מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור של 13 שעות בנטילת הגלולהחן25/04/2015
היי, שכחתי לקחת אתמול את הגלולה השנייה בחפיסה (מסוג פמינט) ולקחתי אותה הבוקר באיחור של 13 שעות. בנוסף קיימתי יחסי מין הבוקר. שאלתי היא האם אני מוגנת מהריון או שיש לקחת פוסטינור? בנוסף מה לגבי שאר החודש? האם נדרש אמצעי הגנה נוסף? תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור של 13 שעות בנטילת הגלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015לא מוגנת קחי פוסטינור והוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתקמיל25/04/2015
שלום יש לי בעייה, אני בת 24 וכשאני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי יש לי כאב וצריבה נוראית בפתח הנרתיק כבר כמה שנים!!!! אני לא יכולה להנות מיחסי מין בכלל, הרופא אומר שהכל תקין ואין לו במה לעזור, עשיתי פאפ והכל תקין, עשיתי קולפוסקופיה והכל בסדר...לאחר שהיתי אצלו מאה פעם הוא נתן לי דרמובט משחה בטענה שיכול להיות שיש דלקת שם...ואמר שאם זה לא יעזור יש צורך בניתוח להסרת המקום הכואב שזה בערך חצי מאיבר המין
אני מיואשת מה לעשות? באמת אין עוד פתרונות חוץ מניתוח? כי המשחה לא עוזרת לי =[
בבקשה תעזרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015יש בהחלט פתרונות לא ניתוחיים פני לרופא מומחה למחלות העריה ולוסטיבוליטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור סדיר ?חנה א.25/04/2015
אני בת 18 אני בגיל 12 קיבלתי מחזור זה כבר כמה שנים טובות של מחזור ..אבל לפי מה שהבנתי מחזור זה כל 28 יום ? האם זה באמת נכון ?לא תמיד זה ככה בשבילי ...אולי כל 35 מקסימום 37 ימים שזה דיי מתסכל כי זה משבש תוכניות .האם זה נורמלי?כמה ימים יש בין מחזור למחזור בממוצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור סדיר ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015מחזור יכול להיות גם כל 35 יום. אם הוא לא ממש סדיר וזה מפריע לך אפשר להסדיר מחזור עם גלולות התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיבושים בוסתאחת25/04/2015
היי, המחזור שלי סדיר בד''כ ברמה של חריגה ביום-יומיים לכאן או לכאן. בשנה האחרונה בערך החלה תופעה שפעם בכמה חודשים הוא מאחר בשבוע שלם. בפעם הראשונה שזה קרה נורא נבהלתי ופניתי לרופא. הוא אמר שכנראה פשוט לא בייצתי באותו החודש. לאחר מכן זה קרה לפחות עוד ארבע פעמים, כל כמה חודשים. האם זה משהו שצריך להילחץ ממנו? אני לא לוקחת גלולות, בריאה בד''כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבושים בוסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015אין מה להלחץ. מחזור הוא לא שעון מדויק....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, העניין הוא
אחת15/05/2015שאני בת 30, מקבלת ווסת כבר הרבה מאוד שנים, והשיבושים המוזרים האלו התחילו רק בשנה האחרונה, תמיד המחזור היה מאוד סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה של נפיחות בבטןנטלי2725/04/2015
היי אני קיימתי יחסי מין ואחרי זה הרגשתי נפיחות בבטן כמו דלקת בשתן או כאילו יש פיפי כל שנייה. והבטן נפוחה. אני יכולה לציין שהחדירה היתה עמוקה וזה אפילו כאב לי גם מספר שעות אחרי וגם יום אחרי כאילו הוא עדיין בפנים חודר לי ככה הרגשתי . עכשיו זה קרה לי כבר מספר פעמים :( . אחרי 3 ימים בערך זה עובר... מזה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה של נפיחות בבטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015פני לבדיקת רופא נשים להערכה ועשי בדיקת שתן לתרבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףשיר25/04/2015
היי, אני חיילת בת 20 , התחיל לי מחזור לפני שבועיים ומאז הוא לא נגמר. הלכתי לרופאת נשים, והיא אמרה שיש לי שק נוזלים ברחם ושהרירית שלי דקה מאוד אך היא לא הסבירה לי מה זה אומר ומתי יפסק הדימום. אשמח אם תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015אי אפשר לתת לך פתרון דרך האינטרנט. חיזרי לרופאת הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות לפני הזמןלילך25/04/2015
שלום רב, אני טסה לחו״ל בקרוב, מכיוון שאני לא רוצה להיות במחזור בטיול, הקדמתי אותו ע״י הפסקת חפיסת הגלולות שבוע אחד קודם, וקיבלתי את המחזור בזמן שרציתי.
