מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שארית ברחם לאחר גרידהאלמונית24/02/2015
שלום רב,
בתאריך 18.2עברתי גרידה בשבוע 12 עם עובר שמתאים לשבוע 9 ללא דופק.
עפ"י הרופא הגרידה עברה ללא סיבוכים מיוחדים. בימים שלאחר הגרידה היה דימום חלש מאוד. הדימום התחזק אתמול 23.2 (כמו וסת) ולווה בכאבי בטן תחתונה מציקים.
בבדיקה גניקולוגית נראה חומר לא סדיר ברחם בגודל 23*47 מ"מ ללא נוזל באגן.
רושם לשארית או לקרישי דם ברחם.
נתבקשתי לקחת כדורי מטרגין ל-5 ימים * 3 פעמים ביום.
שאלתי היא עד כמה זה שכיח שיש ממצאים כאלה לאחר גרידה?
האם זה אומר שמשהו התבצע לא כשורה?
מה עליי לעשות כעת? ולמה לצפות בהמשך.
אודה לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שארית ברחם לאחר גרידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2015יכול לקרות סבירות טובה שלאחר מתרגין הכל יתרוקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי רצפת אגןמישהי24/02/2015
שלום,
האם שרירים מכווצים מאוד ברצפת האגן יכול לגרום לתחושה תמידית של צורך למתן שתן (כאילו השלפוחית מלאה עד הסוף)כל שעות היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי רצפת אגן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2015כן יכול להשפיע על מתן שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ופצעון כואבאנונימית24/02/2015
היי שלום,
אני בת 22
וזו לא פעם ראשונה שמגרד לי באזור הפות-
בעיקר בשפתיים החיצוניות וסביב הדגדגן,
בפעם האחרונה שגירד לי רופא הנשים שלי אמר שמדובר בפטרייה ונתן טיפול וזה עבר אבל זה לא היה מלווה בפצעון וכרגע זו פעם שנייה שיוצא על אחת מהשפתיים פצעון קטן ומאוד כואב מאוד מאוד כואב לי!
נידמה כאילו זה מעין "חצ'קון" פנימי שנורא כואב שפעם קודמת עבר לאחר שבוע בערך, ולכן לא היה כבר טעם ללכת לרופא ולבדוק את זה.
אני לא יודעת אם לקשר בין העובדה שמגרד לי שם לבין הפצעון , ומזה אומר?
האם זו פטרייה שמתפתחת ובעקבותיה נוצרת בצקת על השפתיים בליווי של פצעון?
אני אשמח לתשובה בהקשר של הפצעון בעיקר והאם יש קשר בינו לבין הגירוד שאני חשה מפעם לפעם..
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד ופצעון כואב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2015קשה להעריך ללא בדיקה שלך פני עכשיו כשיש את הפצעון לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך נמוך בבדיקת היריוןאלה23/02/2015
שלום,
יש לי איחור של 11 יום במחזור, לאחר 8 ימים של איחור עשיתי בדיקות דם והערך יצא 28, היום שוב חזרתי על הבדיקה והערך 75 הבנתי שהערכים מאוד נמוכים. עשיתי בדיקת אולטרסאונד וכרגע לא נראה היריון.
האם הערכים הנמוכים מצביעים שישנה בעיה כלשהו?
