מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכחתי ליטול גלולה יש סיכוי להריון?אנונימית17/02/2015
היי אני לוקחת גלולות מרסילון שכחתי ליטול גלולה אחת של היום השביעי גיליתי את זה יום אחרי שהייתי אמורה ליטול את הגלולה (איחור של יתר מ 12 שעות) לקחתי מיד את הגלולה הקודמת ואת זאת של אותו היום , אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין בשבוע שלפני האם יש סיכוי להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי ליטול גלולה יש סיכוי להריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/02/2015לא אבל עכשיו עד המחזור השתמשו בקונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהלילי17/02/2015
שלום רב
לפני כחודשיים אושפזתי בגלל דלקת חמורה באגן וקיבלתי אנטיביוטיקה מהוריד.
השתחררתי ללא כאבים. לפני כשבוע החלו לי כאבים שוב .אני רוצה רוצה לציין כי יש לי ציסטה בשחלה האם יכול להיות שמצבה החמיר בגלל הדלקת?
שאלה נוספת אני מתאמנת בפילטיס והמון תרגילי בטן האם יש קשר לכאבים שהחלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/02/2015קשה לדעת.פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב עקב חוסר מענה-דיאנה17/02/2015
שלום,
האם באשה עם PCOS , בהכרח היה ביוץ לפני הגעת הדימום הוסתי?
זאת אומרת אם קיבלתי מחזור, בהכרח היה גם ביוץ?
האם ישנה אפשרות, שלמרות הפרוליפרציה של רירית הרחם, בעצם אף זקיק לא הגיע לגודל הרצוי, ובכלל לא היה ביוץ ואז למרות זאת ,הגיע הדימום אחרי 30-31 יום?
תודה רבה!
+ הוספת תגובההדפס | x סגור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב עקב חוסר מענה- - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/02/2015בהחלט כן יכול להיות דימומים ללא ביוץ לפניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - פטריהshir17/02/2015
שלום, אתמול (יום א) התחילו לי תסמינים של הפרשות לבנות צמיגיות וגרד בנרתיק.
לא היה לי זמן ללכת לרופא ובבית מרקחת אמרו לי שזה יכול להיות פטריה ונתנו לי 3 נרות ל3 ימים של CANSETEN V.
האם יש השפעה של נרות אלו על גלולות? ואם כן מה עליי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - פטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/02/2015לא מפריע אך המנעי מקיום יחיס מין כל תקופת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
shir17/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורנערה16/02/2015
אני נערה כמעט בת 18 המחזור שלי סדיר בדרך כלל והחודש הוא מאחר ביותר משבוע והיום היה לי דימום בהחלה חשבתי שזה מחזור אך לא הרגשתי תופעות לוואי של מחזור ובנוסף הדימום פסק לאחר כמה שעות.יש לציין שלפני שבוע הייתי בטיול שנתי ועסקתי בפעילות גופנית יותר מהרגיל יכול להיות שזה קשור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/02/2015כן יכול להיות ששנויים בשגרת החיים הרגילה ישנו את אופי או משך המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור במשך שבועיים כבר בבקשה עזרהליאור16/02/2015
טוב אז אני אספר בקצרה כי אולי חלק מהפרטים רלוונטים
בת 20
לפני כחצי שנה קיבלתי מרשם לגלולות דיאנה דרך הצבא
עקב מחזור לא סדיר מאז היותי בת 12 (יש לציין שאני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי אך מעולם לא ויתרתי על קונדום ותמיד בודקים אותו לאחר יחסים)
נטלתי אותן שלושה חודשים וקיבלתי מחזור מסודר אולם היו להן תופעות לוואי של כאבי בחזה ודכאונות אז החלפתי גלולה ליאז .לקחתי יאז חודש והחלטתי להפסיק גם עם גלולות לגמרי (על דעת עצמי) ולראות אם אולי המחזור נהיה סדיר כשהפסקתי קיבלתי חודשיים רצופים מסודר ואז בחודש השלישי לאחר הפסקת הגלולות היה לי איחור של חודש (לא קיבלתי חודשיים) >>>>>>> וביום שקיבלתי מחזור (לפני כשבועיים) התחלתי חפיסה של יאז אולם מאז עברו כבר 12 ימים שאני במחזור 7 ימים רגילים של מחזור כבד ועוד כל השאר שיש לו כתמים חומים של סוף מחזור שלא פוסקים הדבר ממש מציק לי לי בנוסף בחילות ושוב הרבה בכי ותחושה מדוכדכת כזאת ואני מתלבטת אם להמשיך בגלולות יש לי תור לרופא נשים רק בראשון כי בצבא הכל לוקח מלא זמן (תור שנקבע לפני חודש)
אשמח ליעוץ אני אובדת עצות :((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור במשך שבועיים כבר בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/02/2015שלום רב,
אי אפשר לתת המלצה או יעוץ רפואי ללא בדיקה. את חייבת לפנות לרופא שלך. אין קיצורי דרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת מקרודנטין ובדיקות מעבדהרקפת16/02/2015
האם נטילת מקרודנטין עלולה להשפיע על תוצאות משטח וגינלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת מקרודנטין ובדיקות מעבדה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/02/2015לפי דעתי - לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחור רציני במחזורברלי16/02/2015
שלום אני בת 42 בריאה ופוריה עם מחזור סדיר כל הזמן.קבלתי ווסת אחרונה ב5 לינואר ומאז כלום.לפני כשבוע היו לי כאבים בצד ימין ומיגרנה חזקה כמו כל חודש לפני המחזור אך עד עכשיו כלום.2 בדיקות הריון יצאו שליליות.חשוב לציין כי אחרי הווסת האחרונה התחלתי בנטילת כמוסות של שמן נר הלילה בהמלצת חברה בשל תסמונת קדם ווסתית מאוד חזקה שהפריעה לי בתפקוד.מאז שהתחלתי בכדורים אכן התופעות נעלמו לחלוטין.השתנשתי ב3 כמוסות של 500 מ"גכל אחת.כמובן שעם האיחור בווסת הפסקתי מיד.האם יכול להיות קשר בן הכדורים שנטלתי לאיחור הארוך כל כך?מה עוד יכולה להיות הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחור רציני במחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/02/2015האם יכול להיות קשר בן הכדורים שנטלתי לאיחור הארוך כל כך?