שאלתי: האם אני מוגנת מפני הריון ואם לא עד מתי אני צריכה להיזהר?
תודה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רוני25/04/2015השתמשו בגלולות שבועיים לאחר נטילת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת גלולות לפני הזמן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2015הוסיפי קונדומים ליתר בטחון לשבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןיולי25/04/2015
היי,קיבלתי מחזור ביום שבת ב6 בערב העניין הוא שבחודש הזה רציתי להתחיל להשתמש בגלולות והגלולות שלי נשארו בבסיס ככה שלא לקחתי גלולה ביום הראשון של המחזור אלא יום למחרת ב9 בערב (לאחר 27 שעות מהרגע שקיבלתי מחזור) המשכתי לקחת בכל יום בשעה מדוייקת ללא פספוס המחזור שלי היה ממש דליל במשך חמישה ימים (כמו שמחזור נראה בסוף ככה הוא היה לי בכל החמישה ימים) ביום השישי שמתי לב שנגמר המחזור ואני וחבר שלי שכבנו 3 פעמים ללא קונדום והוא גמר בפנים כשהגעתי הביתה גיליתי הפרשת דם על התחתון אני מפחדת שנכנסתי להריון ומצד שני יכול להיות שטעיתי והמחזור לא באמת נגמר..מה הסיכויים שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רוני25/04/2015כמו שזה נראה, המחזור עוד לא נגמר .. יש פעמים שאת רואה שאין כלום ופתאום יום למחרת יש פתאום דימום .. בכל מקרה מציעה לך לעשות בדיקת הריון כדי להיות רגועה , תהני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה25/04/2015
היי,
אשמח לשאול, אני בת 22.
בן זוגי מזה 5 חודשים נוהג לגעת בפטמות שלי (להנאת שנינו) בכל מיני מצבים שגרתיים. למשל צפייה בסרט, שיכול להיות ארוך. אחרי מס' ימים שהדבר הזה קורה באינטנסיביות, הפטמות שלי נהיות רגישות בצורה קיצונית, לרמה של רגישות לחזיה. המגע עצמו אינו אגרסיבי בכלל, לכן זה מוזר. אשמח לדעת למה זה קורה.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה?
חסויה28/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/04/2015קשה לי לדעת.. הפטמות מכילות המון קצות עצבים והן מאוד רגישות מבחינה עצבית ויכול להיות שמגע רצוף יוצר רגישות בעצבים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בנרתיקלילי24/04/2015
לאחרונה שמתי לב לשני פצעים אדומים בשפתי הנרתיק, הפצעים כואבים . בנוסף לאחרונה יש חי הפרשות חלביות במשך היום אפילו ממש אחרי מקלחת, מלווה בריח לא נעים. כמו כן לשתן יש ריח לא נעים גם. לפני כחודש לקחתי אניטיביוטיקה למרות שלא היתה לי דלקת לפי בדיקת השתן. ובנוסף מרחתי אגיסטן וגינילי שעזר קצת. מה זה ?? ומה אני אמורה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רוני24/04/2015כפי שזה נראה, נראה שיש לך פטריה או דלקת בנרתיק ולכן תצטרכי לקחת משחה של קומאגיס קרם או נר, כדור.. לפי מידת הצורך , פני לבדיקת רופא נשים שיבחין מה הבעיה ויתן לך את הטיפול המתאים . שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בנרתיקדנה24/04/2015
היי לפני כ3 ימים קיימתי יחסי מין שבמהלכם מעט כאב לי
מיד לאחר מכן היה לי דימום די רציני שהמשיך יום לאחר מכן בצורה של הפרשות מיימיות מעט.כל היום שאחרי די כאב לי אבל הנחתי שזה יעבור.התעוררתי יום למחרת(יומיים לאחר הסקס)אם כאבים וצריבה בשתן.הלכתי לרופא לבקש אנטיביוטיקב(יש לציין שאני בטיול כרגע).באותו היום בערב המשיכה לי גם הצריבה וגם הכאב החיצוני וכשהסתכלתי מקרוב ראיתי שיש לי בחלק האחורי של הנרתיק כמו פצע לבן מוגלתי.