עשיתי שטיפות וגנליות עם מים פושרים וכפית של חומץ לפני קיום היחסים, זה יכול לגרום לנזק כלשהו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך נמוך בבדיקת היריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2015הערכים מאוד נמוכים ועולים לאט כדאי למשיך לעקוב אחרי ערכי בטא. לא קשור לשטיפות חומץ שעשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת נרתיקיתרעות23/02/2015
היי הייתי היום אצל רופא הנשים והוא איבחן דלקת נרתיקית ונתן אנטיביוטיקה בנרות. נזכרתי שאני אמורה לקבל ווסת בימים הקרובים (לא יודעת תאריך מדוייק), האם ניתן לחכות עם הנרות עד אחריי הווסת והדלקת לא תתפתח? במידה וניתן, כמה ימים אחרי סיום הווסת להתחיל? או להתחיל לקחת כבר עכשיו? מה יכול לקרות אם בזמן הנרות מקבלים ווסת? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך-מידע נוסף
רעות23/02/2015אם זה רלוונטי, הנרות שניתנו לי זה דאלצין לשלושה ימים. ומחדדת את השאלה..האם אסור בזמן מחזור כי יעילותם יורדת או כי אסור פשוט נרות אנטיביוטיות במחזור כי זה מסוכן? שוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה מדאיגותענבר22/02/2015
שלום. עשיתי בדיקות דם הורמונליות ביום ה 3 למחזור. יש לציין שיש לי שחלות פולצסטיות. הdhea- s סולפט יצא ugdl625 . Lh 11.9 Fsh 5.5. טסטסטרון total 0.77 הdheas מאוד גבוה, האם זה בגלל השחלות הפולצסטיות? רמה ככ גבוהה שכיחה אצל נשים פוליצסטיות? יכולה להיות סיבה אחרת? רציתי גם לשאול מה זה אומר טפולות לא נמושו? הכוונה שלא נמצא ממצא חריג בהן? תודה רבה, ענבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה
ענבר22/02/2015ההודעה הקודמת התבלגנה. הdhea s יצא 625 ugdl
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןיעל21/02/2015
אני ובעלי קיימנו יחסים פעמיים לא יום אחרי יום, והוא גמר בפנים
אני שבועים לאחר תחילת המחזור , האם יש סיכוי שאני בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
יעל21/02/2015יש לציין אני ללא אמצעי מניעה כבר חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתאלי21/02/2015
שלום,
ביום רביעי בלילה בעלי ואני קיימנו יחסים. מאוד דאגתי מכיוון שהייתי מאוד יבשה למטה (אני בטיפולי פוריות זמן רב וככל הנראה יש להורמונים השפעה).אני זוכרת שזה מאוד ביאס אותי שלמרות הכל עדיין הייתי יבשה עד שהוא היה בתוכי (סליחה על התיאור). למחרת במהלך היום הרגשתי קצת גירוי שאתמול הלך והתחזק. אתמול בדקתי עם מראה וראיתי שיש לי 2 פצעונים בשפתיים הפנימיות ואני לא בטוחה אם זה קשור או לא אבל גם נראתה לדעתי קצת אדמומיות בפנים ויש גירוי שמאוד מציק. אני כמובן מאוד דאגתי אבל כשדיברנו על זה הגענו למסקנה שאולי פשוט נפצעתי או משהו בגלל היובש.
הגירוי הורגש גם כל הלילה והבוקר כאשר קמתי שמתי לב שעל התחתונית יש כמו הפרשות שקופות צהבהבות וזה כבר נורא מלחיץ אותי.
