מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת ביוץחגית28/04/2015
שלום,
הפסקתי גלולות לא מזמן, מאז המחזור הגיע לאחר 37 יום אך לפני הגלולות הגיע כל 28 יום. התחלתי להשתמש בבדיקת ביוץ החל מהיום ה 11. ביומיים הראשונים הופיע פס אחד כהה, ביומיים לאחר מכן הופיע פס כהה ופס חלש והיום הופיע פס אחד כהה. ידוע לי שברגע שיש פס חזק וחלש לא התרחש ביוץ, האם הסיבה שהיום הופיע פס אחד מעידה על כך שפיספסתי את הביוץ או שיש צורך להמשיך לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ביוץ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/04/2015פס אחד מעידה על כך שפיספסתי את הביוץ או שיש צורך להמשיך לבדוק?
=== אנחנו לא עובדים לפי הפסים. תפני לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גב המקרין לרגל, בהריוןיוליה28/04/2015
שלום רב! אני בת 32, בשבוע 26 להריון. זמן מה אני סובלת מכאבי גב וברור לי כי זה חלק מהתהליך אך בשבוע וחצי אחרונים הופיע כאב חד בגב תחתון שמקרין לרגל ימין. מאז שזה התחיל אני גוררת רגליים, לא מסוגלת ללכת/לשבת/לעמוד יותר לכמה דקות והכאב ממני מונע שינה רציפה כי כל תזוזה מכאיבה גם בשכיבה. מיותר לציין כי זה מפריע בחיי היום יום, בעבודה ואפילו לנהוג אינני מסוגלת. בביקור אצל אורטופד בקופת חולים נאמר לי במילה אחת "תסבלי". אבל יש לי עוד 3 חודשים עד הלידה. איך בדיוק סובלים ושורדים וחיים תקופה ארוכה כזאת? בבקשה לעזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב המקרין לרגל, בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/04/2015לא נראה לי שאת צריכה לסבול.. בודאי יש טיפולים, פיזיותרפיה אולי??
התיעצי עם הרופא המטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדתליאור27/04/2015
שלום. יש לי בעיה. אני לוקחת גלולות כבר מעל חודש ועוד לא שכבתי עם חבר שלי. אני מאוד רוצה אבל למרות שאני מוגנת אני עדיין דואגת מפני הריון ולא מצליחה להביא את עצמי לשכב. וקונדומים הם לא אופציה מכמה סיבות אבל אחת רצינית היא שיש לי רגישות לLATEX. בכל מקרה, אני לא יודעת איך להתגבר על הדאגה המתסכלת הזאת. עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015יש קונדומים שהם ללא לטקס. צריך לחפש או להזמין מחול
לגבי החרדה הזו שלך, האם היא נובעת באמת מפחד הריון או שזו חרדה מחדירה וקיום יחסי מין מלאים???
עם גלולות שנלקחות בצורה מסודרת את מוגנת מהריון בלמעלה מ99%
אולי אינך שלמה אם קיום יחסי המין ואת עוד לא בשלה לזה?
אם את מרגישה שאת רוצה ממש לקיים יחסי מין ומשהו חוסם אותך כדאי לפנות לטיפול מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעה בווסתאלונה27/04/2015
שלום בחודש מרץ עם תחילת המחזור התחלתי לקחת גלולות דיאנה.
הווסת שלי הייתה כמעט חודש, שלפי ההסבר של הרופא אחרי הפסקת הגלולות (ההפסקה בין חפיסה לחפיסה) אז מתחיל המחזור האמיתי.
לא יודעת למה אבל בחודש הנוכחי לאחר הפסקת הגלולות ( שבוע הפסקה) היה אמור להיות לי מחזור ולא היה לי דימום.
החודש כמעעט נגמר ולא היה לי ווסת, מה לעשות?
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה בווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015יכול לקרות. אם את פעילה מינית עשי בדיקת שתן ביתית לשלול הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הגעתי לגיל המעבר???רותי27/04/2015
אין לי רחם.
