מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילוג על גלולה אחרונהעדי16/05/2015
שלום,
האם אפשר לדלג על הגלולה האחרונה בחפיסה ועדיין להיות מוגנת?
אם כן, מתי להתחיל את החפיסה שלאחריה (באותו יום כמו תמיד או יום לפני)?
תודה מראש,
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילוג על גלולה אחרונה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/05/2015האם אפשר לדלג על הגלולה האחרונה בחפיסה ועדיין להיות מוגנת?
=== כן
אם כן, מתי להתחיל את החפיסה שלאחריה (באותו יום כמו תמיד או יום לפני)?
=== כרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקול קיבה בהריוןכרמית16/05/2015
שלום
אני בשבוע 12
בחמישי בערב אכלתי בשר בקר שקראתי שמותר בהריון
והיה לי 12 שעות קלקול קיבה שכלל הקאות ושלשולים
1.האם עליי לבצע בדיקות מסוימות כדי לשלול המצאות חיידק כלשהו ?
2. בנוסף היו לי מעט כאבים בבטן התחתונה ונפסקו. האם יכול להיות קשר והאם עליי לבדוק זאת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקול קיבה בהריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/05/20151.האם עליי לבצע בדיקות מסוימות כדי לשלול המצאות חיידק כלשהו ?
=== אין כבר מה לבדון אם מצבך הוטב
2. בנוסף היו לי מעט כאבים בבטן התחתונה ונפסקו. האם יכול להיות קשר והאם עליי לבדוק זאת ?
=== כן. תפני לבדיקה אצל הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחדי קיום יחסיםאור לוי16/05/2015
אני בת 18 וכבר חצי שנה שאני והבן זוג שלי מקיימים יחסי מין אחרי שאנחנו מסיימים והבן זוג שלי מוציא יש לי כאבים חזקים באזור הרחם שמפסיקים אחרי שעה שעתיים
רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי למנוע את הכאבים האלה והאם זה קשור לנטילת גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחדי קיום יחסים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/05/2015לא קשור לנטילת גלולות
יכול להיות שהכאבים הם עקב תנועות משגל חזקות וחדירה עמוקה. נסו לשנות תנוחות שבהן החדירה תהיה פחות עמוקה.
במידה ולא יחול שיפור פני לבדיקת רופא גינקולוג סקסולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריסוק גלולותאילה14/05/2015
שלום רב ,
רציתי לדעת אם מי שלא בולעת כדור יכולה לרסק גלולות לאבקה ולשתות את זה עם מים
ולקבל את אותה ההשפעה כמו מי שבולע כדור שלם
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריסוק גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/05/2015ניתן אין מניעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותנועה 3814/05/2015
שלום, אחרי שימוש בגלולות מינס כחצי שנה והפסקתן, האם אני אמורה לקבל וסת רגיל מדי כ- 28 יום ? ותוך כמה זמן הביוצ אמור להגיע ולהופיע באופן תקין בעקרון ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/05/2015לא ניתן לקבוע במדיוק מתי יגיע המחזור והביוץ
הגוף אמור לחזור למחזוריות הרגילה שלו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותב14/05/2015
שלום, זהו החודש השני בו אני משתמשת בנוברניג אחרי הפסקה ארוכה בשימוש הגלולות. חודש שעבר התחלתי ביום הראשון של הווסת והפסקתי אחרי 18 יום באישור הרופאה משום שהמחזור לא הפסיק בכל התקופה. שהפסקתי לשבעה ימים לא קיבלתי מחזור ואחר-כך המשכתי עם הטבעת . אני שבוע וחצי לפני מחזור והתחיל לי לפני שלושה ימים הפרשות חומות. בהתחלה טיפה ועכשיו אני עם תחבושות. האם זה נורמלי? האם עליי להוציא את הטבעת להפסקה בשביל לקבל מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2015המשיכי למרות הכתומים הוציאי אחרי 3 שבועות לשבוע הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הכוונה ל21 יום נכון?
b14/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הכוונה ל21 יום נכון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/05/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא באולטרסאונד ביטנימיכל13/05/2015
שלום
הייתי היום באולטרסאונד בגלל כאבי בטן..
רשום בתוצאות "ממצא לוואי: בסמוך לרחם מוקד ציסטי לא צלול 8.0 ס"מ ".
האם אני צריכה לדאוג וללכת דחוף (תור זה עוד חודשים לא נחשב מבחינתי לדחוף)
והאם זה יכול להיות הסיבה לכאבים בכל הבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא באולטרסאונד ביטני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2015פני בדחיפות לרופא נשים ממצא ציסטי יכול להיות סיבה לכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוגבר במחזורעדן13/05/2015
שלום,
אני סובלת מדימום חזק במהלך המחזור וגם כאבים. אני לוקחת גלולות מגיל 15 על מנת לטפל בזה (כרגע בת 18) במהלך ה3 שנים החלפתי שלושה סוגי גלולות (פליים ופמינט) עכשיו נתנו לי גלולות מסוג מינס כדי לטפל בדימום. זה עזר בשלושה חודשים האחרונים אבל במחזור האחרון (בחודש הרביעי) היה לי דימום חזק ביותר אפילו מלפני הגלולות. מה אפשר לעשות?
