מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור במחזור של 22 יוםמיכל04/12/2014
רקע : נשואה 12 שנה
תאומים אחרי 5 הפריות
בעית זרע חלש מאוד
וגם עקב זאת מעולם לא משתמים
באמצעי מניעה
המחזור שלי סדיר מאוד
החודש מאחר כבר 22 יום
בדיקה ביתית שלילית
ותופעות שמרמזות אחרת למרות
הסיכוי הבלתי סביר
כגון : צרבת סחרחורות רבות כאבי גב תחתון
ריבוי שתן והתכווצויות בצד שמאל של הרחם
מה עלי לעשות המשך בדיקה ?!
עשיתי בדיקת דם מחכה לתוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור של 22 יום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/12/2014פני לרופא נשים כדאי לעשות גם אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקה הורמונליתשאלה04/12/2014
שלום,
אודה לפענוח תוצאות הבדיקה:
TSH : 1.49
Prolactin : 261
LH - Luteinizing Hormone: 6.8
FSH : 3.3
Estradiol E2: 363* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות בדיקה הורמונלית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/12/2014על פניו תקין חסר נתונים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהקוקי04/12/2014
היי שלום רב אני בת 25 לאחרונה מזה כמה חודשים התחילו לי כל מיני תופעות לוואי כמו הפרשות מוזרות ריח רע כאבים לפעמים סקס כאבים באגן ובנוסף הופיעה לי מין בליטה בנרתיק שבבדיקה רגילה אצל רופא נשים אי אפשר להבחין בה אני עדיין בבדיקות אבל מה שמטריד אותי זה מה שאני רואה בנרתיק וסליחה על הוולגריות אני מצרפת תמונות שאולי תוכלו לעזור תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/12/2014איפה הבליטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבר המוזר הזה שנמצא בחור לא בליטה.
קרן04/12/2014לא בליטה אבל אם תסתכלי בפתח תראי שיש שם משהו מוזר שלא היה לי עד עכשיו שוב סליחה על הבוטות של התמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו??
קוקי06/12/2014??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת פרימולוט נור במקביל למיקרולוטרוית03/12/2014
שלום!
אני בת 29, לוקחת באופן קבוע מיקרולוט מאז לידת בתי השניה (לפני כשנה), ב"ה ללא תופעות לוואי.
הוסת שלי חזרה לפני שלושה חודשים בערך וכרגע אני מקבלת וסת באופן די סדיר.
עקב נסיעה לחופשה אני רוצה להאריך את הזמן עד לקבלת הוסת הבאה באמצעות גלולות פרימולוט נור.
האם מותר לי לקחת ביחד גם מיקרולוט וגם פרימולוט נור?
וכמה זמן לפני קבלת הוסת הבאה עלי לקחת את הפרימולוט (כמה זמן לפני התאריך של הוסת הבאה אני צריכה לקחת את הפרימולוט)?
תודה רבה,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת פרימולוט נור במקביל למיקרולוט - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/12/2014האם מותר לי לקחת ביחד גם מיקרולוט וגם פרימולוט נור?
****** אנו לא נותנים המלצות טיפוליות בהתכתבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותבתאל02/12/2014
היי,
אני לוקחת גלולות מילאן לפני כשבועיים פיספסתי גלולה ויום אחרי נטלתי שתי גלולות , לאחר בירור הבנתי שאין סיכוי לכניסה להריון , במשך החודש קיימתי יחסי מין .
וכיום כבר יומיים שאני עם בחילות .
יש סיכוי שזה הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/12/2014קשה לי להאמין אבל כדי להיות רגועה עשי בדיקת שתן לשלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ארוך מרגילימית02/12/2014
שלום רב,
אני בת 41 יש לי 5 ילדים (6 הריונות)
חשוב לציין כי יש לי מחזור סדיר המתמשך 5 ימים
לאחר נטילת גלולות למניעת הריון (ג'ינרה) במשך 5 שנים
החודש הופתעתי לראות כי יש לי דימומים חלשים (שהופיעו ככתמים)
3 ימים לפני קבלת המחזור וכעת עברו כבר 8 ימים ואדיין יש לי הפרשות דמיות/דימום חלש.
האם יש סיבה לדאגה???
מה עליי לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ארוך מרגיל - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/12/2014לא ניתן לקבוע לפי התיאור
במידה וממשיך יש לפנותץ לרופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי היסטרוסקופיהבתיה02/12/2014
לפני שלושה שבועות עברתי היסטרוסקופיה והוציאו את תוכן הרירית העבה ( 26 מ"מ).