אני בת 53.
ESTRADIOL(E2) 858.00 PMOL/L
FSH 5.33 MIU/ML
PROGESTERONE 2.33 NMOL/L
האם הגעתי לגיל המעבר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הגעתי לגיל המעבר??? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015לא נראה לפי הבדיקות פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יסמין בפעם הראשונהענת27/04/2015
שלום,
אני חמישה חודשים לאחר לידה, ואחרי 3 מחזורים סדירים התחלתי לקחת גלולות יסמין בתחילת הוסת האחרונה ומאז הדימום לא מפסיק כבר יותר משבועיים. חשוב לציין כי לפני ההריון לקחתי גלולות דיאנה במשך שנים. האם תקין? האם להפסיק את נטילת הגלולות? הדימום חזק ולא נראה כי הוא הולך להפסיק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יסמין בפעם הראשונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015יכול לקרות בחודש הראשון לנטילת גלולות דימומים. חכי לחודש הבא ואם עדיין ימשיכו הדימומים תצטרכי להחליף גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותסתיו27/04/2015
שלום רב
הנני בת 32 ללא ילדים.
במשך ימי לקחתי כל מיני גלולות וכולם עשו לי כאבי ראש נורא חזקים ובביקור אצל נוירולוג הוא אמר שאם זה באמת גורם לי לזה אז עדיף לא להשתמש. אפילו מינס עם הכי פחות תופעות. שאלתי היא המליצו לי על גלולות סרזט האים היא באמת גלולה שניתן לסמוך עליה? כי הבנתי שהיא לא כ"כ מונעת ביוץ באופן מוחלט. אני מאוד מבולבלת. תודה רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015קבלת תשובה בפורום השני
להערכתי אין שום בעיה עם הסרזט ואת יכולה להיות שקטה איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהמיכל26/04/2015
שלום, אני לוקחת גלולות מליאן ברצף (ללא הפסקה בין חפיסות)בכל ביום בשעה 8 בערב והיום שכחתי את הגלולות במקום אחר.
האם לקחת את הגלולה שנשכחה מחר בבוקר ואז להמשיך לבאה בשעה הקבועה? אני נמצאת בגלולה השנייה בערך בחפיסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015השלימי את הגלולה שנשכחה תוך12 שעות ואז את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בחו"לדניאל26/04/2015
אני כרגע בשבוע 11 ונמצאת במדינה במרכז אמריקה. אני בת 34 ונכנסתי להריון בגיל 24 וארבעה חודשים. במדינה אני נמצאת לא נערכות בדיקות לגילוי תסמונת דאון מכיוון שהפלות אינן חוקיות. אני חוזרת לישראל בתחילת שבוע 17 . אני כרגע מאוד מודאגת במיוחד בגלל הגיל בקשר לאפשרות שלתינוק יהיה תסמונת דאון. האם מספיק יהיה לערוך את בדיקת החלבון העוברי בארץ? האם זה קריטי שלא אעבור בדיקת שקיפות עורפית ובדיקות דם? אני חייבת לציין שעברתי את כל בדיקות הדם שצריך בתחילת ההריון וכרגע אני לוקחת כדורים לפרטגרסטרון וסידן . ההמוגלובין שלי גם נמוך כי הייתי צמחונית בעבר אך כרגע אני אוכלת בשר. האם עדיף לנסות לחזור לישראל מוקדם יותר? תודה רבה על המענה דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בחו"ל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015שקיפות עורפית נעשית בשבוע 11 - 13
בדיקות דם לגילוי דאון נעות בשבוע 16 - 17 בדיקת מי שפיר נעשית משבוע 17 והלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיזוניקמירי26/04/2015
שלום רב,
אני נוטלת סיזוניק באופן קבוע כבר קרוב לחצי שנה.
אף פעם לא הייתי נקיה למשך כל שלושת החודשים של הכדורים הכחולים ואף פעם לא הצלחתי לסיים חפיסה מלאה.
