מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות דםאנה05/10/2015
שלום
כבר תקופה של שבועיים יש לי הפרשות קבועות. נראות כמו דם אבל קצת חומות. אני לוקחת גלולות רצוף כבר 3 חודשים ולא מקבלת מחזור בכוונה ככה שלא אמורה להיות במחזור וזה גם לא נראה כמו מחזור (מעט וכהה מדי)
הבעיה היא שבחודש הקרוב אני נמצאת בחו'ל ואין לי כ'כ דרך להגיע לרופא
האם אני צריכה לדאוג? תוהה אם אני צריכה לחזור מוקדם לארץ או שזה לגיטימי לחכות חודש? מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות דם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2015רירית רחם לא מחזיקה מעמד אחרי שימוש ממושך בגלולות ולכן יש טפטופים. מציעה לך להפסיק כבר את הגלולות לעשות שבוע הפסקה ואז להתחיל מהתחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטרופיןנינא04/10/2015
אני אשה בת 42 אמא ל 4 ילדים סובלת מצריבה ואי נוחות בנרתיק ובאיזור המין החיצוני מזה חודשיים, השתמשתי בנרות דלאצין ונרות קלוטרי אחר כך באוגמנטין שזה עזר לי יותר ובסוף עשיתי תרבית משטח בנרתיק והתוצאה העידה על דלקת בנרתיק בנוסף לדלקת בשתן ,השתמש ב ציפרודקס 500 ודוקסילין 100 למשך 7 ימים , אני עם שיפור ניכר אבל לא בריאה לגמרי עדיין צורב , בדיקת PAP תקינה .
לאחרונה עשיתי בדיקה קלפוסקופיה הרופא אמרה שיש לי אקטרופין השאלה שלי :
1)האם כל מה שעברתי הוא תוצאה לאקטרופין ?
2)האם עדיף לצרוב אותו למרות שזה לא מדמם ?
3)האם ניתן לבקש תשתוש במהלך הצריבה ( הרופא אמר שמספיק לקבל אופטלגין לפני הצריבה )?
אני מודה לכם ומבקשת להתייחס לשאלות שלי בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטרופין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2015אין קשר בין האקטרופיון לצריבה באברי המין החיצוניים ממנה את סובלת. לךצריבת אקטרופיון מספיק כדור נגד כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אני מבקשת עזרה בעוד שאלה
נינא06/10/2015במידה והאקטרופין לא מדמם האם כדאי לצרוב אותו ?
בקשר לצריבה באברי המין : האם זה מחייב התייחסות או בדיקות ? אני צריכה להתרגל לזה או שיש מה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אני מבקשת עזרה בעוד שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/10/2015אין שום סיבה להתרגל לצריבה באברי המין צריך לטפל ולפתור לך את הבעיה לגבי האטרופיון לא יודעת לתת לך תשובה צריך להתיעץ עם הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינגהילה04/10/2015
שלום אני התחלתי לקחת נוברינג
ולקחתי מתחילת המחזור כמו שהרופא אמר לי . השאלה שלי היא . כשאני צריכה להוציא את הטבעת אז האם אני צריכה להוציא אחרי 3 שבועות או אפשר אחרי 4 שבועות ? תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2015אחרי 3 שבועות לא יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לזרע בן הזוגאנונימי04/10/2015
אני והחברה מקיימים יחסי מין כבר 3 חודשים
היו לה כמה פעמים דלקת בשתן ותמיד היה שורף לה עם היינו רוצים לשכב שוב אחרי חצי שעה (הייתי גומר בפנים)
בכל אופן לאחרונה היו לה כאבים ממש חזקים והשפתיים של הפוט שלה היתנפחו וגם כאב לה בבטן עצמה וירד לה דם פעם אחת כשעשתה פיפי ..כשהיא הלכה לביקור רופא מהצבא
הוא שאל אותה כמה שאלות ואם אני לא טועה בדק את השתן שלה ואמר לה שהיא אלרגית לזרע שלה ..
