מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיבור שתי חפיסותתמי28/06/2015
היי
חיברתי 2 חפיסות גלולות מרסילון אבל יומים לאחר שחיברתי את שתי החפיסות ניהיה לי כתמים חומים ולאחר מכן דימום , הדימום נמשך כבר 4 ימים , לפי המחזור החודשי אחרי 3 ימים מסתיים לי ונדימום הזה לא הוא גם מלווה בכאבי בטן קלים
אז לאחר כמה זמן נפסק הדימום והאם זה תקין
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבור שתי חפיסות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015יכול לקרות אם ימשיך הדימום עשי כברר שבוע הפסקה והת חילי חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי כמה שאלות חשובות..שירלי28/06/2015
1.האם אוננות בתדירות גבוהה יכולה לגרום להגדלת הנרתיק?והאם יכולה לגרום להפרשות וריח רע מאיזור הנרתיק?
2.האם אפשר לבצע ניתוח להקטנת השפתיים החיצוניות ללא ידיעת ההורים ומתחת לגיל 18? ולמישהי בתולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי כמה שאלות חשובות.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015א. לא קשור
ב. אי אפשר כי את קטינה
ג. אין קשר לבתולין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלייר12328/06/2015
שלום,
האם יש דרך לקחת גלולות קלייר בלי לקבל מחזור בין לבין ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלייר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015מסובך, התיעצי עם רופא הנשים שלך איך לעשות זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת בצבע חום כהה בימים הראשוניםלינדה28/06/2015
שלום
אני בת 32 לא נשואה ולא הייתי בהיריון אף פעם ולא לוקחת תרופות הורמונליות כלשהן סובלת מהשמנת יתר בחודשים האחרונים אולי חצי שנה אחרונה בתחילת הווסת יש דימום בצבע חום כהה די מועט למשך כ3 ימים לאחר מכן הצבע נהיה אדום והווסת די שופעת ואחרי כ5 ימים נפסק המחזור
ממה זה יכול להיות? אני בריאה בדר"כ ולא מרגישה מתח מיוחד בתקופה אחרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת בצבע חום כהה בימים הראשונים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015אם מגיע מסודר זה תקין
יכול להיות שההשמנה משנה משהו בכמות הדימומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהיערה27/06/2015
שלום,
אני בת 29 וחצי , עקב פיסורה אנאלית מטופלת במשחה נפידיפין Nifedipine 0.2% + Lidocaine 2%
מורחת את המשחה בהתאם להוראות בפי הטבעת, אך היא "גולשת" לפתח הנרתיק...
זה מעט צורב ולא נעים, אך אני בעיקר מודאגת שיתפתח גירוי או פטריה.
האם יכול להגרם נזק מהמגע של המשחה באיבר המין?
האם יש רעיון כיצד למנוע את מעבר המשחה לנרתיק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015לא יכול לגרום לנזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cytolisisליאת27/06/2015
שלום רב
בת 43, רווקה, טיפולי פוריות
עשיתי בדיקת פאפ שגרתית
ותוצאותיה:
"מצב דלקתי ללא ממצאים חשודים
מטפלסיה בשלה ו/או בלתי בשלה
נא לחזור על הבדיקה לאחר טיפול מקומי אנטי דלקתי
דמי
cytolysis
אני מאד חרדה. מבינה שלא מדובר במשהו מסוכן, אבל אני בטיפולי פוריות..
מה עלי לעשות? מה אומר הממצא? עשיתי את הבדיקה כיומיים לפני קבלת המחזור-האם זה קשור?
הרבה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cytolisis - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015פני עם הבדיקה לרופא נשים שלך שיתן לך טיפול מקומי אנטי דלקתי ואין מה להיות מוטרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד אגן לא מיילדותישרון27/06/2015
לפני חודש הפסקתי לקחת גלולות עשיתי עם חבר שלי עם הגנה וראינו שניקרע אז לקחתי פוסטינןר יום וחצי אחרי ונהיה לי דימום לאחר שבועיים בזמן הנכון למחזור ראיתי שהדימום לא ניגמר במשל שבועיים (עדיין יש לי דימום כבר יודש וחצי ) הלכתי לרופאת נשים בדקה אותי וראתה שיייש שם משהו עגול וגדול עשינו יחד בדיקת הריון ויצא שלילי היא הפנתה אותי לאולטרסאונד אגן לא מיילדותי רציתי לישאול
מה זה ?