תמיד התחלתי לדמם קודם לכן (אחרי חודש וחצי- חודשיים)
מאחר ואני שומרת נידה הייתי כבר הולכת כל פעם על כל הקופה ומתחילה לקחת את הכדורים הצהובים וזהו.
האם יש סיבה שבגללה הדימום מגיע?
האם יכול להיות שיש קשר בין נטילת אנטיביוטיקה (זה הדבר היחיד שעלה בדעתי) לדימום?
האם יש צורך דחוף לפנות לרופאת הנשים שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיזוניק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015כדאי לפנות לרופא נשים להחלפת סוג הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קצר מדי בשימוש עם נוברינגאלינה26/04/2015
שלום רב,
החודש פעם ראשונה ניסיתי את נוברינג אחרי שלוש שנים הפסקה מגלולות. בשבוע ההפסקה היה לי מחזור מאוד קצר, רק איזה יומיים-שלושה כאשר רק יום אחד הוא היה באמת חזק. לפני נוברינג המחזור שלי היה נמשך 6 ימים בממוצע. דבר הזה מדאיג אותי, בעיקר לנוכח עובדה שבן זוגי גמר בתוכי כ-14 שעות אחרי שהכנסתי את הטבעת החדשה. האם עצם עובדה שהיה לי מחזור בשבוע הפסקה, אפילו כה קצר, מצביע על כך שהטבעת עובדת ושאין מה לדאוג? יש לציין שבשימוש ראשון בנוברינג היה לי דימום מאוד חלש לאורך כל השלושה שבועות.
תודה רבה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור קצר מדי בשימוש עם נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015חסר משמעות כמות הדימום אבל אם את לא רגועה עשי בדקת שתן ביתית לשלול הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי בדיוק עדיף?
אלינה11/05/2015עשיתי בדיקה מלפני שבועיים אך בכל זאת יש לי כל מיני סימנים מוזרים, אני גם חושבת שהיה מוקדם מדי לעשות אז בדיקה. יום חמישי הקרוב אני אמורה להוציא טבעת ולעשות שבוע הפסקה. מכיוון שאני אמורה לטוס לחו"ל שבוע הבא אני רוצה להכניס ישר טבעת חדשה ברצף בכדי לא להתעסק עם זה שם. במקרה כזה, מתי עדיף לי לעשות בדיקת הריון שאם כן הייתי עושה שבוע הפסקה אז הייתי מקבלת מחזור עוד שבוע מהיום? המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי בדיוק עדיף? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/05/2015עשי בשבוע שאמור להיות הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינס ודימום בין וסתיפני26/04/2015
היי,
אני לוקחת מינס כבר שנתיים בערך, והחלטתי לפני כמה חודשים לנסות לדלג על וסתות לצורך שיפור במצב האנמיה שלי. דילגתי כבר פעמיים לא ברציפות, ועכשיו החלטתי לקחת 3 חפיסות ברציפות. הרופא אמר שזה בסדר. אני כמעט באמצע החפיסה השלישית והחל דימום ממש קל, כמה טיפות כל פעם, שהתגבר אפילו יותר אחרי יחסי מין (או שאולי זה בגללם) זה ממשיך כבר שבוע ואני קצת מודאגת. הרופא שלי יכול לקבל אותי רק בעוד שבועיים. מה לעשות?? זה נורמלי?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס ודימום בין וסתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015עשי עכשיו את ה4 ימי הפסקה ממינס כי כנראה הרחם שלך לא מחזיק מעמד אחרי 3 חפיסות ורירית הרחםם מתחילה לטפטף. להבא צרפי רק שתי חפיסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
פני28/04/2015תודה לך על המענה המהיר... אך ברצוני לוודא- אני עדיין מוגנת מהריון?
ומה קורה אם אמשיך עד סוף החפיסה? זה מסוכן? פשוט סידרתי את זה כך שאתחיל בימי ראשון מאחר ואני מדריכת פילאטיס ומעדיפה שהמחזור יגיע בסופי שבוע... אחר כך פשוט אטול חפיסה אחת כל פעם...
