מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קבלת מחזור בתאריך מסויים בעזרת גלולדחוף בבקשה15/11/2014
אני לוקחת גלולות באופן קבוע
יש תאריך ספציפי החודש שאני לא רוצה להיות בו במחזור
מה עדיף, להפסיק את הגלולות אחרי שבועיים במקום אחרי שלוש ולקבל את המחזור לפני? או לקחת שתי חפיסות ברצף ולקבל את המחזור אחרי?
מה יותר בטוח מבחינת יחסים אינטימיים?
איזה אופציה משאירה אותי מוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מחזור בתאריך מסויים בעזרת גלול - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2014כדאי לצרף שתי חפיסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ניתוח הסרת שרירניםנעמה15/11/2014
שלום רב
בשבוע הבא אני אמורה לעבור ניתוח להסרת 3 שרירנים מהרחם. 1 בתוך הרחם אינרטמורלי דופן קידמי, 1 תת רירי סובמוקוזי 1 אינטרמורלי בדופו אחורי.
כמה זמן החלמה מניתח כזה?
אחרי כמה זה אני יכולה לנסות להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר ניתוח הסרת שרירנים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2014התיעצי עם הרופא המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהענבל15/11/2014
שלום,
יש לי התחלה של דלקת בשתן, ולקחתי כדור אנטיביוטיקה אחד במהלך היום, ברצוני לדעת האם הכדור יגרום להפחתה ביעילות של הגלולות (מינס) לימים הקרובים? חשוב לציין כי גם לפני יומיים קיימתי יחסי מין ואני חוששת שזה יפגע בהגנה, אודה לתשובתך ולעזרתך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה
ענבל15/11/2014ואם אצטרך להמשיך לקחת כשלושה ימים ? האם זה יפגע ביעילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2014לא יודעת איזה אנטיביוטיקה את לוקחת אבל כדי להיות על הצד הבטוח הוסיפי קונדומים בשבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוקה
ענבל17/11/2014לוקחת ציפרודקס במשך שלושה ימים, אודה לתשובתך ועזרתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתך?מירי15/11/2014
שלום,
אני בת 47 לפני כשלושה חודשים הייתי אצל רופאת נשים בעקבות הפרשות מוגברות לאחר בדיקה אמרה הרופאה שזו דלקת קיבלתי שלושה כדורים להחדרה ומשחה למשך שבוע.
הייתה הטבה של כמה ימים ושוב זה חזר.
האם ייתכן שזה משהוא מעבר לדלקת או השטיפול לא היה מתאים.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה דעתך? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2014כדאי לעשות תרבית נרתיקית ולראות מה המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהקרן15/11/2014
היי שלום רב אני בת 25 יש לי ילדה בת שלוש לאחרונה חזרתי לקחת גלולות עד עכשיו הכל היה בסדר כשהייתי עטשה הפסקה כדי לקבל מחזור הוא אכן היה מגיע והיה נראה כמו מחזור...סיימתי חפיסה ואני מחכה למחזור. שלשום היו לי כתמים ורדרדים כשנגבתי בפנים חשבתי שזה מחזור יום למחרת הכל נעלם אין כתמים ולא דם היום שוב נגבתי ושוב אני רואה כתמים ורודים חלשים ממש מה זה יכול להיות?והאם יש סכוי להכנס להריון עם גלולות אם
לקחתי באופן סדיר בלי לדלג ?אשמח מאוד לעזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2014תלוי איזה גלולות את לוקחת יש גלולות שמקטינות כמעט לגמרי את הדימומים החודשי. אין מה לחשוש התיעצי עם רופא הנשים שלך וליתר בטחון עשי בדיקת שתן לשלול הירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש כדור שמונע הריון לאחר הסקסדנה15/11/2014
האם יש כדור שמונע הריון לאחר כמה ימים מהסקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור לוקחים אחרי סקס
קרן15/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לאחר שבוע , לא יומים...????
דנה15/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את אחרי שבוע?אם כן אז אין
קרן15/11/2014מה לעשות רק לקוות שלא נכנסת להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזורסמדר15/11/2014
שלום רב, אני בת 23
הפסקתי לקחת גלולה מאוגוסט אחרי הרבה מאוד זמן שלקחתי ומאז קיבלתי רק ב4.9.
אני בחול מה1.9 ומ4.9 עדיין לא קיבלתי וזה קצת מלחיץ.
רציתי לדעת מה זה יכול להגיד והאם אני צריכה ללכת להיבדק
(נ.ב- בזמן הזה לא היה קיום יחסי מין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2014יכול להיות שבושים בחודים הראשונים לאחר הפסקת גלולות אם אין חשש להריון המתיני בסבלנות ואם לא תקבלי תוך חודשיים פני לבדיקת רופא נשים לקבלת כדורים זלרוז המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא מופיע לאחר הפסקת גלולותיעל14/11/2014
שלום
לקחתי גלולת 12 שנים . הפסקתי לפני 3 חודשים על מנת להיכנס להריון אך טרם קבלתי מחזור.