קבעתי תור לרופאת נשים בממקום אחר .
עכשיו אני חוששת להיכנס להיון אני קמה בלילות לא נירדמת ממחשבות מה זה אומר מה שהיא הפנתה אותי שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד אגן לא מיילדותי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015לא מעיד על הריון אבל יש ממצא כלשהו שלא הבנתי מה זה מהתאור שלך והיא רוצה לודא שהכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קונים?! עזרה בבקשה!דולי26/06/2015
שלום! אשמח מאוד לקבל עזרה, כי אני בפאניקה! בת 29 בריאה ללא ילדים.לפני כשבועיים גדל לי גוש קטן בשפתיים החיצוניות של הפות, שגדל והתנפח לגוש מלא מוגלה שבגללו לא יכולתי ללכת. הרופאה רשמה לי אוגמנטין ולבסוף הצלחתי לנזק אותו בעצמי והוא עבר. היום יומיים אחרי גדל לי שוב גוש דומה בצד השני של השפה. רצוי לציין שאני במחזור עכשיו ולפני הייתי לפני המחזור. סבלתי נורא מהדבר הזה ואני מבועתת שהוא יחזור שוב. אני כרגע בחופשה בצרפת ואני מפחדת שזה יהרוס לי את כל הטיול. למה זה חוזר? מה זה בכלל? סתם חצ'קונים? !אפשר למנוע? ומה כדאי לי לעשות עכשיו? אחזור לארץ רק עוד שבוע! בבקשה תעזרו לי ):
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קונים?! עזרה בבקשה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015קני משחת פולידין ומירחי ועשי אמבטיות ישיבה פושרות עם סבון או נוזל פולידין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםשירי26/06/2015
התחלתי לקחת גלולות לפני שבועיים. שכבנו מאז כמה פעמים. אך היום היה לי הכתמה לאחר ששכבנו. זה תקין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015יכול להיות שנפצעת או שזה דמם מגלולות. המתיני ותראי מה קורה אם הדימום ימשך או שהדימום יחזור אחרי כל קיום יחסי מין פני לבדיקת רוא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ca125רונוש26/06/2015
לום
בת 32 אמא ל 3 בריאה בדכ.הריונות מהפריה עקב בעיה זכרית.
ברקע המשפחתי סבתא נפטרה מסרטן שחלות ואבא מסרטן מעי עשיתי בדיקה לנשאות גנטית ייצא שלילי.
כל חצי שנה אני הןלכת לר. נשים והכל בסדר תוסה לאל.
השבוע הייתי אצלה ובדיקת הא.סאונד הייתה תקינה. לדבריה אמר שנכניס למעקב השגרתי את בדיקת ה ca125 ויצא לי 39. נלחצתי קצת כי הערך הגבוה הוא 35. הרופאה לא נלחצהכי הא.סאונד תקין אך שלחה אותי לבדיקת דם חוזר.
א י ממש בלחץ האם זה אומר שיש לי סרטן?
מבףה זה אומר?
אציין שהמחזור שלי סדיר ואני לפני מחזור כנראה.
האם יש סיבה לדאגה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי לציין לא נוטלת גלולות
רונוש26/06/2015ושכחתי לציין לא נוטלת גלולות וללא התקן רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCa125 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015אין סיבה לדאגה. זה ערך גבולי והעליה חסרת משמעות אבל חיזרי על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה המשך
רונוש30/06/2015ואם היום ה 12 עדיין יצא מעט גבוה / גבולי מה זה יכול להיות בהנחה שהאולטראסאונד תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
רונוש07/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה המשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015להערכתי יכולה להרגע תהיי במעקב אצל רופאת הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלחץץץץץ בא לי לבכות
רונוש12/07/2015הי היום ביום ה 12 למחזור עשיתי שוב את הבדיקה ויצא לי 61.8 מה זה???
אציין שוב כי הא.סאונד מלפני 3 שבועות תקין
יש לי גם כאבי ביוץ האם זה קשור?
