מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבל טבוראורטלי19/09/2015
ש בוע 15
אתמול הייתי בסקירה מוקדמת, נאמר לי שהעובר במצג עכוז .. מה שפחות מטריד אותי כרגע.
מה שכן מאוד מטריד אותי זה שחבל הטבור כרוך סביב הצוואר
האם קרו מקרים ויש סיכוי שהעובר יצליח להשתחרר??
הוזמנתי לתור נוסף עוד כשבוע פלוס מאחר והמצג לא איפשר לבדוק בברור מס אברים
אני מודאגת..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל טבור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/09/2015התיעצי עם הרופא העוקב אחריך וחכי לבדיקת אולטראסאונד הבאה יכול להיות שהבדיקה תשתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרופיל הורמונאליענת19/09/2015
התחלתי דיקור סיני. המטפלת ביקשה שאעשה בדיקת פרופיל הורמונאלי. האם הכרחי לבצע את הבדיקה במהלך המחזור והאם הבדיקה מחייבת עירנות של 3 שעות לפני ביצועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פרופיל הורמונאלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/09/2015כן לשתי השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס חום בהיר בבטן-עזרה בבקשה!מעין19/09/2015
שלום,
לפני כמה ימים הופיע לי פס חום בהיר מאיזור הערווה לכיוון התבור.
אני בת 20, משתמשת באמצע מניעה של קונדומים עם חבר שלי ואנחנו כמובן בודקים כל פעם בקפידה.
אני רואה באינטרנט שזה סימן להריון ואני ממש לחוצה לדעת אם יש אפשרויות נוספות לסימן כזה ולאו דווקא הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס חום בהיר בבטן-עזרה בבקשה! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/09/2015ממליץ ךפנות לבדיקה אצל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבעתי תור אבל אשמח לקבל תשובה לשאלה
מעין19/09/2015האם יכולות להיות סיבות נוספות להופעת הפס?
אני נמצאת שמונה ימים לפני המחזור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!אנונימית 1719/09/2015
אני כבר לא יןדעת מה לעשות.. הייתה לי דלקת בדרכי השתן תקופה ולקחתי אנטביוטיקה.. בזמן הדלקת גם היו לי סתם התקפים של צריבות נוראיות בנרתיק.. הם היו מדכאות אותי למשך כל היום.
עכשיו הסתיימה הדלקת.. ולאחר כמה זמן קיימתי יחסי מין עם חבר שלי (לא מוגנים ואני על גלולות), לאחר כמה זמן הרגשתי נפיחות בנרתיש וכאב שירד אחרי כמה זמן.
היום ״קיימתי״ שוב יחסי מין.. ובכלל לא הצלחתי.. הכאב היה בלתי נסבל לרגע.
אני גרה ברמת הגולן ואין פה ממש רופאי נשים זמינים.. ואני לא יודעת מה זה יכול להיות.. כי גם שדיווחתי על הצריבה בנרתיק לרופא אז, הוא לקח את זה כחלק מהדלקת בשתן.
הבעיות האלה הורסות לי את היום.. ואני לא יכולה לשתף את אימי בבעיה של יחסי המין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.19/09/2015האם שורף לך גם בזמן קיום יחסי המין או רק אח"כ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אנונימית19/09/2015כואב שנוגעים בזה זה לא ממש שורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/09/2015אי אפשר לייעץ משהו ללא בדיקה. את חייבל להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתדנה18/09/2015
שלום רב,
אתמול הייתי אצל רופא נשים, אשר אמר שיש לי התחלה של דלקת,
נתן לי נר אגיסטן, ומשחה .