אני אישית זוכר שגם האקסית שלי סבלה מאותם תסמינים קבועים במשך שנתיים איתי והבנתי שזה מאוד נדיר הרגישות הזו אז מה הסיכוי שבאמת מדבור באלרגיה לזרע שלי ולא באיזו מחלת מין או פטריה שקראתי שמתבלבלים לפעמים בינהם
חשוב לי לציין שאני שכבתי אם יחסית המון נשים בלי קונדום
בבקשה אני מחכה לתשובה בתקווה שיש משהו בדברים שאני אומר כי מאוד מתסכל לשמוע משהו כזה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לזרע בן הזוג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2015קשה לאבחן אלרגיה לזרע. נסו לקיים יחסי מין עם קונדום או שתגמור בחוץ ותראה אם זה יפתור בעיה.
אם לא אז הבעיה שלה אחרת ולא קשורה לזרע שלך אלא יש לה רגישות בפתח הנרתיק שדורשת טיפול אחר לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה בלקיחת נובופםאביבה04/10/2015
שלום,
אני בת 46 ולוקחת כ 7 חודשים נובופם. אני כרגע נמצאת בארה״ב ולמזלי הרע נגנב לי התיק עם הכדורים. בדיוק סיימתי חפיסה והייתי אמורה להתחיל חדשה. האם ניתן להפסיק לקחת לשבוע ואז להתחיל חפיסה חדשה כשאחזור ארצה?
תודה מראש
אביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה בלקיחת נובופם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון פאסיבי בהריוןדנה04/10/2015
שלום,
אני בשבוע 12 להריון, לא מעשנת וגם נמנעמת כמה שניתן ממקומות שמעשנים בהם. אתמול הייתי בהופעה מאוד גדולה והמון אנשים סיביבי עישנו - סיגריות וגם גראס
זה נמשך כשעתיים - שלוש
כעת אני חוששת האם עלול להיות איזשהו נזק לעובר (בעיקר בגלל עישון פאסיבי של סמים)
ואם כן (חילילה) האם ניתן לגלות זאת בבדיקה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון פאסיבי בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2015חשיפה לעשון חד פעמית של שעתיים שלוש לא אמורה לגרום נזק לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןויקי03/10/2015
שלום!
האם רק רופא קופת חולים יכול להמציץ על שמירת הריון או שגם רופא פרטי מורשה בתחום?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2015כל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי במחזורעדי 3203/10/2015
אני בת 32 אמא לילד בן 3 מנסים להיכנס להריון ומאז שאנחנו מקיימים יחסים מלאים המחזור שלי קצת 'השתגע' הוא מגיע רק אחרי 32 ימים ומתחיל ולפעמים גם מסתיים רק בהפרשות חומות שחורות. נבדקתי אצל גניקולוג הכל נראה לו בסדר. למה זה קורה? האם כדאי לי לעשות בדיקות כלשהן? האם זה עלול לעכב הריון? תודה מראש על המענה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2015כנראה שהסטרס להכנס להריון משגע את המחזור קצת אבל עדיין לא אמורה להיות בעיה מבחינת הכניסה להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםלי02/10/2015
לא בטוחה אם קשור לכן, לכן אשמח או לתשובה או הכוונה.
אני כרגע מקיימת עם בן זוגי יחסי מין עם קונדום בלבד.
את הקונדום אני שמה לפי הכללים, מחזיקה בקצה, מגלגלת לכיוון הנכון ועד הבסיס.
העניין הוא שהקונדום לא נשאר בבסיס, הוא זז קצת. כמו למשל שחולצה עולה מעט בזמן תזוזה, ככה גם הקונדום.
הוא עולה מעט, כמה מילימטרים בודדים, ובן זוגי ישר מחזיר את זה למקום.
העניין הוא שהבסיס לא באותו העובי כמו אמצע האיבר.
השאלה היא כזאת, האם יש חשש מזה שהקונדום זז מעט, מעולם לא קרה שהקונדום נשאר בתוכי הוא ירד כמעט עד הסוף, הוא רק זז קצת, עולה מעל הבסיס אבל רחוק מחצי האיבר.
כמו כן, הוא לעולם לא גומר בתוכי וכשהוא מוריד את הקונדום, לא קרוב אליי, זה נראה שהקונדום מאוד צמוד באמצע האיבר ובסופו.
האם יש חשש? (מעבר לזה אנו מבצעים בסוף היחסים בדיקה שהקונדום לא נקרע ע''י ניפוחו באוויר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשוב
מורן נשים.21/11/2015לדעתי אין חשש ואת צריכה להישאר רגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/11/2015האם יש חשש?