במה מדובר?מה לעשות?עוד פעם בגלל הטיול זה קצת בעייתי בשבילי לגשת לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי זה דחוף בבקשה
דנה25/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה
דנה30/04/2015היי עדין לא קיבלתי תשובה
כבר אין כאבים
עדין יש פצע שכואב רק כשממש נוגעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/04/2015שימי משחה אנטיביוטית או פולידין מקומי כנראה נפצעת תוך כדי יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בפעם הראשונהמאמי23/04/2015
קיימתי יחסי מין אחרי שלקחתי גלולות באופן מסודר החודש.
השאלה אם מותר לקיים יחסים בזמן הגלולות הלבנות ביאז ?
אתמול קיימתי יחסים והיום לקחתי גלולה טיפה לפני השעה שאני צריכה זה בסדר אני עדין מוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה ורודה
מאמי23/04/2015לקחתי את הגלולה הראשונה הורודה מהחפיסה החדשה כי פחדתי שאולי לא אהיה מוגנת בכגורים הלבנים שאני צריכה לקית לפי הסדר . זה בסדר אין חשש להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוני24/04/2015מוגנת בהחלט, יכולה לקיים יחסי מים מתי שבא לך כל עוד את לוקחת גלולות . אין בעיה שתקדימי לשתות את הגלולה או תאחרי, כאשר את שותה אחרי 12 שעות של איחור את כבר לא מוגנת ! תהני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוני24/04/2015מוגנת בהחלט, יכולה לקיים יחסי מים מתי שבא לך כל עוד את לוקחת גלולות . אין בעיה שתקדימי לשתות את הגלולה או תאחרי, כאשר את שותה אחרי 12 שעות של איחור את כבר לא מוגנת ! תהני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקחתי גלולה לפני הזמן. מה לעשות?יעל23/04/2015
שלום,
ב4 ימים שלא אמורים לקחת גלולה (אלה ימי הווסת) בטעות לקחתי גלולה ביום הרביעי (במקום למחרת).
מה לעשות עכשיו? האם להמשיך לקחת רגיל או לעשות הפסקה? והאם זה פגע בי?
תודה רבה על העזרה,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה לשאלה
יעל23/04/2015הגלולות הן גלולות יאז. ודיברתי על ארבעת הכדורים הלבנים.
בעיקרון אני לא לוקחת אותם אלא פשוט מחכה ארבעה ימים עד שאני מתחילה חפיסה חדשה. והחודש בטעות התחלתי חפיסה חדשה יום לפני הזמן הנכון.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוני24/04/2015המשיכי לקחת אל תעצרי , אם זה חד פעמי לא קרה כלום , תהי רגועה מאמי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור חצי חפיסה12321/04/2015
שלום,
האם אפשר לחבר 2 וחצי חפיסות של גלולות maliane? כלומר- להפסיק באמצע החפיסה השלישית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבור חצי חפיסה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/04/2015האם אפשר לחבר 2 וחצי חפיסות של גלולות maliane? כלומר- להפסיק באמצע החפיסה השלישית?
=== אפשר אבל לא כדאי. תסיימי 3 חפיסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ובדיקת בטא שליליתורד21/04/2015
שלום וברכה,
בת 33 לא לוקחת מניעה ומחכה להכנס להריון. בד"כ אני מקבלת סדיר אך לאחר קבלת שני המחזורים האחרונים, יש לי הפרש מאד גדול בין מחזור למחזור (כ-45 יום).
גם הפעם לא קיבלתי כבר 6.5 שבועות, יש לי מדי פעם כאבים בבטן התחתונה כמו בזמן מחזור לכמה שעות, וחולף לי. היום עשיתי בדיקת הריון בדם ויצא שלילי.
האם עלי לדאוג? עד מתי לחכות ומה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור ובדיקת בטא שלילית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/04/2015האם עלי לדאוג? עד מתי לחכות ומה לעשות?
ּּּ=ּּ== לפנות לבדיקה גינקולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)