מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היעדר מחזור לאחר שימוש בZOELYזוהר17/03/2015
אני בת 19, נטלתי גלולות פמינט במשך שנה וחצי,הלכתי לרופא נשים וביקשתי להחליף את סוג הגלולה בגלל שסבלתי מיותר מדיי תופעות לוואי ממשוכות (רגישות יתר בשדיים,היעדר חשק מיני,כאבי ראש,נפיחות,כאבי מחזור מה שאף פעם לא היה לי לפני זה ועליה במשקל ללא קשר בתזונה), הוא החליף לי לגלולות ZOELY,היתי בידיוק בשבוע הפסקה שבין חפיסה לחפיסה לכן בסוף ההפסקה במקום לקחת את הפמינט הרגיל לקחתי כבר את הזואלי,היום אני כבר ביום ה28 סיימתי את 4 כדורי הפלציבו ועדיין לא קיבלתי מחזור,אין לי חשש להריון בגלל שלא שכבתי כל החודש (עוד יותר היעדר חשק מיני יותר חמור ממקודם כבר והנרתיק שלי מאוד מאוד מכווץ וכואב ולא מתרטב,ובכללי אין חשק מיני),רציתי לדעת אם זה תופעות לוואי שיחלפו לי ואם זה טבעי שאני לא אקבל מחזור בחודש הראשון של זואלי?חודש הבא זה יסתדר?לקחתי את הגלולה הראשונה של הסוג הזה בזמן הנכון? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני באותה סירה
עדי18/03/2015התחלתי לפני כחודש וקצת את גלולות זואלי ביום השני למחזור, במהלך כל החודש השתמשנו באמצעי מניעה נוסף (קונדום) ביום שהייתי אמורה להתחיל חפיסה חדשה אחרי נטילת 4 גלולות הפלסיבו היו לי מעט כתמים חומים, אך לא קיבלתי מחזור כפי שהייתי מקבלת עם גלולות מסוג אחר.
יש טעם לחשוש שמדובר בהיריון או שזה שכיח לא לקבל מחזור בשימוש בסוג גלולןת זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענו לי באתר אחר
זוהר19/03/2015היי ענו לי באתר אחר שזה בסדר לא לקבל מחזור בהתחלה כי עברנו מסוג גלולה אחד לאחר ואם לקחנו את הגלולות בזמן אז רוב הסיכוים שהכל בסדר ואין הריון וזה כי הגוף מתרגל להורמון אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענו לי באתר אחר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2015הזואלי מקטין כמויות של דימום ולכן אין צורך לחשוש אם לא מקבלים מחזור או שהמחזור מועט. אם יש חשש להריון כדאי לעשות בדיקת שתן לשלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי קבלת וסת עם שימוש בזואלי
מעיין04/11/2015שלום, אני בת 33 אחרי 2 לידות ומשתמשת בגלולות זואלי מזה כשנה. כבר בערך 10 חודשים לא הופיעה וסת. הרופאה שלי אמרה שזה תקין אך לי זה נשמע לא בריא. אשמח לקבל עצה בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי קבלת וסת עם שימוש בזואלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/11/2015אין שום בעיה האי קבלת מחזור עם הזואלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מוזר לא לקבל מחזור!
Ppp22/01/2016שלום,
גם אני התחלתי ליטול זואלי, כבר חודשיים שלא קיבלתי בהם מחזור, מאוד מוזק בתור אישה בריאה לא לקבל מחזור, האם עדיף אול להחליף גלולות? למה זה נורמלי לא לקבל מחזור? איך הזואלי עובד? אשמח להסבר מפורט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לא קיבלתי מחזור עם זואלי
Ppp22/01/2016שלום,
גם אני התחלתי ליטול זואלי, כבר חודשיים שלא קיבלתי בהם מחזור, מאוד מוזר בתור אישה בריאה לא לקבל מחזור, האם עדיף אול להחליף גלולות? למה זה נורמלי לא לקבל מחזור? איך הזואלי עובד? אשמח להסבר מפורט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתחסוי16/03/2015
שלום, רציתי לדעת האם זה תקין- יש לי ווסת סדירה בדרך כלל, ופתאום אחרי מחזור שנמשך כ 7 ימים-דימום בינוני עד קל ואחרי 5 ימים נקיים לגמרי קיבלתי שוב מחזור. יש לציין שהגיל הוא 46. ובמהלך ימים אלו לא היו יחסי מין. האם התופעה הזו קשורה לגיל והאם יש צורך בכלל בבירור ובבדיקות נוספות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי18/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2015כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים אולטראסאונד . בדיקת צוואר הרחם וברור הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה שמסרבת לעבורדני16/03/2015
היי
אני בת 22 וחיה בארה״ב.