מה זה יכול להיות? חלילה אני מפחדת מסרטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלחץץץץץ בא לי לבכות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015תפסיקי להלחץ וחיזרי לרופאת הנשים שלך רמות גבוהות יכולותלהיות בזמן ביוץ בזמן דלקת אגנית אם יש לך אנדומטריוזיס ועוד ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונוש17/07/2015היי תודה
הייתי אצל הר.נשים עשתה א.ס חוזר והכל תקין כולל פפס. לדבריה ראתה שהיה ביוץ ביום הבדיקה ואמרה שטעתה שנתנה לי לעשות את הבדיקה ללא סיבה.
שאלתי היא האם יש בכלל צורך במעקבים הבאים לעשות ca125? או מגיל מסויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים באורך הדימום בוסתחסוי25/06/2015
שלום, אשמח לעזרה.
מאז ומתמיד הדימום בוסת שלי נמשך שבוע, והיה מאוד חזק ומלווה בכאבים.
בחודשים האחרונים שמתי לב שהדימום התקצר לשלושה ימים בלבד, הרבה פחות חזק ופחות כאבים. האם זה נורמלי? או שמעיד על בעיה כלשהי?
אני רוצה לציין שאני בת 22, לא גיל שאמורות להתחיל בו בעיות פוריות למיטב ידיעתי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי לציין שאני לא נוטלת גלולות
חסוי25/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורבתיה גלעדי25/06/2015
שלום
אני בת 44 עם מחזור סדיר ללא אמצעי מניעה, לפני כשבועיים הגיע המחזור בזמן עם דימום מופחת כבעבר, עכשיו אחרי שבועיים הגיע שוב.
אף פעם לא היו לי שיבושים בהגעת המחזור החודשי.
שאלתי היא מה זה אומר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/06/2015פני לבדיקה טלברור אצל רופא נשים מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה גירוי שלפוחיות בפותרוני24/06/2015
שלום רב,
אני סובלת זמן רב (כמה חודשים) מגירוי / צריבה וכאבים בפות (מתקשה לשבת והולכת רק עם שמלות)ומתחושה של שפשפת בצדדים וסובלת סבל רב! הייתי אצל כמה רופאי נשים שנתנו לי טיפול משחתי שלא עזר.
בימים האחרונים יצאו יבלות בתוך השפתים - רופא נשים נתן לי טיפול נגד הרפס דרך הפה..כרגע.אין שיפור. עבר שבוע. האם רופא עור יכול לעזור לי?
בתחושה שלי רופאי הנשים לא ממש ידעו לאבחן מה יש לי...
חיי אינם חיים
מה המלצתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה גירוי שלפוחיות בפות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/06/2015קשה לתת לך טיפול דרך האינטרנט
פני לרופא נשים מומחה למחלות זהומיות בעריה. יש הרבה רופאים טובים גם במסגרת הקופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לפני הזמן עם גלולותרותי24/06/2015
שלום
התחלתי לקחת גלולות יאז לפני כ-4 חודשים ועד עכשיו לא היו בעיות.
בפעם האחרונה לא לקחתי את הגלולות הריקות והמשכתי ברצף לחבילה הבאה.
ביממה האחרונה תחושה בבטן וגב תחתון כמו לפני מחזור עם דימומים קלים. כמעט שבועיים לפני שאמור להגיע המחזור.
ייתכן שזה מחזור לפני הזמן?
יש סיבה לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לפני הזמן עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/06/2015יש מצב שבגלל שחיברת שתי חפיסות הדימום הקדים
עשי הפסקה עכשיו באמצע החפיסה השניה והתחילי חפיסה חדשה בעוד שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהשרה24/06/2015
שלום! אני נדבקתי בוירוס הפפילומה במצב cin3 עברתי קוניזציה בצוואר הרחם לפני 6 חודשים. כרגע פאפ תקין. האם קיימת אצלי נשאות גנטית? האם אני נשאית של הוירוס לעולם? מה הסיכון לחלות בסרטן צוואר הרחם בעתיד? או להגיע שוב למצב טרום סרטני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/06/2015הנשאות של הוירוס נשארת. התיעצי עם רופא נשים שלך לגבי אפשרות תופעה של סרטן. אם עברת קוניזציה זה טיפול יעיל בדרך כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)