מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת 3 חבילות גלולות רצופותדפנה24/08/2014
שלום, אני בת 28 ונוטלת גלולות דיאנה כיום וגלולות שונות במשך כ-10 שנים, רציתי להתייעץ האם ניתן באופן חד פעמי ליטול 3 חפיסות גלולות באופן רצוף (דילוג פעמיים על קבלת הווסת)?
בפעם הראשונה הווסת מגיעה ביום החתונה שלי ובפעם השנייה בירח הדבש...
האם הדבר תקין או שעדיף לנקוט בפעולה אחרת? (הפסקת חבילה באמצע לאחר החתונה או דבר אחר).
תודה רבה,
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת 3 חבילות גלולות רצופות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2014אין בעיה לצרף מספר חפיסות של גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינורגילה24/08/2014
נטלתי פוסטינור ביום ה11 למחזור . כעבור שבוע סובלת מעייפות למצב רוח ירוד. האם הנ"ל קשור לנעילת התרופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2014יכול להיות
עשי בדיקת שתן לשלול הריון בזמן שהיית צריכה לקבל מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובה רינגליבי24/08/2014
שלום לרופאים,
התחלתי להשתמש לפני שלושה ימים בנובה רינג (ביום החמישי של המחזור).
במקביל סיימתי אנטיביוטיקה וכנראה שעשתה לי פטרייה עקשנית או משהו- משחה לא עזרה..
הלכתי לרופא משפחה וקיבלתי נרות וגינליים של אגיסטן..
איך אפשר להשתמש בטבעת עם הנרות? האם זה אפשרי בכלל?.. האם זה יפגע ביעילותה של הטבעת? (כרגע לא מקיימים יחסי מין ממילא כי שומרים טהרה..)
וגם, האם זו יכולה להיות הסיבה גם לכאבי גב תחתון חזקים?.. יש לי לפעמים הרגשה כאילו אני מבייצת.. כבר יותר מיום אחד.
תודה,
ליבי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובה רינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2014אין מניעה להחדיר נרות אגיסטן יחד עם הנובה רינג
חודשיים ראשונים לטבעת יכול להיות תופעות שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון גוףמיכל24/08/2014
היי
עם איזה סבון מומלץ לשטוף את הפות?
הבנתי שסבון גןף לא טוב, ו״פמינה״ מרגיש לי מימי מדי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון גוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/08/2014כל סבון רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשרון24/08/2014
שלום,
אני נוטלת כבר 3 חודשים גלולות יאז.
אתמול התחיל לי דימום לא מוסבר.יש לציין כי לא חיברתי בין קופסאותץ כלומר,כאילו בעצם קיבלתי החודש פעמיים מחזור.
מה זה אומר ומה עליי לעשות?
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2014יכול לקרות דימום חריג תחת גלולות אבל פני לשלילת גורמים אחרים לדימום לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצמדת גלולות ודימום כבדשואלת24/08/2014
בהמלצת רופא הנשים שלי הצמדתי 3 חבילות של גלולות מינולט, הפסקה ושוב הצמדה של 3 חבילות. הוסת הייתה קשה במיוחד - דימום כבד, כאב ראש, הרגשה כללית רעה. הנחתי שזה קשור להצמדה ולכן לקחתי חבילה אחת והפסקתי, אבל גם הפעם הוסת קשה, והדימום עוד יותר כבד. יכול להיות שזה עדיין קשור להצמדות שעשיתי? והאם יכול לעזור לשנות סוג? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמדת גלולות ודימום כבד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2014אם יהיה כך גם בחודש השלישי החליפי גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותמישהי23/08/2014
שלום,
האם לבתולה יכולים להיות מחלות מין (STDׂ )? האם יכולות להיגרם מאוננות (גירוי הדגדגן ידנית)? כבר זמן רב יש תכיפות ודחיפות לשתן ורגישות באיבר המין...
האם אוננות (אולי חזקה מדי) יכולה לגרום לנזק לשופכה שמתבטאת ברגישות למגע ובצורך תמידי להשתין? סימנים שלא עוברים כבר חודשים ללא אוננות כלל כבר חודשים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2014לא יכול להיות מחלות מין מאוננות. פני לרופא משפחה לעשות ברור שתן ולרופא נשים לראות שאין דלקת חיצונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך שאלה
מישהי27/08/2014בדיקת שתן יצאה עם 25 ליקוציטים ותרבית שלילית ולכן לא ניתן לי טיפול.האם תוצאה זו יכולה לרמז על מקור גניקולוגי?האם אבחון דלקת חיצונית דורש בדיקה למעבדה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/08/2014יכול להיות הפרשות מהנרתיק
עשי שוב בדיקת שתן לכללית הפעם החדירי טמפון לנרתיק לפני כן ונקי טוב חיצונית לפני הבדיקה ועשי בדיקה באמצע זרם השתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף אני כבר משתגעתליטל22/08/2014
שלום אני וחבר שלי עשינו סקס יבש בלי בגדים ופחדתי נורא אז החלטתי לקחת נורבלו בשביל להיות רגועה... ואז קיבלתי מחזור שהיה שבעה ימים ונגמר ב 15.8 ולאחר מכן קיבלתי שוב ב20.8 וזה יותר חום כזה לא מחזור רגיל אדום, בקיצור אני כבר מתחרפנת איך זה הגיוני שקיבלתי פעמיים מחזור ? האם יש סיכוי שאני בהיריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם עשיתם סקס יבש איך תהיי בהיריון?
