מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקהשואלת23/11/2014
שלום,
בת 37 עם איחור במחזור. מחזור אחרון ב10.10
אין היריון לפי בטא ובדיקה ביתית
במשך 3 שבועות יש הפרשות מוגברות ללא ריח וגרד
תוצאות בדיקת דם:
Progesterone 1.4
TSH 1.29
E2 estradiol 294
אודה לתשובתכם מה משמעות התוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/11/2014פני לרופא נשים אין ממצא חריג להערכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטעות לקחתי 2 גלולות ביממה אחת!שלי22/11/2014
שלום, אני לוקחת גלולות יאז כבר מעל לחצי שנה. לקחתי גלולה ביום שישי יצאתי לבר וכשחזרתי שכחתי שלקחתי כבר גלולה אז לקחתי עוד אחת.. מה אני אמורה לעשות עכשיו לקחת בשבת עוד גלולה ואז החבילה נגמרת לי יום אחד לפני או לדלג על יום שבת ולא לקחת גלולה בערב כי לקחתי 2 גלולות של שישי ושבת ביום שישי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטעות לקחתי 2 גלולות ביממה אחת! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/11/2014...עכשיו לקחת בשבת עוד גלולה ואז החבילה נגמרת לי יום אחד לפני ?...
=== כן. זה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםקטיה22/11/2014
היי ..
מזה כשבוע וחצי סובלת מדימום ואגינלי לא ברור .
הייתי אצל רופאה בביקור אמרה הכל תקין, עדיין סובלת מזה .
הדימום חוזר כאשר אני מרימה אך ורק משקל כבד(ביתי בת השנה שוקלת כ18 קילו) בעבר 2 ניתוחי קיסרי בהולים מטופלת כעת במדבקות אוורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/11/2014חייבת להיות סיבה לדימום, לכן אני ממליץ לך להבדק בפעם נוספת על מנת לגלות במה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קטיה22/11/2014תודה... מחר יש תור לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
קטיה27/11/2014היי..
ניגשתי לרופא, הוא בדק אותי וראה שהכל תקין אבל הכן יד דימום.
הפנה אותי לבדיקת קלפוסקופיה , ההדיקה רק בעוד חודש.
הדימום נמשך ואף התגבר .
יש לציין שהרופא ניסה לתת לי תרופת הורמון שתיתי במשך כיומיים היא לא התאימה לי (היו תופעות לוואי).
היתה הפסקה של יומיים מהדימום בזמן הזה קיימתי יחסי מין עם בעלי כעבור שעה חזרו הדימום מועטים כרגע סובלת מדימום קצת יותר מסיבי לאחר בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במינוציקלין עם גלולות אמילידנה22/11/2014
שלום רב, אני לוקחת כבר שנתיים גלולות מסוג אמילי. לאחרונה קיבלתי מרופאת עור טיפול נגד אקנה הכולל לקיחת שני כדורים של מינוציקלין 50 מ׳ג ביום. רופאת העור טענה כי אין השפעה של המינוציקלין על הגלולות.. אתמול קיימתי יחסי מין ללא שימוש בקונדום אבל כן עם גלולה.. האם יש חשש להריון בכל זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש במינוציקלין עם גלולות אמילי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014כל אנטיביוטיקה יכולה לפגוע בספיגה של גלולות מהמעי ולכן אם את רוצה להיות על הצד היותר בטוח הוסיפי קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה שלא נפתרתשירי21/11/2014
היי, כבר יותר משנה אני סובלת מבעיה שמקלקלת את שגרת החיים שלי. זה מתבטא בצורות הבאות-
* צריבה בנרתיק לסירוגין, הכאב יכול להיות קיצוני ומנגד בימים מסוימים לא להיות מורגש כלל.
* אין הפרשות יוצאות דופן, לפעמים הן מעט צהובות אך לא משהו עקבי.
*כאבים בעת קיום יחסי מין (לא בחדירה עצמה) גם כן לסירוגין. חשוב לציין שאין קשר בין יחסי מין לבעיה. הבעיה התחילה לפני שהכרתי את הפרטנר שלי לחיים, וגם היום היא לא גורם שמתחיל את הכאב. בנוסף, הוא בריא במשך כל השנה הזאת- לא מתלונן על בעיות כאלה ואחרות באיבר המין.
* הרבה פעמים גורם שמתחיל את הכאב הוא מתן שתן- בעבר בכל בוקר הייתי קמה בלי כאב, משתינה ואז הכאבים התחילו. היום כמו שציינתי בתסמינים אחרים, זה קורה לסירוגין. בנוסף- יש תחושה שהשתן לא נגמר. אני יכולה לשבת על האסלה שעות, ולאחר הזרם העיקרי, בכל פעם יצאו עוד זרמים קטנים מאוד אחריו. גם לעיתים קרובות קיימת צריבה במהלך מתן שתן.