ועוד לא לקחתיו. מפאת זה שבערב לפני השינה החל דימום של ווסת(אשר לא היה צפוי להגיע),
שאלתי היא האם יש תועלת להחדירו? או שעדיף להמתין לאחר סיום הווסת?(בת 20)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.18/09/2015עדיף להמתין עד סיום הווסת שתוכלי גם למרוח את המשחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/09/2015חכי לאחר סיום המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקת אוורה.לילך18/09/2015
שלום, אני בפעם הראשונה מהסה את המדבקות ולא הייתי עם אמצעי הגנה הורמונליים כמעט שנתיים. לפני יומיים היה לי דימום קל בדיוק ביום של המחזור ישר בערב הדבקתי מדבקה, ומאותו היום המחזור כמעט ופסק למעט הפרשות חומות, לא נראה כמחזור נורמטיבי , האם להיבדק? או שזה תופעה של ההורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.19/09/2015זו תופעה נורמלית לחלוטין,אם המחזור לא ימשיך עד מחר פני לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדבקת אוורה. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/09/2015יכול בהחלט להיות להיות השפעה של המדבקה.
למען הסר חשש פני לבדיקת גינקולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור חזקים ודימום בזמן נטילתטלי18/09/2015
סיזוניק.
שלום,
אני לוקחת סיזוניק אחרי הפסקה בערך של שנה. מתחילת החפיסה הראשונה התחילו לי דימומים קלים וכאבים קלים, אותם הרופא שלי שלל ואמר שזה שטויות. עכשיו אני בסוף החפיסה השלישית והתחיל לי שוב דימום יותר חזק ממקודם והפעם כאבים גם כן יותר חזקים.
אני לא חוששת ממשהו, אלא זה פשוט ממש מטריד אותי ומעיק.
הרופא שלי לא מקבל וקשה ממש להשיג אצלו תורים לכן אני כותבת פה.
מה זה בדיוק? כדאי להפסיק את הגלולות לפני סיום החפיסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור חזקים ודימום בזמן נטילת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/09/20153 חודשים ראשונים בכל סוג של גלולה יכולים להיות דימומים לא סדירים תוך כדי לקיחת הגלולות. אם הדימומים טורדנים או נמשכים מעבר ל3 חודשים כדאי להחליף גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור במשך חודש ושבועאנונימית18/09/2015
שלום אני מזה 3 שנים לוקחת דיאנה ואנדרוקור עקב שחלה פוליציסטית. לפני חצי שנה הפסקתי על דעת עצמי עם הגלולות ושוב בחודש וחצי האחרונים חזרתי לקחת. אני כבר חודש ושבוע במחזור ללא הפסקה. הלכתי לרופאת נשים לפני שבועיים והיא אמרה שזה לגיטימי אחרי הפסקת גלולות. זה ממש מדאיג אותי כי הרופאה גם לא בדקה אותי אבל חודש ושבוע אני מדממת... אשמח לתגובה מהירה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.18/09/2015לפי דעתי הפסיקי את הגלולות,הן הגורמות לדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור במשך חודש ושבוע - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/09/2015זה נכון שהדימום כניראה קשור לגלולות. אבל יחד עם שה את חייבת להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותקרין18/09/2015
שלום עקב זה שיש לי יובש נרתיקי מגלולות אמילי החלטתי לפי בדיקת רופא לשנות ליסמין, האם כשאסיים תחפיסה של אמילי ואחרי שבוע הפסקה אתחיל יסמין היעילות נפגעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/09/2015לא אמורה להיות בעיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מחזורמופרעת17/09/2015
שלום,
אני בת 27. בתהליכי החלמה מאנורקסיה.
שבוע-שבועיים לפני המחזור וכן במהלך המחזור אני סובלת מתסמינים שונים (בטן נפוחה, חזה רגיש, כאבים, עצבים).
זה מאוד מאוד משפיע על המצב הנפשי שלי- אני לא מצליחה לאכול כמו שצריך, מקיאה וחותכת את עצמי. גם ככה אני לא יכולה לסבול את הגוף שלי, וסביב מחזור זה פשוט לא אפשרי.
אני יודעת שליטול גלולות יכול לעזור לחלק מהתסמינים. ניסיתי זאת בעבר וזה גרם לי לעלייה במשקל (לא מקובל עליי) והגדלת של החזה (ממש לא מקובל עליי).