הייתי היום בבי"ח לקבל תשובה- פתלוגיה תקינה.
הרופאה רצתה לעשות פיפל כיוון שהרירית עדיין עבה, 16 מ"מ.
ביקשתי לעשות את הבדיקה אצל רופא הנשים שלי- אבל יש לי שאלה-
הבנתי שהטיפול בצמיחה מהירה של הרירית הוא הורמונלי , האם אכן כך?
אם כן ממילא אני אצטרך להתחיל גלולות אז לשם מה לעשות פיפל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/12/2014לא ניתן לענות במקום רופאהנשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת הריוןדן01/12/2014
היות ואנו זוג נשוי ופתוח שמידי פעם משתתף בחילופי זוגות,האם בכל מקרה כדאי להימנע ממפגשים כאלה ביום שאנו משערים שהוא יום הביוץ וגם ב3 הימים שקודמים ליום הזה(כי זרע יכול לחיות 3 ימים)מחשש שאם אקיים מגע עם גבר אחר הקונדום עלול להיקרע או לחילופין אני יכולה לקבל מסג' ארוטי ממעסה ועלול להיות על ידיו זרע שיכול לחדור לנרתיק במהלך זה שהוא יחדיר לי אצבעות בזמן המסג' אל הנרתיק ובדרך זו אני גם יכולה להיכנס להריון לא רצוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/12/2014נכון כדאי להזהר בשבוע סביב המועד המושער של הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור עם דימומיםרחל01/12/2014
בת 40 מאז ומתמיד מקבלת מחזור סדיר כל 27 25יום עד 37 נחשב לסדיר?
המחזור האחרון היה 7/10 אחרי 19 יום עם דימומים מוזר!!!
מאז לא מקבלת מחזור.ביצעתי בדיקת שתן בתית שלילי.ובדיקת דם ביצעתי ב17/11 יצא שלילי ( עשיתי בדיקת דם מוקדם מדי?)
הייתי אצל רופא נשים 23/11 אולסטרה סאונד ללא ממצא אפשר לגלות אם אני בהריון?ונתן לי כדורי פרוברה לחמישה ימים. ביום הרביעי הופיע לי דימום ונעלם.היום האחרון לכדורי פרוברה.כמה זמן יגיע המחזור? אם צריך לבצע עוד בדיקות? מרגישה שמשהו לא בסדר ונלחצת.האם זה קשור גם לגיל? תודה ובברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור עם דימומים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/12/2014יכול להיות לפעמים בלגנים במחזורים סביב מחלות סטרס נפשי או תרופות נסיעות ועוד. אין מה להלחץ בעקרון אחרי הפרוברה את אמורה לקבל מחזור נוסף כחודש אחר כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות בבטן לאחר מולטי אורגזמהאנונימית200001/12/2014
היי,שבוע שעבר ניסיתי על עצמי את החוויה שנקראת מולטי אורגזמה.
אוננתי פעמיים ברצף ואחרי הפעם השנייה הרגשתי שהתחושה של האורגזמה מלווה אותי כמה שעות.
התחושה הזאת אומנם נעלמה,אך מאותו היום אני מרגישה בבטן תחושות מוזרות כמו מעין גירוי קטן שעולה ויורד לכמה שניות,אמנם זה כבר לא אורגזמה וזה לא מפריע לי לעשות דברים יומיומים אך וזה קצת מציק לי.
הייתי רוצה לדעת אם אתם יכולים לעזור לי לגלות ממה זה נובע?שמעתי על שרירי רצפת האגן שבעת מולטי אורגזמה הם פועלים,יכול להיות שאולי הם נתפסו לי מרוב האינטסיביות שהגוף שלי חווה?
אני חייבת שתעזרו לי אני לא יודעת למי לפנות בעניין ואם יש בכלל דרך לטפל בזה.
תודה לכם מראש (בת 18).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות בבטן לאחר מולטי אורגזמה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/12/2014התחושות האלו יעברו יכול להיות שעקב ריבוי האורגזמות נשאר קצת גודש בכלי הדם באגן שיספגו לאט לאט או שהיה גירוי חזק על הדגדגן והעצבים שם נשארו מגורים. הזמן ירגיע הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתחושות לאחר אורגזמה שנייה
אנונימית200002/12/2014ענית לי וכתבת שזה עניין של זמן והשאלה שלי היא גם אם עבר כבר שבוע וחצי? זה זמן לגיטימי? כמה זמן בערך ייקח לזה לפי דעתך?אני יודעת שקשה לך לדעת אבל בערך...פחות או יותר...