מה זה יכול להיות? למי לפנות? מה אפשר לעשות בכדי לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה
אלי21/02/2015סליחה, אני רוצה להוסיף שהבוקר בניגוב, אכן יש הפרשות צהובות ואפילו היה טיפה דם בתחתונית. לא יודעת אם רלוונטי אבל אציין שבתחילת החודש עברתי הריון כימי (אולי קשור?!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע חדש ושאלה
אלי23/02/2015מאוד חבל שעדיין לא הגבתם. בינתיים הייתי אצל רופא נשים אתמול כי פשוט נהיו לי פצעים והרגשה נוראית. לצערי הוא הודיע לי שיש לי הרפס. אין לי מושג איך זה קרה כאשר בעלי ואני ביחד לא פעם ראשונה/שנייה. לבעלי יש מדי פעם פצעי חום בשפתיים אבל לא היה לו עכשיו ולא היה אורל סקס. הרופא נתן לי אציקלווי 200 שהתחלתי ליטול בלילה אתמול. בלי להיכנס לכך שאני בכיתי כל הלילה על העוול שנפל עלי, אני מתמודדת עם הרגשה פיזית נוראית של חולשה וכאבים והרגשת רגישות יתר ברגליים (חלק אחורי) ואפילו בכפות רגליים- ממש רגישות בדריכה). זה בנוסף לכאב ואי נוחות במפשעות ובפות. האם זה חלק מהדיל? האם אפשר לקחת משכך כאבים בנוסף? מתי אתחיל להרגיש שוב כמו בן אדם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדתעדן19/02/2015
שלום רב .. אני בחפיסה הרביעית לגלולות , בדרך כלל כשאני מסיימת מחזור אני פותחת חפיסה חדשה (לאחר 8 ימים בדיוק כפי שהרופאה אמרה לי) אבל את החפיסה האחרונה פתחתי באיחור של 3 ימים , זאת אומרת שבמקום להתחיל את החפיסה ביום ראשון התחלתי אותה ביום רבעי (כי רציתי לכוון את המחזור לחודש הבא שהוא יצא לי בימי ראשון במקום רבעי) השאלה שלי : האם זה פגע לי בהגנה? קיימתי יחסים ואני חוששת שאולי נפגעה לי ההגנה בגלל שפתחתי את החפיסה באיחור של 3 ימים ... יש לציין שב3 ימים האלו לא קיימתי יחסים.. אז האם הגלולה מגנה עליי מפני כל יום ? או עצם זה שהתחלתי את החפיסה באיחור יש סיכוי להריון ? אשמח לתשובה .. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/02/2015מבחינת ההגנה של הגלולות האפקט הוא פחות יעיל
באשר לסיכוי להריון לא ניתן לקבוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה כאן ???אנונימית .18/02/2015
שלום לכולם , בת 16 וחצי
סובלת מכאבי מחזור קשים , כאבי גב , כאבים במתן שתן בזמן מחזור ... חולת ibs ובזמן מחזור התסמינים מחריפים לי ...
מטופלת ע"י גלולות פמינט ..
כמו כן זה לא עוזר לי .
כרגע קראתי מאמר , על מכשיר שע"י רטט לעצבים בדרך העור מונע כאבי מחזור ...
רציתי לדעת אם זה מומלץ לנערות ובכלל מומלץ או שווה לנסות מבחינה רפואית ?
נוסף על כך ,
לאחר כל התלונות שלי אצל רופאי נשים רבים ...
רופא הנשים אמר שיש לי אנדומיוזיס , אבל זה קטן ... (אולטרסאונד וגינאלי )
הוא אמר שאני לא צריכה לדאוג , חיפשתי הרבה מידע על זה באינטרנט ודיי התבלבלתי
מה זה בדיוק ?
יש לזה טיפול ?
זה עלול לגרום לבעיות בפוריות ?
ועוד משהו ...
הרופא שינה לי את הגלולות מפמינט לקלייר ...
היות ואני עמוסה מאוד השנה בבגרויות ועוד דברים שאני ממש לא יכולה להרשות לעצמי המחזור ייפול עליהם (כי אני לא מסוגלת לתפקד מכאבים בזמן מחזור ) , האם ניתן איך הוא לדחות את מועד המחזור עם הגלולות האלו ? (עם הפמינט יכלתי ) ...
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה כאן ??? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/02/2015קלייר פחות יעיל לדחית מחזור. חיזרי לרופא הנשים שלך לשנות שוב גלולות ושאלי אותו את כל השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד לא עוזר
אנונימית .19/02/2015הפורום הזה ...
כתבתי לכם בתחילת החודש ולא עניתם זה דחוף לי ,
למה יש כאן פורום אם על שאלות דיי פשוטות שאתם כן יכולים לענות אתם מפנים לרופא ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בבטן באיזור השחלהאליזבטה18/02/2015
שלום.
אני חיילת והתור שיכולים לקבוע לי זה רק עוד חודש וחצי...
עד אז אני אשמח מאוד לקבל יעוץ קטן לפחות כדי להיות רגועה.
אז ככה...
אני מרגישה דקירות בטן התחתונה מצד ימין כזה באזור השחלה... חצוצרה כזה.