מודה לך מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/04/2015את מוגנת ואין שום בעיה להמשיך את הגלולוות גם אם יש דימום קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני צילום רחםשיר26/04/2015
נשלחתי לעשות צילום רחם עקב אי פיריון משני,
התחלתי לדמם לאחר שבוע שהסתיים המחזור , הרופא בדק ואמר שזה קשור לציסטה שיש לי, הדימום פסק לאחר 5 ימים והיום שוב התחיל, מחר יש לי צילום רחם, האם ניתן לבצע את הבדיקה למרות הדימום הקל או לדחות את הבדיקה?
(ממה נגרם הדימום הזה? בחיים לא קרה לי כך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לפני צילום רחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015התיעצי עם רופא מטפל להערכתי לא יעשו צילום בזמן הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן יחסי מיןאילנה26/04/2015
שלום רב,
אני חווה כאבים בזמן יחסי מין עד כדי כך שאלא מתאפשרת חדירה מלאה.. הכרב החל מחודש רביעי או חמישי להריון זמן קצר לאחר שהתגלה אצלי פוליפ בצוואר הרחם אשר הוסר (במהלך ההריון). כיום אני חודשיים לאחר הלידה ואני מניקה. שאלתי היא: האם יכול להיות שהכאב קשור לפוליפ? אולי קשור לירידה ברמת האסטרוגן בהריון ובהנקה? יש לציין שלפני כן לא היו לי כאבים ביחסי מין והכל היה בסדר גמור פרט לפטריה ואגינאלית חוזרת מעת לעת.
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015כדרגע הסיבה לכאבים יכולה להיות הנקה וירידה אסטרוגנית. ויש מקום לנסות טיפול אסטרוגני מקומי לראות איך תגיבי. יש מצבים של וסטיבוליטיס שמתחיל בהריון ואז דורש סדרת טיפולים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בנושא אורך ימי הווסתחלי25/04/2015
שלום
אני בת 30, אמא ל3 ילדים בלידות תקינות. יש לי מחזור סדיר כל 28 יום.
לפני כ 3 שנים עשיתי התקן תוך רחמי שלא לווה בבעיות, כאבים או שינוי באורך המחזור. לפני 3 חודשים הוצאתי את ההתקן במטרה להרות שוב. עד לפני כשנה המחזור היה נמשך אצלי כ 3 ימים עם דימום די רגיל ועוד כיומיים של כתמים. לפני כשנה בערך כמות הדימום בווסת מאוד קטנה יחסית למה שהיה תמיד ב3 ימים הראשונים לווסת. לפעמים יש מחזורים שבהם ביום הראשון יש קצת דימום, ביום השני אין בכלל וביום השלישי יש עוד קצת ועוד כיומיים כתמים. חשבתי שאולי זה יכול להיות נובע מההתקן ואחרי שאוציא המצב יחזור כפי שזה היה. כרגע לאחר כ4 מחזורים ללא ההתקן זה נראה די אותו דבר כמו שהיה עם. אני תודה לאל בריאה, לא עברתי שינוי במשקל, גובה שלי 1.60 ס"מ ושוקלת 50 ק"ג. יש לי מבנה גוף צר ואני די רזה, אבל זה לא משהו חריג, ככה תמיד הייתי, לפני הלידות ואחרי.
שאלתי האם יש מקום לבירור ובדיקה למה המחזור הוא כזה?האם לחכות עוד כמה חודשים ולראות אם זה יסתדר?
האם כמות הדימום ואורך ימי הווסת מצביע שעובי הרירית ברחם היא קטנה ואולי היא יכולה להיות מספיקה לקליטת העובר?
בלי כל קשר לווסת עשיתי בדיקות דם די מקיפות וב"ה הכל מצוין,ברזל גבוה, B12טוב, וכל השאר המדדים.
אשמח לתגובתכם בעניין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות בנושא אורך ימי הווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015מציעה לך לפנות לרופא נשים ולעשות הערכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)