כי אני לא יודעת אם לשתף את זה עם אנשים אחרים אחרי הכל זה קצת מביך,אבל אם אני אדע לפחות שזה יעבור מעצמו זה ירגיע אותי.
בכל מקרה תודה רבה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתחושות לאחר אורגזמה שנייה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/12/2014מאמינה שיכול לקחת עוד זמן אל תלחצי ואל תחשבי על זה יותר מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה!!!ענבל30/11/2014
מאחר לי המחזור כבר 4 ימים
ויש לי בערך שבוע בחילות של בוקר
אותם תופעות לוואי כמו בהיריון הראשון...
אתמול והיום עשיתי בדיקת ביוץ ויצא חיובי
אז אין סיכוי שאני בהיריון????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/12/2014עשי בדיקה להריון למה בדיקת ביוץ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי וסתבר30/11/2014
שלום, אני בת 29, המחזור החודשי שלי סדיר. נמשך בין 7-9 ימים (בימים הראשון והאחרון רק כתמי דם). כמה שנים אני סובלת מדימום שמגיע 4-5 ימים לאחר סיום הווסת. הדימום מגיע עם הפרשות שקופות המשולבות בדם. זה נמשך בדרך כלל יומיים ולא בכמות גדולה. בשאר החודש אני נקייה. נבדקתי אצל רופאת נשים ולא מצאו איזושהי בעיה באולטרסאונד או בבדיקת פאפ. עם זאת, איני מבינה מדוע זה קורה. מה יכולה להיות הסיבה לדימומים הללו שלא בזמן המחזור ומגיעים 5 ימים לאחר מכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/12/2014יכול להיות שזה דימום שקשור לביוץ. חיזרי לרופא הנשים שלך לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום אחרי סיום 2 חפיסות מיקרוגינוןאפרת30/11/2014
שלום
אתמול לקחתי גלולה אחרונה מתוך 2 חפיסות של מיקרוגינון שלקחתי ברצף (21 בכל חפיסה).
האם היום אהיה מוגנת מפני הריון אם אקיים יחסים?
ובאופן כללי, האם נטילת מיקרוגינון לפי הסדר של החפיסות (לקחת 21 יום ואז שבוע הפסקה) מקנה הגנה במהלך כל החודש? ואם לא באילו ימים אני מוגנת ובאילו ימים לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום אחרי סיום 2 חפיסות מיקרוגינון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/12/2014אם את מקפידה על לא יותר מ7 ימי הפסקה בין החפיסות את מוגנת כל החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה לאחר גרידהנויה30/11/2014
בוקר טוב,
עברתי גרידה לפני חודש 3/11/14 לפני הגרידה עברתי אולטראסונד שהראה כי השחלות תקינות.
לאחר הגרידה היו כאבים קלים כמקובל.
אחרי חודש התחילו לי כאבים חדים באזור המפשעה / בטן תחתונה.
הלכתי לאולטראסונד ונמצא כי קיים ממצא שחלה ימנית ציסטי צלול ללא מחיצות עם דופן חלקה ודקה גודל 37 ממ ואילו שחלה שמאלית ממצא ציסטי צלול ללא מחיצות עם דופן חלקה ודקה 40 ממ.
האם המצב הנ"ל מסוכן ויכול לגרום נזק לשחלות ?
כיצד הופיע רק אחרי הגרידה ולא היה קיים קודם?
מה לעשות , האם לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה לאחר גרידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/12/2014נובע משינויים הורמונלייםא חרי הגרדה פני לרופא הנשים לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בעת נטילת גלולות והנקהאורלי30/11/2014
שלום רב,
אני ילדתי לפני כשנה וחמישה חודשים ונוטלת גלולת cerazette (עדיין מניקה אך התחלתי בשבוע אחרון הורדה כמות הנקות בלילה).
אתמול פתאום הופיע לי דימום קל וגם היום (אני נוטלת אותן כל יום בשעה קבועה).
אשמח לדעת אם זה טבעי או לקבוע תור דחוף לרופאת נשים שלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בעת נטילת גלולות והנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/12/2014יכול בהחלט לקרות. אבל פני לבדיקתרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)