מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איקקלומיןדריה05/05/2015
שלום, אני בת 23, מסה להיכנס להריון כבר 9 חודשים ללא הצלחה, היום ניגשתי לרופאה נשים ולאחר בדיקה גניקולוגית אמרה שיש לי שחלות פוליציסטיות שמקשה על ביוץ סדיר. ואכן מאוד קשה לי למצוא את ימי הביוץ החודשיים, לעיתים נראה לי שיש חודשים ללא ביוץ כלל. היא הציעה לי לחשוב על נטילת אקיקלומין להגברת ביוץ, אך אמרה כי כדאי לחכות עוד שלושה חודשים ולראות אם אצליח להרות בצורה ספונטנית כיוון שישנו סיכון בנטילת התרופה לריבוי עוברים, לידה מוקדמת וכו'.. הייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי זה, אני כבר די מתחילה להתייאש מהתהליך אך לא רוצה לעשות משהו פזיז שיכול להוות סיכון עבורי.
אשמח לתגבותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/05/2015ההמלצה היא לנסות להרות כשנה באופן ספונטני ורק אם לא תהרי אז להחיל טיפול באיקקלומין
מאחר וזמן ביוץ לא ברור נסו לקיים יחסי מין סדירים פעמיים שלוש בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/05/2015ההמלצה היא לנסות להרות כשנה באופן ספונטני ורק אם לא תהרי אז להחיל טיפול באיקקלומין
מאחר וזמן ביוץ לא ברור נסו לקיים יחסי מין סדירים פעמיים שלוש בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח ממצאי קוניזציה ו3 שאלותחסוי05/05/2015
לאחר ביצוע קוניזציה קיבלתי את התשובה הבאה:
תיאור מיקרוסקופי: בשעה 4 נמצא מוקד של cin1. הגבולות חופשיים מנגע, אך במספר מקומות הנגע מגיע די קרוב לגבול האקסוסרביקאלי בעיקר. בנוסף, נראו ארטפקטלים קואוגולטיביים.
אבחנה:
Cervical conization specimen:
Cervix uteri, showing extensive areas of high Squamous intraepithelial
lesion (cin2 and cin3
With glandular involvement.
Inflammation and servere koilocytotic atypia also identified.
אני מבינה שככל הראה הנגע הוצא במלואו.
הייתי שמחה לברר את דעתך לגבי שלוש שאלות:
1. האם לדעתך, לאור האמירה שהנגע cin1 מגיע ״די קרוב״ לגבול צוואר הרחם, מומלץ לבקש שתעשה ביופסיה או כל בדיקה אחרת לרחם כדי לוודא שזה לא חדר לתוכו?
2. מהו גורם לcin אצלי - האם זה בהכרח אומר שזה תוצר של וירוס פפילומה? פשוט לא כתבו על זה דבר בתוצאה של הקוניזציה למרות שנאמר לי שהמטרה של הפרוצדורה היא הוצאת האזורים הנגועים אך גם בירור של מה גרם לcin.
בהנחה שבהכרח זה וירוס פפילומה, איך אדע מאיזה סוג הוא?
3. אני מבינה מהתוצאה שישנה דלקת חמורה שהיא גורמת לערכים הגבוהים של התאים הטרום סרטניים. האם יש לכך טיפול ומהו.
אודה לתשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח ממצאי קוניזציה ו3 שאלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/05/2015אנא פני עם התשובה לרופא המטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח ממצאי קוניזציה ו3 שאלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/05/2015אנא פני עם התשובה לרופא המטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיניליאת05/05/2015
שלום רב,
אני בת 35, אחרי 2 לידות, לידה אחרונה לפני כחמש שנים, בזמן הזה לא השתמשנו בכלום עד שלפני כחצי שנה לערך נקלטתי שלא מרצון ועברתי גרידה לאחר שההריון לא צלח, אנחנו לא מעוניינים יותר בהריונות נוספים ולכן התחלתי גלולות מסוג מליאן, לאחר כשלושה חודשים אני מרגישה שהחשק המיני שלי ירד פלאים וגם שכבר מתחיל להיות במהלך האקט אני מוצאת שהאורגזמה והעוצמה חלשים יותר, מסיבות רפואיות אסור לי לשים התקן מחשש לזיהום, אסור לי לקבל זיהום ואני אובדת עיצות במה אני יכולה להשתמש כתחליף לגלולות האלו, האם ידוע על סוג גלולות בעל השפעה נמוכה יותר משמעותית או שזה אינדיבידואלי ועלי לנסות עכשיו סוגים שונים, מעבר לקשירת חצוצרות, מה עוד ניתן לעשות על מנת לשפר את מצבי שמאוד מפריע לי באיכות החיים שלי, אודה מאוד לתשובתכם, תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/05/2015התיעצי עם רופא הנשים שלך יש מגוון נרחב של גלולות ואפשר לנסות סוגים שונים ולראות איך משפיעים עליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים וגלולותאני05/05/2015
אני לוקחת גלולות מליאן. בחודש האחרון אני סובלת משלשולים בערך יום כן יום לא. האם יעילות הגלולות יורדת? מה ניתן לעשות? במידה ומפסיקים השלשולים מצי ההגנה חוזרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/05/2015שלשולים פוגעים ביעילות הגלולות ולכן הוסיפי עוד אמצעי מניעה עד שמצבך יסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה
אני09/05/2015תוך כמה זמן ההגנה תחזור לאחר הפסקת השילשולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/05/2015שבועיים רצופים של גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות יאזמישהי04/05/2015
שלום התחלתי לקחת יאז מזה חודשים . סבלתי מדימום בין ויסתי בחפסיה הראשונה וזה עבר . מאז שהתחלתי לקחת אני סובלת מבחילות ולפעמים כאבים בבטן התחתונה למטה בצד שמאל או ימין שמקשים עליי בהליכה . להמשיך ליטול את הגלולות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות יאז - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2015עיברי ברור אצל רופא נשים שלך האם התופעות אכן קשורות ליאז אם כן כדאי להחליף לגלולות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שמטרידה אותי123404/05/2015
אני בת 19 , אני לוקחת גלולות באופן סדיר כבר כשנה המחזור שלי בדרכ כלל בין 4-5 ימים אך בחודשיים האחרונים הוא רק בן יומיים , אני יודעת שבתחילת הריון יש הפרשות אבל אני לא בהריון וזה מחזור לא הפרשות (המחזור שלי סדיר אך לפני שלושה ימים הוא הקדים בשבוע ). אשמח לדעה בנושא , למה זה קורה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה ללפני שלושה חודשים לא ימים
123404/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שמטרידה אותי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2015אין בעיה אם כמות הדימום וסביר להניחל שתחת גלולות הדימום ילך ויצטמצם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאדאני04/05/2015
בת 40, לפני 3 חודשים הפסקתי עם הגלולות מסוג קלייר. וסת אחרונה 26/2 ומאז ללא.
הבוקר בבדיקת US לבירור הנושא: רירית 12 וזקיק 17.
מה המשמעות?
האם מדובר בביוץ על אף שלא קבלתי מחזור כבר חודשיים??
מודאגת מאד, רוצים להרחיב את המשפחה :-)
נא תשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2015יכול להיות זקיק לקראת ביוץ
קיימו יחסי מין בימים הקרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותסטודנטית04/05/2015
היי, אני בת 30 ולרוב המחזור לי סדיר יחסית לפני שבועיים בדיוק קיבלתי ווסת ואתמול התחילו להופיע לי מהנרתיק הפרשות חומות. לפי החישוב שלי אמורה אמורה לקבל ווסת עוד שבועיים מה מקור ההפרשות הללו? האם יש מקום לדאגה? יש לציין שאני לא מקיימת יחסי מין האם ההפרשות מצביעות על ביוץ? בנוסף התחילו לי כאבים באזור השחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2015יכול להיות דימום בזמן ביוץ אבל פני לרופא נשים לבדיקה ולאולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור ימי הדימום במחזורנוי04/05/2015
היי, יש לי שאלה שמטרידה אותי בחודשים האחרונים: בעבר, משך הדימום במחזור היה כ5-6 ימים ובחודשים האחרונים זה משום מה התקצר ל3 ימים. אציין שהמחזור תקין, מופיע כל 26 ימים. האם הירידה במספר ימי הדימום אמורה להדאיג ולדרוש ממני לפנות להיבדק?
תודה והמשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור ימי הדימום במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2015לא, יכול לקרות אבל אם מפריע לאיכות חיים התיעצי עם רופא הנשים על טיפול אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים וכאבים ביחסי מיןליה03/05/2015
היי דוקטור, אני חיילת בת 20, ושמתי לב שבכל פעם לאחר יחסי מין יש לי כאב צורב ושורף ממש בפתח הנרתיק, יום אחד כשהסתכלתי עם מראה הבחנתי בפצע, מין כיב כזה פתוח שכואב נורא.. יש לציין שמרגיש לי בלי קשר שאיבר המין של בן זוגי גדול מדי למימדי מה שמקשה על החדירה בכל מקרה.. האם יכול להיות שהכיב נוצר מהחיכוך או מיחסי מין אגרסיבים מדי? או שמא מדובר בבעיה רצינית יותר..? בלי קשר, שמתי לב שבזמן האחרון אני הרבה יותר רטובה בזמן יחסי מין וזה לא כי אני נהנית יותר.. ביום יום אין סימן להפרשות מטרידות, רק ביחסי מין.. האם משתי הבעיות הנ"ל יש סיבה לדאגה? מאחר ואני חיילת והטיפול הרפואי בצבא לקוי לא אוכל לראות רופאת נשים בשלושה חודשים הקרובים מפאת עומס בתורים.. לכן אשמח לתשובתך.. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים וכאבים ביחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2015סביר להניח שהפצע שנגרם כתוצאה מחיכוך בזמן יחסי מין. מירחי חומר סיכוך בכמות רבה למרות שאת רטובה ואחרי יחסי מין שימי ויטאמרפן שמרפא חתכים וקרעים. כדאי לפנות לרופא נשים שמומחה בבעיות בעריה.