* על השפתיים הפנימיות (לא בטוחה שזהו השם שלהן, השפתיים שרואים כשפותחים את איבר המין) קיימת אדמומיות, נקודות לבנות כאלה, ושינויים של העור לכיוון מגורה ולא אסתטי.
ביקרתי אצל המון רופאים, נטלתי המון אנטיביוטיקות ומרחתי משחות. מה לא אמרו לי- זיהום בפות, בעיה שנובעת מגילוח, זיהום בשופכה. ביצעתי בדיקת שתן שיצאה לא תקינה, שמחתי וצהלתי. נטלתי אנטיביוטיקה, אך הבעיה לא נפתרה. ולמרות זאת, לאחר הטיפול ביצעתי בדיקת שתן נוספת שיצאה תקינה. חשוב לציין שביקרתי אצל גניקולוגים ורופאי משפחה, אך עדיין לא אצל אורולוג. נקבע לי תור השבוע- האם לדעתכם מדובר בכיוון נכון? משם תבוא הישועה? אני כבר חסרת אונים. החבר שלי לא מכיר אותי בלי הבעיה, ויחסי המין שלנו בעייתים, משום שהרבה פעמים הכאב בלתי נסבל.
אשמח מאוד אם תעזרו לי. שירי :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה שלא נפתרת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014מאוד קשה להמליץ על טיפול ללא בדיקה שלך. המתיני לתשובת האורולוג
מציעה לך לעשות תרבית נרתיקית וברור למחלות מין שלא יוצא בתרבית רגילה
עשי בדיקה אצל רופא מומחה לצוואר הרחם עם מכשיר שנקרא קולפוסקופ להסתכלות בהגדלה על עור פתח הנרתיק והשופכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת מועד מחזור עם גלולותסוניה21/11/2014
היי אני נוטלת גלולות הרמונט כבר ארבעה חודשים ולפי הגלולות אני מקבלת מחזור כל פעם בסוף השבוע. אני מעוניינת לשנות את יום קבלת המחזור לאמצע השבוע, כלומר אם כל חפיסה הייתי מסיימת ביום ראשון ומקבלת מחזור ביום חמישי, אני רוצה לסיים חפיסה ביום רביעי ולקבל ביום ראשון לדוגמא. איך אפשר לעשות זאת? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת מועד מחזור עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014פרקי חפיסה אחרת והוסיפי כמה גלולות ממנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
סוניה29/11/2014תודה רבה על המענה, המשכתי לקחת עוד 3 גלולות מחפיסה אחרת וכרגע אני מחכה למחזור. האם אני מוגנת בכל הימים האלה? קיימתי יחסי מין עם בן זוגי ביום ההפסקה השני מהגלולות. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להחליף נוברינג במדבקההדר21/11/2014
שלום, אני משתמשת תקופה ארוכה בנוברינג אבל נוסעת עוד מעט למזרח ולכן הרופא המליץ לי להחליף למדבקת אוורה לחודשי הטיול בגלל החום. השאלה היא מתי אני מחליפה ביניהן אם אני לא רוצה לקבל מחזור? והאם אהיה מוגנת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להחליף נוברינג במדבקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014כשאת מוציאה את הטבעת החליפי מידית למדבקה
על תעשי הפסקות בין המדבקות וכך תמנעי ממחזורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור סדיר בבת 13 שכבר אינו סדירטליה21/11/2014
שלום
בתי בת 13.5
קיבלה מחזור לראשונה לפני כשנה וחצי שהיה סדיר מאוד, ממש כל חודש
עד לפני חודש, פתאום פסק המחזור
היא בוודאות לא!!! בהריון
האם זה מדאיג ויש טעם לגשת לרופא או פשוט לחכות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור סדיר בבת 13 שכבר אינו סדיר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014המתיני עוד כחודש ואם לא יגיע המחזור פני איתה לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת סרזטקסניה21/11/2014
שלום.
רציתי לשאול מה קורה אם אני מתחילה לקחת גלולות סרזט לא לפי ההוראות - ביום הראשון לוסת, אלא ביום רגיל באמצע החודש?
תודה מראש,
קסניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014דימומים לא סדירים ואינך מוגנת מהריון לפחות בשבועיים הראשונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרה סאונדמרינה20/11/2014
שלום רב.
