?
--- להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)