מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיבה כבר המון שניםמרב20/11/2014
שלום רב שמי מרב גיל 40 סובלת מזיבה לפי הסימפטומים קשה לבלוע אוכל גירודים עזים ועיקצוצים רק בליילה לקחתי אגיסטן נרות מהרופאה וזה לא עוזר אני לא יודעת מה לעשות זה המון שנים לפחות 10 וקבעתי תור לרופא נשים ביום אאפשר תשובה והאים זה משפיע על מערכת העיכול ודלקות אוזניים יחסי מין אני יודעת שזה לא מיזה שנים שאני לא מקיימת יחסי מין 13 אשמח לתשובה תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה כבר המון שנים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014\יבה זוהי מחלת מין שאינה מגיבה לאגיסטן אלא לטיפול אנטיביוטי. פני לטיפול לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאוד-בבקשה עזרהרוית20/11/2014
שלום,
עשיתי בדיקת paps
ויש לי דלקת בנרתיק,הרופאה נתנה לי לשים נירות,אני לא מסתדרת עם זה וגם נרתעת
האם יש כדורים שאפשר לקחת במקום?
אם כן מה שמם?
מחכה לתשובה
דחוף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
רוית20/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה מאוד-בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014לא ברור איזה דלקת, איזה נרות קבלת. לא ניתן לתת תשובה באינטרנט פני לרופאת נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה מאוד-בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/11/2014האם יש כדורים שאפשר לקחת במקום?
==== כמובן שיש.
אם כן מה שמם?
=== אי אפשר להמליץ לך על טיפול היות ולא ידוע במה מדובר. פרט לכך אנו לא ממליצים על טיפול בהתכתבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת ניפידיפין ומעבר לאיבר המיןשלי20/11/2014
בוקר טוב,
עקב פיסורה אנאלית מטופלת במשחת ניפידיפין 0.2%.
מורחת את המשחה בפי הטבעת בהתאם להוראות, אך היא 'גולשת' לפתח הנרתיק...
זה לא נעים (מעט צורב), ובנוסף חוששת שיוביל לפטריה או נזק אחר?
האם יש סיכון במגע של משחה זו באיבר המין?
יש רעיון איך למנוע את המצב?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת ניפידיפין ומעבר לאיבר המין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014אין בעיה עם משחת ניפדיפין בפתח הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית פוריותנופר19/11/2014
שלום, אני ובעלי מנסים להכנס להריון שנה ו4 חודשים, לצערי ללא הצלחה. הייתי אצל גניקולוג ששלח אותי לפרופיל הורמונלי שיצא תקין. שלחו את בעלי לבדיקת זרע שעדיין לא ביצע.
רציתי לשאול אם מבחינתי סיימתי עם הבדיקות או שיש עוד סוגים שאצטרך במידה ואצל בעלי הכל יהיה תקין ואם יש עוד בדיקות שאצטרך, איזה בדיקות אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית פוריות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014יש עוד בדיקות יותר חודרניות ולכן המשיכי ברור אצל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון סרטן צוואר הרחםליאור19/11/2014
היי, קיבלתי מרופא המשפחה שלי מרשם והפנייה לביצוע חיסון לסרטן צוואר הרחם. אשמח לקבל קצת פרטים אודות החיסון.. הבנתי שמדובר בשלושה חיסונים בהפרש של חצי שנה. זה עתה השתחררתי ואני לא בטוחה שבעוד חצי שנה בדיוק/ בעוד שנה בדיוק אהיה בארץ ואוכל לבצע את החיסון הנוסף. האם קריטי לבצע בהפרש של חצי שנה בדיוק? מהו טווח החריגה..? יש עוד דברים חשובים שאני צריכה לדעת על החיסון.. באיזה גילאים מומלץ לבצע וכו'.
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון סרטן צוואר הרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014החיסון יעיל עד גיל 46
אם מפספסים את הטווח של חצי שנה צריך לזכור להשלים תוך שנה אצ כל שלישיות החיסונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינגמ19/11/2014
אני משתמשת בנוברינג ועקב זה שהייתי בחו"ל הוצאתי אותה ולא הכנסתי חדשה כיוון שלא יכולתי להשיג.
עבר בערך חודש מאז והיום אני ביום השני של המחזור.
מתי אני צריכה להכניס טבעת חדשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2014היית צריכה לשים ביום הראשון של המחזור אם את רוצה מיד להיות מוגנת
מאחר ופספסת שימי עכשיו והוסיפי קונדומים בשבועיים הבאים אם את פעילה מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בלקיחת גלולהמיתר19/11/2014
שלום, אני נוטלת מזה כ5 חודשים גלולות ׳מינס׳ כל יום בין השעות 19:55 ל20:30
אתמול שכחתי את גלולה מספר 7 ונזכרתי לקחת אותה בבוקר בשעה 7:48 (ממש קרוב ל12 שעות)
האם אני עדיין מוגנת? או שצריך לצאף אמצעי הגנה נוסף? ואם כן אז לכמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בלקיחת גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2014הזמן גבולי ולכן מציעה לך להוסיף קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור- והרבהירדן19/11/2014
היי,
במהלך שנה אחת לקחתי כ9 כדורי פוסטינור, נכנסתי להריון עשיתי הפלה ולאחר מכן לקחתי עוד פעמיים פוסטינור.
היום בדיעבד אני מבינה עד כמה הייתי טיפשה חסרת זהירות שלא חושבת על התוצאות מלבד הלחצים שהופעלו עלי מבן זוגי.
