מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהנונה26/05/2015
לבעלי היה קונדילומה ששרף אותה רופא עור ומאז אני בודקת בכדי לראות באם יש לי אותה. עשיתי פאפ והיה תקין, קולפוסקופיה גם תקין, ולקחו דגימה שהייתה תקינה. היום מצאתי מין בליטות קטנות באיבר המין ורציתי לשאול האם זו קונדולימה. חיפוש באינטרנט הוציא שתי תשובות קונדולימה או Vestibular papillomatosis
האם תוכל לבדוק בבקשה את התמונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/05/2015יכול להיות קונדילומה
פני לרופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5+1 בדיקת BETA-HCGטל26/05/2015
שלום,
ביצעתי בדיקת BETA-HCG ,אני בשבוע 5+1 (חמישה שבועות ויום) והתקבלה תוצאה של 641.1 mIU/mL. האם תקין בשבוע הריון זה או נמוך?
תודה מראש
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 5+1 בדיקת BETA-HCG - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/05/2015נראה קצת נמוך אבל הכל תלוי מתי היה הביוץ יכול להיות שהיה ביוץ מאוחר יותר ואת בשבוע צעיר יותר
התיעצי עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור ופריון בגיל מבוגראלישיב26/05/2015
שלום, רציתי לשאול האם לקיחת פוסטינור לנשים באיזור גיל הארבעים עלולה לגרום לבעיות בפריון? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור ופריון בגיל מבוגר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/05/2015לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר גלולותאלי26/05/2015
שלום רב,
אני לקחתי בגלולות יאז ועברתי לגלולות דיאנה 35. סיימתי לקחת את כל החפיסה של יאז (24 כדורים, את 4 הלבנים הלא פעילים לא לקחתי ופשוט עשיתי הפסקה של 4 ימים). אתמול כביכול הייתי אמורה לקחת את הגלולה הלבנה האחרונה ואתמול גם קיבלתי מחזור. היום אני אמורה להתחיל עם דיאנה 35. האם אני מוגנת? למרות שאני מתחילה לקחת את דיאנה מהיום השני למחזור?
תודה
המשך שבוע מבורך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/05/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירורתמרה26/05/2015
האם היסטרוסקופיה אבחנתית מתבצעת בהרדמה כללית?
באיזה מקרים נדרשת היסטרוסקופיה בהרדמה כללית?
האם ביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית כרוך בסכנה כל שהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/05/2015לפעמים נעשית בתנאי מרפאה ללא הרדמה ולפעמים בחדר ניתוח בהרדמה כללית. התיעצי עם רופא נשים שלך מה מתאים לך ומה הסכונים בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינס וקלוטריליאן26/05/2015
שלום ד"ר,
אבחנו אצלי קנדידה. התחלתי טיפול בנרות וגינליות בשם קלוטרי במשך 3 ימים. סה"כ 3 פתילות.
האם זה משפיע על תפקודן של הגלולות? האם אני מוגנת מבחינת היריון? אם לא, כמה זמן צריך לחכות עד שהשפעת הנרות תפוג ואשוב להיות מוגנת?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס וקלוטרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2015אין קשר בין הנרות לגלולות למניעת הריון אבל מומלץ לא לקיים יחסי מין בתקופת הטיפול כל עוד יש לך פטריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרה חרום וגינליאדל26/05/2015
שלום, לפני כשבוע התחילה לשרוף לי שפת הפות הימנית כמו
שנחתכים בגילוח או מקבלים כוויה וככל שעבר הזמן הלך ושרף לי יותר
ובכללי כל האיזור נהיה מגרד ולא נעים ולפני כמה שעות שמתי לב
שגדלו לו פצעים אחד אחרי השני בשורה עגולים כאלה נפוחים שבחלק העליון
שלהם יש נקודה גדולה אדומה..זה מאוד מאוד כןאב ומגרד ברמה שאני רוצה ללכת למיון
יש לכם מושג מה זה?? אני ממש חייבת עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה חרום וגינלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2015לא ברור אבל לכי דחוף לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןליאת26/05/2015
האם שילשולים בחילות כאבי בבטן ואיחור מחזור ב10 ימים זה סימן להריון * לא לוקחת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2015לא אופיני אבל אם את פעילה מינית ויש איחור במחזור עשי בדיקת שתן ביתית לשלילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ודימוםנועה25/05/2015
שלום. אני משתמשת כבר למעלה משנה בגלולות פלורט, לאחר כמה החלפות של סוג הגלולה עקב דימום נרתיקי. עם הפלורט לא היו לי בעיות עד כה, אבל לאחרונה התחלתי שוב לדמם, כשאני אמורה בכלל לסיים את החפיסה בשישי, עוד כמה ימים. שאלתי היא האם אני יכולה להפסיק את החפיסה עכשיו ולהתחיל אחת חדשה עוד שבוע? אני לא מעוניינת להיות במחזור שבועיים עכשיו... תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ודימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2015כן
אם התופעה תמשיך כדאי אולי לקחת תוספת של אסטרוגן כדי לעבות את רירית הרחם התיעצי עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בווסתאורית25/05/2015
שלום רב,
בתי בת 14 בריאה באופן כללי. היא קיבלה וסת ראשונה באוגוסט האחרון ומאז לא קיבלה וסת שנייה. ידוע לי שבהתחלה המחזור אינו סדיר, אך בכל זאת עברו עשרה חודשים... האם יש סיבה לדאגה? אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2015אין סיבה לדאגה אבל כדאי לפנות לרופא נשים לעשות הערכה ואולי לקבל כדורים לזרוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים בנרתיקנטי25/05/2015
כשאני נוגעת בכניסה לנרתיק אני מרגישה גוש קטן בכניסה.