לפני כחודשיים חליתי בדלקת בדרכי השתן וקיבלתי אנטיביוטיקה למשך שבועיים. האנטיביוטיקה לא עזרה והחליפו לאחת אחרת לשבועיים נוספים.
לאחר מכן יצאה לי פטריה-וקיבלתי משחה שנקראת-
הפטריה עברה,אך כעבור מספר ימים חזרה שוב הפעם רק כצריבה בפתח הווגאינה ללא הפרשות או ריח.
הפעם הלכתי לגניקולוגית שנתנה לי שני כדורים דרך הפה.
התופעה לא חולפת.
כרגע אני שוב עם משחה וכדורים לדלקת בלדן.
הצריבה לא עוברת,לא מחמירה -פשוט קיימת.
זו התופעה היחידה. יש לציין שנבדקתי לכל המחלות האפשריות וכל התוצאות שליליות.
בפעם האחרונה שביקרתי אצל הגניקולוגית היא אמרה שהכור נראה מגורה ועדיין יש ״איסט אינפקשן״ אבל זה הכול.
אני אובדת עצות. מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבל צריבה כאבים ושלפוחיות בפות
רוני24/06/2015שלום רב,
אני סובלת זמן רב (כמה חודשים) מגירוי / צריבה וכאבים בפות (מתקשה לשבת והולכת רק עם שמלות)ומתחושה של שפשפת בצדדים וסובלת סבל רב! הייתי אצל כמה רופאי נשים שנתנו לי טיפול משחתי שלא עזר.
בימים האחרונים יצאו יבלות בתוך השפתים - רופא נשים נתן לי טיפול נגד הרפס דרך הפה..כרגע.אין שיפור. עבר שבוע. האם רופא עור יכול לעזור לי?
בתחושה שלי רופאי הנשים לא ממש ידעו לאבחן מה יש לי...
חיי אינם חיים
מה המלצתכם?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה שמסרבת לעבור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/06/2015עשי תרבית נרתיקית ואם זו שלילית יש מקום לברר תופעה שנקראת וסטיבוליטיס שהיא תגובת צריבה בפתח הנרתיק עקב רגישות עצבית שיכולה להתעורר בעקבות דלקות חוזרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת דואגתשירן16/03/2015
המחזור הגיע אחרי 45 יום (שבדרך כלל הוא מגיע בין 28-33 יום) כבר שלושה חודשים שהוא עושה בעיות, מגיע עם כאבים לפני ותוך כדי, לעתים נסבלים ולעתים ממש לו .
המחזור יוצא כמו קריש דם, מרגיש לי תקוע לפעמים. מה זה יכול להיות??יש לציין שאני בלי גלולות, לקחתי רק לפני 9 חודשים לסדר את המחזור לפני החתונה (למשך חודשיים לקחתי אותם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת דואגת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2015יכול להיות סיבות שונות כדאי לפנות לרופא נשים לבדיקה ולהערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שלא מפסיקמאי16/03/2015
שלום אני בת 22 ולפני שבועים התחלתי לקחת גלולות מסוג יאז. לפני חצי שנה לקחתי את הגלולות חודש אחד ומכיוון שלא התמדתי בחודש השני הפסקתי לקחת אותן. יש לציין כי בפעם הראשונה שלקחתי אותן לפני חצי שנה הן עזרו לי כי היה לי מחזור לא סדיר המלווה בכאבים קשים והרגשתי שיפור בחודש הראשון שלקחתי אותן. החודש קיימתי יחסי ימין לא מוגנים ולקחתי פוסטינור פעם ראשונה בחיי. ולפני שבועיים בדיוק בתאריך המשוער קיבלתי מחזור (לא היה לי שום דימום אחרי הפוסטינור) התחלתי לקחת את הגלולות מהיום הראשון שלי המחזור לפי ההוראות ולא חשתי שיפור בכאבים כמו בפעם שעברה ההפך,הרגשתי כאבים קשים מאוד. בנוסף המחזור שלי הוא מחזור קצר מאוד של שלושה ימים עם דימומים חלשים ונכון להיום אני לא מפסיקה לדמם דימומים מיום המחזור הראשון. הדימומים בינוניים ויותר כבדים מהדימומים שיש לי במחזור רגיל. האם זה נורמלי בהתחשב בזה שהתחלתי לפני שבועים גלולות שוב? תודה מראש מאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שלא מפסיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2015סיימי את החודש עם היאז יכול להיות שבחודש הבא עם הגלולות הכל יהיה תקין כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור תוך כדי גלולותטלי16/03/2015
שלום,
ילדתי לפני חודשיים וחצי.
