מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון?אני06/09/2015
שלום, המחזור שלי מאחר כבר ב 5 ימים, בדרך כלל הוא סדיר ונע בין 28-29 יום. אתמול והיום היו לי מעט מאוד הפרשות חומות (כמו בסוף מחזור) אבל הפסיקו. ביצעתי אתמול בדיקת הריון ביתית והתוצאה יצאה שלילית. בינתיים המחזור עוד לא הגיע, האם יש טעם לעשות בדיקת דם? האם ההפרשות החומות מעידות על בואו של המחזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.06/09/2015ההפרשות החומות יכולות להעיד על סימנים לפני המחזור,קורה לפעמים שמאחר הכל בסדר אבל בשביל להיות רגועה ממליצה לך לעשות גם בדיקת דם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/09/2015חסר פרטים עליך
המתיני עוד מספר ימים ואם לא יבוא מחזור מודר עשי בדיקת שתן חוזרת לשלילת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינס ודימוםמירית06/09/2015
שלום בת 23.5 בחודשיים האחרונים היו לי דימומים קדם ויסתים בערך כשלושה ימים לפני המחזור. רציתי להתחיל גלולות ולא ידעתי מתי היום הראשון של המחזור אז לא לקחתי. הלכתי לרופא הנשים והוא אמר לי להתחיל את הגלות כשאני מתחילה להרגיש כאבי מחזור והדימום חזק יותר.
קיבלתי מחזור ב31.8 לפי מה שהרגשתי זה יצא ביום שני והדימום התחיל בשבת בצהריים ואז הפסיק מעט ביום ראשון ויום ראשון בלילה הדימום חזר שוב להערכתי זה היה היום הראשון אך לא הייתי בטוחה ולקחתי ביום שני בערב גלולה. מתי אני מוגנת? מדובר בגלולות מינס
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס ודימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/09/2015הוסיפי קונדומים כשבועיים של גלולות ואז תהיי בטוח מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםל06/09/2015
האם זה יכול להיות שרופא הנשים שלי אמר לי לבקש מרופא משפחה הפניה לבדיקה של ח פולית כדי להתכונן להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.06/09/2015הוא יכול להפנות אותך בעצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/09/2015בדרך כלל לא עושים בדיקות אלא ישר מתחילים בלקיחה של חומצה פולית
לא יודעת מה היתה כוונתו של רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מגלולת מינס לפמינטהדר05/09/2015
אני עוברת מגלולת מינס לפמינט, ורציתי לדעת מתי מתחילים את הפמינט?
בגלולה האחרונה של מינס - הגלולה הפעילה? או בתום 4 הכדורים הלא פעילים?
מתי המחזור אמור להופיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מגלולת מינס לפמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/09/2015בתום ארבעה כדורים לבנים התחילי את הפמינט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות לאחר ביוץויקי04/09/2015
שלום!
הבנתי שלעשות הזרעה מלאכותית/טבעית יום לאחר ביוץ זה לא חסר משמעות ויש סיכוי להריון.
למה כשמדובר ביומיים לאחר ביוץ או יותר, כבר אין סיכויי להריון?
האם זה מכוון שהסביבה כבר לא "ידידותית" לזרעונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעות לאחר ביוץ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/09/2015למה כשמדובר ביומיים לאחר ביוץ או יותר, כבר אין סיכויי להריון?
--- ניתן לבצע הזרעה 27 שעות סביב לביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשההילנ04/09/2015
היי ביצעתי בדיקת בטא לפני האיחור תוצאה 5>
המחזור היה צריך להגיע לפני כמה ימים והתעכב מה שמוזר לי שיש כאבים חחזקים של מחזור הפרשות חומות ואין ממש דם אולי טיפה אבל כן מופעל לי לחץ מתחת לחזה בבטן תחתונה ותחושה של בטן כבלון נפוח ולחוץ.
האם יש לי עדיין סיכוי להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.04/09/2015סימנים של הריון ושל מחזור מאוד דומים,אך יש סיכוי שמאחר לך המחזור ואלו הסימנים שלו,זה טבעי. בכל מקרה אני מציעה לך לעשות בדיקת הריון כדי שתהי רגועה. כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/09/2015חיזרי על הבדיקה עכשיו אחרי האיחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפעליזה אנצ'ל04/09/2015
עשיתי בדיקת פאפ עקב כאבי בטן קלים שהיו לי בבטן התחתונה. באותו הזמן היה לי חיידק בשתן ללא תופעות של דלקת. קיבלתי תשובה לאחר חודש ימים והיא:
negative for intraepithelial lesion/ malignancy bacteria morphologically
.consistent with actionomyces spp
.reactive change due to; inflammation
.bloody smear
אציין שעברו לי כאבי הבטן ואני מרגישה בסדר. חזרתי לרופא הנשים והוא רוצה שאני אקח מוקסיוויט פורטה 500 שלוש פעמים ביום למשך שבוע ימים למרות שאני מרגישה טוב. האם החיידק במידה והיה יכול לעבור מבלי טיפול אנטיביוטי? האם הטיפול לא מיותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/09/2015אנחנו לא מפענחים תוצאו הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פמינטשיר04/09/2015
שלום וברכה
אני נוטלת גלולות פמינט
1.האם יכולה להיות קשר בין פטריה בלשון לגלולות?
