מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדיין מודאגתחן10/05/2015
שלום. אני נוטלת גלולות כבר חודשיים ולפני כמה ימים שכבתי בפעם הראשונה בלי קונדום עם חבר שלי והייתה גמירה בפנים. אני לוקחת את הגלולה כל ערב ב22:00, אף פעם לא פספסתי ו״איחרתי״ ( שעתיים איחור) איזה פעמיים בחודשיים האלה. יום לפני ששכבנו איחרתי בשעתיים גם כן. אני אמורה לקבל את המחזור ממש עוד כמה ימים אבל דואגת שאני בהריון. מה הסיכויים שאני כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מודאגת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/05/2015סבירות שואפת לאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם ביחסי מיןתמרי10/05/2015
שלום, יש לי דימום ביחסי מין .לפני שנה וקצת עשו לי פאפ , אולטראסאונד רחם וקולפוסקופיה והכל היה תקין . בהמלצת הרופא כי הכל היה תקין החליף לי את סוג הגלולות. והיה באמת נקי ... עכשיו אחרי שנה זה חזר בשנית ויש דם אחרי קיום יחסי מין ( רק כשמנגבים רואים לא ממשיך אח״כ )
בחודש אפריל שוב עשו לי פאפ ושוב קולו׳ והכל היה תקין . בקולו הוא ראה נים דם שקצת היה חשוף ואמר שכנראה זה דימם שנגעו בו והוא צרב אותו .. בנוסף אמר לי שרואה שבדיוק עכשיו הרחם שלי הפכה מנערית לבוגרת ...
גלולות הפסקתי לגמרי בחודש מרץ .
אתמול שוב ראיתי דם על הקונדום וכשניגבתי את עצמי .
מה זה ? אנחנו רוצים בעוד כמה חודשים להתחיל לנסות להיכנס להריון ואני מאד מפחדת שמשהו לא בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם ביחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/05/2015יכול להיות מצב שאת נקרעת בגלל החיכוך שבתנועות החדירה? האם כואב לך בזמן יחסי מין?
כדאי לבוא לרופאנשים מיד אחרי יחסי מין כשאת מדממת שיראה מה מקור הדימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין מחזורדנה09/05/2015
הפסקתי עם הגלולות (יסמין) בספטמבר 2014 לאחר כארבע שנים מאז קיבלתי מחזורים לא סדירים עד ה23/2/15. מאז לא קיבלתי מחזור בכלל עד היום עשיתי מספר בדיקות הריון וכולן שליליות. לפני כשבוע הייתי אצל רופאת נשים שלא ממש ענתה לי על השאלות שלי בנוגע למה לעשות עם המחזור על מנת שיגיע. אני ממש מפחדת שזה יכול ליצור בעיה בפוריות. אשמח לשמוע אם זה קרה למישהי נוספת ומה לעשות בנידון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/05/2015את צריכה לקבל כדורי פרוגסטרון כדי שיזרזו את המחזור
חיזרי לרופאת הנשים ובקשי ממנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרשות מוזרות בנרתיקדנה08/05/2015
שלום אני כבר כשבועיים עם הפרשות מוזרות בנרתיק..לפני כשבוע הייתי אצל רופא נשים והוא אמר שיש לי פטרייה טופלתי ע"י נרות אגיסטן ומשחה רק למשך יומיים הוא נתן לי טיפול. הרופא נתן לי גם בדיקת שתן כללית ותרבית שיצאו תקינות לגמרי וגם מראות שאין לי פטרייה יותר אך ההפרשות לא מפסיקות. אין לי גרד אך בקיום יחסים טיפה יש לי כאבים והפרשה לבנה צמיגה ללא ריח..מה זה יכול להיות?יכול להיות שזה קשור לגלולות שאני לוקחת?תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/05/2015בהחלט כן אבל חיזרי לרופא והתיעצי איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת08/05/2015
אני השתמשתי במדבקות אוורל לאחר תקופה הופיע דימום האם זה נורמלי אז מתי אמור להיפסק במידה והסרתי את המדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/05/2015הסרת המדבקה ציצור דימום חזק דמוי מחזור
התיעצי עם רופא הנשים שלך איך להתנהג עם המדבקות במידה ויש דימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהשרון08/05/2015
שלום,
התחלתי לקחת גלולות מינס לפני כשבוע וחצי ביום המחזור, ומאז אני מדממת (כבר אחד עשר ימים ) רציתי לדעת האם זה לגיטימי?
בנוסף לכך, אני נאלצת ליטול אוגמנטין לדלקת בגרון האם האנטיביוטיקה משפיעה על יעילותה של הגלולה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן08/05/2015התחלתי לקחת גלולות מינס לפני כשבוע וחצי ביום המחזור, ומאז אני מדממת (כבר אחד עשר ימים ) רציתי לדעת האם זה לגיטימי?
--- כן
בנוסף לכך, אני נאלצת ליטול אוגמנטין לדלקת בגרון האם האנטיביוטיקה משפיעה על יעילותה של הגלולה?
--- כן, יתכן. להשתמש בבקשה בהגנה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים ומשקלשיר08/05/2015
שלום,
עד לפני כמה חודשים לקחתי גלולות אסטל והן ממש עזרו לי עם בעיית פצעים שיצאו לי בפנים, אבל מצד שני עליתי במשקל. כשהפסקתי לקחת ירדתי הרבה אבל הפצעים חזרו.