התחלתי גלולות באופן מסודר כל יום באותה שעה.
שבוע לפני סיום החבילה, קיבלתי מחזור.
האם מצב תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור תוך כדי גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2015יכול לקרות אם ימשיך גם בחודש הבא צריך להחליף גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורטל16/03/2015
שלום לכולם
המחזור שלי לא סדיר אבל אני תמיד מקבלת בתחילת החודש את המחזור יש לי איחור בערך שבוע עשיתי 2 בדיקות הריון התוצאה שלילית יש לי כאבי בטן תחתונה אבל מחזור לא מגיע מה עושים במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2015אם את לא בהריון המתיני עוד מספר ימים אם לא יגיע פני לרופא הנשים שלך לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ממושךליה16/03/2015
אני בת 49 קיבלתי מחזור כרגיל ללא איחור. המחזור היה מלווה בכאב חזק בשדיים כמו שהיה לי בהריונות. אחרי חמישה ימים המחזור הלך והתמעט כמו תמיד והיום שבועיים אחרי עדיין ממשיך המחזור יש מעט בצבע כהה יותר, והכאב בשדיים עדיין ממשיך. האם זה יכול להיות קשור לגיל שלי, האם יש סיבות לתופעה? קבעתי רופא רק בראשון הבא ואני מאוד מודאגת. אודה לתשובתכם המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ממושך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2015תמיד כדאי לשלול הריון והמתיני בסבלנות עד לבדיקה של הרופא סביר יותר להניח שאלו שינויים הקשורים לגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות המימצאיםא.15/03/2015
ערב טוב,
בת 47 שנים. לאחר מחזור הפסקה של שבוע ולאחריו הפרשות לא סדירות :
אסטרדיול 414
FSH <0.8
LH קטן 0.17
א. בבדיקת הריון ביתי: הקו של C הודגש, הקו של ה T מוחלש מאוד.
בבדיקת US:
PS פות, נרתיק צוור - תקינים.
TVS - רחם קידמי , בחלל הרחם שק 12 מ"מ, בשחלה שמאלית ציסטה צלולה 27*39, בשחלה ימנית ציסטה צלולה 20*22 מ"מ . ללא נוזל בדוגלאס.
אקטרופיון צווארי נלקח פאפ.
אני בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות המימצאים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2015חסר בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר אברמוב - תוצאות בדיקת דם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2015לפי הבטא אם זה 12299 את בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששתאנונימית15/03/2015
שלום רב.
אני נוטלת גלולות. ביום רביעי 12/3 הייתי אמורה לסיים חפיסה ובחמישי להתחיל את שבוע ההפסקה. כדי להקדים את המחזור לקחתי את הגלולה האחרונה ביום שני 9/3.
הווסת הופיעה לי ביום חמישי, ואתמול ביום ביום השלישי לווסת קיימתי יחסי מין לא מוגנים, כי חשבתי שהווסת הפסיקה לי ואז לאחר היחסים ראיתי שלא. אלא היום. לקחת פוסטינור?
יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2015אם את מקפידה על הפסקה בין החפיסות של שבעה ימים ולא יותר את מוגנת ולא צריך פוסטינ ור גם אם קיימת יחסי מין בשבוע הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי זמני נטילת גלולותשחף15/03/2015
היי אני נוטלת גלולות בשם יאז בעיקר לסידור מחזור וגם למניעת הריון.
כבר קרוב לשנה שאני לוקחת גלולות כל יום בשעה שבע בערב ..
השעה הזו דיי תקועה לי , לא תמיד אני בבית , לא תמיד אני זוכרת לקחת את הגלולות איתי ואני רוצה להחליף את השעה.