2. אני אמורה לקחת ברצף בגלל חשד לאנדומטריוזיס שאלתי היא האם יכול להיות שאיחור של 10 ד יכול להביא דימומים?
והאם יש קשר בין חיבור חבילות לדימום?
תודה מראש
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לשאלותייך
מורן נשים.04/09/2015אין קשר בין לקיחת גלולות לפטריה בלשון כפי שידוע לי,וכן בהחלט חיבור של שני חפיסות יכול לגרום לדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות פמינט - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/09/20151.האם יכולה להיות קשר בין פטריה בלשון לגלולות?
===== לא ידוע
2. אני אמורה לקחת ברצף בגלל חשד לאנדומטריוזיס שאלתי היא האם יכול להיות שאיחור של 10 ד יכול להביא דימומים?
==== מה זה " של 10 ד"?
והאם יש קשר בין חיבור חבילות לדימום?
=== יתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!! גלולותאלמונית04/09/2015
אני לאחר ניתוח הגדלת חזה וגם נטילת אנטיביוטיקה ולא רציתי החודש לקבל ווסת אז אמרו לי שאם אני יחבר את החפיסה של הגלולות אני לא יקבל. בדרך כלל אני מסיימת את החפיסה ביום שני, ומקבלת את הווסת ביום חמישי או שבת בין 3-5 ימים מסיום החפיסה. סיימתי את החפיסה ביום שני ויום למחרת חיכתי ללילה כדי לחבר עוד חפיסה ולקחת גלולה, עוד לפני שנטלת את הגלולה ביום שלישי יום לאחר שסיימתי את החפיסה הראשונה, הופיע לי דימום בשתן כמו ווסת,אפילו לא הייתה לי הזדמנות לחבר את החפיסה כי עשר הופיע לי בווסת אבל בכל זאת לא התייחסתי חשבתי שזה לא הגיוני שקבלתי וחברת חפיסה נטלתי גלולה ראשונה מה חפיסה השניה, ביום שלישי. יום למחרת הווסת עדיין המשיכה אבל לא דימום כמו תמיד מועט ביחס לתמיד עדיין המשכתי ולקחתי עוד גלולה גם ביום רביעי שזו הגלולה השנייה מהחפיסה שחברתי, ביום חמישי כאשר ראיתי שעדיין ממשיך הווסת כבר לא נטלתי עוד כדור והפסקתי את החפיסה השניה. לא יודעת אם עשיתי נכון שהפסקתי ואם כן אז האם לעשות את ה7 יום הפסקה מהחפיסה הראשונה שסיימתי ביום שני. או מיום רביעי שהפסקתי לקחת מהחפיסה השניה שחברתי, את השתי גלולות אשמח למענה
מורן נשים.04/09/2015זה לא מחזור,זה דימום שנהיה בגלל שחיברת בין שני החבילות,חבל שהפסקת. ממליצה לך להתחיל מחדש ביום הראשון למחזור האמיתי,זה דימום שיפסק זה לא מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
אלמונית05/09/2015אז כנראה שבאמת התחיל לי מחזור אמיתי אחרי שהפסקתי אבל לא לקחתי גלולה ביום הראשון של המחזור גם לא כל כך ברור לי מתיי המחזור האמיתי ומתיי סתם היה הדימום אס מתי אני יוכל להתחיל עם הגלולות חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!!! גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/09/2015לא ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות וגרד קלאנונימי04/09/2015
שלום רב,
לפני כשבוע אימי הסתכלה על השדיים שלה וגילתה כי העטרה עם אדמומיות וכי יש לה גרד קל מידי פעם בפטמות.
אימי עברה ממוגרפיה לפני חודש שקיבלה תשובות הם היו תקינות. יש לציין שהאדמומיות והגרד מופיעות בשתי השדיים ולא באחת מהן. ואין החמרה של האדמומיות או הפרשה מהשדיים. אני מפחדת רק מכיוון שעבר שבוע וזה לא חלף.
האם עליי לפחד שבממוגרפיה פיספסו משהו? או שזה פריחה?
(אני מעלה תמונה של שד אחד שלה. השד השני אותו דבר).
תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות וגרד קל - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/09/2015יש להתייעץ ברופא מומחה שד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות וגרד קל המשך
אנונימי04/09/2015ליאור תודה על תשובתך המהירה.
אך האם יש מקום לחשש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולותרעות03/09/2015
שלום,
אני משתמשת מזה שלוש שני בטבעת נוברינג. ביום שני האחרון הכנסתי טבעת שלישית רצופה. בעוד שלושה שבועות אני עתידה להוציא את הטבעת ולקבל את הוסת שלי כרגיל. היום הייתי אצל רופא הנשים עקב תסמינים של שחלות פוליציסטיות שהחלו-אקנה ושיעור פלומתי על הפנים לאורך תקופה (בעבר אובחנתי פולציסטית ולכן הקישור בין השניים). הרופא רשם לי גלולות דיאנה חזקות יותר ונתן לי בדיקות הורמונליות לבצע במהלך המחזור הקרוב. את הגלולות החדשות הוא אמר לי להתחיל בתום הוסת הקרובה.
רציתי לשאול האם אני יכולה להפסיק שבוע הבא את הטבעת, משמע להוציאה, לעשות הפסקה של שבוע לצורך קבלת מחזור ולהתחיל ליטול את גלולות הדיאנה היות וזאת הטבעת השלישית במספר הרצופה? או שמא אני חייבת לחכות עכשיו שלושה שבועות ואז לעשות הפסקה ולהתחיל?
הרי הגוף איננו יודע כמה זמן עבר היות ואני כבר זמן ממושך לא קיבלתי וסת ונטלתי את הטבעת.
אני רוצה לעשות את השינוי בטרם החזרה ללימודים משום שבמידה ויהיו תופעות לוואי אוכל להתמודד איתן בטרם הלחץ ולבצע כבר את השינוי!
מקווה להבהרה והרגעה..
תודה רבה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/09/2015אין בעייה, לאחר סיום החפיסה האחרונה של המדבקות יש להתחיל ליטול את הגלוו ת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
רעות04/09/2015הכוונה לא הובנה. הכנסתי טבעת השבוע, שלישית ללא הפסקות וברצוני להוציאה בשבוע הבא מבלי להמתין 3 שבועות, לבצע את שבוע ההפסקה על מנת לקבל וסת ואז להתחיל את הדיאנה..
זה תקין? או שחייבת לחכות שלושה שבועות עם הטבעת? שוב, מדובר בטבעת שלישית רצופה ללא מחזור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דיאנהשי03/09/2015
נוטלת גלולות דיאנה במשך 4 שנים בשל אקנה שהתחיל לפני הצבא.
אני נשאית BRCA1 והיום בביקור אצל רופא הנשים הוא המליץ על החלפת הגלולה וטען כי יגידו שהוא רופא רשלן אם לא יאמר זאת.
אני לא רוצה להחליף את הגלולה מפני שהאקנה חלף בצורה מדהימה אך האם הסיכון בגלולה הזאת לא שווה את האקנה? האם הפסקת גלולות תביא להחרפה? מה לעשות? אני מאוד מרוצה מהגלולה אך תופעות הלוואי של קרישיות יתר מפחידות מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות דיאנה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/09/2015לשקול החלפה של אמצעי מניעה מגלולות לאמצעי אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכם בבקשהשיראל03/09/2015
היי אני בת 29 אחרי שתי לידות, לפני כחודש וחצי החלה לי תחושת צריבה בנרתיק ובחלק הפנימי של השפתיים הפנימיות באזור הדגדגן גם באופן כללי וגם עם החמרה בעת מתן שתן, או כל מגע באזור זה, כאשר יש מגע עם תחתונים עם היד או עם כל דבר אחר תחושת השריפה מחמירה והמקום מרגיש גם חם למגע. לא יכולה לקשר את זה למשהו ספציפי אבל אציין שזה קרה מספר ימים לאחר קיום יחסי מין ולאחר טיפול ליזר במפשעה אציין כי אני לא סובלת בדרך כלל מדלקות בדרכי השתן. פניתי לרופא המשפחה והוא ביצע בדיקת שתן בסטיק, אמר שהבדיקה גבולית לדלקת ונתן לי מונורול וסדורל להקלה בכאבים. לאחר ששתיתי את האנטיביוטיקה, לא חשתי הקלה ולכן פניתי לרופא הנשים, הוא הפנה אותי לבדיקת שתן ותרבית (כ-4 ימים לאחר שתיית האניביוטיקה) שתיהן יצאו תקינות. כיוון שהמשכתי לסבול מכאבים. פניתי שוב לרופא הנשים שנתן לי הפעם טיפול לפטריה (אציין שאין ולא היו לי הפרשות חריגות). הטיפול כלל קלוטרי