רציתע לשאול אם יש גלולות שיעילות באותה מידה נגד הפצעים ולא יגרמו לעלייה במשקל?
אם אני אחזור לקחת אסטל אני בהכרח אעלה שוב במשקל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים ומשקל - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן08/05/2015רציתע לשאול אם יש גלולות שיעילות באותה מידה נגד הפצעים ולא יגרמו לעלייה במשקל?
--- קשה לומר
אם אני אחזור לקחת אסטל אני בהכרח אעלה שוב במשקל?
--- ממש לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורנועה07/05/2015
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון שני. הפסקתי לקחת גלולות בחודש ינואר ו לאחר ההפסקה קיבלתי מחזור. אחרי זה קיבלתי עוד 2 מחזורים כל אחד אחרי 30 יום. את המחזור השלישי לא קיבלתי וחשבתי שאני בהריון עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות ובדיקת דם והכל יצא שלילי. גם אם היה ביוץ מאוחר וקיימנו יחסים פעם אחרונה ב25.4 לבדיקת דם ב5.5
האם בכל זאת ייתכן הריון?
ממה יכול לנבוע האיחור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן08/05/2015ממליץ להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה חוזרתאלכסנדרה07/05/2015
שלום,
אני סובלת מפטריה חוזרת ונשנית. מטפלת בנרות אגיסטן שלושה ימים, המצב קצת משתפר, ואחר כך חוזר ונעשה גרוע, וכך כבר כמה חודשים. בקרתי אצל הרופא שלי,
עשיתי משטח ואין תוצאות יוצאות דופן.
אוסיף שהמצב נעשה רע במיוחד אחרי ביקור במקווה,
ולא קשור לקיום יחסים.
מה ניתן לעשות כדי להפטר מהבעיה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת לשאלה
אני09/05/2015האם ניתן להשתמש בתכשירים כמו לקטל ועוד תכשירים פרוביוטים על מנת להיפטר מהבעיה? והאם זה קשור גם לסוג המזון שאני אוכלת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה חוזרת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/05/2015מבינה שמשטח נרתיקי לא הדגים פטריה ולכן צריך לברר מה בדיוק התלונות שלך יכול להיות שיש סבות אחרות לתחושת גרד ואי נוחות ולא בהכרח זה פטריה.
חיזרי לרופא נשים מומחה לנושא דלקות נרתיקיות
אם זו פטריה צריך לברר איזה סוג ולתת לך טיפול מונע למספר חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוזרחנה א.07/05/2015
אוקי ..אז המחזור שלי הגיע בזמן החודש ניראלי...כי הוא מוזר החודש ..יש דם והפרשות דם אבל הם קצת מדוללות כמעט מימיות ..האם זה נורמלי?האם זה סימן להריון או משהו ...?
בת 18* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מוזר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/05/2015לא סימן להריון ויכול להיות תקין אבל אם יש חשש מהריון עשי בדיקת שתן לשלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותקארין06/05/2015
שלום רב,
אני נוטלת גלולות מינס מזה מספר שנים, השבוע החל מגלולה 22 והלאה אירעו מספר שלשולים, מתי ניתן לקיים יחסים ללא הגנה נוספת? תודה מראש,
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/05/2015אחרי שבועיים של נטילת גלולה רציפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות אחרי שהמחזור התחילדנה06/05/2015
אני ממש לא רוצה לקבל מחזור שאמור להיות לי עוד שבוע וחצי.
יש אפשרות להתחיל לקחת גלולות החל מהיום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות אחרי שהמחזור התחיל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/05/2015יעשה לך בלגן ולא בהכרח ימנע את המחזור יכול להיות דימומים לא מסודרים כל החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינגאוראל06/05/2015
איך לא מרגישים את הטבעת במהלך יחסי מין ?
הרי אי אפשר להכניס אותה יותר מדי, אמורים להוציא אותה בהכנסת אצבע הרי.
מנסה להבין אולי לא שמתי נכון או פספסתי משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/05/2015לא אמורים להרגיש אותה כי היא רחבה ויושבת בהקף הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורים בנטילת גלולות מינסשרון06/05/2015
שלום,
התחלתי לקחת גלולות מינס לפני שבוע וחצי ומכיוון שלא התרגלתי לרעיון של שעה מדוייקת יצא מצב שהרבה פעמיים איחרתי בחצי שעה ופעם אחת בשעה שלמה מהשעה שקבעתי לעצמי. השאלה שלי האם אני מוגנת לחודש זה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחורים בנטילת גלולות מינס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/05/2015אלו איחורים חסרי משמעות ואת מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שימוש גלולותנועה 3806/05/2015
שלום רב, הפסקתי שימוש בגלולות מינס לאחר כחצי שנה שימוש. רציתי לדעת : 1. הווסת הבאה אני אמורה לקבל כרגיל אחרי כ- 28 ימים ?(כך היה לי לפני השימוש) 2. מתי הביוץ אמור לחזור? 3. האם עד שאין ביוץ אין שום סיכוי להריון ? מודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שימוש גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/05/2015ללא ביוץ לא יהיה הריון
אי אפשר לדעת מתי יהיה המחזור הבא יכול לקחת כמה חודשים עד שיסתדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)