אני רוצה לקחת את זה בשעה 7 וחצי בבוקר בכל יום במקום 7 בערב . השאלה מתי לעשות את ההחלפות , אם מותר לקיים יחסים בזמן ההחלפות, אם זה לא פוגע בגוף אחרי שהוא התרגל כבר שנה לאותה שעה קבועה ? כדאי בכלל להחליף את זה לשעות הבוקר ? אולי כדאי להחליף את זה ל22:00 ?
אשמח לתשובה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי זמני נטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2015מה שנוח לך
את יכולה לאחר את השעה כבר עכשיו ואת מוגנת או שאת יכולה להקדים את השעה לבקר וגם אז את מוגנת אם את פשוט מקצרת את הזמן בין הגלולות ל12 שעות כדומר היום לוקחת כרגיל בשבע ואת הגלולה של מחר תקחי בשבע בבקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינג בהנקהליזה14/03/2015
שלום
אשמח לדעת מדוע אסור להשתמש בנוברינג בזמן הנקה.
אני משתמשת בסרזט וזה נורא עם הדימומים הפתאומיים
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג בהנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2015נובהרינג הינה כמו כל גלולה משולבת אחרת המכירה אסטרוגן. האסטרוגן נספג למחזור הדם ומופרש בחלב והילד יונק זאת. בנוסף אסטרוגן מדכא הפרשת חלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותיעלי13/03/2015
שלום, לפני חודשיים חזרתי לקחת גלולות לאחר הפסקה של שנה.
לפני שהתחלתי לנטול את הגלולות הייתי צריכה לקחת פעם אחת את הגלולה שאחרי בגלל תאונה שקרתה לי בזמן קיום יחסים...לאחר נטילת הגלולה הזאת קיבלתי מחזור והכל היה כביכול בסדר.
מאז שהתחלתי לנטול את הגלולות למניעת הריון מחדש,המחזורים שקיבלתי היו מלווים כבהפרשה בצבע חום\שחור. ההפרשה הזאת קרתה גם לפני שבועיים כשלא הייתי אמורה לקבל מחזור (ללא דם) מעט מאוד כמובן,אבל קיים. בהתחלה חשבתי שאולי איכשהו אני בהריון אבל עשיתי כבר 2 בדיקות בזמנים שונים ושתיהן יצאו שליליות. מה זה יכול להיות?? האם איכשהו הגלולה שאחרי שיבשה את ההורמונים שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/03/2015מה זה יכול להיות?? האם איכשהו הגלולה שאחרי שיבשה את ההורמונים שלי?
=== ממליץ לך להבדק אצל הגינקולוג שלך. יתכן שיש מקום להחליף את סוג הגלולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי נטילת הורמוניםחן13/03/2015
אני בת 25 וכבר כמה חודשים אני לא מקבלת מחזור. עשיתי 3 בדיקות הריון: ביתית, בדיקת שתן ובדיקת דם ושלושתן יצאו שליליות. רופאת הנשים שלי אומרת שזה כנראה בגלל התרופות הפסיכיאטריות שאני לוקחת, היא אומרת שהן מדכאות את ההורמונים של השחלות ולכן אני לא מקבלת מחזור. על מנת לטפל בזה היא נתנה לי 10 כדורים של פרוברה ליטול פעמיים ביום (5 ימים סך הכל) ואחריהם להתחיל כדורים של פרוגילוטון ולקחת אותם שלושה חודשים. אתמול סיימתי ליטול את הכדורים של פרוברה ואני לא יודעת מתי אני אמורה להתחיל ליטול את פרוגילוטון. תוכלו לומר לי בבקשה מתי אני אמורה להתחיל ליטול אותםז?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגביי נטילת הורמונים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/03/2015תוכלו לומר לי בבקשה מתי אני אמורה להתחיל ליטול אותםז?
*** איננו נותנים המלצות טיפוליות. תפני לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..אני צריכה עזרהshani13/03/2015
עשיתי בדיקת הריון היום בבוקר ואני 6 ימים לפני מחזור ואני לא מבינה את התוצאה של הבדיקה תוכלו בברשה לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום..אני צריכה עזרה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/03/2015לא עושים בדיקות הריון לפני איחור במחזור. אנחנו גם לא מפענחים תוצאות של הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)