*** אינני יודע. לא מדובר בתרופה
מה עוד יכולה להיות הסיבה?
*** סובות רבות. את חייבל ךהבדק ע"י רופא נשים. אי אפשר לעשות אבחנה בהתכתבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותירדן16/02/2015
בוקר טוב:(
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי..
הייתי עם גלולות של יאז והתייעצתי עם הרופאת נשים שלי בקשר לגלולות אחרות. היא הביאה לי פמינט ואמרה לי לקחת את 3 חבילות אחרי השניה בלי הפסקה..
ואני כרגע בשבוע השלישי איתם ויש לי דימום..
האם זה תקין?
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/02/2015יכול לקרות המשיכי את הגלולות אבל עשי שבוע הפסקה ביניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ירדן19/02/2015וזה אמור לקחת זמן כל הדימומים האלה? עד תחילת המחזור?
ותודה רבה על התגובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ושורףתמרי16/02/2015
לאחר קיום יחסי מים שאני מנקה את עצמי אני רואה על המגבון כתמים בהירים של דם
לאחר מכן למשך כמה דקות אני מרגישה ששורף לי באיבר המין .
לגבי הדימום לפני שנה היה לי דימום בין מחזורי , הרופא שלי עשה כמה בדיקות ובינהן קולונוסקופיה שיצא הכל תקין , החליף לי גלולות וזה פתר את הבעיה . עכשיו , אחרי שנה עושה רושם שזה חזר ... ומדוע שורף לי לאחר יחסי מין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ושורף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/02/2015פני לבדיקת רופא נשים יכול להיות שהחיכוך של אבר המין בפתח הנרתיק פוצע אותך בכניסה ומכאן הדימומים והצריבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקארין16/02/2015
לפני כחודש הוצאתי את התקן מירנה לאחר דימומים וכאבים חזקים .ההתקן היה שבועיים עד להוצאתו.ב13.1 הוצאתי אותו היו דימומים שבוע עד להפסקה.מתי אמורה לקבל מחזור?ועוד שאלה יש לי כאבים בשדיים ונוזל מהפיטמה שגם היו לי עם ההתקן ועברו וחזרו עכשיו.עברתי בדיקת דם להריון היתה שלילית.ממה זה? והאם עדיין יכול להיות הריון מוקדם.הבדיקה יצאה <2.0
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/02/2015מתי אמורה לקבל מחזור?
*** זה אינדיבידואלי, יכול לקחת מספר שבועות, אפילו יותר מחודש.
ועוד שאלה יש לי כאבים בשדיים ונוזל מהפיטמה שגם היו לי עם ההתקן ועברו וחזרו עכשיו.עברתי בדיקת דם להריון היתה שלילית.ממה זה? והאם עדיין יכול להיות הריון מוקדם.
*** יתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור - פרוגליטוןשרה15/02/2015
במאי הפסקתי לקחת גלולות למניעת הריון בשם גינרה
לאחר מכן קיבלתי וסת 42-46 ימים
בתחילת ספטמבר נכנסתי להריון טבעי אך הוא לא התפתח ונפל טבעי
לאחר מכן לא היה ביוץ
הרופא המליץ על פרוגילטון לסדר את הוסת לפני התחלת טיפולי פוריות אפילו קלות
בשביל לנסות לעשות את ההריון טבעי (יש לי כבר 2 בנות)
האם זה לא בזבוז זמן? כלומר בסוף לא יהיה ברירה אלא לקחת איקקלומין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - פרוגליטון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/02/2015לא נראה לי שנטילת פרוגילוטון תהיה בזבוז זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקדים היפרקוגנים והריון חוץ רחמיטלי15/02/2015
שלום רב! אני בת 43. לפני כשלושה שבועות היו לי כאבים חזקים מאוד במשך כשבוע וחצי בצוואר הרחם לכיוון השפתיים החיצוניות וכן דימומים והפרשות חומות כמו חול. במשטח צואר ובבדיקת רופא יצא הכל תקין אך בתרבית שתן נמצאה דלקת. כמו כן עשיתי פעמיים בדיקות אולטארסאונד בהפרש של 4 ימים.