מזה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים בנרתיק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2015מזה יכול להיות?
*** האם את באמת מצפה לקבל תשובה? תפני לרופא המטפל להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיבוש במחזורדנה25/05/2015
שלום, אני בת 34 ברקע 3 קיסרי, עברתי לפני כשבועיים+ ניתוח קיצור קיבה שרוול.
במהלך ההחלמה והאשפוז נטלתי גלולות פמינט , עקב חום ביצעו לי סיטי בטן וראות, לבסוף התגלה דלקת גרון ונטלתי אנטיביוטיקה אוגמנטין. לאחר שבוע מהניתוח ותוך כדי נטילת גלולות קיבלתי מחזור,
שיערתי כי עקב כל הסטרס שהגוף עבר קיבלתי מחזור על אף הגלולות אך הדימום אינו מפסיק, היום היום העשירי ועדיין יש דימום אומנם לא מסיבי, אבל דימום הכולל אף גושים.
אין לי מושג מה ולמה, הרופא שלי כרגע בחול, אשמח לקבל הכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבוש במחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2015אין לי מושג מה ולמה, הרופא שלי כרגע בחול, אשמח לקבל הכוונה
*** הכוונה : תפני לרופא מחליף לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זו תגובה
דנה26/05/2015ד"ר שלום, אני מכבדת את מקצועך, אבל פורום נועד בשביל לתת טיפת הכוונה או סדר בדברים, כל תגובה באתר שלך מסתכמת בשורה אחת תפני לרופא, מן הראוי שהיית נותן קצת את הדעת בתגובותיך למה שאתה עונה, אם לא הייתי חסרת אונים לא הייתי פונה בפורום, קצת יחס הוגן והסבר לאלה שפונים יהיה ראוי מצדך, אני לא מבינה אם אין לך סובלנות לענות למה בכלל אתה נמצא בפורום
תודה ושיהיה לך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בדגדגןבת 1925/05/2015
הרגשתי מן כאב מציק בדגדגן וכשהסתכלתי היה לבן כזה בצדדים והצלחתי להוציא את זה אבל נשאר טיפה כזה בין העור. ועכשיו ממש מציק לי האזור ואדום כי נגעתי שם. אני צריכה לדאוג ולבדוק את זה? אני די לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בדגדגן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2015לכי לרופא נשים לבדיקה ובינתיים שימי משחת פולידין לחיטוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקוחות גלולות ברצףSunFlower25/05/2015
אני בת 24, אנמית, ולוקחת כבר שנתיים גלולות יסמין ברצף, עם הפסקה למחזור אולי פעם בחצי שנה... סה"כ בשנתיים האלה היתה לי וסת רק 4-5 פעמים.
אני עושה את זה בגלל שזה סוג של בריחה מהכאב, הבחילות והחולשה שמלווים אותי כל חודש.
אני יודעת שזה פוגע, אבל עד כמה? האם לא אוכל ללדת? מה הסיכונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקוחות גלולות ברצף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/05/2015אין שום בעיה עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין אחרי ניתוח לפרוסקופיהאני25/05/2015
שלום,
עברתי ביום רביעי ניתוח לפרוסקופיה לאור תסביב שחלתי. בניתוח קובעה השחלה.
מתי אוכל לחזור לקיים יחסי מין? כמו כן, האם יש מניעה "להפעיל" את האזור? כל גירוי בעצם מזרים דם לאזור כולו.. לא בהכרח אם מדובר ביחסי מין מלאים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין אחרי ניתוח לפרוסקופיה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/05/2015
מתי אוכל לחזור לקיים יחסי מין? כמו כן, האם יש מניעה "להפעיל" את האזור? כל גירוי בעצם מזרים דם לאזור כולו.. לא בהכרח אם מדובר ביחסי מין מלאים
*** תפני לרופא המנתח על מנת לקבל תשובות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)