לא כאבים תמידיים.. כמו שריר תפוס או משהו.. ולפעמים הדקירות מתפשטות על כל
אזור הבטן התחתונה.
וגם המחזור האחרון שלי התחיל לפני כ 18 ימים.. ועכשיו שוב יש טיפות כמו בסוף מחזור.
אשמח לקבל מענה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בבטן באיזור השחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/02/2015קשה לאבחן דרך האינטרנט ללא בדיקה שלך בקשי תור לגינקולוג דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון hpvרוזאן18/02/2015
שלום
אני בת 28 וכבר היו לי קונדילומות חיצוניות ובצוואר הרחם טופלתי בלייזר ובלוופ. לאחרונה נראו שינויים ברקמת צוואר הרחם. ובבדיקה חוזרת נאמר כי מדובר בדלקת. ולא בשינויים טרום סרטניים. איך אפשר לוודא שהכל בסדר? בנוסף האופאה המליצה לי לקחת את החיסון של 3 הזריקות. אבל נאמר לי שזה כבר מאוחר. האם באמת מומלץ בשלב זה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון hpv - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/02/2015קולפוסקופיה אמורה לשלול מצבים טרום סרטניים. לגבי החיסון מאחר והוא מחסן נגד 4 סוגי וירוסים בהחלט כדאי לעשות גם אם היה לך בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים מפושטים ונפיחותעדי18/02/2015
שלום, שמי עדי ואני בהריון שלישי בשבוע 21 ויש לי כבר כמה שבועות ורידים בולטים שהולכים ומתפשטים ומלווים בנפיחות רצינית באיזור הפות, דבר הגורם אי נוחות רבה וכאבים וגם גרד ??
אני עובדת בגן ילדים, צריכה להרים ילדים, לנקות, עבודה פיזית שכרוכה בעמידה ממושכת.
רציתי לדעת מה הסיכונים הנלווים למצב כזה? אם אני ממשיכה לעבוד כרגיל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים מפושטים ונפיחות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/02/2015התיעצי עם הרופא המטפל שלך. כדאי ללכת עם גרביים אלסטיות חזקות במשך היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום אחרי לידהחן18/02/2015
שלום רב,
15 ימים אחרי לידה
ביומיים האחרונים חום שהגיע עד 39 מעלות והגיב לטיפול באופטלגין.
הרגשה כללית של שפעת אך מאחר ואני אחרי לידה אני קצת חוששת.
אתמול הייתי אצל רופא משםחה שאמר לי לחזור אם החום לא יורד עוד יומיים.
כרגע ללא חום כבר 12 שעות
מבחינת דימומים עד עכשיו היו פה ושם דימומים אדומים ממש של דם טרי וביממה האחרונה ללא דימומים.
האם הקליניקה מתאימה לשאריות שילייה ברחם?
יש לי תור לגניקולוג ביום שישי זה יכול לחכות או שצריך לקבוע תור דחוף להיום.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/02/2015אם אין לך חום את יכולה לחכות לתור אצל הגינקולוג בששי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד וגינאלירעות18/02/2015
שלום אני בת 23 לא נוטלת גלולות ולא בהריון. הייתי היום אצל רופא הנשים ולראשונה הוא עשה לי אולטרסאונד וגינאלי. לאחר הבדיקה יש מעט כאבים ואי נוחות ובנוסף מעט הפרשות חומות אפילו דמיות בכמות קטנה מאוד בשתן. כמו כן לאחר מכן נזכרתי שגם עם הכפפה שעמה בדק אותי הוא סגר את המגירה איתה ונגע בעוד משהו לפני שהוא בדק אותי. אני מפחדת מאוד וחוששתהאם ייתכן שנגרם זיהום או זה צירוף מקרים? מה עליי לעשות ואיך להיבדק שאכן לא קרה כלום? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד וגינאלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/02/2015הסירי חרדה. אין שום סכון לזהום. הדימום נגרם אולי בגלל החדרת מתמר האולטלראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)