בבדיקת U/S הראשונה נכתב שהודגם בצואר הרחם איזור עכור עם הדים לא סדירים בתוכו בגודל 23*12*35 מ"מ ואי אפשר לשלול הריון תוך/חוץ רחמי.
בבדקת U/S השניה הודגמו 3 מוקדים היפרקוגנים בקצה צוואר הרחם בגובה הפה החיצוני. הגדול 2.3 מ"מ. כעת אני מרגישה גוש כזה כמו גולה עגולה בפה החיצוני. כמו כן המחזור מאחר לי בשבוע ימים. אבל הכאבים נעלמו. הרופאה אומרת שהכל תקין והמוקדים הם ציסטות קטנות ללא כל חשיבות רפואית.
* האם יש לחשוש מהמוקדים ההיפרקוגנים או לבצע בדיקות נוספות?
* כמו כן האם יש אפשרות להריון חוץ/תוך רחמי?
אציין שאני הייתי פעמיים בהריון ב-20 שנה אחרונות ורק ע"י טיפולי פוריות.
(בלידה הראשונה ילדתי שלישיה והלידה האחרונה היתה לפני 12 שנים).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אףאחד לא עונה כאן בפורום?מאכזב
טלי17/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקדים היפרקוגנים והריון חוץ רחמי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/02/2015א. הכי פשוט לשלול הרין זה לעשות בדיקת הריון עצמית בבית מרקחת.
ב. לא נראה לי שאת בהריון ומסכימה עם הרופאה שלך שהמוקדים הקטנים הינם חיסרי משמעות
ג. את לא מסוגלת להרגיש גוש בצוואר הרחם כי הוא בעומק של 7 סמ בתוך הנרתיק יכול להיות שיש איזה גוש בשבפתיים החיצוניות שזה משהו אחר לגמרי והתיעצי שוב עם הרופאה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים עם טבעת נוברינגכרמית15/02/2015
שלום .
אני חמישה חודשים לאחר לידה , התחלתי לקחת גלולות לפני ארבעה חודשים מסוג קליר , במשך שלושה חפיסות דיממתי ללא הפסקה , לאחר התייעצות עם הרופאה שלי עברתי לטבעת נוברינג שגם איתה לא הפסקתי לדמם והתייאשתי לאחר שבועיים הוצאתי אותה - האם התייאשתי מוקדם מידי ? אם אכניס אחרי שבוע הפסקה טבעת חדשה אהיה מוגנת ? או שאולי סוג זה של הגנה לא מתאים לי וכדאי לתת לגוף לנוח מארבעה החודשים של הדימומים הבלתי פוסקים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים עם טבעת נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/02/2015התיעצי עם רופא הנשים שלך. לדעתי התיאשת מוקדם מידי
חכי למזור הבא ואז ביום הראשון שלה שימי את הטבעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהא14/02/2015
שלום אני חייבת עזרה ! אני חצי שנה לפני חתונה וממש בלחץ להיכנס להריון כרגע. לפניי שבועיים קיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה (אך שפיכת הזרע הייתה בחוץ) מיד לאחר מכן עשיתי בדיקה של ערכת ביוץ שהייתה לי בבית ויצא חיובי! מאוד פחדתי לקחת פוסטינור כי בשנה הקרובה כן ארצה להיכנס להריון ופחדתי שזה ישבש לי. לבסוף לקחתי רק אחריי 60 שעות. מאז אני בלחץ לא מצליחה לא לחשוב על זה. המחזור האחרון היה ב 16.1 וקיימנו יחסי מין ב 30.1 עוד יומיים אני אמורה לקבל את המחזור. (כל 16 לחודש). היום בבוקר היה לי ממש דימום כמו של מחזור אבל הוא נפסק לגמריי מאז לא הופיע כלום לאורך כל היום אפילו לא טיפה. אני מפחדת שזה דימום של השרשה מה הסיכויים שזה הריון?
אשמח לתשובה בהקדם..לא מסוגלת לחכות עוד שלושה ימים. בשבוע האחרון עשיתי פעמיים בדיקה ביתית ויצא שלילי אבל זה היה עוד לפניי איחור של המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/02/2015את הפוסטינור לקחת בזמן
אבל הוא יכול לגרום לשיבושי מחזור הסבירות שאת בהריון נמוכה אבל עשי בדיקת שתן לשלול הריון שבועיים לאחר קיום יחיס המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)