אני יודעת שיש סוג מסוים של גלולה שגורם להפסקה של המחזור. משהו שנותנים כשיש בעיות בקרישה. האם זו ההתוויה היחידה לגלולה זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/09/2015ההתוויה היא לנשים שיש בעיה ליטול אסטרוגן
נושא העלייה במשקל אינו מהווה התוויה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה אחרונה בחפיסהמור17/09/2015
שלום, אני נוטלת גלולות מליאן ושכחתי לקחת את הגלולה האחרונה בחפיסה והפסקתי
האם זה מספיק שאני מחכה פשוט שבעה ימים כמו שצריך ולוקחת ביום השמיני? אני מוגנת בכל מקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה אחרונה בחפיסה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/09/2015אני מוגנת בכל מקרה?
=== כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליהלולה16/09/2015
שלום,
לפני כ 4 שנים בערך, עברתי לידה תקינה לחלוטין חוץ משארית שיליה שנשארה. לאחר 3 חודשים גילו את השיליה ועברתי שני ניתוחים כדי להוציא אותה. אחרי הפעם השנייה, חודש לאחר הניתוח, עברתי ביקורת, וראו שהכל נקי ללא הדבקויות. אני כרגע מנסה להכנס להריון שוב. האם צריך שוב לעשות מעקב? או שאין צורך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/09/2015האם צריך שוב לעשות מעקב? או שאין צורך?
=== הכל תלוי מה רואים בבדיקת US ואיך המחזורים שלך. תפני לרופא המטפל על מנת לברר את הסוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיליה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/09/2015האם צריך שוב לעשות מעקב? או שאין צורך?
=== הכל תלוי מה רואים בבדיקת US ואיך המחזורים שלך. תפני לרופא המטפל על מנת לברר את הסוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות אם תזמון המחסוראנונימי16/09/2015
חבריי, בקשה לעזרתכם....
אישתי כבר כשנה לאחר הפסקת שימוש בתרופת גלולות, והמחזור לא מגיע כול חודש, לפעמים חודשיים לפעמים 3 חודשים, כול הזמן הזה מנסים אנחנו להיכנס להריון, הינו אצל רופאת נשים , נתנו כדורים כדי לאחר שמושם יהיה מחזור מיידי, גם היה איחור של 3 ימים, בוצאו בדיקות דם בזמן של מחזור כהיה מבוקש מהרופא, היום אחרי חודשיים היה רק תור לגינקולוג, לא מובן כלום ממנה לא הוסבר כלום רק תשובה של להחליף רופא קיבלנו, מה אתם בתור מקצוענים יחולים להמליץ? תודה מראש, שנה טובה וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.17/09/2015קשה מאוד לדעת ולומר לך פה את דעתנו,אני ממליצה לך אישית לפנות למרפאה של ד"ר אברמוב,היא מומחית ותעזור לכם כי רופאי הנשים בארץ לא ממש מטפלים ועוזרים בימנו. בהצלחה רבה!!חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםקרן16/09/2015
שלום
אם בעבר נטלתי את גלולת מינולט שבין מרכיביה נכללים הורמונים כמו פרוגרסטורון ואסטרוגן והייתי מקיאה כל יום בגללה, ועכשיו המליצו לי ליטול כדור לדחיית מחזור בשל חתונתי, בשם פרימולוט נור שמכיל גם הוא פרוגרסטורון ואסטרוגן.
האם אקיא גם הפעם עם פרימולוט נור בגלל אותם הורמונים שישנם במינולט ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.17/09/2015לא יכולה לדעת,מקווה בשבילך שלא. מזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי את מורן נשים?
קרן17/09/2015מי את?
פניתי לצוות הרופאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/09/2015האם אקיא גם הפעם עם פרימולוט נור בגלל אותם הורמונים שישנם במינולט ?
=== ממש אי אפשר לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס מאוד מאוד חלשויקי16/09/2015
שלום
14 יום לאחר ביוץ (15.5 ימים לאחר אוביטרל) יצא פס מאוד מאוד חלש בבדיקה ביתית של סנסו טסט.
האם מדובר בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס מאוד מאוד חלש - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/09/2015האם מדובר בהריון?
=== כדאי לחזור לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)