בנוסף האם אפשר לקחת גלולות מסוג מינס ברצף (לדחות את המחזור בחודשיים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מוגבר במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2015יכולה לקחת ברצף ולוותר על ה4 כדורי דמי
יש גלולות טובות יותר למחזורים חזקים כמו זואלי או קלייר
התיעצי עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעהמאיה13/05/2015
שלום רב,
אני לא יודעת איזה אמצעי מניעה מתאים לי.
קיבלתי תשובות שונות,
יש לי כולסטרול גבוה (תורשתי), התחלתי לקחת סטטינים.
אמצעי מניעה הורמונליים כגון נובהרינג ומינס הכפילו לי את פרופיל הליפידים (כולסטרול הגיע לכמעט 400). איך שהפסקתי, חזר לערכים הבסיסיים שלי.
אני סובלת מדימומים מאד חזקים בוסת, ויש לי טלסמיה אלפה, כחלק מגורמים אצלי לאנמיה (המוגלובין נמוך וברזל נמוך מאד גם).
האם יכולה לשים התקן מירנה? קיבלתי תשובות שונות, האם יעלה לי את הכולסטרול ?
התקן על בסיס נחושת יכול להיות אופציה? בהתחשב לכך שאני אנמית וסובלת מדימומים וסתיים חזקים.
או אולי התקן נחושת עם כדורים שמורידים בכמות הדימום בזמן המחזור?
מאד מבולבלת בבחירה, ולא רוצה להסתכן בכניסה להריון שכן נוטלת סטטינים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
מאיה13/05/2015אציין גם שאני בת 34 עם שני ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2015שימי התקן מירנה שיכול להקטין לך גם את הדימומים הוסתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סרזטלנוש13/05/2015
שלום. אני במהלך כשמונה חודשים לוקחת גלולות סרזט (מאחר ואני מניקה). לפני כשבועיים קיבלתי מחזור (פעם ראשונה ב 8חודשים אלו) ועד היום הוא לא פסק. מה אלי לעשות (תור לרופאת נשים שלי בעוד שבועה), האם זה נורמלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2015יכול לקרות דימום ארוך וממושך תחת סרזט אם אין שטף דם רציני את יכולה להמתין שבוע לתור אצל הרופאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי בזמן נטילת גלולותים13/05/2015
היי
אני צריכה לבצע פרופיל הורמונלי אך אני נוטלת גלולות. (יסמין)
מתי סדיוק אני צריכה לבצע את הבדיקה כדי שהיא תהיה אמינה ונכונה?
האם באמת התוצאות שאקבל הן תוצאות נכונות ואין כל השפעה מהגלולות שאני נוטלת מזה 4 שנים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי בזמן נטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2015עשי עם תחילת המחזור בשבוע הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ים14/05/2015מזה אומר עם תחילת המחזור?
המחזור מתחיל לי רק 3-4 ימים אחרי סיום החבילה של הגלולות האם רק אז לעשות אתה הבדיקה?
הבדיקה תהיה מהיימנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/05/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית וסת חודשיתשיר13/05/2015
שלום ,
אני בת 18 וכרגע ביום השני של המחזור החודשי
אני מעוניינת לדחות את הווסת של חודש יולי בגלל נסיעה לאילת
ורציתי לדעת אם הדבר אפשרי בעזרת גלולות/כדור או שעל מנת לראות תוצאות ביולי הייתי צריכה להתחיל מוקדם יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית וסת חודשית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2015את בהחלט יכולה כבר לסדר את המחזור עם גלולות פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיני בהנקהאשה13/05/2015
בכל פעם שאני מניקה (או נוטלת גלולות למניעת הריון, אבל כעת מה שרלוונטי זו ההנקה), נמחק לי החשק המיני, מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני בהנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2015ידוע שהנקה פוגעת בחשק המיני דבר שאמור להסתדר בסוף ההנקה אם מאוד מפריע יש מקום לפנות לטיפול מיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נערכים להתקנת התקן תוך רחמי.אשה13/05/2015
מה צריך להביא לרופא? איף הפורצדורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך נערכים להתקנת התקן תוך רחמי. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2015בכל מרפאה סידור אחר התיעצי עם המזכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מירנהניקול12/05/2015
שלום , עשיתי התקן לפני חודשיים
ישלי אירוע בעוד כ שבועיים , אני מעוניינת לעשות שיזוף במיטת שיזוף
האם זה יכול לפגוע לי בהתקן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2015לא ידוע לי שיש קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)