אם את מכווצת לבזמן חדירה זזה דבר שיכול להחמיר את הקרע ופצע שפשוף שנוצר ואז כדאי לפנות לפיזיותרפיה של רצפת אגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות ומחזורמרינה03/05/2015
הפסקתי גלולת בינואר אחרי 7 שנים בערך שלקחתי. מאז כבר 4 חודשים יש לי כאבים חזקים בבטן תחתונה במשך שבועיים כמעט שזה אומר קצת לפני הביוץ ועד המחזור עצמו.
עוד מישהי נתקלה בזה?
לפני זה הכאבים היום יום יומיים לפני המחזור ובזמן המחזור עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2015יש לך כדאי ביוץ חזקים. פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת חפיסת גלולות ללא וסתליאור03/05/2015
שלום! :-)
לקחתי בעברי במשך 3 שנים גלולות (בגיל 15, כיום בת 22), הפסקתי עקב תופעות לוואי בלתי נסבלות של כל מה שניסיתי- גלולות+מדבקות (דיסמנוראה). מאז המחזור שלי היה לא סדיר במיוחד- פעם בשנה ואפילו יותר. הלכתי לבדיקות והתגלה שיש לי שחלה פוליציסטית. כמובן שאני צריכה להשאר מוגנת מיחסי מין איכשהו אז בשלב כלשהו התחלתי להשתמש בטבעת וגינאלית, גם תופעות הלוואי שלה היו לי קשות ולכן הפסקתי ומאז אני לא מוגנת.
לפני שבוע קיבלתי מרשם לגלולות מרופאת נשים (גלולות שנקראות ZOELY, שלפי דבריה הן הכי דומות כיום לתהליך הטבעי של הגוף ולכן יש סיכוי גבוה שלא אסבול מתופעות הלוואי של הגלולות כמו בעבר). הבעיה היא שהרופאה הייתה מאוד קצרה אליי ורק חיפשה איך להוציא אותי מהחדר שלה ("לכי הביתה ותבדקי בגוגל"), אז אין לי למי לפנות בשאלתי.
הוסת האחרונה שלי התחילה לפני כ12 יום, אין לדעת מתי תהיה הבאה- היא יכולה להיות עוד חודש וחצי והיא יכולה להיות עוד שנה. האם אני יכולה להתחיל כבר היום לקחת גלולות זואלי? או שאני חייבת לחכות לוסת הבאה שיכולה לקרות עוד הרבה זמן?
ואם כן, אני לא אהיה מוגנת החודש, נכון?
תודה רבה :)
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת חפיסת גלולות ללא וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2015אם תתחילי עכשיו זה יכול לגרום לדימומים לא סדירים ולא תהיה מוגנת החודש. מציעה לך לחכות חודש ואם לא תקבלי מחזור חיזרי לרופאה ובקשי כדורים לזרור זהמחזור ואז תתחילי בצורה מסודרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוך כמה זמן ניתן לגלות הריון בבדיקהחנה03/05/2015
הי
לפני 12 יום קיימתי יחסי מין לא מלאים ללא אמצעי מניעה. בתוך כמה זמן אוכל לבצע בדיקה אצל גניקולוג ע"מ לדעת האם יש הריון וודאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוך כמה זמן ניתן לגלות הריון בבדיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2015עשי קודם כל בדיקת שתן לודא אם יש הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבדיקה תקינהנורית03/05/2015
עשיתי בדיקת אולטרסאונד וגינלי ואני מבקשת לדעת האם הבדיקה תקינה או לא ומה לעשות הלאה
רחם מ"מ 88x72x97
עובי הרירית 5.3
הערות רחם שרירני.בדופן האחורי שרירן סובסרוטי מסויד 72x70מ"מ. שרירן אינטראמורלי מסוייד בדופן אחורי בקוטר 39 מ"מ.
שחלה ימנית גודל-32x17
שחלה שמאלית גודל-25x20
מירקם תקין
באגן מימין הודגמה כליה אגנית
הבדיקה בוצעה בגישה וגינלית אבדומנלית ורקטלית
האם הרחם גדול?תקין? האם הגודל של הציסטות גדול?תקין?
הרופא שבצע את הבדיקה אמר לי שזה גדול וזה יוצר לחץ על השלפוחית ולכן ישתכיפות במתן שתן. מה הם האפשרויות שלי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הבדיקה תקינה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2015פני לרופא נשים שלך עם התשובות להמשך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מליאן - לא מקבלת מחזוררוני02/05/2015
התחלתי לקחת גלולות מליאן ביום השני של המחזור. אחרי שבועיים שכבתי עם חבר שלי בלי קונדום ולפני שלושה ימים סיימתי את החבילה, ועדיין לא קיבלתי מחזור.. זה הגיוני או שכדאי לעשות בדיקת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מליאן - לא מקבלת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2015יכול לקרות אך עשי בדיקת שתן בכל מקרה לשלילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקבלים מחזור בדר"כ ..
ליאת06/05/2015מקבלים וסת בדר"כ רק מס' ימים לאחר נטילת הגלולה האחרונה, בין 3-5 ימים פלוס מינוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)