השאלה שלי עד כמה יש לזה השפעה שלקחתי כלכך הרבה פוסטינור על הפוריות שלי ובטווח הארוך.. ישנם רופאים ורוקחים שאמרו לי שזה לא משפיע על הפוריות אבל רוקח אחד הצליח להלחיץ אותי ואמר שהוא קרא שזה גורם לעקרות. אמנם נכנסתי להריון לאחר 9 כדורים, מה שהראה שלא פגע לי בפוריות אבל אז נטלתי עוד פעמיים את הכדור. האם יש חשש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור- והרבה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2014לא גורם לעקרות אלא לשיבושי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםחנה18/11/2014
שלום,אני בת 23,ועשיתי בדיקת דם עקב כך שהווסת אינה סדירה,
ברצוני לדעת מה הבדיקת דם אומרת והאם היא תקינה..
Estradiol (E2)
קטן מ100
FSH
4.9
LH - Luteinizing Hormone
9.9
Progesterone
2
Prolactin
374
Testosterone Tota
2.2
TSH
1.9
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2014על פניו יכול להיות תקין אבל צריך להתיעץ עם הרופא המטפל שמכיר אותך ואת ההסטוריה הרפואית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדירות במחזורל18/11/2014
שלום
אני בת 22 מקבלת מחזור סדיר מגיל 12 בשנה האחרונה התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון (מיקרוגינון) והפסקתי בערך לפני 4 חודשים מרגע שהפסקתי קיבלתי מחזור לאחר חודש וחצי , ומאז לא קיבלתי שוב מחזור ועברו כבר 60 יום מהמחזור הקודם , הלכתי לרופא נשים ושאל אותי אם אני לא בהריון עניתי שלא ואז הוא בדק אותי ואמר שיש לי שחלות שזה האופי שלהן , אחרי שיצאתי מהרופא נשאר בי החשש השאלה שלי היא אם בבדיקת אולטרסאונד שגרתית רואים הריון ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדירות במחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/11/2014השאלה שלי היא אם בבדיקת אולטרסאונד שגרתית רואים הריון ?
== בד"כ כן. ממליץ לבצע בדיקת דם להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חום ?קרן18/11/2014
שלום רב..
ברצוני להתייעץ בתופעה מוזרה שקרתה לי בימים האחרונים. מאתמול יש לי מאין הפרשות בצבע חום כהה בתחתון.. בעיקרון אני מקבלת סדיר כל 34 ימים והמחזור האחרון שלי החל ב29.10 עד ה1.11
אני לא נוטלת גלולות אבל אנחנן נמנעים מביצוע חדירה בימי הביוץ..
בהתחלה חשבתי שזה סתם הפרשה אבל סה כבר יומיין וזה ממד נראה כמו בימים שבסיום המחזור.
האם זה שןב מחזור? האם עליי לחשב מחדש את תאריכח הביוץ? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חום ? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/11/2014האם זה שןב מחזור? האם עליי לחשב מחדש את תאריכח הביוץ?
ּּּּּּּאני ממליץ לך להבדק אצל רופא נשיפ שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותזהבית18/11/2014
לרופאים הנכבדים שלום רב.
רציתי לשאול, בתי בת 21
סובלת כבר כמה זמן מדימומים ממושכים. היא עשתה עכשיו בדיקות דם שיצאו תקינות ב"ה.
הברזל, בלוטת התריס וכו'. הכל תקין ב"ה.
לא כל תוצאות ההורמונים מוכנות אבל מה שכן זה:
progesterone 4.21
fsh 6.4
lh 17.01
האם זה יכול להסביר משהו?
תודה זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/11/2014לא פענחים בדיקת ברשת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בצבע חום ללא דם.טליה18/11/2014
אני אמורה לקבל מחזור. ובמשך 3 ימים יוצא לי מעט הפרשות בצבע חום. המחזור שלי באופן קבוע מלווה בכמות דם מרובה. האם זה תקין? 3 ימים הפרשות בצבע חום. עם מעט דם.. אציין שיש כאבים אבל חלשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בצבע חום ללא דם. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/11/2014במידה ונמשך ניתן לפנות לרופא נשים לצורך בדיקות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית נרתיקנועה18/11/2014
שלום ד"ר קבלתי הפניה לvaginal routine analysis ברצוני לדעת איזה חיידקים התרבית בודקת?! בעבר הייתי אצל רופא פרטי שעשה לי תרבית ונמצאו קלבייסאלה ואי קולי האם ניתן לבדוק את זה בבדיקה הזו? והאם התרבית מוצאת גם מחלות מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבית נרתיק - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/11/2014פרטת ואפשרות של Bacterial vaginosis
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
יעל19/11/2014בהמשך לתשובתך לא הבנתי מה התרבית בודקת תוכל לפרט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בנושא גלולותמאי17/11/2014
עד כה השתמשתי בגלולות אמילי, בחודש שעבר היה מחסור בגלולות והרוקח הביא לי מליאן. קראתי בהוראות שכשמחליפים גלולה צריך לקחת אותה ברצף. למרות שהרוקח אמר לי שזה אותו הרכב ולא אמר לי שיש צורך לקחת ברצף לקחתי בכ"ז כי לא רציתי לקחת סיכון.
היום באתי לקנות את הגלולות הבאות וכן היה אמילי במלאי.
השאלה שלי אם שוב אני צריכה לקחת את הגלולות ברצף או שאני יכולה לעשות את ההפסקה הרגילה בשקט ולקחת שוב את הגלולה של אמילי אחרי 7 ימים. האם גם אם לא אקח אותן ברצף אהיה מוגנת מפני הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בנושא גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2014את בהחלט יכולה לעשות שבוע הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)