וטבעקוטן, התחלתי מספר ימים בשימוש בטבעקוטן וחשתי, לאחר מכן קיבלתי מחזור ולכן לא יכולתי להמשיך להשתמש במשחה, בעת המחזור לא היו כאבים חזקים. אך בסיומו הכאבים חזרו ביתר שאת צריבות חזקות יש לי ממש תחושת בערה בכל החלק התחתון. התחלתי לאחר המחזור את הטיפול בקלוטרי, והמשכתי את השימוש בטבעקוטן גם זה ללא כל שיפור או הקלה. פניתי שוב לרופא הנשים שנתן לי משחת קומיגאס קרם וטיפול בנרות דלאצין, המשחה גרמה להחמרת הסימפטומים ולכן הפסקתי את הטיפול בה לאחר יומיים, את נרות הדלאצין סיימתי עד סופם. לאחר שלא הייתה כל השפעה לטיפול חזרתי לרופא הנשים, הפעם קיבלתי נר אחד של אגיסטן וכדור פלונוזול (בודד) אני מספר ימים לאחר הטיפול בשניהם ללא הקלה או שיפור, בנוסף נלקחו תרביות - אחת (לפטרת) יצאה שלישית והשניה STD-PCR טרם חזרה, אך לאור קריאת הסימפטומים של המחלות הנבדקות בבדיקה זו אני סבורה שבדיקה זו תצא תקינה גם היא. אני מאוד מתוסכלת ביקרתי מספר רב של פעמים אצל הרופא ללא כל הקלה או שיפור בתחושת הצריבה, הדבר גורם לי לדיכאון חוסר ריכוז ולחץ בעיקר כי איני מוצאת מענה לבעיותי תחושת הצריבה היא יומיומית וקבועה ללא הקלה או שינוי אומנם לא קיימתי יחסי מין בחודש וחצי האחרונים אך הכאב לא החמיר בעת 5-6 הבדיקות הגניקולוגיות שבוצעו לי בתקופה הזו. אני מאוד סובלת איך ממשיכים מכאן הלאה? אני מרגישה שאני מקבלת עוד ועוד טיפולים שלא עוזרים.
האם ייתכן שיש לי וולודיניה/ וסטבוליטיס ? האם זה יתכן למרות שילדתי שני ילדים מעולם לא סבלתי מכאבים בחדירה או בנרתיק באופן כללי? מעולם לא סבלתי מפטריות או זיהומים, ודלקת בדרכי השתן הייתה לי פעם אחת לפני כ-7 שנים האם יש עוד אפשרויות נראה שזו האופציה היחידה שנותרה, ולאור דברים לא מעודדים שקראתי בנושא אני חוששת שחיי הולכים להתהפך על פיהם
חשוב לי לציין כי אני מטופלת אצל רופא נשים אך חלק מהפחד והדיכאון נובע מכך שאיני יודעת מה יש לי ויסייע לי לדעת מה יכולות להיות הסיבות לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרתכם בבקשה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/09/2015קשה להגדיר את הבעייה ללא בדיקה גינקולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא תקיןמירית03/09/2015
אני בת 30 ובמשך חצי שנה אחרונה מופיע לי דימום קל מלווה בכאבים בחזה שבועיים לפני מועד המחזור והוא נמשך עד למחזור. כך שכמעט 3 שבועות יש לי דימום. אני בלי גלולות כי אני רוצה להיכנס להריון. הלכתי להמון רופאים שאמרו לי שזה טבעי. בדיקת פאפ תקינה וגם בלוטת התריס. הדבר מקשה עלי . מה יכולה להיות הסיבה לכך ? מאוד למהלך חיים תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לא תקין - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/09/2015יתכן ומדובר בתופעוה קדם וסתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..חסוייה03/09/2015
רציתי לדעת האם בהריון צריך לעשות בדיקת של כרישיות דם?!
ואיזה בדיקה עושים בשביל כרישיות דם חלילה?!
עוד שאלונת..האם סוכר יכול להוביל לרעלת הריון?!ואיזה בדיקה עושים לדעצ שהכל בסדר ואין רעלת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
חסוייה04/09/2015למה לא עונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מורן נשים.04/09/2015פני לרופא משפחה ובקשי בדיקות דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום.. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/09/2015רציתי לדעת האם בהריון צריך לעשות בדיקת של כרישיות דם?!
=== לא באופן שגרתי.
ואיזה בדיקה עושים בשביל כרישיות דם חלילה?!
=== זאת לא בדיקה בודדת אל מספר רב של בדיקות
האם סוכר יכול להוביל לרעלת הריון?!
=== יש קשר.
ואיזה בדיקה עושים לדעצ שהכל בסדר ואין רעלת??
=== אין כזו בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)