מה זה אומר " מספר זקיקים קטנים" בתוצאות של בדיקת אולטרה סאונד?
הבדיקה נעשתה לילדה בת 18 כמה ימים לאחר מחזור החודשי.
סיבת הבדיקה : סיבוכים במערכת חיסונית לאחר חיסון נגד פאפילומה.
האם נגרם נזק גם לשחלות שלה ?
אמא מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אולטרה סאונד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014תוצאה נורמלית לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת נטילת גלולות מינסמישהי20/11/2014
שלום רב,
אני מעוניינת להפסיק את נטילת גלולות מינס אותם אני נוטלת מזה מספר חודשים. ביום השני של הגלולת דמה (גלולה לבנה) קיימתי יחסי מין... האם ברגע שאסיים את החבילה של הגלולות (את 2 גלולות הדמה הנוספות שנשארו) ולא אמשיך לקחת חבילה חדשה של גלולות אני מוגנת למרות שקיימתי יחסי מין ביום של גלולת הדמה השניה- אני יודעת שזרע יכול לחיות בגוף האישה מספר ימים טרם מותו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת נטילת גלולות מינס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ראשון אחרי לידה - דחווף!מירי20/11/2014
שלום לכולם,
קיבלתי מחזור ראשון אחרי לידה, עשרה שבועות אחרי הלידה, וזה היה לפני עשרה ימים והוא עדיין חזק ולא מראה סימנים שהולך להסתיים בקרוב.
יש לציין ששישה שבועות אחרי לידה הרופא בדק אותי והרחם היה מעובה עם ציסטה שלא הייתה לפני כן.
מודאגת! זו לידה שניה ובראשונה לא היה ככה. (יש לציין לא הנקתי)
האם יש סיבה לדאגה? וממה זה יכול להיות? והאם זה נורמלי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ראשון אחרי לידה - דחווף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014פני בהקדם לבדיקת רופא נשים אולי הציסטה גורמת לדימום החזק ומאידך יכול להיות סתם אי סדירות הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהנטע20/11/2014
שלום,
קיבלתי טיפול אנטיביוטי לכלמידיה לעשרה ימים, אני ביום הרביעי והדימום ממשיך, האם זה תקין? תוך כמה זמן הדימום אמור לעבור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014אין קשר בין אנטיביוטיקה לדימום חסר לי פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
נטע22/11/2014הבנתי שהדימום החל בעקבות הכלמידיה, תוך כמה זמן מתחילת הטיפול במחלה הוא אמור לעבור או מתי עליי לפנות לרופא מכיוון שזה ממשיך ולא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש במפשעהמירי20/11/2014
היי לפני כ4 חודשים בערך יצא במפשעה בצד ימין גוש קטן שלא ממש נראה לעין ולא כואב אבל מורגש שנוגעים בו , רופא הנשים אמר שזה יצא מהגילוח וזה שום דבר נורא ונתן לי משחה להשים על זה מדי יום, המשחה כבר נגמרה והגוש נהיה קצת יותר קטן אבל לא נעלם עד עכשיו ויש ימים שהוא כואג שנוגעים בו , מה זה יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש במפשעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014פני לבדיקה חוזרת לא ניתן לאבחן ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןנוי20/11/2014
שלום אני נוי אני בת 20 ,לוקחת גלולות מסוג קלייר כחצי שנה. יש לי שאלה שקשורה למהלך שלושת השבועות האחרונים. לפני שלושה שבועות חליתי והשתמשתי באנטיביוטיקה למשך 7 ימים, בימים אלו הופיעו דימומים למרות שנטלתי גלולות (2-8\11). רופאת נשים הסבירה לי שהדימום הוא בגלל האנטיביוטיקה ושעלי להמשיך ליטול גלולות כרגיל. אכן שבוע אחרי שסיימתי את האנטיביוטיקה המשכתי לקחת כרגיל גלולות לעוד שבוע נוסף (9-17\11).. ובשבוע השלישי קיימתי יחסי מין לא מוגנים (18\11). את היחסים קיימתי ביום בו הייתי אמורה לקבל מחזור (ע"פ סדר חפיסת הגלולות) אך לא קיבלתי באותו יום וגם לא קיבלתי עד עכשיו... הגלולות הקרובות בחפיסה הן גלולות ריקות בלי חומר פעיל. האם יש סיבה לדאגה? יש סיכוי להריון או שאני סתם לחוצה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/11/2014סבירות להריון נמוכה אבל יכול להיות שבגלל האנטיבויטקה אינך מקבלת מחזור. המשיכי את הגלולות כרגיל ועשי בעוד שבועיים בדיקת שתן לשלול הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)