===חשש למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאור02/10/2015
האם אפשר להידבק במחלת מין כלשהי במידה ובני הזוג מקיימים יחסי מין "יבשים" כלומר שניהם נשארים עם תחתון?
האם אפשר להידבק באיידס גם אם אין חדירה כלל ואין שפיכה של הגבר בזמן גירוי באיזור השפתיים הפנימיות?
*חשוב לציין כי מדובר בבן זוג שהתנסה מינית עם למעלה מ10 נשים שונות במהלך השנים האחרונות ואילו הבחורה לא התנסתה כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.02/10/20151. במידה ואתם מקיימים יחסי מין יבשים אין אפשרות להידבק.
2. אם אין חדירה ואין שפיכה אז לא .
-למקרה שאת מודאגת תבקשי ממנו שיבדק. -
מורן נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורגילי01/10/2015
שלום
יש לי שאלה, מאחר לי המחזור בארבעה ימים, בבדיקות ביתיות יוצא שלילי,
הייתה פעם אחת החודש שבטעות היחסים לא היו מוגנים,
אני ממש לא בעניין של הריון כרגע! ודי בלחץ מזה,
יכולה להיות סיבה נוספת לאיחור?
בנוסף ואולי זה קשור היה לי החודש דלקת שלפוחית השתן ולקחתי אנטיביוטיקה, מה שלא עשיתי כמעט בחיים שלי,יש לזה אולי השפעה על המחזור?
אם לא, איך בודקים?מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/10/2015בדיקת שתן ביתית ניתן לבדוק הריון
תרבית שתן במידה ועדיין תסמינים של דלקת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מגלולות סרזט למרסילוןהיללי01/10/2015
שלום,
מאז לידת בני (10 חודשים) אני נוטלת גלולות מסוג סרזט. כעת, סיימתי להניק ורוצה לחזור לגלולות שנטלתי לפני ההריון- מרסילון. כיצד עלי לבצע את המעבר? האם צריך לבצע הפסקה של כמה ימים או פשוט לעבור ברצף מגלולה אחת לאחרת? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מגלולות סרזט למרסילון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/10/2015אפשר לעבור ברצף ללא הפסקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב במחזור לאחר גלולותדנה30/09/2015
שלום,
לקחתי שתי חפיסות של גלולת מליאן רצוף, את הגלולה האחרונה לקחתי במוצאי שבת והיום כבר יום רביעי ועדיין לא קיבלתי מחזור.
מה זה אומר? האם יתכן שאני בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב במחזור לאחר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2015אם יש חשש להריון עשי בדיקת שתן לשלול
אבל בהחלט יכול להיות שמחזור יהיה חלש או לא יגיע בכלל אחרי צרוף של שתי חפיסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תקין?לילי7030/09/2015
שלום, קיבלתי מחזור אחרון לפני 5 שבועות. עשיתי היום בדיקת דם הבטא יצאה 232.0 IU/L . אני מניחה שבשלב כזה של הזמן , מדובר בהריון לא תקין ? עשיתי לפני שבוע 2 בדיקות הריון ביתיות ושתיהן יצאו שליליות. מה זה אומר? הריון מחוצ לרחם ? או יש סיכוי למשהו שיתפתח תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תקין? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2015פני לרופא הנשים שלך
תמיד יש אפשרות של ביוץ והשרשה מאוחרת ולכן הכל מתעכב. עשי בדיקת דם חוזרת בעוד כמה ימים ונראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חלש וקצר והפרשות חומות בניגובד``ר ליאורה אברמוב30/09/2015
בערב ראש השנה קיבלתי מחזור באיחור קל..והוא היה ממש בהיר
וארך יומים בלבד
שאצלי תמיד זה 5 ימים מלאים
אתמול והיום הופיעו הפרשות חומות בניגוב
יכול להיות שזה הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חלש וקצר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2015עשי בדיקת שתן ביתית להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב להריון?
כהנית04/10/2015אנחנו אחרי 3 שנים.. זוהתה אצלי חצוצרות חסומות כמעט באופן מלא..
אחרי ניתוח לאפרוסקופיה ..(מהטבור והנרתיק..)
במתח... ומפחדת לעשות בדיקה ולהתאכזב שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה... מישהו?????
כהנית07/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)