בבדיקה אצל גניקולוג הוא אמר שהשחלות שלי עדין דקות וישנות ונתן לי פרוגילוטון
מה זה אומר שחלות דקות? האם פרוגילוטון אמור לסדר זאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא מופיע לאחר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2014יש נשים לאחר הפסקת גלולות יקח עד שנה עד שהמנגנון ההורמונלי יחזור לעצמו פרוגילוטון יעשה מחזורים מלאכותיים אבל לא מונע פעילות שחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת המחזורנועה199514/11/2014
אין לי מחזור כבר למעלה מ5 חודשים בגלל שסבלתי מהפרעות אכילה חזרתי לאכול בריא ומסודר והמחזור לא חוזר לי יש דרך לזרז אותו באופן טבעי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2014באופן טבעי אין דרך לזרז
ניתן לתת גלולות לזרוז מחזור דרך רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשה לי לקיים יחסי מין עם אשתיאמיר14/11/2014
ישלי בעייה ביחסי מין עם אשתי שאני שוכב איתה לא יכול למשיך יוצאה ממנה רוחות מצריחות עסתה אמון בדיקות וזה לא עוזר ממה זה בבקשה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לי לקיים יחסי מין עם אשתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2014אי אפשר לתת תשובה דרך האינטרט ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימישהי14/11/2014
שלום,
האם זה תקין שבפתח הנרתיק יימצא באופן קבע נוזל מעט צמיגי לבנבן ובאופן שאם אני "מצמידה" את שני צדדי פתח הנרתיק הנוזל הזה יוצא מתוכו? יש לי אודם בנרתיק ,צורך עז לשתן כל הזמן, גרד, בדיקת תרבית וגינלית יצאה תקינה. האם תרבית וגינלית מזהה את כל סוגי הפטריה/חיידק/ זיהומים שקיימים? (אין סיכוי שיש לי מחלת מין כי אני בתולה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות השתן תקינות
מישהי15/11/2014בדיקות שתן ותרבית שתן תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות השתן תקינות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2014פני לרופא נשים לברור התלונות יכול להיות שיש דלקת חיצונית בעור ואז משחה מקומית יכולה לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאאתי14/11/2014
לאחר בדיקת הורמונים נמצא פרולקטין גבוה בבדיקה חוזרת אחרי שעתיים ערנות נמצא נמוך אך הרופא ביקש בדיקת בטא, והוסבר לו שאינני מקיימת יחסים בתקופה האחרונה, הבטא יצא 7 וכתוב עד 5 זה הריון שלילי ומעל 25 זה חיובי, אז מה זה 7 ללא הריון? תקין או שיש סיבה לדאגה. אגב כל שאר הבדיקות דם שעשיתי תקינות לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא
אתי17/11/2014לאחר בדיקת הורמונים נמצא פרולקטין גבוה בבדיקה חוזרת אחרי שעתיים ערנות נמצא נמוך אך הרופא ביקש בדיקת בטא, והוסבר לו שאינני מקיימת יחסים בתקופה האחרונה, הבטא יצא 7 וכתוב עד 5 זה הריון שלילי ומעל 25 זה חיובי, אז מה זה 7 ללא הריון? תקין או שיש סיבה לדאגה. אגב כל שאר הבדיקות דם שעשיתי תקינות לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/11/2014אני ממליץ לך לחזור לבדיקה בעוד 7-10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת יעילות הגלולותשיר14/11/2014
שלום אני משתמשת בטבעת נוברינג למניעת הריון ועכשיו התחלתי לקחת תרופה בשם טרבינאפין לפטרת הציפורן האם תרופה זאת פוגמת ביעילות הטבעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתת יעילות הגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין14/11/2014לא מכיר את התרופה ספציפית יש להתייעץ עם הרופא שרשם את התרופה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות מניעהנועה14/11/2014
שלום רב, מזה 4 שנים אני נוטלת גלולות למניעת הריון מסוג פליים. בתאריך 12.10 הפסקתי קיבלתי דימום מלאכותי ב-15.10 ומאז אין כלום למעט תחושות גופניות שונות-(יום אחד בחילות, בשני כאבי מחזור אח"כ עייפות ו...)
שאלתי- כמה זמן לוקח למחזור הרגיל להופיע אחרי הפסקת גלולות? תודה - נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות מניעה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין14/11/2014על פי רוב השינויים קורים סביב חודשיים כמובן שסדירות המחזור תלוייה אינדבידואלית בפעילות ההרומנאלית של כול אישה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך בעור הפותמודאגת :(14/11/2014
שלום,
קיימתי יחסים עם בן זוגי ובזמן שהוא החדיר אצבעות הרגשתי כאב חד אך לא ייחסתי לזה ממש חשיבות
אבל אחרי כמה דקות ראיתי שאני ממש מדממת והתחלתי לנקות את האיזור עם מגבונים עד שהדימום נרגע ואז ראיתי שיש לי שריטה / חתך בשפה הפנימית של הפות, כאילו נחתכה לי חתיכה מהעור. תיארתי לעצמי שזה קרה בגלל החדרת האצבעות
עכשיו אני ממש לחוצה אם זה מסוכן.. מה כדאי לעשות כדי שזה יעבור? האם העור שם מחדש את עצמו? ואם יש שם עור חשוף זה עלול להזדהם?
ואפשר בכלל לקיים ככה יחסים?
אני ממש לחוצה מזה. אשמח לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך בעור הפות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין14/11/2014לא נראה לי שיש מקום לדאגה
הטיפול הטוב ביותר או הרגעת האזור ןוהמנעות מקיום יחסי מין
במידה והתסמינים נמשכים במהלך הימים הקרובים ללא שיפור
יש לפנות לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
מודאגת :(14/11/2014האם כדאי לשים פולידין או אם יש משחה אחרת שמומלצת כדי להרגיע את האיזור ולעזור בהחלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)