מיכל24/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף אני כבר משתגעת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/08/2014האם יש סיכוי שאני בהיריון ?
--- יתכן. תפני לבדיקה אצל רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטן ודימוםחסוי22/08/2014
היי..
אני סובלת מפטריות חוזרות בנרתיק, כל פעם שהיא מגיעה אני לוקחת אגיסטן.
הפעם, לאחר הטבלייה השניה החל לרדת לי דימום קל.
יש לציין שאני לוקחת גלולות ולא אמורה לקבל מחזור, לא קיימתי יחסים בזמן הזה.
מזה יכול להיות? אף פעם לא ירד לי דם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן ודימום - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/08/2014יש לבצע בדיקה נרתיקית לצורך אבחון מקור הדימום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטןשי22/08/2014
שלום לכולם!
גניקולוג המליץ לי טיפול של 6 ימים עם אגיסטן (משחה), הבעיה היא שאני אמורה לקבל את המחזור שלי בימים הקרובים. האם כדאי להתחיל את הטיפול לאחר המחזור, או שזה לא אמור להפריע?
תודה רבה ושבת שלום!
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/08/2014על פי רוב קשה להשתמש במשחה במהלך המחזור לפי התסמינים יש לקבוע אם ניתן לדחת את הטיפול ו להחליף טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לבנים בנרתיקיסמין22/08/2014
יש לי פצעים לבנים כמו אפטות קטנות בנרתיק..איך אפשר לטפל, האם זו פטריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים לבנים בנרתיק - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/08/2014לא ניתן להמליץ עלטיפול בלי בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותנטלי22/08/2014
בחודש הקודם שכחתי שלוש גלולות בשבוע האחרון לפני המחזור. התחלתי את החבילה הבאה יום אחד מוקדם יותר..ובאותו יום קיימתי יחסים. האם עלי לקחת גלולת היום שאחרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/08/2014מבחינת הגלוולת ההגנה שלהן נפגמה ועל כן יש להשתמש באמצעי מניעה נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה מקרה דחוףמירי22/08/2014
עברתי בפעם השנייה טיפול להסרת קונדילומות בלייזר אחרי שבועיים שהכל החלים יפה התחלתי להרגיש כאבים במקום ונפיחות ואחרי כמה שעות ייצאו לי כמו כוויות כחולות כאלה בתוך העור על כל המקום שבו היו היבלות מה זה יכול להיות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה מקרה דחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/08/2014יש לפנות לרופא המטפל לצורך בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורמעיין21/08/2014
אני אמא לילד. בת 30. מנסה להיכנס להריון שני ללא הצלחה כבר 9 חודשים.
הוסת שלי אף פעם לא סדיר(בין יומיים ל10 ימים).
לאחרונה ביצעתי בדיקת הריון ביתית לאחר שבוע איחור ויצא שלילי.
האם בוודאות ניתן להבין שזה שלילי או שבגלל שיש לי מחזור לא סדיר אז יכול להיות שביצעתי בדיקת ביתית מוקדם מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/08/2014אני ממליץ לך לבצע בדיקת דם להריון ולפנות לרופא נשים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם כהה וסמיך בווסתדם כהה וסמיך21/08/2014
היי, הפסקתי את הגלולות לפני 4 חודשים ובמהלך כל השבוע שעבר היו לי הפרשות חומות על גבול השחורות, כנראה שזה היה דם ישן כי לא קיבלתי מחזור חודש שעבר, אבל ביומיים האחרונים התחיל לי מחזור רגיל שמתאפיין בדם אדום כהה מאוווד וגם סמיך מאוד. קבעתי תור לרופאת נשים אבל, מה זה יכול להיות? קראתי על קרישות דם, סטזיס של הדם...
חשוב לציין!!! במשפחה שלי יש היסטוריה של קרישת דם ומחלות לב. אני עשיתי בדיקות דם לפני 5 שנים כשהתחלתי את הגלולות ולא היה לי כלום. יש קשר למצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם כהה וסמיך בווסת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/08/2014יש קשר למצב?
=== לא, ממש לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם כהה וסמיך בווסת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/08/2014יש קשר למצב?
=== לא, ממש לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)